Pelosi en Grappighaus

Screenshot_165

(Door: “Henk der Niederländer”)

Het gaat heerlijk op het corona speelveld. Grappighaus die een trouwfeestje houdt zonder de nodige afstand te houden die hij zelf in de wet heeft vast gelegd, maar dezelfde wet voor naar zin eigen mening niet telt. We worden aangesproken door Boa’s wat eigenlijk sociale dienst uitkeringstrekkers zijn die een baantje kregen om ze van het uitkeringsinfuus weg te houden en zo de aantallen van de profiteurs laag te houden. We krijgen door dezelfde sociale profiteurs een bekeuring aan onze broek gesmeerd zodat we een strafblad krijgen. Als het niet zo triest zou zijn zou je je het scheur lachen. Dus resumé. 

Grappighaus vind dat hij moet trouwen en organiseert een feestje waar kennelijk zijn eigen opgelegde wetten niet gelden, maar wordt dan dan bij zijn snikkel gegrepen door een of meer oplettende fotografen. Dan moet uiteraard de trukendoos opengetrokken worden en gaat hij twee boetes betalen van € 399,- per stuk, waarvan de gluiperd weet dat hij die later af kan trekken van zijn belastingaangifte, omdat ze verpakt zijn in een gift aan het Rode Kruis.

Hoewel er meer dan 30 mensen zijn op zijn feestje, denkt de rat er af te kunnen komen met een van de belasting aftrekbare gift van € 798,- Je houdt dus de arrogantie van dit stuk vullis niet voor mogelijk, want zelfs de boete die hij zogenaamd betaalt, wil de rat laten betalen door de Nederlandse belasting betaler.

Maar dan gaan we een stukje verder. Ook in de VS hebben we zo’n zelfde verrot stuk vreten dat de bevolking hetzelfde op wil leggen als onze eigen regeringsrat. Deze “dame”, die de Amerikanen oplegt dezelfde shit te ondergaan als wij hier in Europa, vond het nodig om haar haartjes te moeten laten wassen in een kapsalon die gesloten moet zijn wegens de corona leugen. Deze moest speciaal voor haar geopend worden, want Madame zal thuis geen douche hebben om dat zelf te doen. Life sucks nietwaar.
www.foxnews.com

De mensen beginnen hoe langer hoe meer in te zien dat ze zwaar verneukt worden door hun eigen “overheden”, maar de massa is nog te klein die het in wil zien. Lui, sta op tegen Den Haag, tegen Brussel, tegen de WHO en tegen de Verenigde Nazies, die allemaal gefinancierd worden door de 0,1% rijksten ter wereld. Werk dat tuig tegen op elk terrein dat je maar kunt.

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Pelosi en Grappighaus

 1. Jan zegt:

  Nadat de beelden van Pelosi in de kapsalon wereldwijd zijn getoond wordt de eigenaresse met de dood bedreigd en heks Pelosi eist excuses van eigenaresse

  San Francisco Salon Owner Railroaded by Nancy Pelosi Target of Outrage and Death Threats – Will Relocate Her Business

  There’s Nancy Pelosi’s response when asked about her visit to a San Francisco hair salon. https://t.co/IQKWpWsGE0

  “I take responsibility for falling for a set up,” Pelosi said. pic.twitter.com/IqzJVCCKFu

  — ABC7 News (@abc7newsbayarea) September 2, 2020

  I’ve started a gofundme for Erica to help relocate her biz of 12 yrs & employ others. She has received an outpour of praise & thanks, but also many death threats. She is having others pack up her belongings because she fears returning. #ENOUGH https://t.co/CzERRXlsUQ @gofundme

  — Amy Tarkanian (@MrsT106) September 2, 2020

  Kious told Fox News that it was “a slap in the face” that Pelosi went to eSalon feeling “she can just go and get her stuff done while no one else can go in.”

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Heb dit al een keer meer geschreven,maar de minister van gezondheid in Duitsland Jens Spahn koopt even een woning van 4 miljoen ,als een zakenman dit zou doen heb ik er alle respect voor ,maar een minister in dienst en betaald door het volk, dan is er werkelijk iets goed mis .mensen wordt wakker ,we worden genaaid .

  Geliked door 5 people

 3. Htsk day zegt:

  New Brit song, You can stick your posion vaccines up your arse

  The Lyrics…
  you can stick your new world order up your arse x2 –
  you can stick your new world order, where the sun don’t shine but ought to.. –
  singing we are the 99% x2 –
  singing we are the ninety, together we are mighty.. –

  the queen’ll be arrested in her dressing gown x2 –
  the queen’ll be arrested in her, ‘cos she is such a sinner.. –

  we’ll be singing we’re the 99% x2 –
  we’ll be singing we’re the ninety, together we are mighty.. –

  there’ll be blue skies when the chemtrails are all gone x2 –
  there’ll be blue skies when the chemtrails, and their evil plan fails.. –

  you can stick your poison vaccines up your arse –
  you can stick your tv programs up your arse –
  you can stick your gmo foods, and we ain’t gonna go school –
  stick your georgia guidestones up your arse –

  singing we are the 99%.. –

  oh i’d rather be a human than a slave x2 –
  oh i’d rather be a human, and don’t you know that you can?.. –

  you can stick your new world order up your arse.. –

  Like

 4. Jan zegt:

  Crazy Nancy Pelosi is being decimated for having a beauty parlor opened, when all others are closed, and for not wearing a Mask – despite constantly lecturing everyone else. We will almost certainly take back the House, and send Nancy packing!
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 2, 2020

  Like

 5. Jan zegt:

  Nog een Grapperiaan in Amerika:

  Democrat Nevada Gov. Sisolak Caught on Video Having Dinner at Las Vegas Restaurant with Live Music – Claims He Did Nothing Wrong

  ….
  John Sisolak and his wife Kathy were seen enjoying themselves at Monzu as a live band played music.
  Sisolak has banned concerts and live music due to ‘Coronavirus concerns.’

  @GovSisolak⁩ ⁦@FOX5Vegas⁩ ⁦@cnnbrk⁩ he’s working hard for us! ⁦@LasVegasLocally⁩ ⁦@LasVegasNOW⁩ ⁦@CityOfLasVegas⁩ ⁦@mayoroflasvegas⁩ pic.twitter.com/ZaDFgpDZ9j

  — Butch Bradley (@Butch_Bradley) August 31, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/democrat-nevada-gov-sisolak-caught-video-dinner-las-vegas-restaurant-live-music-claims-nothing-wrong/

  Like

 6. Sinyo zegt:

  maar de massa is nog te klein die het in wil zien.
  Ja helemaal waar. Wat doet die massa?? Kijken Tv die amusement (afleiding) brengt en net als de krant brengt die Tv ook nog leugens in het land.
  De media zoekt gebeurtenissen op, die passen in hun opzet om de huidige samenleving te destabiliseren. Vergroten die dan uit en brengen dat op Tv.
  Dan hier is aan het roer ook nog die acteur die naadloos past in zijn drama-rol, waar die massa ook nog volledig intrapt.
  .Lieden die passen in het mediaplan verschijnen op Tv in alle kletsprogramma’s en doen hun (opgelegde) zegje.
  Triest voor woorden . . . Massa massa waar leidt gij henen. Naar Lijden en Last :o(.

  Like

 7. M. zegt:

  Niet 1 van die coronazwendelaars en hun betaalde loopjochies houd zich aan de corona regels die ze andere dicteren en waar ze anderen voor beboeten. Niet 1 !
  Weg met die bende zwendelaars die ons en onze kinderen in gevaar en ellende brengen.
  Laat ze die app, muilkorf, de lijntjes in de winkels en de spuugschermen in hun satanische reet steken en het geheimzinnige vaccin er bij.
  Is ons land nog niet genoeg gesloopt door die bende zwendelaars die niets met het eigen volk hebben dan het te verraden?

  Like

 8. Bas zegt:

  Wtf
  https://www.geenstijl.nl/5155179/leugenachtigheid-en-machtspolitiek/#more

  Vanaf nu overal in Nederland: Mildheid & Genade
  Mark Rutte: “Als ik een beroep doe op Nederlandse waarden als Mildheid & Genade…”

  Mildheid & Genade is… Onschuldige ouders volslagen onterecht bestempelen tot fraudeur, tienduizenden euro’s van ze stelen, ze tot de poorten van de Raad van State vervolgen, liegen in de rechtbank, de oplossing dwarsbomen en als het dan allemaal boven tafel komt liegen, liegen, liegen tot je niet meer kunt. Mildheid & Genade is… Het meest bedreigde Kamerlid van Nederland jarenlang vervolgen omdat hij iets verkeerds heeft gezegd. Mildheid & Genade is… 1600 euro boete voor een taartje op anderhalve meter. Mildheid & Genade is… 10.000 euro boete voor een dorpscafé. Mildheid & Genade is… Boetes voor meisjes van 15 die op afstand zitten te picknicken. Mildheid & Genade is… Speciale radarauto’s inzetten om in de bosjes te liggen als mensen op de snelweg te hard rijden omdat ze hun schoonmoeder willen knuffelen. Mildheid & Genade is… De minister die de coronaregels moet handhaven die de coronaregels overtreedt en vervolgens wegkomt met slappe praatjes over Mildheid & Genade.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Kortom dat we werden genaaid wist een weldenkend mens en dat al die regels zijn bedoeld om zoveel mogelijk overbodige banen te schrappen en de onderdrukking t.b.v. de agenda 21/30 af te ronden de ware redenen zijn rondom de fake Corona. Wel is bewezen dat Rutte een zeer onbetrouwbare dictator is samen met de ex schoolmeester De Jonge. Dat Grapperhaus al jaren een draaikont is en geen daadkracht heeft is ook niet vreemd. Een ieder wist dat hij keurig op zijn post blijft gehandhaafd dat zijn de regels binnen dit corrupte kabinet. Wel is nu daadwerkelijk bewezen hoe corrupt zelfs onze rechtstaat is waar klasse justitie niet vreemd is. Geen enkele minister staat boven de wet en dient na dergelijk falen dat de ongeloofwaardigheid bij velen nog meer opschroeft de laan moet worden uitgestuurd. Wie is er nu nog niet klaar met de zogenoemde noodwet rondom corona maar vooral de leugens die het volk zijn verkocht maar wel desastreuze gevolgen zowel economisch als maatschappelijk heeft. Niet te vergeten is het kostbare goed vrijheid dat voor een groot deel is beperkt. Dat hele circus gisteren wat een grote theatervoorstelling in ieder geval konden we dit massaal thuis volgen. In ieder geval ben ik helemaal klaar met die corrupte bende daar in Den Haag en wat mij betreft kunnen ze het liefst morgen allemaal van het blauwe podium verdwijnen. Ze zij werkelijk geen knip meer voor hun neus waard. Alleen Wilders heeft zoals gewoonlijk weer eens goed de feiten op een rij gezet en daar aan niets maar dan ook niets miszegd. Dat is uiteraard ook de reden waarom de Haagse Maffia niet wil dat hij mee regeert. Geloofwaardigheid wat is dat?? Het is werkelijk zo intens triest en onvergeeflijk dat de desastreuze maatregelen al heel veel mensen financieel heeft getroffen en laten we niet spreken over de slachtoffers vanwege achtergebleven gezondheidszorg. Hoe lang tolereert ons volk dit nog.

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen, in Melbourne …
  Zwangere moeder gearresteerd in het bijzijn van haar kinderen en al haar apparaten / computers in beslag genomen vanwege een Facebook-bericht over een voorgesteld lockdown-protest.

  Like

 11. Knalkopje1 zegt:

  Op onze vriend Grapperhaus, die alles in de wet vastlegde, inclusief die hoge boetes en het strafblad voor een knuffel op straat, is het volgende helemaal van toepassing. In het Nieuwe Testament, Mattheus hoofstuk 23, wordt de schriftgeleerden en farizeeën grondig de oren gewassen. Grapperhaus en die Pelosi zijn typische voorbeelden daarvan. Hoe ze ondraaglijke lasten op de schouders van de mensen leggen en die zelf met geen vinger aanraken. Verderop staat: ‘Slangen, addergebroed, hoe kunt gij aan het oordeel der hel ontsnappen?’.
  Ten tweede: veel van die BOA’s zijn van hetzelfde rotte soort als de Landwacht in de Tweede Wereldoorlog. Dat was een uit NSB-leden samengestelde hulppolitie. Zoek maar eens op het internet wat dat voor lekkere jongens waren.

  Geliked door 1 persoon

 12. verwardeman zegt:

  Vanaf het moment dat die MSM alleen nog maar over besmettingen lulde , en niets
  meer over IC-opnames – laat staan doden – wist ik al genoeg !
  Doe weer NORMAAL ! ( En stem straks PVV ) .

  Geliked door 2 people

 13. Tistochwat zegt:

  Wordt het niet eens tijd dat die stokoude Pelosi stopt met die ijdeltuiterij?
  Door haar kapsel gaat haar zure kop er écht niet beter uitzien.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Als men alle Corona-steun, fondsen en daadkracht voor het ontwikkelen van een zogenaamd Covid-19-vaccin, met dezelfde intensie zou aanwenden voor het onderzoeken en het ontwikkelen van medicijnen (ik gebruik de term geneesmiddelen liever niet) voor het voorkomen/beperken van andere ziektes, waar al decennia vele miljoenen mensen of langdurig moeten revalideren of zelfs aan overlijden, dan zou ik een iets geloofwaardiger beeld kunnen vormen van de huidige politieke aanpak, berusten in de opgelegde maatregelen, zelfs de hand over het hart kunnen strijken en de ongeloofwaardigheid van het kabinet voor lief nemen, maar helaas spitst men zich volledig op één virusvaccin waar toevallig de allerrijkste der aarde nóg meer geld aan kunnen verdienen……..wiens brood men eet, und so weiter.
  Volksgezondheid is een verantwoordelijkheid voor iedereen, immers geld dat ‘voorkomen beter is als genezen’ maar zodra men geld ruikt is het opeens een politiek steekspelletje geworden, daarom weet ik zeker dat de grootste industrie ter wereld de politiek volledig naar de hand zet…..en waarom men het nog steeds ‘geneeskunde’ blijft noemen is mij een raadsel…..simpel vraag en aanbod, waarbij men zelf de kwaal beheerst en zowel een behoefte als oplossing creëert..hetzelfde spelletje als met computervirussen, maar dan in real life.

  Geliked door 2 people

 15. jantjeuitnl zegt:

  Halsema met haar 2 dure huizen.
  Den Uyl woonde in een villa.
  Jan Pronk met zijn 2e huis in Zwitserland.
  De politici krijgen een riant salaris maar stellen er maar bitter weinig tegenover.

  Geliked door 1 persoon

 16. klaas zegt:

  Like

 17. Frauke zegt:

  Wij weten wel dat we door die klootzakken genaaid worden. Echter velen blijken toch het Stockholm syndroom of selectieve alzheimer te hebben. Voornoemde categorie dweept met die idioten en stellen zich kennelijk tevreden met: werken,vreten, slapen of op die bank hangen. Ze horen je nog wel maar luisteren niet. Wat een vertoning op die t.v met Grapmuis zijn huil-snik-snif,2 weken terug noemde wammes waggel ons nog ASOCIALEN ,ik krijg hier plaatsvervangende schaamte van. Moeten wij eens proberen… huil-snik-snif. Er is nog een idioot voor het licht getreden: Anne Kuik (cda).. 33 lentes jong en alle wijsheid in pacht. De hoeren moeten eruit want niet meer van deze tijd.Wat is er dan volgens hare intelligentie wel van deze tijd? verkrachtingen ? Zonder hoeren zijn wij vrouwen loslopend wild , m.u.v de gratis voor nikkes cultuur ,die zelfs een gevulde grijze vuiniszak neukt. Toevallig kwam er vorige week in het leugen-nieuws dat verkrachtte vrouwen hun eigen risico van de zorgverzekering niet langer aan hoefde te spreken na een verkrachting. Wat een toeval !!! Open je ogen .

  Geliked door 1 persoon

 18. M. zegt:

  U dient een muilkorf te dragen tijdens de seks volgens de zieke geesten van de media.
  Maar het kan nog gekker, niets is te gek voor die waanzinnigen die ons land naar de verdommenis helpen.
  Straks dient u bij de seks niet alleen de muilkorf om te hebben maar ook anderhalve meter afstand te bewaren.
  Zouden er echt mensen zijn die die flauwekul nog serieus uitvoeren ook??

  Het nieuwe abnormaal van wat criminelen met zieke geesten die meer macht hebben dan goed voor het volk is.
  Straks met de app kost elke liefkozing aan uw vriendin of vriend u beiden 390 euries en levert de liefkozing u beide een strafblad op.
  Zijn jullie effe slim met je smartphone.
  Vind u dat niet een gezellig wereld om in te leven??
  Of denkt u dit is toch wel redelijk ziek te noemen??

  Dan word het tijd dat u van de bank af komt u heeft nog 5 dagen voordat de waanzin wet word gemaakt en het treiteren van de bevolking helemaal los kan gaan.

  Geliked door 1 persoon

 19. Bob zegt:

  De politici zijn zo uit animal farm ontsproten.

  Geliked door 1 persoon

 20. guusvelraeds zegt:

  Klopt helemaal BOA’S zijn een vorm van werkverschaffing om de zee van uitkeringstrekkers een beetje droog te leggen. Ik kan me dat nog goed herinneren toen de eerste BOA’S door de straten liepen. Er liepen erbij die in 10 jaar nog niet gewerkt hadden.

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  Het is misschien een politiek-verantwoorde keuze om de kabinetsleden een paar acteerlessen van Timmermans te laten volgen, misschien de voltallige regering in een paar seminars wat meer geloofwaardigheid uit te kunnen laten stralen, wat meer tranentrekkers op de buis, want de anti-corona-maatregelen waarmee de politiek het mes op de kelen van goedgelovigen zet, zal nog veel meer schrijnende en tenhemelschreiende gevolgen gaan krijgen, jarenlange ellende komt over ons heen,……..het is om te janken zoveel onvermogen en gebrek aan empathie.

  Geliked door 1 persoon

 22. guusvelraeds zegt:

  Had de kapper voet bij stuk gehouden en de zaak dicht gehouden had dat lopende lijk wellicht de Antifa erop af gestuurd.

  Geliked door 1 persoon

 23. Rene zegt:

  Zijn hart heeft aangegeven zo als hij eigenlijk dacht maar de wet zegt anders foutje ach die Grappenhaus toch .

  Geliked door 1 persoon

 24. Julia zegt:

  Geloofwaardigheid in dit doodzieke kabinet is een doodzonde. Niet alleen Grapperhaus is een onbenul maar erger nog onze MP Rutte is de grootste volksverlakker in onze geschiedenis https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/alles-moet-kapot-kozp-racisten-hoopvol-dat-mark-rutte-hun-zieke-agenda-omarmt/ Dit hele kabinet zijn grote misdadigers die de boel bewust verder kapot maken men hun ziekelijke huichelarij . Ik vraag mij werkelijk af of er nog Nederlanders zijn die hun stem op dit dictatoriaal tuig uit gaan brengen. Het enige wat zij verdienen is de finale keiharde eindafrekening maart a.s. en een flinke trap na. Uiteindelijk zijn zij de vijanden t.o.v. eigen volk en land.

  Geliked door 1 persoon

  • Een zeer informatieve video Frauke waarvan Ik me af vraag hoe lang hij op Youtube blijft staan.
   Ik zit te bedenken hoe Ik daarvan een samenvatting kan maken want het is wel heel veel informatie die daar voorbij komt en Ik ben nou niet bepaald een begenadigd schrijver.
   Maar in elk geval bedankt voor het delen

   Like

 25. Jan zegt:

  Knetter
  [video src="https://i.imgur.com/EUOcLSh.mp4" /]

  Like

 26. Jan zegt:

  @AriDavidUSA Hell has no fury like a woman hair stylist scorned….. They are rallying in front of Pelosi’s home and putting curlers in the tree outside….. https://t.co/hUgdDcYIST

  — Gwilym McGrew (@GwilymMcGrew) September 3, 2020

  Like

 27. Bas zegt:

  En ik maar ploeteren met m’n broodjeszaak, op 100 meter van deze wanvertoning af. Met max 7 mensen in m’n zaak. Kotsmisselijk en moedeloos word ik ervan

  Geliked door 1 persoon

 28. Jan zegt:

  Eigenaars van kapsolon geven te kennen op Trump te stemmen na de leugens van Marie Antoinette Pelosi

  Why does @SpeakerPelosi think she is more important than any of these hairdressers, salon owners, and their clients? These hardworking Americans are fed up. #getOUTspoken pic.twitter.com/wQOaYoTRBH

  — OUTspoken (@getoutspoken20) September 4, 2020

  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s