Trump dreigt geldkraan naar ‘wetteloze’ steden dicht te draaien

Screenshot_175

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gisteren een memo ondertekend waarin wordt gedreigd de federale geldstroom naar onder meer de steden Seattle, Portland, New York en Washington stil te leggen, omdat die ‘wetteloos’ zouden zijn. In de genoemde steden wordt fel gedemonstreerd tegen racisme, buitensporig politiegeweld en president Trump en diens regering. Ook hebben alle vier de steden een Democratische burgemeester.

‘Mijn regering zal niet toelaten dat federaal belastinggeld naar steden gaat die toestaan dat zij afglijden tot wetteloze zones’, staat in het memo dat door het Witte Huis is vrijgegeven. Op Twitter stelt Trump dat hij alles in het werk stelt ‘om te voorkomen dat zwakke burgemeesters en wetteloze steden’ gefinancierd worden, ‘terwijl zij toestaan dat anarchisten mensen pijn doen, gebouwen afbranden en levens en bedrijven verwoesten’.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", anarchisme, Barbarisme, Donald Trump, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Trump dreigt geldkraan naar ‘wetteloze’ steden dicht te draaien

  1. Julia zegt:

    Goed idee. Rutte doe hier wat mee. Waarom nog al die criminele import blijven faciliteren en uitkeringen verstrekken. Ook is een reden om ons belastinggeld in de zak te houden en de subsidies aan terroristische Palestijnse organisatie, groeperingen als KOZP en BLM te stoppen. Het is een schande wie er profiteren van ons belastinggeld terwijl burgers aan de zijlijn staan maar wel al deze verspilde miljoenen op moeten hoesten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s