PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op PVV!

 1. Doornroosje zegt:

  Zonder enige twijfel.PVV4ever

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Zaak-Wilders: ‘We zijn er voorlopig nog niet vanaf’
  Geert Wilders werd vrijdag in hoger beroep schuldig bevonden aan groepsbelediging. Volgens de PVV-leider is Nederland een corrupt land geworden en hij gaat in cassatie. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman zegt dat de zaak nog weleens jaren kan gaan duren.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  HH HILVERSUM – Een meerderheid van de Nederlanders vindt dat Geert Wilders moet worden vrijgesproken voor zijn ’minder Marokkanen’-uitspraak. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction in een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van het programma Dit vindt Nederland! van SBS. 55 procent van de ondervraagden vindt dat de PVV’er vrijspraak verdient, omdat politici een grote vrijheid van meningsuiting moeten hebben. 35 procent is het daarmee oneens en 11 procent heeft geen mening. Bron Telegraaf.

  Zo deze is binnen en nu gaan stijgen PVV.

  Like

 4. karton zegt:

  De heer Wilders wordt mogelijk veroordeeld voor het beledigen van Marokkanen in Nederland, dát lijkt mij onmogelijk gezien de reputatie van dat gajes. Op hetzelfde moment hoor en zie ik dat in HETZELFDE gave én “democratische” Nederland een politieke partij voor PEDOFIELEN zal worden opgericht. Snijdt die viezeriken hun pielemuizen eraf ! Waar haalt dat schorem het lef vandaan en hoe kan hier toestemming voor gegeven worden ?
  Wanneer kunnen we een politieke partij verwachten met de beeldende naam : De Zalige Zadelsnifters, De Vaginale Verrekijkertjes , De Pittige Pielemuisjes of De Wilde Wippertjes ?
  Wát een vies, goor, arm landje is dit geworden.

  Like

 5. klaas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Zijn ze niet in de war met WEECEE/WC

  Like

 8. rechters blijken dus niet onpartijdig te zijn

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen in GB
  https://www.express.co.uk/news/uk/695066/Police-arrest-900-Syrians-in-England-and-Wales-for-rape-death-threats-and-child-abuse/amp?__twitter_impression=true

  De politie arresteert 900 Syriërs in Engeland en Wales voor misdaden zoals verkrachting en kindermishandeling

  SCHOKKENDE politiecijfers die zijn vrijgegeven voor Engeland en Wales hebben aangetoond dat in slechts één jaar tijd bijna 900 Syriërs zijn gearresteerd.

  En ambtenaren zeggen dat de migranten werden beschuldigd van ziekmakende misdaden, waaronder verkrachtingen en kindermishandeling.

  Nu zeggen critici dat ze bezorgd zijn dat de duizenden Syriërs die elk jaar Groot-Brittannië binnenkomen op grond van hervestigingsregelingen, het land ongecontroleerd mogen binnenkomen.

  Onder de arrestanten bevinden zich vier Syrische immigranten die zijn aangeklaagd nadat twee 14-jarige meisjes naar verluidt seksueel waren misbruikt – op slechts enkele meters van het stadion van Newcastle United.

  De Britse regering werkt eraan om tegen het einde van het parlement in 2020 tot 20.000 Syrische vluchtelingen in het VK te hervestigen, in het kader van haar Syrian Vulnerable Person Resettlement-regeling.

  Uit officiële statistieken blijkt dat eind maart 2016 1.602 mensen onder de regeling in het VK waren hervestigd.

  Volgens het parlementaire onderzoeksrapport is het mogelijk dat Syriërs asiel aanvragen bij aankomst of na binnenkomst in het VK.

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Promotiefilmpje voor gratis geld…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s