‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’

Screenshot_206

(Door: “9ForNews”)

Ook de afgelopen maanden heeft de NOS weer haar stinkende best gedaan om de waarheid zoveel mogelijk te verdoezelen. Dit heeft geresulteerd in de 16e vangst voor het Zwartboek NOS Journaal van journalist Arnold Karkens. “Meten met twee journalistieke maten is een constante factor in de verslaggeving van het NOS Journaal. Deze werkwijze is niet alleen een overtreding van de Mediawet, maar ook journalistiek-crimineel,” schrijft hij op zijn website.

De NOS slaagde er zelfs in om nepnieuws te verspreiden over nepnieuws. In eerste instantie schreef de staatsomroep over corona en het drinken van bleekmiddel: “Een suggestie die ook de Amerikaanse president Trump al deed.” Na kritiek is deze zin veranderd in: “Wat de Amerikaanse president Trump ook al wilde onderzoeken.”

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, NPO, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op ‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’

 1. Pingback: ‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’ | eunmask

 2. Bas zegt:

  Exchange the perception of reality

  Verwissel de perceptie van de werkelijkheid

  Like

 3. Bas zegt:

  https://backtojerusalem.com/we-are-trained-marxists-says-blm-co-founder-patrisse-cullors/

  “We zijn getrainde marxisten”, zegt BLM-medeoprichter Patrisse Cullors

  “We zijn getrainde marxisten”, zei Patrisse Cullors, medeoprichter van Black Lives Matter, tijdens een interview met Real News Network, wat de parallellen tussen haar beweging en de opkomst van de marxistische beweging van Mao Zedong in China verder vergroot.

  Het marxisme is belangrijk voor christenen om te begrijpen, omdat het een ideologie is die atheïsme aanjaagt en christenen vervolgt. De Chinese gelovigen begrijpen dit beter dan de meesten, omdat ze nog steeds lijden onder de vlag van het marxisme. Back to Jerusalem heeft verschillende boeken geschreven waarin uitvoerig wordt gesproken over de opkomst van het marxisme in China en hoe de vijand het gebruikte om de kerk aan te vallen op een van de meest systematisch brutale manieren ooit gezien.

  Verschillende christenen zijn niet op de hoogte van de marxistische ideologie van Black Lives Matter en hun verwijdering van op geloof gebaseerde oplossingen voor racisme. Ze zijn zich niet bewust van de oorlog die Black Lives Matter heeft gevoerd tegen de traditionele families met vaders. Ze zijn zich niet bewust van de militante LGBTQ-agenda die ze steunen. Ze zijn zich ook niet bewust van de politiemoordende communistische matriarch Assata Shakur, op wie de drie vrouwelijke oprichters willen lijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s