Nieuw verkiezingsaffiche . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tomcat“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, GroenLinks, Links fascisme, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nieuw verkiezingsaffiche . . .

 1. Bob zegt:

  Zo begon de bezetting van NL in 1940 !!!!

  Geliked door 2 people

 2. A. de Koning zegt:

  En de arrogantie en brutaliteit van Sigrid Kaag is stuitend om te zien, en ze zal zich nu extra gaan inzetten voor de palestijnen vrees ik, D’66 gaat hopelijk zijn ondergang tegemoet met de dictator Kaag aan het bewind en ze verbeeld zich nogal wat.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Lekker zooitje: Een halve marokkaan die onze boeren kapot wil maken en een wijffie die het bed deelt met een terrorist en onze belasting euro’s schenk een terroristische clubjes.
  Stem vooral op deze collaborateurs en help Nederland naar de verdommenis !

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Koddebeier Dat krijg je als je idioten in de politiek hebt die of in het bezit zijn van dubbele paspoorten of met een een teen in Nederland staan en de rest van de benen in haar geliefelijke staat Palestina staat. Kijk naar die Zweedse dictator Ollengren D66 en nu naar deze Palestijn lover. Dat kan ook niet goed gaan. Daarbij zijn er teveel nietszeggende partijen vertegenwoordigd binnen onze democratie. Je kunt maar twee partijen hebben dat zijn Republikeinen of Democraten. Dus de rest van de overbetaalde belastinggeld verslinders kunnen we er beter uit sodemieteren ze veroorzaken meer ellende dan goed is voor onze Nederlandse samenleving. Het algehele corrupte kiesstelsel dient op de schop te gaan en een grote schoonmaak binnen die Haagse vergaarbak moet snel plaatsvinden . Dat zou nog enigszins een reddingsboei kunnen zijn om onze samenleving weer gezond te maken.

   Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  D(waas)66 Kaag heeft verklaard niet samen in de regering te willen met Forum voor Democratie of PVV. Durft ook nog te stellen als dat zou gebeuren het halve D66 opstapt (graag het hele D66 s.v.p.). Dit is toch wel het toppunt van hoogmoed. Nou Kaag nog niet geleerd dat hoogmoed voor de val komt. Laat dit dan maar snel gebeuren. Ik weet niet met wat voor een soort rare mysterieuze virus deze dictator is besmet maar weet wel dat deze zeer gevaarlijk is voor volk en land. Dus laten we hopen dat alleen die dwazen van D66 hiermee zijn besmet. Soevereiniteit weggegeven en kiezers negeren dat clubje inclusief Kaag durft zich democraten te noemen. Laten we hopen op heel veel stemmen voor PVV en Forum zodat deze ziekelijke partij vanzelf het onderspit delft. Dus kijk heel kritisch waar u op stemt maar doe u eigen volk a.u.b. geen vernietigende en verradende partij Dictators 66 aan. Denk aan uw toekomst, uw knip en vooral aan uw kinderen. Kaag is te vergelijken met een NSB-er die absoluut niet in de Nederlandse politiek thuis hoort en zeer zeker geen positie mag krijgen in Brussel. In dat geval moet Nederland opstappen.

  Geliked door 3 people

 5. LUCIA zegt:

  Als je de neiging zou krijgen op een van deze partijen te stemmen…. kom je dan een beetje inlezen hier op het forum en geef jezelf een rotschop in de juiste richting!!

  Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Kaag hoort niet thuis in onze regering. Zij onderhoudt nauwe contacten met terroristische islamitische organisaties die ons vijandig gezind zijn. De islamisering is haar hoogste streven waarbij het doel de middelen heiligt en landverraad niet geschuwd zal worden.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Johannes den Hollander Dit schepsel zo snel mogelijk afvoeren naar het beloofde land Palestina. Dergelijke Islam aanhangers kunnen wij niet meer langer tolereren. Dus hopen dat haar leiderschap de totale ondergang van de walgelijke partij D66 bewerkstelligt.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s