Sigrid Kaag (D66) wil een Europees leger, meer macht voor de EU én premier worden

Screenshot_209

(Door: Bas Paternotte)

Ambitie heeft ze, de peilingen zeggen vooralsnog nee

Sigrid Kaag heeft zaterdag het D66-leiderschap aanvaard. Daar hoort een toespraak bij (hier te zien vanaf minuut 14.30, D66 wist het geluid niet synchroon te krijgen). Samenvattend: er moet een Europees leger komen, meer macht voor de EU en ze wil minister-president worden.

“Het is tijd voor echte Europese democratie. Tijd voor echte Europese defensie.  Betekent dat een opoffering van nationale soevereiniteit? Ja, daar moeten we eerlijk over zijn.  Maar het betekent ook het aannemen van een grotere soevereiniteit – een Europese soevereiniteit – die de weg plaveit naar welvaart én welzijn voor iedereen. Wij zijn Nederlanders. En dus zijn wij ook Europeaan. Bij onze nationale driekleur horen de gele sterren net zo goed als de oranje wimpel.”

Over het premierschap zegt ze:

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Sigrid Kaag (D66) wil een Europees leger, meer macht voor de EU én premier worden

 1. guusvelraeds zegt:

  Geen volledig opgaan in de EU. Dan nog liever een afscheidingsoorlog. Kom op volk wordt wakker.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Laat die linkse heks van een Sigrid Kaag mooi de lucht invliegen met dat “Europees leger’, meer macht voor de EU en dat ze in geen 1000 jaar ooit premier wordt! Ze is in staat ons allemaal voor een appel en een ei te verkopen aan Brussel!
   Daarbij krijg je tegenwoordig de huidige Europese jeugd toch niet eens meer in het leger omdat ze teveel aan smartfones en iPads zijn verslaafd, anti-militair zijn geworden en zij steeds in opstand komen tegen alle opgelegde regels! Dat de EU mag verrekken en het wegwaait als stof en as in een wervelwind!

   Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Wil madam Kaag hetzelfde idee als in de Latijns-Amerikaanse landen, ..invoeren??. fascistische. JUNTA. soms.?? dan wordt het de allerhoogste tijd zich eens te verdiepen WAT. DAT
   inhoudt!! ( ook in de wurggreep van het grootkapitaal…( bilderbergkliek?) manipuleren( bijvoorbeeld de jongere generatie vaderlandse en algemene geschiedenis ‘ onthouden’,(
   vooral wat FASCISME. inhoudt, ( bij eventueel verzet, of. WETENSCHAP. van een of ander in de bajes opgeborgen worden, ( met geestelijk sadisme als hoofddoel, om maar te zwijgen van . LIJFELIJK. SADISME, ……. zoals in het boek Chili wordt openbaar. verteld, waarIn ook wordt verteld pag 58 wie de generaals gekocht en opgeleid hebben!!!!
   …….<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Die kaag is ongetwijfeld op auditie geweest bij de (nazi) bilderberg groep net als pechthold voor haar.Ik hoef denk ik niemand uit te leggen dat het europeese leger tegen de europeese bevolking wordt ingezet.

  Geliked door 3 people

 3. Marc zegt:

  Ik schijt zeven kleuren. Ik ken de Nederlanders ondertussen: zo onnadenkend als wat en als de kippen erbij om voor gaas te gaan voor aangewaaide hotemetoten. Kaag is er natuurlijk zo een. Zo komen we op ramkoers met de VS te liggen, want die moslima wil natuurlijk Israël isoleren en vernietigen. Daarvoor zal ze de hele EU het antisemitisme hoogtij laten vieren door de Joden voor nazi’s te laten doorgaan. Dat mens is totaal verknipt. Maar de gemiddelde Nederlander is verknipter!

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  De mensen die op een partij met dergelijke waanideeën gaan stemmen zijn de smerigste communisten en landverraders. Uitroeien dat zootje , dat terroristen liefje Quag als eerste.

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Wie is Sigrid Kaag (D66) eigenlijk – Who is Sigrid Kaag (D66) anyway
   …..
   1. Zij beschaamde het vertrouwen van dit ministerie. Zij vertrok eerder bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken nadat zij uit haar vertrouwensfunctie bij de afdeling ‘Politieke VN-zaken’ van dit ministerie was gezet. Dat was omdat de leiding van BZ had ontdekt dat zij in het geheim met een vertrouweling van Yasser Arafat was getrouwd.
   …..
   5. Pro-terreur. Haar kinderen lijken pro-terreur te zijn opgevoed door hun ouders. Zo likete haar dochter Janna “Marwan Barghouti for president” op Twitter.
   ….
   7. Zij heeft nauwelijks verbondenheid met Nederland of met het Nederlandse beleid. Haar kinderen noemt zij ‘Palestijns’.
   …..
   https://israelcnn.com/news/news/2020-06-25-1720

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Nog zo een stuk links vergif dat ons land zonder schroom wil overleveren aan de EU. Welke Nederlander stemt nog op een partij als D66 samengesteld uit een stel landverraders. De ene linkse idioot volgt de andere linkse idioot op die blijkbaar aan een ziekelijke machtswaanzin lijden. Wat heeft deze Sinterklaas en Moslim lover überhaupt bijgedragen aan onze samenleving dan alleen het verkwisten van ons belastinggeld aan o.a. Palestijnse terroristische organisaties. Het is de grootste landverraadster sinds WOII. Hoe haalt zij het in haar hersenen om onze soevereiniteit af te geven aan een mislukt miljardenbolwerk de EU. Een EU leger??? In Nederland is ons leger door bezuinigingen de totale armoede ingestort zowel qua uitrusting als materieel en deze machtswaanzinnige denkt aan een EU leger. Hoe triest dat dit soort idioten überhaupt nog vertegenwoordigd zijn binnen de politiek. Het eerste verzet is nimmer op deze ziekelijke D66 club te stemmen zodat de gevaarlijke club D66 voor goed als een diep gezonken schip ten onder gaat. Wie laat zijn land verkopen en verraden!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Bij onze rood/wit/blauwe vlag en binnen onze democratie passen ziekelijke D66 verraders en machtswellustelingen niet en horen hier niet bij. Wat mij betreft mag van Kaag haar lievelingsvlag 1 ster morgen nog af namelijk NEXIT.

  Like

 7. Julia zegt:

  Ik word heel onpasselijk als ik deze volksverlakker hoor of zie. Mens pak uw biezen en ga met sneltreinvaart zo snel mogelijk naar uw geliefde Palestina waar u al heel veel belastinggeld aan de terreurorganisaties heeft geschonken u moet zich diep en diep schamen. Uiteindelijk past die hoofddoek u beter dan uw droom over nieuw leiderschap. U past absoluut met uw verradende normen niet binnen een democratie. Waarschijnlijk heeft uw walgelijk reclamefilmpje daar meer succes uiteindelijk is Sinterklaas Kaag daar van harte welkom.

  Geliked door 1 persoon

 8. dutchess43 zegt:

  Is dat wijf aan drugs of zo??? Poseren voor het torentje? Is een visioen haar verschenen?

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik voel mij al een stuk veiliger

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  ‘ OPNIEUW TERREUR. GEFINANCIERD. MET. NEDERLANDS. GELD’,
  Nw. ISR. Weekblad 4.9.2020.
  De ISR. . waakhond NGO Monitor beschuldigt Nederland er opnieuw van terreur te financieren.
  Eerder moesten de ministers Kaag en Blok diep door het stof toen NGO Monitor aantoonde dat met Nederlands. geld de Palestijnse ‘landbouworganisatie’UWAC’ was gefinancierd, die nauwe banden onderhoudt met de terreurorganisatie het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina ( PFLP). In een deze week gepubliceerd rapport gaat het over de financiering van. Al- Mezan, een Palestijnse ‘mensenrechtenorganisatie ‘ in de Gazastrook. Ook medewerkers van Al- Mezan blijken nauwe banden met PFLP. te onderhouden. Omgekomen terroristen werden door hen geeerd,, en een jeugdafdeling van de PFLP werd met alle egards ontvangen . Al – Megan ontving de afgelopen jaren honderdduizenden euro’s van het ministerie en er staan nog tonnen gereserveerd. KAAG. en. BLOK. ontkenden in juni dat Al-Megan banden onderhoudt met terroristische organisaties. Volgens NGOMonitor reageren de ministers nu op dezelfde manier als ze destijds deden. met de UWAC. NA. diverse waarschuwingen moesten de ministers later erkennen dat de
  UWAC wel degelijk geld doorsluist naar terroristen . NGO Monitor vindt dat met Al-Mezan nu precies hetzelfde aan de hand is. …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  igrid Kaag fan van Jasser Arafat

  Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 21 november 2017) (Laatste bewerking: 8 januari 2020)

  Deze terroristenvereerder is sinds 26 oktober 2017 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte III. Zij werkte ooit voor de incompetente, geldverkwistende anti-Israëlkliek UNRWA, het agentschap van de Verenigde Naties die alle Palestijnse nakomelingen van vluchtelingen opgesloten houdt in kampen. Zij is getrouwd met de Palestijn Anis al-Qaq, een vertrouweling van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. Deze figuur was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in de tijd dat Jasser Arafat wandelende zelfmoordbommen naar Israël stuurde om onschuldige Israëlische burgers op te blazen. Deze schurk heeft zich zijn hele leven bezig gehouden met weerzinwekkende terreur. Dat kan betekenen Kaag en haar man persoonlijk op de hoogte zijn geweest van Arafats terreurdaden. Zij is echter niet alleen gecharmeerd van deze terreurbaas maar ook beroept zij zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de Shi’itische terreurorganisatie Hezbollah. De Israëlische premier Netanyahu wordt door haar onder meer “een racistische demagoog” genoemd en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”.
  ….
  rest op: https://www.franklinterhorst.nl/Sigrid%20Kaag%20fan%20van%20Jasser%20Arafat.htm

  Like

 12. Jan zegt:

  Kaag en terrorist Wafiq Safa


  Safa is het hoofd van het beveiligingsapparaat van Hezbollah. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de coördinatie tussen Hezbollah en de Libanese veiligheidsdiensten. Hij heeft Libanese instellingen uitgebuit om verguisde doelen van Hezbollah te bevorderen. Hij faciliteerde onder meer de binnenkomst van illegale drugs en wapens in Beiroet. Hezbollah vertrouwt om een heel specifieke reden op Safa. Hij kan de doorgang van illegale goederen vergemakkelijken zonder controle.

  Zijn corrupte acties vormen een directe bedreiging voor de veiligheid van Libanon en zijn bevolking.
  …..
  https://www.state.gov/background-briefing-on-terrorist-funding-in-the-middle-east/

  Kaag en Hezbollah terrorist Naim Qassem

  https://decorrespondent.nl/3027/deze-nederlandse-kan-weleens-de-nieuwe-baas-van-de-verenigde-naties-worden/131889417-67a6764a

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Quag is van ’t zelfde kaliber als de terroristenleiders Naim Quassem en Wafiq Safa; van dat wijf hebben we niks goeds te verwachten; achterbaks, vals en vies sekreet !

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘HOGER. BEROEP. TEGEN. PALESTIJNS. ASIEL’. W. ISR. WEEKBLAD. 4.9.2020
   ‘ De rechtbank in Amsterdam oordeelde op 30 aug (2020) dat inwoners van Gaza recht hebben op asiel in Nederland. De IND gaat tegen de uitspraak in hoger beroep bij de Raad. van. State. ( hoofdredacteur). E. Voet.
   ‘Volgens de rechtbank Amsterdam hebben inwoners van GAZA recht op een verblijfsvergunning in Nederland.
   Niet omdat ze onderdrukt worden door het regime van terreurbeweging HAMAS, maar omdat de blokkade door ISRAEL. en Egypte het leven in GAZA onmogelijk zou maken. De zaak werd aangespannen door eenasielzoeker uit Gaza die zich met zijn gezin in Nederland wil vestigen. Volgens hem is de UNRWA, de VN- organisatie, die hulp biedt aan vluchtelingen, vanwege de Israelische blokkade niet in staat de Gazanen voldoende te ondersteunen in hun dagelijkse levensbehoeften. De rechter heeft hem daar nu gelijk in gegeven. Het gaat in de uitspraak alleen om inwoners van GAZA , niet om Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever. ANGST. VOOR. TOEVLOED
   De immigratiedienst IND stelt dat van een humanitaire noodsituatie geen sprake is. Volgens de dienst kan de UNRWA de organisatie waarvan veel Gazanen ECONOMISCH. AFHANKELIJK. zijn, wel degelijk in de behoeften voorzien. Daarom stapt de INDnaar de RAAD. van. STATE, bevestigt woordvoerder Steffart Buijs aan het NIW. Het hoger beroep wordt nu opgesteld en om die reden kan de inhoud van de grieven nog niet openbaar worden besproken.
   Algemeen wordt aangenomen dat indien de Raad van State deuitspraak overneemt, een toevloed van Gazaanse. aanvragers in ons land valt te verwachten. Op dit moment wachten tientallen families uit de strook op een Nederlandse verblijfsvergunning. Na deze uitspraak van de rechtbank is het niet ondenkbaar dat het aantal aanvragen op deze grond explosief zal toenemen.
   Asielaanvragen op grond van het wangedrag van. HAMAS. zijn minder aantrekkelijk . Inwoners die met die reden asiel aanvragen, vrezen voor repercussies van het bewind tegen hun familieleden. Mara WijngArd, de advocaat van de asielzoeker, verklaarde in de Volkskrant” Voorheen hadden asielzoekers uit Gaza alleen kans op een verblijfsvergunning als ze persoonlijke problemen met HAMAS konden aantonen. Dat de rechter deze uitspraak nu heeft aangedurfd geeft aan dat de beroerde situatie in Haa een ondergrens heeft bereikt. Mijn cliënt is geen economischevluchteling, hier is sprake van een humanitaire noodsituatie”. TE. WEINIG. GELD
   De UNRWA klaagt steen en been over de financiële draagkracht nadat de Amerikaanse president Trump zijn bijdrage van ruim 300 miljoen euro stopzette. Daarmee reageerde hij op de protesten tegen zijn beslissing de Amerikaanse ambassade te verplaatsen naar Jerusalem. Oliestaatje Qatar heeft zich bereid verklaard een groot deel van dat gat op te vullen. De UNRWA, die jaarlijks ruim EEN. MILJARD. EURO
   mag besteden aan Palestijnen in de regio, klaagt vrijwel nooit over de mensenrechten- schendingen door. HAMAS. in de strook, of over de terroristische activiteiten die worden ontplooid tegen de Israelische burgerbevolking. Ook doet de organisatie weinig tot niets om de EXPLOSIEVE. BEVOLKINGSGROEI in de strook tegen te gaan. In twintig jaar tijds, is de bevolking bijna verdubbeld tot twee miljoen inwoners op een oppervlakte van 365 vierkante kilometer. ……<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   WAPENSTILSTAND. .HAMAS, het regime in. GAZA. heeft een wapenstilstand net Israel bereikt, deelde de terroristische organisatie. maandagavond mee. Daarmee zou een einde komen aan de. raketten. Adie de laatste weken op Israel werden afgevuurd, en de vergeldingsacties door de Joodse staat,. Ook zouden geen. ballonnen. met explosieven meer worden opgelaten,die sinds. 6 augustus de grens weer overgingen , De geïmproviseerde brandbommen veroorzaakten honderden vuurhaarden in Israelische gebieden langs de grens met GAZA. Begin deze week moest de Israelische brandweer nog 15 branden blusse,. Israel heeft dinsdag de maritieme zone voor de kust heropend zodat er weer gevist kan worden. Ook de grensovergangen gingen open.
   De toenadering vindt plaats in een tijd dat ook in. GAZA. het coronavirus genadeloos toeslaat., het aantal besmettingen per dag groeit met tientallen per dag. De wapenstilstand zou tot stand zijn gekomen dankzij de tussenkomst van de Qatari Mohammed Al. Emadi, die belast is met palestijnse zaken. Er zou inmiddels ruim 28 miljoen euro naar de strook onderweg zijn, vooral bedoeld voor de armste bewoners an de aanschaf van. benzine. Daarnaast gaat Qatar van start met diverse humanitaire projecten in het gebied……..<~<~<~<~<~<~>>>>>> fleckie: men kan hen vooral ‘helpen’ door te. zorgen dat er GENOEG. GEBOORTEBEPERKENDE. MIDDELEN. AANWEZIG. DIENEN. TE ZIJN!!! ONZE. NOORD- EUROPESE. LANDEN. WORDEN. W E L OP. ALLERHANDE. MANIEREN. ECONOMISCH. BEHOORLIJK LEEGGEZOGEN…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s