FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Monalisa”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. guusvelraeds zegt:

  Het gehersenspoelde volk stemt liever op Frans Timmermans handelaar in windmolens zonnepanelen en andere artikelen met veel lucht en Europese vergezichten. Want ja anders breekt de derde wereldoorlog uit.

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Geloofwaardigheid Grapperhaus daalt in peiling
  Updated 20 min geleden
  32 min geleden in BINNENLAND

  AMSTERDAM – De geloofwaardigheid van minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, CDA) is afgenomen, zo komt naar voren uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond. Vorige week vond 42 procent van de ondervraagden hem niet geloofwaardig meer nadat naar buiten was gekomen dat tijdens zijn trouwerij coronaregels waren overtreden. Nu zegt 66 procent van die ondervraagden hem niet meer geloofwaardig te vinden. Vorige week vond 42 procent dat hij had moeten opstappen, dat is nu 47 procent. Zo het CDA zal zeker zakken op naar 10 zetels 😂😂😂

  Like

  • M. zegt:

   Maurice de onbetrouwbare Hond moet even in de media vertellen dat meer dan de helft het wel betrouwbaar en geloofwaardig vind allemaal ?
   Laat hem zijn mond spoelen die leugenaar.

   Onze krokodillentranen huilende huilebalk van de selectief handhavende justitie vond uiteraard dat zijn arrogante gedrag er niet toe moet lijden dat de burgers niet meer getreiterd mogen worden met boetes, strafbladen, coronazwendelregels en maatregelen die ons land moeten slopen en de burger van de allerlaatste mensenrechten moet ontdoen.

   Ik heb even rondgebeld en de peilingen laten zien dat 87% van het volk vind dat het een zeer ongeloofwaardige, zeer onbetrouwbare, zeer volksvijandige bende is in politiek den Haag, die per direct zou moeten aftreden.

   Like

 4. verwardeman zegt:

  ME TO !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s