EMIGRANTEN – 1952

Screenshot_210

(Door: “Driek”)

Het was in 1952 toen Koningin Juliana het Nederlandse volk opriep om te gaan emigreren. Nederland had toen nog geen tien miljoen inwoners. Je kon er bijkans een kogel afschieten zonder iemand te raken. Doch de boven ons gestelde lieden vonden dat Nederland overbevolkt was. In de jaren daarna vertrokken er een half miljoen Nederlanders naar Zuid-Afrika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. De overheid maakte het emigranten vrij gemakkelijk door de overtocht te betalen en honderden guldens oprotpremie te geven.

Door de ontstane ruimte kon in 1960 worden begonnen met de massale import van goedkope arbeidsmigranten. In de Marokkaanse steden Rabat en Casablanca en de Turkse steden Ankara en Istanbul werden wervingskantoren geopend om de ‘gastarbeiders’, en later hun gezinnen, naar Nederland te halen. Iets dat we nooit hadden moeten doen.

Ik vind het werkelijk onbestaanbaar dat er zeventig jaar later nog altoos een gigantische woningnood heerst. En ondanks die woningnood komen er jaarlijks veertigduizend Afrikaanse gelukszoekers bij, die hier prinsheerlijk neerstrijken alsof Nederland een vakantieoord is. Komt er ooit eens een eind aan die volksverhuizing? Ik lees zojuist in één onzer Couranten dat een Nederlandse woningzoekende ruim twintig jaar op een wachtlijst staat eer hij eindelijk een eigen onderkomen kan betreden.

Twintig jaar, lezer, welk een onrechtvaardigheid. En aan welke zijde staat de sympathie van onze Koning Willem in deze schandelijke toestand? Een Koning is er toch om zich in te zetten voor zijn onderdanen? Welnu, ik merk er niks van. Ik lees alleen maar over een ontspannen verblijf op een Grieks eiland, waar hij spelevaart met zijn nieuwe motorjacht.

Het wordt eens tijd dat onze Haagse ambtdragers paal en perk stellen aan die ongebreidelde import van nutteloze lieden die hier op hun luie kont gaan zitten en niks bijdragen. Doch wie zich verzet en kritiek uit op al dit ongerief krijgt de stempel van racist en oproerkraaier. Ons dierbaar Vaderland is verworden tot een verpauperd land waar het allang niet meer fijn vertoeven is. Een land waar moord en doodslag dagelijkse kost zijn. We zijn bezet door negroïde lieden die volkomen maling hebben aan onze christelijke feestdagen, aan ons sinterklaasfeest en ga zo maar door. We durven zelfs in het bijzijn van een neger geen moorkop meer te eten. Zo ver zijn we al gezakt.

Ik wens U allen nog een fijne dag zonder ergernis.

PVV normale grootte

Door:
“Driek”
(www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op EMIGRANTEN – 1952

 1. Bas zegt:

  2020

  Like

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bas inderdaad,het zijn bijna allemaal moslims, soldaten van allah.Ze worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.Onbegrijpelijk dat niemand het ziet.

   Like

   • Bas zegt:

    Als het grotendeels verborgen wordt, kán men het gewoonweg niet in de gaten hebben.
    Daarom zijn sites als deze zo belangrijk.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  *****

  Like

 4. Bas zegt:

  Kom allemaal graaien in Europa!

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  En dan die teef van Kaag wil al onze soevereiniteit weggeven aan dat afgrijselijke Brussel zo dat wij de NEDERLANDERS helemaal niets meer te vertellen hebben in ons eigen land.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Anti-immigration protest block A20 into Dover

  Kun je je voorstellen hoe de menigte, de media en parlementsleden zouden reageren als de politie een #ExtinctionRebellion- of #BlackLivesMatter-demonstrant zou behandelen zoals ze deze militaire veteraan vandaag deden?

  Hij stond daar letterlijk niets te doen, met zijn rug naar hen toe

  https://mobile.twitter.com/MartinDaubney/status/1302270953905360898/photo/1

  Wat voor soort land neemt de knie bij #BlackLivesMatter – lompe anti-Britse revolutionairen die de politie actief willen afschaffen – en steekt vervolgens de laars in zijn veteranen, die vochten voor hun vlag?

  WTF overkomt Groot-Brittannië?

  Like

 7. Bas zegt:

  Het is een feestje dat “vluchten”…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s