Akwasi in damage control: verwijdert zijn account na onthulling van oude gewelddadige tweets over Zwarte Piet

Screenshot_228

(Door: Wout Willemsen)

Akwasi heeft zich weer eens flink in de nesten gewerkt. Gisteren doken er oude tweets van hem op, waarin hij meermaals opriep tot geweld tegen Zwarte Piet. Die kon hij zich helaas niet meer herinneren, maar heeft ze toch maar snel verwijderd! Vandaag besloot hij om het écht rigoureus aan te pakken en z’n hele account maar te verwijderen, want wie weet wat voor tweets hij zich nog meer ‘niet kan herinneren’.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Akwasi in damage control: verwijdert zijn account na onthulling van oude gewelddadige tweets over Zwarte Piet

 1. Julia zegt:

  Kunnen we die publicaties over Akwasie niet eens voor goed stoppen. Het is totaal niet belangrijk en er zijn veel grotere zorgen dan het gefrustreerde gedrag van dit schepsel. Denk eens aan het massaal banenverlies en massa faillissementen, het tekort binnen onze gezondheidszorg, corrupte rechtstaat door de maatregelen die zijn genomen die voor jaren zeer desastreuze gevolgen hebben. Zullen die linkse media en propagandazenders niet eens zich meer verdiepen in de desastreuze gevolgen van de maatregelen die alle grondrechten hebben geschonden waardoor zij meer geloofwaardig kunnen worden in plaats van het krantenpapier te gebruiken voor het aansteken van de houtkachel of open haard omdat zij totaal elk wereldnieuws verzwijgen of verdraaien.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Het is allemaal tactiek.
   Als het dadelijk weer verkiezingstijd is dan moet de Nederlander zich vooral druk maken over zaken zoals zwarte piet, en of hij/zij wel of geen prostitutie wil, om te voorkomen dat men zich druk gaat maken over zaken die veel belangrijker zijn, zoals de massa immigratie en de klimaatwaanzin bijvoorbeeld.
   Zo is de overheid ook bijzonder geïnteresseerd in de vraag of de meerderheid van Nederlander wel of geen zomertijd wil, met als enig doel de illusie van democratie overeind te houden, zodat het minder opvalt dat de werkelijk belangrijke zaken, zoals Marrakesh en het klimaatverdrag, er gewoon zonder enige vorm van inspraak, en tegen de wil van de meerderheid, doorheen gejast zijn.
   Het is allemaal onderdeel van de grote toneelvoorstelling die in Nederland tegenwoordig voor democratie door gaat, terwijl achter de bühne de echte democratie het theater al lang verlaten heeft.

   Geliked door 1 persoon

 2. Elisabeth zegt:

  Hoop zo dat Wilders premier wordt, die pakt dat tuig aan. Dan schoppen we ze over de grens, ook dat volk dat in de wijken terreur uit oefenen. Heb er zin in.

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Hij vervolgt enigszins cryptisch: „Ik vraag niet veel. wil enkel en alleen op je kunnen rekenen als ik je wat vraag. je bent namelijk nodig. nog meer dan je denkt.” ( Telegraaf)
  Ja hoor, het zal Alkwakki weer niet zijn. Hij kan mij vragen wat hij wil, en ik zal hem het tegenovergestelde geven.
  Het zou uit moeten zijn met deze idioot, geen enkel blad of tv zender zou hem nog in hun buurt moeten laten komen, laat staan hem een podium te geven om zijn idioterie te spuien.
  Voor mij komt hij in de kooi van de door mij meest verafschuwde personen. Daar zitten er nogal wat; Sylvaantje, Sigrid Kaag, freule Ollongren, Klavertje, Afryi, die opgeblazen blonde dikke van Bij1 ben even de naam kwijt, Franske Timmermans en nog enkelen.

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Schop die N(woord) het land uit. Doei!

  Geliked door 1 persoon

 5. wauso zegt:

  En dan krijg ik (Blanke man) 6 weken geleden een ban van een maand op face-book omdat ik hem jankneger noemde ! De ‘vrijheid’ was niet van lange duur. Nu weer een ban van 1 maand voor het volgende: “Overal moet ik lezen dat jullie voor Hoer moeten spelen voor de Marokkaantjes. Is jullie chef soms een Politiek getinte Linkse idioot die goed buigt en knipmest omdat hij zijn baantje heeft gekregen vanuit politieke hoek !”. Deze was voor de Chef van Politie te Alkmaar.
  Je vraagt je af waarom ik hier censuur voor moet krijgen. Die Hoer (Chef Politie) wat voor de Politie werkt kan me toch gerust voor de rechter dagen. Daar heeft Face-Book toch niks mee te maken.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Big Daddy Marc Z bepaalt wel wat mag en wat niet….Zoals big mamma Merkel bepaalt wat democratie is en wat niet… Big Pope bepaalt wat we moeten geloven en ga maar door. Ja het is een fijne wereld waarin we momenteel leven…. Vrijheid, weg ermee, vrijheid is enkel maar lastig voor de Ruttes, de Klavers, de Kaagen, de familie Marijnissen, de nieuwe Joodsche Raad van Assher, de hypocrieten van de Dierenpartij en ga maar door. Politiek is helemaal niet leuk meer als burgers kritiek hebben en grote monden opzetten, dus bekken houden jullie! Lang leve de Verenigde Nazis, waar Kaag ook bij heeft gewerkt.
   Braaf met z’n allen richting afgrond!

   Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Geef hem wat meer subsidie. Dan komt het goed. Is hij al bij Kutte geweest?

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen in Zuid-Afrika

  Like

 8. Ravian zegt:

  Pek en veren, en dan terug naar de failed state waar hij ooit vandaan gekomen is.

  Like

 9. Jan zegt:

  ….
  In 2009 deelde je een ‘personeelsadvertentie’ van ene Matthew: “Kan iemand Sinterklaas dit jaar van die boot schieten, ik leg 500 euro op z’n hoofd.”

  En blijkbaar vond je toen een moordaanslag op Zwarte Piet en Sinterklaas nog niet genoeg, want je steunde een maatje dat het wel een goed idee vond om op de hele intocht, dus ook op alle aanwezige ouders en kinderen, in te rijden.” Was dat voor of nadat Karst Tates in Apeldoorn op Koninginnedag acht mensen doodreed?
  ….
  BRIEFJE VAN JAN – Aan Akwasi
  Al elf jaar is het: “dood”, “knallen”, “inrijden op een menigte” en “gezichten kapot trappen” bij je
  https://tpo.nl/2020/09/06/briefje-van-jan-aan-akwasi-4/

  Like

 10. karton zegt:

  De binnenkant van die Kwassi is nét zo zwart als de buitenzijde, dus………pikzwart én door-en-door verrot.

  Like

 11. karton zegt:

  Zo dolgraag hij ónze Zwarte Piet in z’n gezicht wil schoppen, zou ik deze neger dolgraag onder m’n auto krijgen. Eigenlijk mag men ’t deze analfabeet niet eens kwalijk nemen wat hij allemaal bazelt, hij weet ’t zelf niet eens, werd zó uit een klapperboom getrokken, kreeg kleren aan en moest dóén alsof hij kon lezen en schrijven, zielig zwart mannetje en nog van het negroïde ras ook nog !!!

  Like

 12. Cathja zegt:

  Akwasi MOET vervolgd worden! Alle sporen van zijn agressive uitspraken mag hij dan wel gewist hebben, maar er zijn genoeg bewijzen voor te vinden dat hij vér over de schreef gegaan is.
  Wilders wordt om niks al ruim 6 jaar getreiterd door justitie, terwijl deze zwarte alles er maar uitgooit wat er in zijn hoofd opkomt. Akwasi is strafbaar, maar heeft enkele pluspunten, waardoor het met eventuele rechtszaken tegen hem wel mee zal vallen. Zijn afkomst en huidskleur werken in zijn voordeel.

  Over discriminatie gesproken…..

  Like

 13. Bob zegt:

  Soort zoekt soort daarom is hij op het
  Kats hol uitgenodigt. Ook de huidige coalitie
  en de gedoog partijen zijn van hetzelfde soort.
  Dus zijn mede plichtig wat deze groepen aan
  geweld plegen zowel verbaal als fysiek.

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Zijn tweets al weg nu Akwasi zelf nog. Dat bespaart ons weer een hoop ergenis en kunnen we over op de dag en de meer belangrijke zaken i.p.v. die treurwilg nog langer te moeten aanhoren. Hij had allang voor de rechter moeten staan met al zijn haat zaaien.

  Like

 15. Bas zegt:

  Like

 16. Bas zegt:

  Hier is zijn zuster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s