Trump verdubbelt aantal aanhangers onder Afro-Amerikanen – ook andere groep stapt naar hem over

Screenshot_196

Donald Trump en Candace Owens.

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Meerdere representatieve peilingen weerleggen anti-Trump leugen van de massamedia

Ja, de meeste Trump-stemmers zijn blank

In de VS bestaan over de meeste onderwerpen zeer informatieve statistieken. Zo weten we heel precies welke kiezersgroepen met welke percentages welke kandidaten gekozen hebben. In 2016 bijvoorbeeld hebben 57% van alle blanken op Trump gestemd en maar 8% van alle zwarten.

FlinkFeed

Maar deze 8% alleen al was indrukwekkend, wanneer je bedenkt dat de belangrijkste strategie van de Democraten er in bestond de Republikein Trump als racist neer te zetten. Toch hebben 28% van alle Latino´s, 27% van alle Aziaten en 36% van alle andere etniciteiten op hem gestemd.

Nu ondersteunen steeds meer Afro-Amerikanen Donald Trump

Nu lijkt de statistiek te verschuiven. Uit peilingen blijkt dat op dit moment niet 8%, maar 19% van de Afro-Amerikanen op Trump zouden stemmen. Onder zwarten is zijn kiezersbasis dus duidelijk meer dan verdubbeld!

Dit blijkt uit twee onafhankelijk van elkaar gehouden peilingen: eentje uitgevoerd door het private Emerson College uit Boston en eentje door het Democracy Institute in Washington.

#BLEXIT

In oktober 2018 richtte de zwarte conservatieve Candace Owens het initiatief “Blexit” op. Het doel is om Afro-Amerikanen er van te overtuigen dat de conservatieven en niet de ”liberalen” (socialisten) hun belangen vertegenwoordigen.

Candace schreef op 1 september 2019 op Twitter: “In 2017 zei ik: ´20% in 2020´ en mensen lachten me uit. Nu is het 2020 en de voorspelling ziet er behoorlijk somber uit voor de Democraten. Zwarte mensen worden wakker en scheuren zich los. #BLEXIT”.

Ook katholieken ondersteunen Trump in toenemende mate!

Amerikaanse katholieken stemden om twee redenen op de Democratische Partij: enerzijds uit traditie, want tot in de jaren-60 waren de Democraten conservatiever dan de Republikeinen. Anderzijds geven Democraten zoals Joe Biden zichzelf graag een katholiek laagje, waaraan ze inhoudelijk niet kunnen voldoen.

Na de Republikeinse Nationale Conventie enkele dagen geleden kwam het daarom tot een schreeuw van verontwaardiging door de media, toen de katholieke ordezuster en voormalig legerarts Dede Byrne ertoe opriep om op Trump te stemmen:

 

“Donald Trump is wat betreft het beschermen van leven de meest betrokken president die deze natie ooit had. Hij verdedigt het leven in alle fasen. Zijn geloof in de heiligheid van het leven gaat verder dan politiek. President Trump staat op tegen Biden/Harris, die de meest levensvijandige kieslijst in de historie vormen door zelfs de horror van de late abortus en het doden van nieuw geborenen te ondersteunen.”

Bron:
https://flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Trump verdubbelt aantal aanhangers onder Afro-Amerikanen – ook andere groep stapt naar hem over

 1. Hovawart zegt:

  Het parlement van de Pays-Bah heeft zich wederom in haar voet geschoten, de vergiftiging van de Russische oppositieleider Alexej Navalny is „volstrekt onacceptabel”, verklaarde minister-president Mark Rutte vrijdag na de ministerraad. „Het minste wat de Russen nu kunnen doen is volledige openheid geven.”.zonder enig bewijs te hebben, direct conclusies trekken……….want daar is de Hollandse regering zelve een groot voorbeeld in……….kots.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Trump verdubbelt aantal aanhangers onder Afro-Amerikanen – ook andere groep stapt naar hem over! | eunmask

 3. koosv8 zegt:

  Ik ben meer voor het aborteren van de ziekelijke haat zaaiende democratische partij.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Dat was te verwachten. De negers zijn niet achterlijk. Na decennia democratisch pamperen (waar een politiek doel achter zit) en waardoor ze in afhankelijke positie blijven zijn ze eindelijk naar ik hoop wakker geworden. Zelf verantwoordelijkheid nemen en in de spiegel kijken als je leven naar de kloten gaat is een teken van volwassenheid. Elke zichzelf respecterende neger moet dat voortdurende racisme geroep en slavernij gekwijl onderhanden uitkotsen.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  President Trump staat op tegen Biden/Harris, die de meest levensvijandige kieslijst in de historie vormen door zelfs de horror van de late abortus en het doden van nieuw geborenen te ondersteunen.”

  Het maatschappelijk sleutelen aan de samenleving is de core business van de socialisten. Zij zien de samenleving als een wetenschappelijk experiment en geloven in god nog gebod. Het is veel erger zij wanen zich God.

  Geliked door 1 persoon

 6. duinsnip zegt:

  Links doet er tegenwoordig gelukkig alles aan om zichzelf zo gehaat mogelijk te maken.
  En ze trekken alles uit de kast, de media, een neppandemie en een neprascisme, maar het
  gaat niet meer werken. We kotsen ze uit, samen met de nepchristenen en farizeeërs.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Zoek de verschillen

  BEKIJK deze zij-aan-zij vergelijking van campagnegebeurtenissen in Pennsylvania …
  Het is ECHT moeilijk te zeggen welke presidentskandidaat meer enthousiasme heeft,….

  Like

 8. Bas zegt:

  Het N-woord….

  Like

 9. hans-e-pans zegt:

  Kijk er de Amerikaanse historie/verleden op na, dan blijkt dat het houden van slaven in welke vorm en kleur dan ook het domein van wat zich nu de Democraten noemen. De Klux Klux Klan was een organisatie die opgericht werd door Democraten.
  Het houden, het tegenwerken van de afschaffing van slavernij, en het weer terugdraaien naar het houden van slaven. Dat Afro-Amerikanen op de Democraten blijven stemmen is een soort van morele- of geërfde slavernij van hun voorouders.

  Like

 10. Bas zegt:

  Horror

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen in NY

  Like

 12. Jan zegt:

  Hillary Clinton raast en tiert weer over Trump en diens niet bestaande ruslandconnecties

  video, met Clinton die kijkt alsof Hillary niet goed snik is, wat natuurlijk ook zo is

  From the Lolita Express and hummers in the Oval Office to forced quarantining with Satan’s bride. Karma is a bitch… pic.twitter.com/ZDghlP7KTl

  — James Woods (@RealJamesWoods) September 5, 2020

  Like

 13. Bas zegt:


  Profetische waarschuwing uit 1969
  Hoe men de “negro” gebruikt voor hun communistische revolutie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s