Verloedering . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “angelb52“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verloedering . . .

 1. Bas zegt:

  Kindermishandeling

  Like

 2. Anneke zegt:

  Nederland is totaal gek geworden ! Satanische demonen zijn de hersenen van véél ‘politici’ aan het verteren !!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dan valt het castreren onder snoei werkzaamheden.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maar je moet hem wel levend begraven, anders doet ie het niet. En goed bemesten en water geven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. dutchess43 zegt:

  Ik kom wel helpen om hem onder te spitten. Heb pas een mooie nieuwe scherpe schop gekocht.

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Mijn Zondagochtend preek recht uit het hart :

  We moeten eens heel goed gaan analyseren, hoe de verloedering ontstaan is en het is daarbij erg makkelijk om daar anderen de schuld van te geven…en als iedereen dat doet… wie zijn dan de anderen, is dat een soort mathematische vergelijking zo van;
  I – M + C = V ( I= Iedereen, M is mezelf, C = clubje om me heen en V = verloedering).
  Ik wou dat het zo simpel was.
  De waarheid, die het meest onder stoelen en banken wordt geschoven is dat de meeste mensen zelf hun grootste vijand zijn en als je het hebt over tegenwerking, kijk dan naar het begrip self-sabotage en self-destructie, de reden waarom een heleboel mensen zaken niet bereiken, die binnen hun reikwijdte liggen.
  Kijk ook naar de Nederlandse volksaard, we waren altijd zo trots op ons individualisme… ieder voor zich en god voor ons allen…. en nu worden we overweldigd door een relatief klein clubje mensen, de echte vijand, die samenwerkt en individualisme, tijdelijk ondergeschikt heeft gemaakt aan het groepsbelang, teneinde volledige macht over ons te krijgen.
  Verder heeft het feit dat het ons financieel voor de wind ging, ons decadent gemaakt, onze kinderen kregen niet meer 1 a 2 cadeautjes per jaar maar iedere week, ons verwachtingsniveau van hen was vrij laag, immers ze waren immers onze prinsjes en prinsesjes en dat terwijl de meesten van ons daartegen afgezet, een vrij belabberde jeugd hadden gehad.
  Wat wij wel geleerd hadden, zeer belangrijke les… om ons hoofd in barre tijden boven water te houden en ik bedoel echt barre tijden…. geen rampen ala… mijn iphone is stuk en ik heb pas morgen een nieuwe… of mensen die je bellen en zeggen, ik verveel me ( mijn reactie daar heb ik nooit last van kan je dus niet helpen).
  We hebben nu inmiddels al 2 generaties voortgebracht die hopeloos, hulpeloos zijn en dat kan nooit de bedoeling zijn van opvoeding.
  Zelf hebben we nou niet bepaald uitgeblonken in goede keuzes, we eten teveel troep, zuipen teveel en rookten ons te pletter. Alles wat gezondheid betreft wordt weggewuifd en belachelijk gemaakt en soms vraag ik me af, zijn de mensen echt zo dom of hebben ze zichzelf wijs gemaakt dat ze zo dom zijn…. als onderdeel van self-sabotage.
  Oppervlakkigheid is vaak troef, ga zelf maar na, hoe vaak hebben mensen diepgaande gesprekken over zaken, het zijn toch de meestal de ditjes en datjes, ook wel small-talk genoemd, die het winnen.
  Die vreselijke gesprekken over het weer, de televisie , geroddel over een ander ( en deze moet je uitproberen als je ooit een kamer binnenkomt en de gesprekken stokken, en iedereen kijkt naar een punt in het niets.. zo van ik heb niets gezegd…Zeg dan het volgende.. “Jongens maak je niet druk als jij straks weggaat, hebben we het over jou” en dan genieten van het ontplofte waarheids-bommetje’s effect.)
  Kortom het is een puinzooi waar we allemaal aan hebben meegewerkt, generaties lang hebben we niets gedaan, weggekeken, anderen de schuld gegeven, onverschilligheid aan de borst gekoesterd komende generaties kritiekloos en hulpeloos, als prinsjes en prinsesjes non-opgevoed etc.
  De enige manier hoe wij er wat aan kunnen doen is met zijn allen, de schouders eronder….. er is heel veel om voor te vechten…. ons voortbestaan als mens is in gevaar, het is een oorlog tegen ons de mens en dan maakt het geen zak uit welke kleur je hebt of wat je geloof is.
  Belangrijk is dat we een gezamenlijke vijand hebben en een doel en onze acties niet te doen versplinteren of ons op de weg naar het doel af te doen leiden, door een of ander onbelangrijk relletje bedoeld om ons te triggeren en af te lijden. Bewaar al je boosheid en rechtvaardigheid in het gevecht voor een doel, ik ben geen Q-fan, klinkt te mooi om waar te zijn… maar de slogan “where we go one we go all…. is een goeie.. en denk aan het tegenovergestelde; ” where we go devided we go nowhere” ( Als we verdeeld een gevecht aan gaan, belanden we nergens)!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s