Deze patriotten zullen spreken bij de Kahlenberg-herdenking

Screenshot_186

(Vertaling: E.J. Bron)

Fakkeloptocht 1683

Op zaterdag 12 september is het weer zover: Oostenrijkse patriotten herdenken de veldslag tegen de Ottomaanse binnendringers in 1683 op de Kahlenberg bij Wenen. De organisatoren van de “Kahlenberg-Alliantie” verrieden exclusief aan “Wochenblick” welke bekende sprekers de herdenking zullen begeleiden.

Blick Oostenrijk

Al voor het vierde achtereenvolgende jaar vindt op de Kahlenberg bij Wenen een fakkeloptocht ter herdenking van de overwinning op islamitische Ottomanen (Turken) in het jaar 1683 plaats. Plaats van ontmoeting is zaterdag 12 september om 17.30 uur bij de Jozefkerk op de Kahlenberg.

De fakkeloptocht wordt georganiseerd door de Kahlenberg-Alliantie. Die is samengesteld uit de Weense Bond van Academici, de Vereniging Occident, ProVita en het platform Herdenking 1683.

Bekende sprekers bij de fakkeloptocht dit jaar tegen de belegering door de Turken

“Wochenblick” kwam exclusief te weten welke sprekers al hebben toegezegd. De organisatoren van de Kahlenberg-Alliantie konden bekende sprekers voor de herdenking winnen:

Petr Bystron, woordvoerder Buitenlandse Zaken van de AfD: Petr Bystron is politicoloog, publicist en parlementariër in de Duitse Bondsdag van de AfD. Al in zijn eerste toespraak voor de Bondsdag in 2018 zorgde de Tsjech van geboorte niet alleen bij Die Linke voor opwinding. Zo werd destijds tot in Turkije over de afsluitende woorden van zijn maidenspeech bericht: “Beste vrienden uit Turkije, Turkije heeft nooit tot Europa behoord, Europa eindigt aan de Bosporus. En Turkije behoort niet tot de EU.”

Ján Čarnogurský, voormalig minister-president van Slowakije: de jurist werd in 1989 als anticommunistische dissident gearresteerd, voordat de conservatief minister van Binnenlandse Zaken van Slowakije werd. De overtuigd katholiek is lid van de Habsburgse St. Joris Orde. Ook hij zal op de Kahlenberg spreken.

Irfan Peci, “islamisme”deskundige: Peci was tot 2015 een graag geziene gast in talkshows van de Duitse publiekrechtelijke omroepen. Nadat hij het islamiseringpotentieel van de vluchtelingengolven aansprak, begonnen de mainstream media hem te mijden. Nu enthousiasmeert hij het patriottische kamp met zijn expertise over de islam in Europa. Onlangs nog hield Peci een opzwepende toespraak bij Pegida.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, gezond realisme, Historie, Islam, Moslims, Oostenrijk, Patriottisme, Turken, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

6 reacties op Deze patriotten zullen spreken bij de Kahlenberg-herdenking

 1. Alfred zegt:

  Geen Arabier won ooit een Nobelprijs. Mohammed was een oorlogshitsende kindermisbruiker en zijn islamitische profetieën zijn een anker van regressie, rancune en remming op complete werelddelen, landen en inmiddels ook veel te veel westerse steden en wijken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  “Europa eindigt aan de Bosporus”.

  Daarmee veroordeelt Bystron de christenen in Anatolië tot Turkse-islamitische overheersing. Niet alleen dat: Constantinopel was/is de hoofdstad van de christenheid (dus niet Rome!). Maar bovenal beheersen de Turken de bakermat van het christendom, het gebied rondom Nicea (nu Bursa). En, niet te vergeten: de Turken hebben meer dan 2/3 van het oorspronkelijke Griekse gebied ingenomen. Griekenland hoort te eindigen in het oosten van wat nu Turkije heet.

  Like

 3. Bas zegt:

  Frankrijk ondertussen

  Like

 4. Bas zegt:

  Duitsland ondertussen…
  Gratis woningen met alles erop en eraan…..natuurlijk niet voor Duitsers

  Like

 5. Bas zegt:

  GB ondertussen

  Like

 6. Bas zegt:

  Invasie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s