DICTATUUR! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op DICTATUUR! . . .

 1. koddebeier zegt:

  Er is nog hoop meestal eindige ze aan de galg of voor een vuurpeloton !!

  Like

 2. Cathja zegt:

  En de winnaar is………………………………..: HUGO DE SLOPER!!

  Like

 3. Bas zegt:

  Ter herinnering….
  https://gerard1945.wordpress.com/2017/11/16/raad-van-europa-resolutie-1743-over-islam-islamisme-en-islamofobie-in-europa/amp/?__twitter_impression=true

  Raad van Europa: Resolutie 1743 over Islam, Islamisme en Islamofobie in Europa.

  In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims alle ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.

  Enkele punten uit resolutie 1743 zijn:

  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

  1743-11: De islam is een religie van vrede.

  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  Like

 4. Jan zegt:

  Het Nieuwe Normaal

  Like

 5. Htsk day zegt:

  Waarschuwingen uit Australië voor de spoed/noodwet.

  Je bent vrij om je mening te uiten in de Australische deelstaat Victoria, alleen over covid-19 moet je zwijgen. Zo niet dan word je gearresteerd. Binnenkort kiest het Nederlandse Parlement ook voor deze praktijken namelijk door Gezondheidsminister De Jonge onbeperkte bevoegdheden te geven via de Nood of Spoedwet.

  https://www.dlmplus.nl/2020/09/05/waarschuwingen-uit-australie-voor-de-spoed-noodwet/

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De leidende “fuhrer” en de nazi aanhangers zijn de bilderberg groep.Kutte en de jonge,en graftakkenhaus hun zijn de marionetpoppen en voeren de communistische N.W.O. agenda uit.Als ze klaar zijn met nederland en europa slopen worden hun als eerste opgeruimd door de bilderbergers.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Het is maar de vraag of wij de winnaar zijn en de Jonge is alleen maar uit strategische overwegingen naar voren geschoven door Rutte en EU-schorem achter hem, om iemand anders onpopulaire maatregelen te laten nemen, waardoor Rutte zelf de dans ontspringt en een ander de boeman wordt. Handig om te weten…. hij die de boeman benoemd of installeert, is de feitelijke boeman en het werkt net als de russische poppetjes .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s