Heel Holland Hoont om Sigrid Kaag-clipje

 

(Door: “@ Van Rossem”)

Welk reclamebureau bedenkt zoiets… Oh ja, D’66 zelf natuurlijk

Met een Noord-Kaageaans veldoverwicht van 112% van de stemmen won Sigrid Kaag Al Qouwe Qaq vrijdag de benoeming tot nieuwe Ayatollah van D’66. Na een zinderende verkiezingsstrijd vol verhitte debatten, inhoudelijke redetwisten met de achterban, openhartige interviews met kritische media en een toer per open rijtuig door de zeven twaalf provinciën van het land waar ze jarenlang nooit was en dat ze onlangs weer bíjna verliet voor een topfunctie bij de Wereldhandelsorganisatie, waarbij gul gewuifd werd naar een volk dat zijn geliefde nieuwe bestuurlijke adel met bloemen en handkussen overlaadde, versloeg ze haar opponent in de partijleiderstrijd met klinkende cijfers.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Heel Holland Hoont om Sigrid Kaag-clipje

 1. flo zegt:

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Ik wil mijn AFGEJATTE CENTEN terug die zijn doorgesluisd naar JOUW TERREURVRIENDJES!! De raketten die op Israel afgevuurd worden, wordengefinancierd met de van ONS afgejatte centen!! Ik wil mijn AFGEJATTE CENTEN terug die zijn doorgesluisd naar JOUW TERREURVRIENDJES!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Wat erg om dit aan te moeten horen. D66 is geen democratische club maar een horror voor onze samenleving. Mevrouw staat voor leiderschap nou dat wordt dan echt lijden voor het Nederlandse volk. Nimmer zo een omhoog gevallen arrogante linkse tante meegemaakt. Ze past wel in deze Demonen club 66 samen met haar collega Ollongren vormen zij wel een team waar wij als volk absoluut niet op zitten te wachten. Een club die het referendum heeft afgeschaft heeft het lef zich democraten te noemen. Hoe triest is het dat onze politiek maffia in Den Haag steeds dieper zinkt en niet meer geloofwaardig is. Nimmer zo een stel bij elkaar geraapte bende bij elkaar gezien en meegemaakt. In ieder geval wordt Nederland verder gestraft vanwege het feit dat deze club pleit voor nog meer import uit de Moslim landen waardoor onze kinderen nog langer moeten wachten of überhaupt niet meer in aanmerking komen voor een betaalbare woning. Daarbij is Kaag de gulle sinterklaas voor stortingen van ons belastinggeld aan o.a. Palestijnse terroristische organisaties. Laten we voor onze eigen bestwil hopen dat deze club met de volgende verkiezing helemaal onderuit wordt gehaald.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aranka zegt:

  was zij niet uit Israel gegooid, precies wegens haar steun aan terreur???

  Like

 5. Harry zegt:

  Donder toch op , palestijnenhoer !

  Zie dat smerige lachje aan het eind van het eerste filmpje !
  Zó van “ heb ik jullie mooi allemaal te pakken “ .

  Like

 6. Julia zegt:

  Dat mens is een zeer gevaarlijk links gif voor Nederland en echt totaal van het padje af. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/kaag-tijdens-overwinningstoespraak-nederland-moet-haar-soevereiniteit-opofferen-aan-de-eu/ We kunnen beter Kaag zelf opofferen en overleveren aan haar geliefde Palestina. Knettergek en een smerige landverrader.

  Like

 7. Julia zegt:

  Misschien kunnen dit soort gefrustreerde idioten hun tranen uiten bij de landverraadster Kaag maar wel in een achterkamertje graag https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/zielige-akwasi-in-verwijderde-tweets-zwarte-piet-moet-dood-serieus/ Het zal Kaag goed doen omdat zij graag Nederland overlevert aan de EU en flink de sinterklaas kan uithangen voor dit soort gefrustreerde idioten en terroristische organisaties.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Van Rossem, met de inhoud ben ik het helemaal eens. Maar… D66 heeft al zo’n 35 jaar geleden die apostrof uit z’n naam geschrapt. D’66 is zóóó vorige eeuw.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Lost Johnny zegt:

  Het CDA wil prostitutie verbieden, na het zien van het D66 filmpje schaar ik mij achter dit voorstel: D66 maakt prostituees door middel van mejuff Kaag van sociale mensen naar zwakzinnige criminelen…ofwel: prostituees krijgen een slechte naam door dit gedrocht.

  Iemand haar huisadres toevallig, ik wil een protestbrief sturen. Zulke slechte porno heb ik nog niet eerder gezien…

  Like

 10. dutchess43 zegt:

  Met een Noord-Kaageaans veldoverwicht van 112% van de stemmen won Sigrid Kaag Al Qouwe Qaq vrijdag de benoeming tot nieuwe Ayatollah van D’66.
  Hahaha, zou willen dat ik dit gezegd had. Precies in de roos. Premier, jawel hoor. Een visioen is haar zeker verschenen die moslim lebberaar!

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  De reaguursels onder het Geen Stijl artikel zijn leuker als het artikel.

  Like

 12. Hoe krijgen ze het voor elkaar om een promotje te maken van 2 minuten en 8 seconden waarin werkelijk niks gezegd wordt.

  Like

 13. LUCIA zegt:

  Het moet afgelopen zijn met al die cadeau’s aan de islam tijd voor een Hollandse lente .

  Geliked door 1 persoon

 14. Eppo zegt:

  De 1e die weer in beeld kwam was een Murk .
  Dit komt nooit meer goed in Dramastan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s