Linkse ambitie . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Linkse ambitie . . .

  • scherpschutter1943 zegt:

   Kopieer deze foto en hang hem thuis op je koelkast of aan de muur in je kantoor. Kijk zoveel mogelijk naar deze foto als mevrouw kaag met een voorstel komt. U weet dan direct, ongeacht waar het over gaat, dat u bedondert wordt. Zij dient maar 1 belang en dat is het palestijnse belang en dat van haar zelf natuurlijk. Zelfs haar eigen partij weet ze zand in de ogen te strooien maar zoals rechtgeaarde d66ers betaamt zijn die te dom om dat te zien. We zijn echt helemaal naarde kloten als de nachtmerrie mevrouw kaag als ministerpresident, uitkomt. Als je leven je lief is, stem dan NOOIT op kaag want u stemt op uw eigen ondergang.

   Like

 1. bobzelf zegt:

  SIGRID KECH ???

  BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Kaag: Nederland moet soevereiniteit opofferen aan Europa
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/49252869/kaag-nederland-moet-soevereiniteit-opofferen-aan-europa
  Ze deelt miljoenen belastinggeld uit aan terroristen en offert onze soevereiniteit aan Brussel, hoe zwaar debiel moet je zijn om op dat wijf/D66 te stemmen ??
  Dan hoor thuis in het gekkenhuis !!!

  Geliked door 5 people

 3. koddebeier zegt:

  Nexit nu en Kaag de gevangenis in !!

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Pingback: Linkse ambitie . . . | eunmask

 6. Bas zegt:

  Ondertussen het nieuwe “normaal”
  https://www.ad.nl/rotterdam/man-spreekt-pizzabezorger-aan-op-rijgedrag-en-wordt-het-ziekenhuis-in-geslagen~a1ca0045/

  Man spreekt pizzabezorger aan op rijgedrag en wordt het ziekenhuis in geslagen

  Een opmerking over het rijgedrag van een pizzabezorger is een 45-jarige Rotterdammer duur komen te staan. De maaltijdkoerier pikte het niet en belde wat vrienden. Die sloegen de man het ziekenhuis in. ,,Er is ook gestoken’’, zegt de vrouw van het slachtoffer. ,,Echt bizar dit. Voor hetzelfde geld hadden mijn kinderen geen vader meer gehad.’’

  Het is dinsdagavond tegen tien uur als de man voor zijn huis in de wijk Feijenoord een sigaretje wil roken en bijna van zijn sokken wordt gereden als hij de deur uitstapt. Hij zegt er wat van en wil in gesprek met de jongeman, maar wordt ‘overhoop gescholden’ en krijgt allerlei ziektes naar zijn hoofd. Dan pakt de bezorger zijn mobieltje en pleegt een telefoontje. Een kwartier later rijden auto’s en scooters de straat in. De man wordt door zeker vijftien man belaagd, geschopt en geslagen

  Like

 7. Bas zegt:

  Georgina verbaan kletst weer eens uit haar (s)linkse nek

  We hebben echt een nederlanderprobleem.

  Maar het zijn dus Duitse hooligans en dit is incidenteel, niet structureel.

  Geliked door 1 persoon

 8. oud marinier zegt:

  Worden er tegenwoordig GEEN background-tests meer gedaan , ivm bepaalde functies ???

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2011/01/top-psychiater-links-denkenden-hebben-psychologische-stoornis/

  TOP PSYCHIATER: LINKS DENKENDEN HEBBEN PSYCHOLOGISCHE STOORNIS

  In Nederland zijn er nogal wat ‘linkse’ en/of ‘progressieve’ partijen, wier neurotische gedachtegoed volgens dr. Rossiters visie zowel irrationeel, kinderlijk als meedogenloos is.
  Een Amerikaanse top-psychiater heeft een opmerkelijk boek geschreven (“The Liberal Mind – The Psychological Causes of Political Madness”) waarin hij na grondig onderzoek stelt dat aanhangers van het linkse gedachtegoed -in Amerika ‘hope & change’ van de Democraten, in Europa het socialisme van zich ‘progressief’ noemende linkse partijen- feitelijk lijden aan een psychologische stoornis. Hij komt tot die conclusie vanwege de ‘markante irrationele overtuigingen en emoties’ van ‘links’ denkende mensen.

  Lyle Rossiter is al ruim 40 jaar een gecertificeerde forensische en klinische psychiater en heeft in opdracht van talloze publieke instellingen, rechtbanken en advocaten al meer dan 1500 patiënten behandeld en ruim 2700 civiele en criminele gevallen onderzocht. De veteraan-psychiater legt in zijn boek glashelder uit waarom het socialisme (het Europese socialisme wordt in de VS meestal ‘liberalisme’ genoemd; om verwarring te voorkomen zal in dit artikel dan ook ‘socialisme’ of ‘progressieven’ worden aangehouden) zoals Barack Obama dat in Amerika aan het invoeren is niets anders dan een psychologische stoornis is.

  Volgens Dr. Rossiter parasiteert de progressieve agenda op de zwakte en gevoelens van minderwaardigheid onder de bevolking door:
  – het creëren en versterken van slachtofferschap;
  – het bevredigen van kinderlijke claims op erkenning, toegeeflijkheid en compensatie;
  – het aanwakkeren van primitieve gevoelens van jaloersheid;
  – het verwerpen van de soevereiniteit van het individu om hem te onderwerpen aan de wil van de overheid.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Wederzijds?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/dit-hadden-we-nooit-verwacht-d66-sluit-pvv-en-fvd-uit-van-elke-vorm-van-samenwerking/

  Dit hadden we nooit verwacht! ‘D66 sluit PVV en FVD uit van elke vorm van samenwerking!’

  Sigrid Kaag in Tha House hoor! De kersverse D66-akela -die overigens ook nog eens de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland wil worden- heeft haar koers alvast uitgestippeld: ‘Samenwerking met de PVV en FVD is uitgesloten’. Die zagen we even niet aankomen. Ahum.

  De inclusiviteitsvrouw met de monotone stem geeft echter de PVV en FVD zelf de schuld dat zij hun nu moet uitsluiten. Dat heeft volgens Kaag allemaal te maken met “uitspraken”.

  Like

 11. Gienekehado zegt:

  De situatie in Nederland is nóg erger dan in Belarus!! Belarus als zelfstandig land is niet in gevaar, ONS LANDJE wel!! Ons landje is overgedragen aan de Satan!! In Belarus worden geen toevallige passanten neergestoken, platgewalst op het zebrapad, Oudjes thuis overvallen, pinautomaten opgeblazen, handgranaten door de gevel naar binnen gegooid, Oudjes hun bankrekeningen leeggetrokken, kinderen met messen in de aanslag, etc etc. Het Geteisem op 2513 AA Den Haag heeft ONS LANDJE naar de Kloten geholpen!! Lang Leve Geert Wilders en de PVV!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Blaffertje zegt:

  Op naar de 0 zetels.
  Dankzij die Palestijnenhoer zijn we straks verlost van D666.
  Toch nog iets positiefs toch?

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Het erge is dat de dader na zijn arrestatie weer wordt losgelaten en in afwachting van zijn rechtszaak (als die er al komt) , vrij rond mag lopen en gewoon door gaat met zijn misdrijven. Niemand houdt hem tegen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s