VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates

Screenshot_212

(Door: “Xander”)

Grote aantallen kinderen verlamd door een dodelijke pathogeen afkomstig uit het polio vaccin – Officials bang dat dodelijke variant van polio zich over de wereld zal verspreiden – Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?

Een van de grootste volksgezondheidsschandalen ooit krijgt amper aandacht in de media, hoogstwaarschijnlijk vanwege de betrokkenheid van ‘high profile’ personen en organisaties die feitelijk ook het coronabeleid van de Nederlandse regering bepalen. De VN heeft moeten toegeven dat een grote internationale vaccinatie campagne de oorzaak is van de ziekte die men er juist mee wilde uitroeien. Terwijl de WHO vorige week nog beweerde dat Afrika ‘vrij is van polio’, en polio vaccinatiecampagnes in de Derde Wereld zoveel jonge levens zouden hebben gered, is in werkelijkheid juist het tegendeel het geval. Het poliovaccin is er de oorzaak van dat nu talloze jongeren en kinderen in arme landen hun leven verliezen.

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, Elite, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, WHO. Bookmark de permalink .

19 reacties op VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates

 1. Lost zegt:

  In India zijn bijna een half miljoen kinderen permanent ziek door een Bill Gates spuitje…..geen woord in de pers…..

  Like

 2. hennieschwarz zegt:

  Ook fabriceert hij momenteel het Covid 19 vaccin. Mij benieuwen welke nadelige complicaties dit geeft. De proeftijd wordt verkort van 4 naar 1 jaar met alle eventuele kwalijke en vooral negatieve gevolgen van dit NWO vaccin. De echte achterliggende bedoelingen van dit hele vaccinatie program, worden angstvallig weggemoffeld voor de argeloze goed van vertrouwen zijnde bevolking. Was het niet Bill Gates die vindt dat de wereld overbevolkt raakt. En dan nu met een spuit komen welke de bevolking moet redden van het Corona virus wat al 200 jaar bestaat.
  De rillingen lopen dan toch over je rug. Je voelt je een mier op het wereld toneel met haar onbekende geheime motieven.
  Denk ik.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   hennieschwarz Gates en Soros de twee grootste schenders die zich zwaar schuldig hebben gemaakt aan de misdaad tegen de menselijkheid alleen op jacht naar meer miljarden. Het streven van deze twee stukken onkruid is al jaren het plan de wereldbevolking flink te reduceren. De vader van Gates was al een misdadiger en groot voorstander van o.a. abortussen. Helaas onkruid vergaat niet. Hoe kan men geloven dat het vaccin dat in sneltreinvaart is ontwikkeld en zo snel mogelijk de markt op moet om nog meer mensen naar de andere wereld te helpen. Het meest smerige is dat de politiek hier volop aan meewerkt en eigen volk hier aan opoffert. Een ieder met verstand zou absoluut geen vaccin moeten laten opdringen maar helaas goedgelovige angstige schapen zijn zo geïndoctrineerd dat zij heilig geloven in hetgeen wat Gates en de WHO ons opdringt. Het zou eens goed zijn als deze twee misdadigers zelf eens een vaccin krijgen dat ons van dit soort onkruid verlost.

   Geliked door 1 persoon

 3. GROOT NIEUWS UIT CANADA! EINDE COVID SCAM ALDAAR!

  In een historische daad van directe democratie hebben twee volksvergaderingen op Vancouver Island de civiele en politie-autoriteiten opgeroepen om af te zien van de handhaving van COVID-voorschriften of te worden beschuldigd van deelname aan een ‘criminele samenzwering tegen de vrijheid en gezondheid van het volk’.
  Eerder deze week trotseerden dezelfde Assemblies COVID-voorschriften door een Public Safety Bylaw uit te vaardigen die sociale distantiëren, quarantaine, maskering en verplichte vaccinaties verbiedt als “ongezond, onwettig en ongerechtvaardigd”.

  https://www.weesdeweerstand.nl/groot-nieuws-uit-canada-einde-covid-scam-aldaar/

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Wat raar vanmorgen in de Telegraaf een groot juich artikel dat polio in Afrika zo goed als verdwenen is. Dankzij de vaccinaties van afgelopen jaren.

  Like

  • Julia zegt:

   guusvelraeds Wie leest nu nog linkse bull shit zoals De Telegraaf. De linkse media die alleen maar leugens en linkse propaganda verkoopt en niets toevoegt aan hetgeen wat er wereldwijd daadwerkelijk gaande is. De opdracht is dat de linkse media alles moeten publiceren wat in het straatje van dit enorme wanbeleid past maar tegenberichten en goed onderbouwde wetenschappelijke berichten absoluut niet publiceert. Die linkse kranten zijn goed om de openhaard mee aan te steken. Verdiep u in het wereldwijde nieuws en lees wat hier door de linkse media en propagandazenders NPO en RTL wordt verzwegen. Als een ieder zich verdiept in het realistische nieuws zou de stemming in Nederland richting politiek snel omslaan en het einde kunnen betekenen van de door rotte politiek en het wanbeleid wat momenteel gevoerd wordt.

   Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Zo dat word niet inenten 💉💉💉🧪🧪

  Like

 6. bobzelf zegt:

  goh wat geinig …….

  dus Tissie en ome bob , hadden al die tijd al gelijk !!

  toen een maandje of 6 A 7 geleden ,, het KILL BILL a.s.a.p virus , door een openstaand bovenlicht , van de plaatselijke snackbar naar binnen werd geflikkerd
  IN WUHAN …………………..
  was het niet waar ????

  THE CHINEES DID IT …. straffen die hap
  onweerlegbare bewijzen ?? ALWEER ??? WHAHAHAHA

  TOEN OME BOB IN DIE ZELFDE TIJD HET STUK PLAATSTE DAT POLIO injecties DOOR KILL BILL a.s.a.p . zo’n 496.000 tot 649.00 doden en compleet verlamde kinderen
  HAD OPGELEVERD ????????????

  was het niet waar ????

  DAT KENNEDY DIE KILL BILL LUL AANKLAAGDE MAAKTE OOK NIET UIT ??

  dat de cockpit van de mh =17 doorzeeft was met 30 mm zwaar mitrailleur vuur met de enige getuige ter wereld ??

  was OOK niet waar ??? HET WAS EEN BUKRAKET !!

  ( HE MENEER GAJENTJAN !! of hoe heet die lul ?? )

  PUTIN DID IT !!!

  als ik roep , onze bevrijders , ?? de russen ,
  dan komen de hersendoden hier uit hun holen ,
  en de gehersenspoelden !!!
  UW NOS KIJKERS,,,
  UW AD IDOLEN …….
  UW TELEVAAG LEZERS ….
  UW NRC GESTOORDEN …..
  DE ELSEVIER … KLOOTVIOLEN …..
  UW NSB VOLKSKRANT …

  ja maar als ,
  en als,
  en indien ,
  en misschien
  en waarschijnlijk

  DUS ONZE BEVRIJDERS WAREN DE RUSSEN !!!
  DE DUITSERS HEBBEN ZICH OOK AAN DE RUSSEN OVERGEGEVEN !!
  uw USA bevrijders !!!!
  stonden toen in Belgie bij de plaatselijke snack ,
  met een frietje bij het friet kot, en ook een berenklauw met pindasaua te bestellen whahahaha

  om U een klein beetje het idee te geven waaom onze RUSSEN………
  DE BEVRIJDERS WAREN ????

  LAAT IK U EEN STUKJE ZIEN VAN DE RUSSISCHE STALINGRAD VERSIE

  neem effe een bakkie pleur en een kano , en kijk even naar uw BEVRIJDERS

  DE RUSSEN !

  oom hersendood

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 5 september 2020 om 20:31

   dus Tissie en ome bob , hadden al die tijd al gelijk !!

   Natuurlijk hadden we gelijk!
   Maar OMG, wat zijn er nog veel stakkers die het grote plaatje niet zien.
   ‘Wappies’ noemen ze ons.

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    De nazis waren immers van plan het Russische volk geheel uit te roeien, en i.v.m gebiedsuitbreiding. DUITZERS RUSLAND laten ‘bevolken’…….( vanzelfsprekend zeggenschap over de ontelbare , miljarden waard zijnde delfstoffen, hoorden daar natuurlijk automatisch bij!!) ……
    <~<~<~<~<~<~<

    Like

  • M. zegt:

   Tja , dat schijnt bijna iedereen te zijn vergeten.

   De zwarte dozen van de mh17 moesten vanwege de afwezigheid van de te demoniseren Russen onder geheimhouding gebracht worden en iedereen schijnt dat normaal te vinden in plaats van zwaar verdacht.
   Zwarte dozen, als ze uit een vliegtuig komen, geven duidelijkheid.
   Die duidelijkheid kwam ze duidelijk niet goed uit.

   Hier in ons land zo met de as van het kwaad onder onze neus is men dol op geheimhouding want hun ‘waarheid’ houdt anders geen stand.
   Net zoals de bagger in de fop spuiten van Hugo staatsgeheim gemaakt moesten worden omdat anders iedereen gaat vragen wat die kwakzalver aan het doen is met die miljoenen kostende fopspuiten waarvan al gezegd is dat die mogelijk niet werken.

   Omdat ze door krijgen dat ze het pek en veren stadium naderen hebben ze de hele bende ‘democratisch’ afgesloten voor het volk wat nu ultiem genaaid en tot armoede gebracht gaat worden als ze hun handtekeningen voor de coronawet zetten.

   Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  De “ingrediënten” van deze vaccinatie zijn wel degelijk bekend Dr. Carrie Madej heeft daar uitgebreid onderzoek naar gedaan en het is weerzinwekkend…………

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Study Shows that More than 90% of Cases Tested COVID-Positive Are Wrongly Diagnosed!
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/study-shows-90-cases-tested-covid-positive-wrongly-diagnosed/

  Like

 9. Je kunt ondertussen wel stellen dat elk vaccin waar de naam Gates aan verbonden is niks anders oplevert als een hoop ellende.
  Ik vraag me dan ook af waarom in de USA geen onderzoek naar hem ingesteld wordt.
  Want genocide buiten de USA blijft nog steeds genocide.

  Geliked door 1 persoon

 10. duinsnip zegt:

  Dat Trump die lui als Fauci en Gates hun gang laat gaan vind ik toch maar verdacht. Wat doet hij nu eigenlijk aan het aanpakken van het “moeras”? De hele wereld wordt door die NWO kliek gegijzeld, ook Rutte, met medewerking van zich christelijk noemende farizeers. Schandelijk.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   duinsnip 6 september 2020 om 08:15

   Ja, waarom heeft Trump de macht niet om die duivels onschadelijk te maken?
   En waarom sprak zijn vrouw in een speech over een ‘vaccin’ en een ‘pandemie’?

   Like

 11. Lost Johnny zegt:

  Het principe van een vaccin is dat je iemand inspuit met een zwakke variant van het virus. De bedoeling is dat het lichaam dan de antistof maakt tegen het ingespoten virus VOORDAT het virus te sterk is en de mens waarin het zit ziek kan maken.

  Als je dus mensen inspuit die zwak zijn of je vaccin is te sterk worden mensen alsnog ziek. Inenten in derde wereld landen bij ondervoede kinderen is dus gewoon stompzinnig en het resultaat voorspelbaar.
  Als je oude mensen en zieke mensen inspuit is de kans groot dat ze aftakelen en overlijden.
  Als je gezonde mensen inspuit met een “vaccin” en dat vaccin is te sterk, of muteert maak je mensen niet resistent maakt ben je bezig een ziekte sterker te maken en de verspreiden.
  Wie een “vaccin” wil toedienen moet feitelijk de proefpersonen jarenlang volgen om te weten of het negatief uitpakt op lange termijn. Een virus direct toedienen is dus onverantwoord en kan als misdaad worden aangemerkt.

  De bekende DTP prik is een voorbeeld van een vaccin dat ziek kan maken. Vele Nederlanders hebben een mutatie van Difterie onder de leden welke veroorzaakt is door deze injectie. Van de andere twee, Tetanus en Pokken weet ik het niet….
  Dit is voor verantwoording van de overheid en deze zal dit de eerste decennia niet toegeven en alle referentie erna als verzinsels wegwuiven.

  Over vertrouwen gesproken….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s