Geruchten van oorlog

Screenshot_188

(Door: “eg regs”)

Begin jaren negentig was het de Zoeloe-chief Manghosutu Buthelezi die alle gangbare aannames weersprak en zijn buitenlandse toehoorders voorhield dat er van een ‘dood van het communisme’ allerminst sprake was: “Laat me u verzekeren, communisme is nog springlevend.” Wie weet, als dingen ‘haast te mooi lijken om waar te zijn’, misschien is de verklaring dan ook gewoon een voor de hand liggende. En wat we eigenlijk meteen al hadden moeten vermoeden, wordt momenteel met de dag duidelijker: als mensen jou opzettelijk op het verkeerde been proberen te zetten, dan schuilen daar vaak geen al te beste bedoelingen achter.

Persoonlijk heb ik de zogenaamde ‘val van het communisme’ altijd met een korreltje zout genomen. Zo herinner ik me nog een tv-reportage uit de Sovjet-nadagen. De leider Gorbatsjov maakte een ‘wandeling onder het Russische volk’ en wist zich op straat plotseling ‘onverwachts’ omringd door een tierende menigte. Alsof het de normaalste zaak ter wereld was, hoorde de grote Hervormer vervolgens alle hysterisch toegeschreeuwde aantijgingen stoïcijns aan. Het kwam me toen meteen al voor dat deze decennialang tot zwijgzame onderdanigheid geterroriseerde stakkers (die normaalgesproken hun opvattingen zelfs tegenover naaste familie angstvallig verborgen zouden hebben gehouden) wonderbaarlijk snel van alle schroom genezen waren. Nodeloos te zeggen dat dit in werkelijkheid een ordinair toneelstukje was; opgevoerd ten behoeve van naïeve Westerse tv-kijkers.

En dit is slechts een klein voorbeeld. Wat te denken bijvoorbeeld van de zogenaamde ‘augustus 1991 coup’. Toen dappere ‘democraten’ zich verschansten in een door tanks en pantservoertuigen belegerd parlementsgebouw. De KGB was echter vergeten om de telefoonlijnen door te knippen en zodoende konden er door Jeltsin en de zijnen nog wel pizza’s besteld worden (de bezorger meldde zich korte tijd later doodleuk aan de voordeur).Voorwaar de overtreffende trap van ‘een geluk bij een ongeluk’. Althans, dat moesten we dan maar geloven.

Of neem die ‘voormalige’ militaire instituten die kennelijk van fondsen verstoken waren geraakt. Achter de roestige omheiningen kregen journalisten een blik gegund op het grauwe en verwaarloosde terrein. Mos en schimmel op de gebouwen, overal afbladderende verf, een filter van opgedroogde drab dat aan de ramen kleefde en de haast alles overwoekerende aanwezigheid van onkruid. Weemoedig en haast schaamtevol bejammerden Russische functionarissen de teloorgang van hun levenswerk. Een schrandere Amerikaan zag het echter anders: de Russen hadden het werkelijk heel slim aangepakt, want niet alleen hadden zij die decadente kapitalisten grandioos in het ootje weten te nemen, maar ze hadden daarbij nog bespaard op de gebouwendienst en de tuinman ook!

De logische vraag is natuurlijk wat ‘ex-communisten’ met zo’n monsterlijke misleiding voor ogen had kunnen staan. Economisch profijt was een logische verklaring geweest, ware het niet dat het Chinese precedent glashelder aantoont dat economische betrekkingen niet voorbehouden zijn aan pluriforme modelstaten. Er moet dus iets anders spelen en het toeval wil dat Oostblok-overlopers dit al jaren geleden voor ons uit de doeken hebben gedaan.

Zodoende weten we dat een Russisch/Chinese aanval momenteel op handen is. We weten dit, omdat – naast al de reeds eerder uitgekomen voorspellingen – ook het stappenplan is onthuld waarlangs dit ‘project’  uiteindelijk zijn beslag zal krijgen: eerst economische verlamming, daarna politieke ontreddering en tot slot een binnenlandse opstand. Zonder twijfel zijn we nu in de laatste fase van deze ‘sequence’ beland. In dit stadium nemen de communisten zelfs ook amper meer de moeite om hun betrokkenheid nog te verdoezelen. Zo zijn de ‘queer’ en trans-vriendelijke negers die het hele BLM-activisme in vlam hebben gezet in de eerste plaats openlijke Maoïsten. En naar het schijnt was het geen toeval dat juist nu de sluiting van die Chinese ambassade bevolen werd: vanuit dit zenuwcentrum werden de onlusten gecoördineerd.

Over 8 maanden zullen we in Europa misschien kunnen overdenken wat er zojuist gebeurd is. Hoe het toch mogelijk was dat ook wij zo kinderlijk eenvoudig te bedriegen waren. Het meest bloeddorstige en brute regime dat de wereld ooit gekend heeft, besloot op een goede dag zogezegd ‘schoon schip te maken’. Hoe hebben we ons ooit kunnen inbeelden dat zoiets zelfs maar mogelijk was? Misschien dat het inderdaad zo is dat een volk dat nergens meer voor staat (niet voor godsdienst, niet voor ras, niet voor natuurlijke orde) uiteindelijk zal vallen voor alles.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Geruchten van oorlog

 1. Lord of Hosts zegt:

  Communisme is dictatuur en Democratie is vrijheid? Werkelijk?!
  Het brengen van vrede, vrijheid en Democratie, zogenaamd aan dictaturen, heeft z’n wollig schapenvachtje al lang geleden verloren.
  Maar nu moeten we bang gemaakt worden voor de Russen en de Chinezen?
  Deze fantasie moet wel uit de propagandafabriek van het Pentagon komen…

  Het Pentagon heeft 2015 een film geïntroduceerd over hoe de wereld er in 2030 uit zal zien incl. gevaarlijke virussen en rassenrellen. Maar er wordt verzwegen dat dit een vooraf goed uitgedacht plan is zoals we nu in de hele wereld met eigen ogen kunnen aanschouwen en geen spontaan gebeuren.
  Zelfs George Floyd is te zien met een voet in z’n nek.
  Het wordt tijd dat degene die de touwtjes bedienen, de bedenkers en de uitvoerders van deze agenda’s, uit hun holen gerookt en tentoongesteld worden.
  En neen, zij mogen nooit meer op de wereldbevolking losgelaten worden…
  https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Ftheintercept.com%2F2016%2F10%2F13%2Fpentagon-video-warns-of-unavoidable-dystopian-future-for-worlds-biggest-cities%2F

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Lord of Hosts; Voor 200% met je eens weer worden landen als bullebakken naar voren geschoven, terwijl iedereen met een beetje hersenen, de globalistisch-Fascistische hand hierachter had moeten zien…maar sommigen zullen sterven met de ogen en oren dichtgeplakt,,domme stakkers!!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s