Trump beschuldigt linksen van racisme

Screenshot_227

(Door: “ARENT” – Vertaling: E.J. Bron)

Decreet van de Amerikaanse president

In een nieuw decreet verbiedt de Amerikaanse president Donald Trump de uitgifte van belastinggeld voor alle “vervolgmaatregelen” of verenigingen die etnische groepen of rassen als inherent kwaadaardig of racistisch neerzetten.

PI News (2)

Het is vooral gericht op het narratief van het “white privilege” of de “critical race theory”, dat probeert bepaalde etnische groepen of rassen alleen op grond van hun huidskleur als bijzonder gevaarlijk, intolerant of “geprivilegieerd” neer te zetten of over het algemeen eigenschappen toedicht die als fundamenteel slecht beoordeeld worden.

In het memorandum staat:

“Intussen krijgen alle autoriteiten opdracht om ermee te beginnen alle contracten of ander uitgaven te identificeren, die op enigerlei wijze verband houden met bijscholing in ´kritische rassentheorie´, ´blank privilege´ of welke andere training of propaganda-inspanning die doceert dat of (1) de VS een inherent racistisch of slecht land zouden zijn of (2) een of ander ras of etniciteit inherent racistisch of slecht zou zijn.”

Vooral Russ Vought, de “directeur van het bureau voor management en begroting”, noemde de kritische rassentheorie splijtend en anti-Amerikaans. Als voorbeeld haalde hij aan dat daarbij foutieve voorstellingen zouden worden doorgegeven dat de overtuiging dat Amerika een land van de onbegrensde mogelijkheden zou zijn of de overtuiging dat de hoogst gekwalificeerde persoon een baan zou moeten krijgen, “racistisch” zou zijn.

Een kort voorbeeld van de kritische rassentheorie werd bekend, toen het “National Museum for African American History and Culture” (NMAAHC) het racistische idee doorgaf dat bepaalde waarden fundamenteel slecht zouden zijn, omdat ze inherent deel zouden uitmaken van het “blank zijn”: zelfstandigheid – objectief, rationeel denken – hard werken als sleutel tot succes – werk gaat voor spel – respect voor autoriteiten – competitie – vooruitgang.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “ARENT”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Trump beschuldigt linksen van racisme

 1. guusvelraeds zegt:

  “blank zijn”: zelfstandigheid – objectief, rationeel denken – hard werken als sleutel tot succes – werk gaat voor spel – respect voor autoriteiten – competitie – vooruitgang.

  Frankfurter Schule ten voeten uit.

  Volledige omkering van waarden.

  Waar blank staat moet je neger lezen. LOL.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Wauw, een veteraan van de luchtmacht spreekt Biden aan vanwege zijn stemmen voor de oorlog in Irak.

  “We vragen ons af waarom we zouden moeten stemmen op iemand die voor een oorlog heeft gestemd en een oorlog mogelijk heeft gemaakt waarbij duizenden van onze broeders en zusters zijn omgekomen? … Hun bloed is aan uw handen … Mijn vrienden zijn dood vanwege uw beleid!”

  Geliked door 1 persoon

 3. jantjeuitnl zegt:

  hier ook. En wel meteen.weg met bij1, groen links en andere racisten.

  Like

 4. Bas zegt:

  De geestelijke vader van ‘The Critical Race Theory is Derrick Bell, het was dus Obama die deze theorie omarmde. Derrick Bell is tevens een aantal keren in het Witte Huis geweest toen Barack nog president was.

  Obama’s mentor Derrick Bell lived by the words ” I live to harass white folk”
  Obama’s mentor Derrick Bell leefde naar de woorden: “Ik leef om blanke mensen lastig te vallen”


  1991 obama protesteerde op Harvard in het voordeel van derrick bell

  https://lh3.googleusercontent.com/proxy/Hg7lwAJiVvOUcZ6_gtIw1FJppIp95RTWkr8ZxzNAQKjWeqs2tLB8rHBR462HFgnASjs2Yaca5ttdeLjJpMGZnmAObEix4HWu3pw2xPdYlDTN1vQGuUs1yEKuR4XU9JPdb2ZlxDbz

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  De climax van het verhaal is hier dat de linksen zo goed geluimd waren omdat ze menen dat zij de wereld kunnen omvormen zoals zij willen! En door de heersende straatterreur de opstanden tegen regeringen zoals in de VS, Wit-Rusland, Duitsland, Frankrijk e.a. landen is dat ook zo niet gegaan!

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Dood aan blanken’ wordt nu door BLM-volk in de straten gekrijst en dit volk valt restaurants binnen, valt blanken lastig en steelt hun dranjes

  de video/diefstal

  Dat vieze monster durft alleen omdat zij weet dat een knokploeg haar beschermd

  de vernielingen:

  (Ben je geen rassenhater wordt je het vanzelf)

  Like

 7. Jan zegt:

  Leuk. Antifa in de fik door molotov-coctail

  Like

 8. Jan zegt:

  Bizar volk
  Gepensoneerde lerares dreigt Republikeins Congresslid te zullen liquideren

  https://arizonadailyindependent.com/republican-congressman-receives-death-threat-from-retired-teacher/

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Trump , kick their fucking asses , give em hell , save us from these thugs !
  TRUMP FOR PRESIDENT !

  Like

 10. Pingback: De vredespresident | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s