Brief aan de autoriteiten

Screenshot_223

Eerst proberen jullie mij te hersenspoelen en iedereen van wie ik houd. Jullie keuren alle nieuwe wetten goed om al mijn bewegingen te controleren. Jullie vertellen me dat ik mijn vrienden en familie niet kan zien. Jullie sluiten al mijn favoriete plekken. Jullie vertellen me dat ik niet meer kan werken. Dan vertellen jullie me dat ik mijn gezicht moet bedekken. Jullie vertellen me afstand te houden van iedereen. Jullie installeren nieuwe masten om me heen terwijl ik gevangen zit, en we weten allebei dat deze schadelijk voor me zijn. Jullie hebben de infrastructuur opgebouwd om al mijn bewegingen in de gaten te houden. En nu willen jullie me dwingen om een injectie te nemen, waarvan we allebei weten dat deze gevaarlijk is. En denken jullie serieus dat ik achterover zal leunen en jullie er mee weg laat komen?  

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Brief aan de autoriteiten

 1. Htsk day zegt:

  De cojona hoax wordt steeds duidelijker.

  Hier nóg meer bewijs dat alles is gepland..
  Covid19 Testkits waren al besteld in 2018!

  Geliked door 4 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Uhh,, ja!
  Dat denken zij!
  Wie stopt hen?
  “Het volk?”
  Welk volk?
  Ik vrees dat ze er mee gaan wegkomen.
  Geen vaccinatie?
  Dat betekent: Geen werk, geen scholing, geen gezondheidszorg, geen bankrekening, geen geld, geen woning. Dus creperen op straat. Ja, die nieuwe nazi’s hebben geleerd van hun voorgangers onder Adolf. Geen concentratiekampen ver weg in Polen maar gewoon in iedere stad en in ieder dorp. De nieuwe tot onmensen gemaakte mensen creperen gewoon op straat.
  Dus wie kan het zich dus dan permitteren om vaccinatie te weigeren?
  Dat kan enkel als mensen zich op grote schaal, liefst buiten de politiek om, organiseren.
  En dat gebeurt maar niet of enkel mondjesmaat terwijl de Merkelianen en Obamisten met volle kracht voort gaan richting de door Gates en Zuckerberg, Soros en Clinton gewenste robotisering van alle nu nog vrije mensen. Massale terreur en onderdrukking, moord en genocide staan voor de deur of we moeten het geldbeluste gepeupel dat zich links noemt stoppen. Maar hoe?

  Geliked door 6 people

  • 12gauge zegt:

   IEDEREEN moet zich een gezond lichaam permiteren! Je bent niet wijs als je iets in laat spuiten, waarvan de samenstelling tot staatsgeheim is verklaard.
   Onzin om te denken dat je je hiervoor moet organiseren. Je zegt gewoon NEE.
   Als bewoner van deze aardbol, mag jezelf ontdekken wat het leven te bieden heeft.
   Je moet je niet onderwerpen aan de afhankelijkheid van geld, of een rechtssysteem wat precies bepaald wat jij wel en niet mag. Leef! Wees vrij! En Geniet!!

   Geliked door 2 people

  • oud marinier zegt:

   Ben dan toch REUZE benieuwd wanneer 80 – 90% zich NIET laat vaccineren. Als men deze meerderheid dan van alles en nog wat gaat ontzeggen, breekt er een globale VOLKSOPSTAND uit !!!

   Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Vervolg
  Het leeuwendeel van de mensen (het volk) zal niet want kan niet weigeren, bang om alles te verliezen waarmee ze op een ordinaire criminele chantage wijze bedreigd worden door die ‘nette’ politici. Slechts een klein deel van de mensen zal anders willen maar hoe en waar en wat dan? Dit VN nazi regime heeft wereldwijd de boel onder controle.
  Natuurlijk zullen er mensen zeggen dat het een kwestie van vrije wil is om toe te geven maar is het dat. Weigeren betekent alles kwijtraken. Natuurlijk zijn er personen genoeg die stellen dat mensen als ik idiote complotdenkers zijn. Want natuurlijk zullen fatsoenlijke politici nooit zover gaan dat zij zich als dictators gaan ontpoppen. Is dat zo?
  Als ik naar het verleden kijk waren erbij de Joodsche Raad, de weledele heren Cohen en Assher die ook dat soort woorden spraken tegen mensen die je toen ook al complotdenkers had kunnen noemen. Deze mensen moesten niet luisteren naar wat idioten aan het roepen waren: “Onzin, je kan prima praten met de Duitse bezetters, al die verhalen over doodskampen zijn verzinsels van gekken die onrust willen zaaien.”
  Was dat zo? Ik geloof het niet!
  En net als straks, geloofden de meesten mensen deze heren en doken veel mensen niet onder en probeerden ook niet te vluchten, want de weledele heren Assher en Cohen zouden het toch wel beter weten dan die onrustzaaiers. En zo zal het straks opnieuw gaan?
  De weledele heren en dames politici zullen toch geen leugens vertellen, de keurige journalisten liegen toch niet massaal, dat is echt complotdenken hoor! Foei, niet doen dus en laat je vaccineren! En zo zal er straks naar ik denk slechts een klein groepje overblijven dat weigert.
  Maak van enkele van hen voorbeelden en laat hen de straat creperen en de weigeraars komen wel op andere gedachten. Nee ik heb er geen goed gevoel bij, dit wordt de ondergang van vrije mensen en het begin van massale slavernij voor iedereen die niet tot een bepaalde elite behoort als wij niet massaal in opstand komen! Maar wat dat betreft, ik heb er geen enkel vertrouwen in. Iedereen wacht tot een ander iets doet en die ander wacht weer op iedereen en daar ligt de kracht van de Merkelianen en de Obamisten zoals ik dit tuig noem. Sorry!

  Geliked door 5 people

  • 12gauge zegt:

   Die kleine groep is groter dan je denkt hoor, in Nederland sowieso al een miljoen mensen, daar kun je niet maar zo om heen, wat denk jij nou.

   Like

   • bozeoudeman zegt:

    Laat me u iets in herinnering brengen: Den Haag in begin van de jaren tachtig, een gigantische massa mensen (half of heel miljoen) trok door de stad, ik ook, om ’s avonds van premier Lubbers te horen te krijgen: “Indrukwekkend maar het zal de politieke besluitvorming NIET beïnvloeden” Die woorden heb ik nooit vergeten, de arrogantie!
    Dat een massa iets wil of niet wil daar trekken dictatoriale politici zich geen laars van aan.

    Like

 4. Julia zegt:

  Een artikel dat door de RVD kan worden doorgestuurd aan die onbenullen en vergaarbak de Haagse Maffia https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s