RIVM-baas Van Dissel richt zich tot de oudjes . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op RIVM-baas Van Dissel richt zich tot de oudjes . . .

 1. boorzalf zegt:

  😂😂😂😂

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Van Dissel kan de pot op 😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Hij kan mooi de klere krijgen uit het diepst van mijn mokumse hart, dat ie zo de hel in mag zakken om daar als fakkel te dienen samen met het andere geboefte!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Die van Diesel is dat soms een broer van F. Timmermans zo,n look a like.
  Met het zelfde arrogante walgelijke karakter.

  Geliked door 2 people

 5. vangie1206j zegt:

  Dissel

  Like

 6. Jan zegt:

  Zo haal je de percentages covid-doden bij elkaar:

  Man in Tennessee diens moeder in FEBRUARI aan COPD overleed krijg brief dat zij in JUNI positief is gestest voor het virus.

  “It’s been 6 months, almost 7, since she passed away. There was no testing that was done at that time. On her death certificate it was stated she died, what the cause of death was, and it was not COVID-19. It was COPD,” said Whittington.
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/tennessee-woman-died-february-gets-letter-saying-tested-positive-covid-19-test-taken-june/

  Like

 7. Julia zegt:

  Van Dissel moet gewoon zijn mond houden en zich vooral niet met het privé leven van anderen bemoeien. Wat denkt deze arrogante kwast wel hij heeft heel veel weg van die kwal Frans Timmermans nog zo een zak die denkt dat hij alles naar zijn hand kan zetten. Gewoon negeren is de beste remedie en denken lul maar raak ik doe waar IK zin in heb en bepaal mijn eigen leven. Met vriendelijke groet.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Hoort dat RIVM fossiel daar zelf ook niet bij ??

  Like

 9. Cathja zegt:

  Misschien gunt Van Dissel ons heimelijk een blik in zijn eigen (bed-)leven? Hij is dan nog wel geen 80-er, maar misschien begint zijn eigen situatie hier al wel op te lijken.

  Like

 10. Julia zegt:

  Wat het Nederlandse volk eens moet doen is dit soort zelfverrijkende idioten te negeren maar wel eens massaal moeten demonstreren uit naam van de mensen die in de zorg werken. Uiteindelijk kan een ieder onder ons van zorg afhankelijk zijn of worden. Dat de zorgmedewerkers haar werkzaamheden niet plat kunnen gooien is een gegeven omdat dan heel veel mensen de dupe hiervan zouden worden. Het is te triest voor woorden dat deze mensen moeten demonstreren door middel van schoenen op het Malieveld dat is alleen maar voor onze schoenofiel De Jonge een lust voor het oog en draagt helaas te weinig bij. Massaal applaudisseren is leuk maar daar schieten de zorgmedewerkers niet mee op. Deze mensen staan door de smerige bezuinigingen van het kabinet Rutte onder een enorme werkdruk en worden onder betaald. Nederlanders zouden deze mensen moeten vertegenwoordigen om eens een dag het hele land plat te gooien uit solidariteit met onze helden van de zorg. Vergeet eens de onzin van die virologen en sta massaal op dat is een steun en vooral solidariteit voor al deze mensen die zich keihard inzetten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s