Verkiezingsstrijd in Nordrhein-Westfalen: Jachttaferelen in Keulen

 

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

Na een verkiezingsmanifestatie van de AfD in Keulen kwam het vrijdag tot handtastelijkheden en een grotere politieactie. De plaatsvervangend landelijk voorzitter Beatrix von Storch, de AfD-parlementariër uit Keulen Jochen Haug en de burgemeesterskandidaat voor Keulen Christer Cremer hadden daarvoor nog zonder problemen een actie gehouden bij de Dom. Daarna volgde er echter een achtervolgingsjacht door het zuiden van de stad Keulen.

PI News (2)

De officiële verkiezingsactie was al voorbij en de parlementariërs von Storch en Haug weer weg. Alleen de burgemeesterskandidaat Cremer zat nog met een handvol medestrijders in een café in het zuiden van de stad, toen ze daar door ruim twintig “antifascisten” ontdekt werden, die hen blijkbaar doelbewust vanuit de binnenstad waren gevolgd.

Er volgden onmiddellijk scheldpartijen en handtastelijkheden, waarvan het verdere verloop zich naar de Severinstraße verplaatste. Talrijke voorbijgangers filmden en fotografeerden de daaropvolgende jachttaferelen, die pas door energiek ingrijpen van meerdere agenten werden beëindigd.

Volgens het politiebericht werden van zeven verdachten de persoonsgegevens ter plaatse opgenomen. De links-extremisten kregen bovendien een rode kaart en aangiftes wegens de verdenking van bedreiging met geweld en het toebrengen van lichamelijk letsel. Ongeveer 15 andere Antifa-daders wisten te vluchten.

Christer Cremer, tegen wie de afgelopen dagen ook moordoproepen bekend werden, zei na de gebeurtenissen verontwaardigd, maar des te vastberadener, tegenover “PI-News””: “Het is toch een sterk staaltje dat  nu zelfs na het einde van politieke manifestaties de aanvallen tegen AfD-leden tot in de privésfeer doorgaan.” Men zou zich daar echter desondanks niet in de war laten brengen en de ingeslagen weg consequent vervolgen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), anarchisme, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Verkiezingsstrijd in Nordrhein-Westfalen: Jachttaferelen in Keulen

 1. antiislamnu zegt:

  Walgelijk dat smerigste linkse tuig heeft niets meer met politiek te maken het is eerder een terreurorganisatie.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Vreemd volgens Merkel en Co is het grote probleem Rechts Extremisme.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Nazi bruinhemden in een ander jasje.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Keulen, Bonn en Düsseldorf zijn links en groen. Degenen die hier openlijk zeggen dat ze de AfD, Trump en Wilders leuk vinden, moeten rekening houden met de grootste moeilijkheden.
  De AfD-politica Marie-Thérèse Kaiser uit Düsseldorf werd enkele dagen geleden symbolisch vermoord. Dat was natuurlijk kunst, en dat hoort bij Düsseldorf. Feministen kunnen het niet schelen, want deze vrouw is extreem rechts en ziet er extreem goed uit. Eigen schuld, dikke bult.
  Hier de video:
  https://flinkfeed.com/hass-video-unbekannter-sticht-symbolisch-mit-messer-auf-junge-afd-frau-ein?fbclid=IwAR3Gtf-q5HlvlXe2fGeCzgISTRrmHPit6VmJ9coKSc7UwoWHlJAJYNjbUzU

  Like

 5. koosv8 zegt:

  LINKS=EXTREEM = EXTREEM LINKS = ANTIFA = FASCISME . Dat MERKEL EN TRAWANTEN net doet of het rechts is, wordt natuurlijk alleen maar gedaan om zelf uit het plaatje te blijven, maar het volk weet wel beter inmiddels.

  Geliked door 2 people

 6. linkse mensen houden niet van feiten: Wir schaffen das heeft 300 miljard euro gekost, maar dit feit komt nooit op TV van MSM. Hun taal is: rare meningen en geweld

  Geliked door 3 people

 7. Meine zegt:

  Bruinhemden.

  Het is dezelfde ideologie, Inter-Nationaal-Socialisme, andere meningen zijn niet toegestaan, want minderwaardig. Even voor herinnering citaat van Marcel van Dam: “..U bent een Minderwaardig mens…” De ontvanger van deze opmerking kreeg even later niet 6 woorden, maar 6 kogels.

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  Het linkse schorem heeft de mond vol over “democratie”; in wezen zijn het de smerigste communisten , landverraders die je je maar kunt voorstellen; Adolfina Merkel voorop , in Nederland noemen we zo’n landverrader : Rutte.

  Geliked door 2 people

 9. Gerrit zegt:

  Kwam vroeger wel eens in de DDR van Merkel. Waar zij een belangrijk partijlid was. Het was daar “Der Partij hat immer recht” In dat opzicht heeft ze haar SED tactiek niet veranderd. Elke politieke tegenstander moet hardhandig verwijderd worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s