Vandaag in Hannover geland: 31 “zieke vluchtelingenkinderen” en 87 familieleden uit Griekenland

Screenshot_176

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag kwamen er weer kindertjes met aanhang uit de Griekse kampen op de Egeïsche eilanden in Duitsland aan. Op de luchthaven Hannover landden 31 “zieke vluchtelingenkinderen” inclusief 97 familieleden. Of zich onder hen ook kleine meisjes met grote ogen bevonden of veeleer 14-jarige bengels vertelt het verhaal niet, net zomin over de landen van herkomst, met één uitzondering: een moeder met een kind uit Kongo, die in Niedersachsen blijven.

politikstube

Stilletjes en stiekem worden er meer zorgzoekers uit Griekenland naar Duitsland gevlogen. Pas na hun aankomst, en indien mogelijk snel met de bus afgevoerd, komt het publiek te weten over een verdere opname van sociale gevallen. Daarom zijn er ook – in ieder geval op dit moment – geen beelden of video´s over hoe wanhopig en ziek deze kindertjes er uitzagen, of eerder overkwamen als zojuist uit het ei gekropen, gestyled en met de nieuwste telefoons huppelend met hun familieleden door de gangway liepen, samen goedgemutst zich verheugend op een compleet verzorgd leven.

[…] Donderdag zijn er opnieuw zieke kinderen met hun familieleden uit Griekse vluchtelingenkampen in Duitsland geland. Zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken in Berlijn meedeelde, kwamen er in totaal 118 mensen aan, waaronder 31 kinderen, die medische hulp nodig zijn, op de luchthaven Hannover aan. Ze maken deel uit van een contingent, dat de Duitse regering uit de precaire omstandigheden van de kampen op de Griekse eilanden wil halen. De vluchtelingen worden over verschillende deelstaten verdeeld.

“Ik ben blij dat de humanitaire opname van de kinderen van Lesbos verdergaat”, zei de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Niedersachsen, Boris Pistorius (SPD). De situatie op de Griekse eilanden zou nog steeds ondraaglijk zijn – vooral voor de zwaksten, de kinderen. “IK verwacht nog steeds dat ook andere EU-landen meer deelnemen aan de opname. Het zou een faillietverklaring zijn wanneer het ons niet gezamenlijk lukt om deze mensen te helpen”, voegde Pistorius er aan toe.

Uit de groep blijft een moeder met haar kind, dat behandeld moet worden, uit de Democratische Republiek Kongo in Niedersachsen, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat in Hannover mee. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vandaag in Hannover geland: 31 “zieke vluchtelingenkinderen” en 87 familieleden uit Griekenland

 1. Jean zegt:

  En zo gaat met hoge snelheid heel Europa naar de kloten en stijgt het geweld spectaculair.
  Goed bezig EU bende. Payday zal snel volgen.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Alle kleine beetjes helpen bij het omvolkingsproject. Rampzalig zou het zijn als de aanvoer stopte.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  Terwijl die 31 zielige kindertjes uit het vliegtuig stapten waren er alweer 3100 nieuwe zielige kindertjes geproduceerd! Tuurlijk heeft die RAMPZALIGE VRIESKIST van Duitsland er geen weet van dat er ook zo iets als GEILHEID op deze planeet bestaat! ‘Wir Schaffen das’!!!!!!!!!! Rampzalige VRIESKIST!!

  Geliked door 1 persoon

 4. antiislamnu zegt:

  Tot de bom barst en er weer een mannetje met een snorretje komt .

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Foto van onbegeleide “minderjarigen” die in Griekenland werden gevonden. Een provocatie bij de aankomst in Hannover afgelopen april met een T-shirt waarop de islamitische verovering van Constantinopel in 1453 wordt “herdacht”.

  En de twee heren, sorry………. kinderen, (rechts op de foto) laten ook hun mening zien over het reguleren van maskers als nieuwkomers en hun volgzaamheid om zich te houden aan de regels van hun gastland.

  Maar voor Merkel en de kerken in Duitsland is dit duidelijk een detail.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Voor Mevr.Merkel en de Duitse protestanten was de vloedgolf aan “migranten|” in 2015 een groot succes:
   ook geen spijt voor alle misdaden gepleegd.

   Ze zou alles opnieuw doen als in 2015 en opnieuw één miljoen toelaten in Dts-land.
   Zij werd geïnterviewed tijdens de jaarlijkse zomer Conferentie in Berlijn afgelopen VRijdag;
   “Als mensen zich aan de Duits-Oostenrijkse grens of aan de Oostenrijks-Hongaarse grens bevinden, moeten wij ze als menselijke wezens”, zei de Duitse tegen de verslaggevers.
   Wat betreft de migratie……….”dat is nog niet ten einde.
   Het zal een thema blijven voor de hele 21ste eeuw”voegde ze er aan toe.

   Geen wroeging, geen gevoel voor de slachtoffers.
   AUGUSTUS 2020
   De Duitse protestanten vragen opnieuw om toelating want het massale vloedgolf in 2015 was een SUCCES !

   De christelijke kerken van onder meer Duitsland en Oostenrijk waren in de voorhoede van de islamisering van het Westen en dit zal waarschijnlijk een van de grootste mysteries blijven voor toekomstige historici als het gaat om te proberen de oorzaken te vinden van het verval van onze eens zo gave samenleving.

   De Protestantse Kerk begint aan “redding op zee” met haar eigen schip.
   Goed nieuws voor de Noord-Afrikaanse smokkelbendes: de Protestantse Kerk in Duitsland (EKD) gaat nu actief samenwerken met deze criminelen met een eigen schip.

   De “reddingsactie op zee” met de “Sea Watch4” begon in augustus en werd gefinancierd door de ‘United4Rescue’-alliantie, die voornamelijk werd geïnitieerd door de protestantse kerk.
   Deze had een oproep gedaan voor donaties voor het schip, zoals……………… https://www.evangelisch.de/inhalte/172307/07-07-2020/bedford-strohm-sea-watch-4-im-august-einsatzbereit…………… meldt.

   De kosten zijn 10.000 euro per dag voor de “Sea Watch 4” gecharterd door de Duitse Protestantse Kerk. De boot kostte 1,5 miljoen euro om te kopen. Het is 60 meter lang.
   “Het zal patrouilleren in voor de kust van Libië en biedt plaats aan maximaal 300 mensen”, zei Bedford-Strohm, president van de Evangelische Kerk in Duitsland.

   Bedford-Strohm ( 2e van links), bij de doop van het schip.

   Geliked door 2 people

   • R Thomasson zegt:

    @Delamontagne. Er moet iets mentaal heel erg mis zijn met de Duitsers. Voor de oorlog accepteerden ze, stoïcijns, een toestand waarin honderdduizenden mensen verdwenen in concentratiekampen zoals: Dachau en Oranienburg. In de oorlog uitte nog de bevolking, noch de EVANGELISCHE KIRCHE bezwaar tegen de vernietigingskampen in Polen en andere bezette landen waar miljoenen mensen werden vermoord. DE DUITSE EVANGELISCHE KIRCHE werd voor haar houding beloond, en werd erkend als een staatskerk. Dezelfde stoïcijnse houding kenmerkt de Duitse bevolking ook nu. Zij accepteert het idee dat haar psychopathische politieke leiders en de kerk bieden een helpende hand aan toekomstige GENOCIDE OP HUN EIGEN BEVOLKING door importeren van menselijk afval uit islamitische landen en Afrika die straks het Jihad-leger zal vormen. In tegenovergesteld tot Hongarije, Tsjechië, Polen en andere voormalige Oostbloklanden die hun grenzen bewaken met vlijmscherpe metershoge prikkeldraad, gevaarlijke honden en gewapende vrijwillige milities, laten de Duitsers hun verraderlijke bende van politieke leiders zoals Angela Merkel, Heiko Maas en Horst Seehofer hun gang gaan. De Evangelische Kirche gaat zielige terroristen, moordenaars, en verkrachters op zee collecteren.

    Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Maar het ging toch om ‘weeskinderen’, die in erbarmelijke omstandigheden in een Grieks opvangkamp zaten? Hoezo komen er dan meer dan 90 ‘familieleden’ mee?
  Zijn het eigenlijk wel familieleden van deze kinderen?

  Geliked door 1 persoon

 7. R Thomasson zegt:

  Vandaag zijn er 37 zieke “vluchtelingen kindertjes” en 97 familieleden in Hannover aangekomen. Een wiskundige of een statistische prognosemaker kan snel uitrekenen: a) hoeveel HIV, Syfilis, Chlamydia, TBC en tropische ziekten hebben zij meegebracht? Over Corona spreekt men niet ..die is tegenwoordig zo gewoon? Dat mogen de zielige “vluchtelingen van Allah” meebrengen. Verder kan de brave wiskundige statistische gegevens toveren zoals: hoeveel vrouwen, meisjes en kindjes beneden de 10 jaar oud zal een zielige vluchtelingenkindje verkrachten van nu tot 2024? Hoeveel roofovervallen zouden deze kindjes plegen? En wanneer zouden ze beginnen? Wanneer wordt de eerste van hen een terrorist? Het is ook interessant om te weten wie zou eerder met verkrachting, roof, dealen in drugs of mensen op straat prikken? De zielige kindjes of hun vaders cq. oudere broers?

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   R Thomasson In ons land gaat het absoluut niet beter. Ondertussen krijgen wij weer een verhoging zorgpremie dit alleen om al die zieke import van gratis behandelingen te voorzien en wij als dure premiebetaler het met een telefonisch consult mogen doen of op de zeer lange rij van wachtlijsten komen. Niets gaat ze te ver om eigen volk tot op het bot uit te kleden om de omvolking te bekostigen en onze eigen jongeren geen dak meer boven het hoofd gunnen https://www.geenstijl.nl/5155184/amsterdam-statushouders-krijgen-woning-voorrang-op-nl-ers-met-medische-problemen/ Ook ons land zinkt dieper en dieper en staat het eigen volk aan de zijlijn sterker nog worden onder de duim gehouden met een ongekende dictatuur onder de fake corona. Vrij spel is er voor oproerkraaiers die onze traditie om zeep mogen en kunnen helpen met steun van onze onbetrouwbare politiek en linkse bestuurders. Zelfs Rutte maakt nog tijd vrij om met terroristische groeperingen KOZP en BLM om tafel te gaan. Dat zijn de huichelaars zitting hebbende in Den Haag die zelf zorgen voor een zorgeloze toekomst voor zich zelf en het volk inmiddels hebben overgeleverd. Kortom er staat ons nog een hoop ellende te wachten zolang wij als volk massaal geen ruggengraat tonen en niet tot massaal verzet over gaan om met deze politieke volksverraders die de grondleggers zijn van de ellende af te rekenen. Uiteindelijk moet een ieder zich eens gaan realiseren dat het volk de macht heeft.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    O.a. Ook vooral dank zij. DE. MOTIE. HALSEMA , ( met zeer gewillige. toestemming van verschillende partijkopstukken!! ( D66, PvdA, Soc.Partij. …….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 8. Meine zegt:

  Als deze parasieten echt zielig waren geweest, was er wel een foto-sessie geweest, en reportage op voorpagina’s.

  Waarschijnlijker zijn het “mannen” van in e leeftijd van 18-30, recruten voor het pro-europa-leger.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.frontnieuws.com/tijdens-de-mis-moslim-verscheurt-bijbel-slaat-priester-neer/

  Tijdens de mis: moslim verscheurt bijbel, slaat priester neer

  In Berlijn was er op 30 augustus een brutale aanval tijdens een katholieke dienst in de St. Joseph-kerk. Een Südländer [“Zuiderling”, Duits politiek correct gezwam voor een moslim, red.] schreeuwde antichristelijke leuzen, spuugde rond, verscheurde een bijbel en sloeg de priester en zijn misdienaar neer voordat hij wegvluchtte.

  Moslim schreeuwde “Hoer Maria” en verscheurde de Bijbel

  Tijdens de dienst sprongen de Arabier op en spuwden in de kerk. Terwijl hij naar het altaar stormde, schreeuwde hij antichristelijke leuzen als “Hoer Maria”. Toen hij de priester bereikte, sloeg hij hem met zijn vuist neer. Terwijl de 61-jarige geestelijke op de grond viel, pakte de aanvaller de bijbel van hem af en scheurde meerdere pagina’s uit het heilige boek.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s