De nieuwe “Zwarte Pieten” van Eindhoven . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op De nieuwe “Zwarte Pieten” van Eindhoven . . .

 1. dutchess43 zegt:

  Ik schaam mij diep een inwoonster van Eindhoven te zijn.
  Voor een ding ben ik dankbaar, dat mijn kinderen volwassen zijn en mijn kleinkind ook, die mogen zelf een waardeoordeel vellen over het Sinterklaasfeest. Straks krijgen we nog een zwarte Sinterklaas !!!!
  Ik heb dan ook totaal geen zin meer in Sinterklaas te vieren, uit armoe schuif ik het feest maar door naar 25 december, naar de nog steeds blanke Santa Claus en zijn blanke elfen, en niet te vergeten zijn rendieren die je niet in blauw of in stippeltjes of veegjes hoeft te schminken. De Sinterklaas lol is er voor mij compleet af en dat hebben die antifa’s dan toch maar mooi voor elkaar.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Op een gegeven moment zal Sinterklaas hierdoor alleen maar saaier worden en zijn al die gekleurde Pieten een complete mislukking waar ik op hoop!

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Geef mij maar een echte ongeschminkte neger.

  Like

 3. Marc zegt:

  Het verrast mij altijd maar weer waarom een heuse zwarte zich niet als Zwarte Piet meldt.

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Eindhoven, flikker toch op met je namaakpieten. Wie denken jullie nou eigenlijk zand in de ogen te strooien met deze ongein?Ik ga er pas mee akkoord als Jerry Airfryer ook behandeld is met een beetje chloor en een staalwolsponsje, totdat hij dezelfde kleur heeft als deze zogenaamde zwartepiet misbaksels.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. Peacepipe zegt:

  Er is veel discussie over geweest in de gemeenteraad, omdat B & W als voorwaarde voor subsidie aan de Intochtorganisatie had gesteld dat er geen volledig Zwarte Pieten bij de intocht aanwezig mochten zijn. Voor dat erover gestemd zou worden had de burgemeester al gezegd dat B & W een meerderheidsbesluit van de raad niet zouden uitvoeren. Desondanks heeft de raad met een kleine meerderheid het voorstel van B & W verworpen. En de raad laat zich zo de les lezen door B & W, in plaats van anders om. Een geweldig succes voor Knock Out Zwarte Piet (KOZP)!
  Die hebben inmiddels ook al gesproken met Mark Rutte! En dat allemaal omdat een KLEINE groep zich gediscrimineerd VOELT. Dat een VEEL GROTERE GROEP inheemse Nederlanders gediscrimineerd WORDT doet er niet toe! Dat betekent dus ook dat een goed ingeburgerde zwarte statushouder die zich NIET gediscrimineerd voelt, maar het een leuk feest vind, zich niet verkleed als ZWARTE PIET bij de intocht mag vertonen. En zo glijden we in Nederland af naar een dictatuur!

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  De nieuwe onderkruipsels van Eindhoven die gehoor geven aan een terroristische groepering KOZP met als aanhang de linkse idioten die hun eigen cultuur en tradities mede de nek omdraaien tot zelfs een kinderfeest aan toe. Hoe een laf onderdanig onderkruipsel kan men zijn. Geen goed woord voor over. Wie zich niet kan verenigen met Zwarte Piet dondert gewoon lekker op of houd zijn mond en duikt thuis tijdens dit leuke kinderfeest onder. Het meest hypocriet is dat zij zelf samen met hun ouders hebben genoten van een heel leuk kinderfeest en graag de schoentjes leeg haalden. Nimmer zal een kind zwarte piet associëren met racisme maar het kind zijn wordt nu verknald door een stel ziekelijke hypocriete ouders die koste wat het kost het ziekelijk links gedrocht er in pompen. Hoe triest. Ik wens al die hypocriete idioten een gezellig Sinterklaas feest toe en geniet van uw verraad. De toekomst zal u en uw kinderen nog heel veel gezelligheid brengen maar dan is het helaas te laat.

  Like

 7. Julia zegt:

  Volgens mij zijn deze dwazen op de foto van het padje af en zijn zij in de war met Halloween in plaats van een leuk kinderfeest. Of waren zij te laat voor Carnaval. Een jong kind krijgt een trauma als zij met dergelijke zombies worden geconfronteerd. Ach wat is het gezellig in het gemoedelijke Brabant.

  Like

 8. freda110 zegt:

  Wat heeft dit nou in vredesnaam nog met zwarte piet te maken?
  Een stel deugers die zich voor carnaval geschminkt hebben?
  Sneuneuzen zijn het en als dit de toekomst moet worden dan moet ik met pijn in mijn hart afhaken want dit is niets anders als een poging het hele sinterklaasfeest tot een farce te maken en daar doe ik niet aan mee!
  Vanaf dat ik me kan herinneren was het sinterklaasfeest een happening voor jong en oud waar niemand, maar dan ook niemand een bijgedachte bij had.
  Wie heeft er niet eens vrolijk terug gezwaaid als een auto met de sint en een stelpieten vrolijk zwaaiend in de rondte reed?
  Dat alles word kapot gemaakt door een stel bananenplukkers die zichzelf hier hebben uitgenodigd en nu menen met een grote bek alles naar hun hand te kunnen zetten.
  Ik was nooit racistisch maar inmiddels is dat drastisch veranderd mede dankzij deze figuren.

  Like

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Hiermee kunnen we het rariteitenkabinet nieuw leven inblazen… Wat een vertoning!

  Like

 10. karton zegt:

  Gezien de foto is het wachten op “opstand der halfbloedjes” !!

  Like

 11. Bas zegt:

  Sinterklaasfeest is géén carnaval….
  Teveel naar the walking dead gekeken misschien?

  Hebben ze hier de inspiratie opgedaan?

  Like

 12. 12gauge zegt:

  Zal lachen zijn als er ook wit gesminkte negers meedoen.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Deze zwarte pieten beginnen steeds meer te lijken op de gasten van opsporing verzocht. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

  Like

 14. Helena zegt:

  Eindhoven de gekste loopt weer voorop in deugdzaamheid, dat kan ook niet anders met een smerige leugenaar en ophitser als grootmoefti john all mighty aan het roer.

  Like

 15. koosv8 zegt:

  Al de ZWARTE PIETEN zijn nep pieten, allemaal gesmingte mannen en vrouwen. En na het sinterklaas feest is alles weer bij het oude. Is dat rascisme? Alhoewel het oude….. alleen de echte, die lijken wel te blijven, en dat klopt ook allang niet meer. En wie begint er te zeuren over rascisme, de gene die eigenlijk niks te janken hebben. Ga dan terug, wat let jullie, en wie het niet begrijpt, ook WEGWEZEN.

  Like

  • Julia zegt:

   Koosv8 Het is de politiek en linkse bestuurders die zich achter deze waanzin scharen. Zelfs op de Nederlandse Antillen (waar mensen ook minder bleek zijn) vieren zij Sinterklaas en zwarte Piet en hebben daar geen enkele moeite mee. Het zijn een stel minderheidsgroepen die zwaar zijn gefrustreerd, worden gesubsidieerd en vooral worden gehoord door politici en een te grote aanhang linkse idioten die blijkbaar een hekel hebben aan eigen blank volk en hiervoor zelfs eigen tradities de nek omdraaien. Het mooiste zou zijn om dit soort gasten een stuk land te geven ergens midden in de Woestijn en ze daar naar verbannen. Dit gefrustreerde linkse slag en die gefrustreerde zwarte zielenpoten passen niet binnen onze samenleving.

   Like

 16. Bas zegt:

  aKwasimodo blijft het doen zónder consequenties ….

  https://pbs.twimg.com/media/EhI6CB-XgAAhU1K?format=jpg&name=large

  Vandaag het zoveelste interview interview met
  @Antonkarel
  in het AD. Zijn haatspeech op de dam waarin hij opriep tot geweld en het tot slaaf maken van blanken blijft zonder gevolgen. Intussen kan hij dit soort tweets blijven zenden.

  Maar laten we vooral Wilders vervolgen ja.

  https://mobile.twitter.com/Samira_Tarrass/status/1302167254998622209/photo/1

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Helaas is er in een deel van Vlaanderen ook een soort cultuurmoord op Zwarte Piet gaande die haast precies lijkt op de boekverbrandingen in Nazi-Duitsland! Lees hier en oordeel zelf:

  Kinderboekenuitgeverij Clavis in Hasselt vernietigt 7.000 boeken waar Zwarte Piet in voorkomt

  Kinderboekenuitgeverij Clavis in Hasselt geeft enkel nog Sinterklaasboeken uit waar Zwarte Piet gewoon Piet heet. En Piet heeft geen kroeshaar meer en is vuil van het roet, niet zwart.
  De oude boeken met Zwarte Pieten zijn door de versnipperaar gehaald. “We moeten mee met de nieuwe tendens”, zegt uitgever en oprichter Philippe Werck van Clavis. Nooit eerder moest de uitgeverij boeken vernietigen.
  Hopelijk gaat die hele “racistische” kinderboekenuitgeverij daar in Hasselt helemaal failliet zodra mensen, die Zwarte Piet WEL willen behouden, daar NOOIT meer boeken zullen kopen! Dat ongedierte doet haast precies datgene na wat de nazi’s deden met talloze “onjuiste” boeken al staken zij die in 1933 gewoon in brand!

  “Voor de bestaande sinterklaasboeken zijn er nieuwe tekeningen gemaakt en de tekst is ook aangepast”, zegt Philippe Werck. Nieuwe boeken worden enkel met roetpieten gemaakt. De boeken die we nog in stock hadden, komen niet meer in de handel en worden ook niet weggegeven.
  Dan is het nog te wensen dat ze de huidige boeken ook helemaal NOOIT meer verkopen! Wat een bende huichelaars en cultuurbarbaren zitten daar in die uitgeverij die alles voor kinderen regelen wiens meningen hierover totaal NIET werden gevraagd!

  “Er zijn Nederlandse boekhandels die dreigen om geen enkel boek van ons meer te kopen, als we nog sinterklaasboeken drukken met zwarte pieten. Dus we staan onder druk om de boeken aan te passen. De discussie is nu al een aantal jaren aan de gang en we moeten mee in deze maatschappelijke trend”, zegt Philippe.
  Die akelige Philippe mag desnoods een hele hoop woedende ouders op zijn dak krijgen die hem met die vernieuwende boeken gaan bekogelen en dan recht tegen zijn smerige kop aan zodat hij er meer bulten van oploopt dan dat er bergen in de Alpen zijn!

  Voor de bestaande boeken zijn de tekeningen aangepast en is de tekst veranderd.
  Het is de eerste keer dat Clavis boeken echt vernietigt. Oudere boeken vinden meestal een thuis in de jaarlijkse stockverkoop. De boeken die dan nog over blijven, schenkt Clavis aan bijvoorbeeld Sint-Vincentius. “In de eerste coronagolf hebben we duizenden boeken weg gegeven omdat we weten dat kinderen hun leesniveau snel achteruit gaat als ze enkele weken niet meer lezen”, zegt Philippe.
  Of wil die linkse klootzak soms ook nog dat de kinderen hierna korans gaan lezen waarin staat dat moslims die hele maatschappij om zeep willen gaan helpen?

  “Maar met de sinterklaasboeken is het anders. Hier gaat het om een maatschappelijke discussie. En dan kan je ze niet meer aan verlaagde prijzen verkopen of zelfs weg geven.”

  Kinderen

  Philippe is zelf opa van vier kleinkinderen. De jongste is 2,5 jaar oud. Ze zal nooit anders gekend hebben dan pieten die vuil zijn van de schoorsteen. “Kinderen liggen er minder van wakker dan volwassenen”, zegt Philippe.
  “Hoewel ik zelf geen graten zie in een Zwarte Piet, gaan kinderen de roetpieten ook magisch vinden. Door de jaren heen zijn immers de roe en de zak ook verdwenen.”
  Wat mij betreft verdwijnt Philippe dadelijk zelf ook maar dan als hij uiteindelijk een hele hoop moslimextremisten op zijn dak krijgt! Met linkse cultuurvernietigers hoef je geen gedaante te hebben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s