STOP CORONADICTATUUR NU!

Screenshot_187

(Door: “Balkanske priče”)

In Duitsland hield John F. Kennedy jr. een historische toespraak, die de burgers van Europa de moed gaf om voor vrijheid te vechten: “Toen mijn oom, John F. Kennedy, hier kwam in 1963 was er een gevecht gaande om de democratie in stand te houden. Hij zou geschokt zijn, want heden ten dage is er weer een groot gevecht gaande. Overheden houden van pandemieën. Het geeft hen de mogelijkheid om angst te zaaien en autoritaire controle uit te oefenen over de bevolking. En om gehoorzaamheid af te dwingen van de maatschappij. Voor de eerste keer zien we dat dit gelijktijdig, wereldwijd plaatsvindt. Ik dacht dat dit misschien over honderden jaren ooit zou kunnen gebeuren, maar het gebeurt NU – en het is aan DEZE generatie om op te staan en de terreur te stoppen”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op STOP CORONADICTATUUR NU!

 1. Htsk day zegt:

  Heeft u vorige week ook dit geweldige bericht gelezen:

  26-08-2020
  Afrika heeft polio verslagen, dankzij en mede door Bill Gates betaalde vaccins.

  Jubelend was het bericht dat dinsdag naar buiten kwam: Afrika heeft polio verslagen.

  https://www.ad.nl/buitenland/afrika-heeft-polio-verslagen-dankzij-de-mede-door-bill-gates-betaalde-vaccins~aff73c3b/?

  Dat heeft die geweldige gates toch maar mooi even ge…

  OOH WACHT,..

  04-09-2020
  UN Forced to Admit Gates-funded Vaccine is Causing Polio Outbreak in Africa.

  De Verenigde Naties zijn gedwongen toe te geven dat een groot internationaal vaccinatie initiatief in feite een dodelijke uitbraak VEROORZAAKT van de ziekte die het zou moeten uitroeien….

  Dit zou echt een van de grootste volksgezondheids schandalen van het decennium moeten zijn, maar in plaats daarvan krijgt het weinig aandacht – vooral vanwege het opvallende karakter van de betrokken mensen en organisaties…

  https://21stcenturywire.com/2020/09/04/un-forced-to-admit-gates-funded-vaccine-is-causing-polio-outbreak-in-africa/

  Iemand nog zin in een covid vaccin?

  Like

 2. M. zegt:

  Ik hoor net dat heel den Haag afgesloten is.
  Is dat zo ? Weet iemand dat?

  Like

  • LUCIA zegt:

   Op 03-09-20 een groot deel van de dag getoeter continu in de verte en sirenes, in Amsterdam denk in de buurt van Schiphol, nergens iets erover kunnen vinden en zit niet op F-boek, ik denk dat er meer relletjes en opstootjes zijn die in het nieuws verdonkeremaand worden.De uitspraak van Geert wilder was de dag daarop dus had daar niets mee te maken.

   Like

 3. Jan zegt:

  Toenemende wereldwijde terreur van socialisten

  Australie gaat over tot het arresteren van burgers die praten over zaken die niet zijn gioedgekeurd door de staat
  Happened in Melbourne this morning… pic.twitter.com/NREFTx1j9d
  — OzGayPatriot 🇦🇺 (@AusAntiLeft) September 3, 2020

  Ohia gaat coronaschuilkelders bouwen
  In the middle of the night, @GovMikeDeWine and @OHdeptofhealth signed an order creating FEMA camps to isolate “asymptomatic” “high risk” “exposed” (not necessarily COVID-positive) people.
  WHY???https://t.co/REbfAjJDsl pic.twitter.com/d1xsSWkb9A
  — LifeAndLibertyOH (@liberty_oh) September 2, 2020

  Kwakzalver Fauci: Er komt een tsunami van coronagevallen in herfst op ons af.

  https://thehill.com/policy/healthcare/514797-fauci-us-has-unacceptably-high-level-of-covid-19-cases-going-into-fall

  Like

 4. Julia zegt:

  De politiek stopt niet en gaat door de fake rondom corona voort te zetten. Angst wordt nu al weer ingeboezemd voor een tweede golf. Angst is de grootste vijand en vergeet niet dat de politiek ons volk de oorlog heeft verklaard. Niet voor niets worden demonstraties binnen tegen het wanbeleid van corona verboden of gestopt. De dictators in Den Haag zijn hiervan niet gediend. Ik begrijp alleen niet dat mensen die terecht tegen deze niet grondwettelijke maatregelen demonstreren nog een demonstratie aankondigen en zich niet door het hele land te verspreiden. Binnen een democratie staat het volgens de grondwet een ieder vrij te demonstreren. Uiteindelijk is de verrassing de beste aanval. Zolang alles normaal vredig verloopt kan en mag de politie geen enkele vorm van geweld tegen haar burgers gebruiken. Het is ook wel absurd dat in Nederland de politie niet is voorzien van een rugnummer dat in de overige landen heel normaal is. Zo is een agent die zich misdraagt door buitensporig geweld te gebruiken te herkennen maar in Nederland gaat het zoals altijd in het geniep zelfs worden staatshooligans undercover ingezet om te meppen en de boel op te fucken met al doel een demonstratie te beëindigen. Nederland is een corrupte bananenrepubliek waar een ondemocratische smerige politiek wordt gevoerd maar men heeft in Den Haag wel de arrogantie andere landen te veroordelen en te bekritiseren terwijl zij zelf het voorbeeld zijn hoe het niet moet binnen een democratie dus geen haar beter zijn dan wie dan ook. Het eens zo mooie Nederland bestaat al jaren niet meer het is inmiddels een grote vergaarbak met daarboven wanbeleid en een corrupte politiek alsmede een corrupte rechtstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s