Links-extreme onlusten in Leipzig: Politieagenten met stenen bekogeld – acht gewonden

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Leipzig komt niet tot rust. Na de rellen bij een demonstratie in de nacht daarvoor is het vrijdagavond opnieuw tot onlusten gekomen. Er werd een politiebureau aangevallen, agenten werden met straatstenen bekogeld en er werden barricades in brand gestoken.

Bij de linksextreme protesten in het stadsdeel Connewitz zijn acht politieagenten lichtgewond geraakt en werden zes voertuigen van de politie beschadigd.

De politiepost in de Wiedebachpassage werd met straatstenen en zakjes verf bekogeld. Er werden meerdere ruiten beschadigd. Twee politieauto´s botsten tijdens de bekogeling met stenen op elkaar. In meerdere straten werden barricades opgericht en in brand gestoken. De ramen van het tramhuisje van de halte “Wiedebachplatz” werden ingeslagen en er werden talrijke geparkeerde auto´s vernield.

De politie stelt o.a. een onderzoek in wegens zware landvredebreuk.

Bekijk HIER meer video´s!

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Links-extreme onlusten in Leipzig: Politieagenten met stenen bekogeld – acht gewonden

  1. Pingback: Links-extreme onlusten in Leipzig: Politieagenten met stenen bekogeld – acht gewonden | eunmask

  2. Bas zegt:

    Iedereen die het niet eens is uitmaken voor nazi of fascist,

    De Amerikaanse schrijver Griffin beschrijft de lastertactieken die links toepast.

    Geliked door 2 people

  3. Pingback: Links-extreme onlusten in Leipzig: Politieagenten met stenen bekogeld – acht gewonden! | eunmask

  4. droevige mof zegt:

    Onze MSM (MainShitMedia), ze verkrimpen zo lang mogelijk. Het slechte woord links-extremisten mag niet voorkomen. De SPIEGEL, de spreekbuis van de deugdmensjes: “In de wijk Connewitz zou een demonstratie tegen gentrificatie en verplaatsing al na enkele honderden meters uit de hand gelopen zijn”.
    “Uit de hand gelopen”, onschuldig, schattig, gewoon lief. Het was waarschijnlijk de schuld van de hand.

    Geliked door 1 persoon

  5. Bas zegt:

    Ondertussen in gekoloniseerd Birmingham….
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/diverse-gewonden-na-meerdere-mysterieuze-steekpartijen-in-de-britse-stad-birmingham-politie-tast-nog-in-het-duister/

    “Veel gewonden” na meerdere ‘mysterieuze steekpartijen’ in de Britse stad Birmingham, politie tast nog in het duister…
    Het was een bloederige nacht in het Britse Birmingham. Volgens de lokale hulpdiensten zijn er vannacht “veel gewonden” gevallen na meerdere steekpartijen op verschillende plaatsen in de stad. Wat er precies is voorgevallen is vooralsnog onduidelijk.

    Iets na middernacht vond er een steekpartij plaats in Birmingham. Op zich is dat niet per definitie ‘Breaking News’, want in zo’n beetje elke stad zijn er dagelijks wel steekpartijen te noteren. Maar in dit geval is er iets vreemds aan de hand. Rond hetzelfde tijdstip kreeg de politie in Birmingham meerdere meldingen van steekpartijen op verschillende plaatsen in de stad.

    Like

  6. Pingback: “Zero Tolerance”: AfD legt eisencatalogus tegen links-extremisme voor | E.J. Bron

  7. Monalisa zegt:

    Straatgevechten tegen het kapitalisme en de woningnood in Leipzig Connewitz woeden alweer twee dagen lang. Ondertussen bereidt de politie zich voor op verdere operaties. Het hele weekend dreigt er nog meer onrust in het kader van een woningontruiming. Verschillende groepen hebben opgeroepen tot evenementen op het gebied van gentrificatie, stedelijke oorlogvoering, netwerken, bevrijding van kapitalisme en kapitaal tot en met zondag (6 september 2021) in de wijk Connewitz.
    https: //www.tagesschau.de/inland/leip …

    Like

Plaats een reactie