Jonkvrouwe Ollongren (D66) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron 
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Jonkvrouwe Ollongren (D66) . . .

 1. scherpschutter1943 zegt:

  bah, takkenwijf

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  LandverradersClub (Liegbeest Ankie!!) laat van zich horen! Er moet nóg meer geld bij!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/achterstanden-bij-ind-nog-groter/ar-BB18N0PR?ocid=spartan-ntp-feeds

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Zullen we deze dictator eens massaal een flinke trap nageven in maart a.s.. Hoogste tijd de dictatuur van deze dubbel paspoort Duivels 66 bitch gaat nu echt te ver. Zij kan wel overal maling aan hebben maar smeekt nu echt om flinke afrekening. Dit schepsel komt bij velen de strot uit. Nu nog de volgende verraadster en dus nu is de maat echt vol. Afrekenen met deze ziekelijke machtswaanzinnige wijven die er op uit zijn ons land totaal naar de afgrond te helpen. https://www.ninefornews.nl/kaag-wil-wel-samenwerken-met-terreurorganisatie-maar-niet-met-nederlandse-volksvertegenwoordigers/ Denk goed na voordat u besluit om door uw stem deze ziekelijke club door te laten gaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  ZE WEET NIET EENS HOE JE HET SCHRIJFT ,

  ONZE REFERENDUM STOEPHOER

  OOM LIKKIE OF DUWTJE ???

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Ja die wil weer terug naar de tijd van de lijfeigenen, liefst vrouwen natuurlijk en liefst letterlijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. jantjeuitnl zegt:

  Haar voorbeeld, als moslima, is natuurlijk kalief Erdogan met “Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.”.

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Dit stuk vuilnis stuurt heel veel Nederlanders de armoede in. Ik hoorde haar daarnet op tv “praten” over de huren ! ’t Is verschrikkelijk wat zo’n kippekop uitkraamt. Ongelooflijk dat zo’n wijf nog aanhangers heeft.
  Zo hoorde ik onlangs óók Segers van de CU leuteren, in een verpleeghuis, op tv. De goorling durfde daar te zeggen tegen een verzorgende dat hij vóór een salarisverhoging voor die groep is.
  Hij vergat erbij te vertellen dat de Kamerleden van de CU de Kamer uit renden toen ze konden stemmen over een salarisverhoging. Ongelooflijk dat zo’n zwendelaar nog één stem krijgt !
  De gehele “regering” in ons landje bestaat uit maffia-achtige lieden, maar nu trap ik een open deur in.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Ja die Seegers club en het CDA nog effe en ze gaan aflaten verkopen.. zo van als u een vaccinatie voor Covid neemt dan heeft u 10 zonden tegoed maakt niet uit welke.. hoe erger hoe beter. Vuile klote zegel en zieltjes plakkende clubs ..allemaal zeer kotswaardig met de linkerhand op de bijbel en de rechterhand in Babylon want ze dienen toch al eeuwen lang en God en het gouden kalf….ze kennen geen moraal alleen maar het gerinkel van de collectezak en na afloop van de dienst het legen van hun eigen zak bij de MIS – goed misdienaartjes!! Vuile moordenaars, dieven en pedo’s!!

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ LUCIA. Één vaccin voor 10 zonden ? Daar doe ik ‘t niet voor , slaat nergens op. Ik wil minimaal 72 échte maagden ónder de 35 jaar , nét zoals die moslim-extremisten ; wat ik ermee moet beginnen ? Dat zie ik dan wel weer.

    Like

  • Julia zegt:

   De meeste politici binnen de Haagse vergaarbak treden toch niet tegen deze dictator op en laten alles wat deze bitch doet of zegt gewoon door gaan. Dit komt uiteraard toch prima uit. Span dit kreng voor het karretje en het geld wordt weer rijkelijk binnen geharkt vandaar geen enkel vertoon van daadkracht om dit soort idioten te stoppen. Hoop lullen, flink eigen zakken vullen en niets uitvoeren ten gunste van de burgers.

   Like

 8. koosv8 zegt:

  Jullie doen zo goed je best daar in Den Haag, dat jullie straks helemaal niets meer uitmaken.
  Laffe lamlendige koffie zuipende niksnutten.
  Als het aan mij zou liggen, gaan al deze volksverlakkers naar de galg, criminelen aanpakken ho Maar, WEL doktoren de les voorschrijven over medicijnen, als het gebruikt zou zijn hadden hele in IC afdelingen leeg gestaan. Nee jullie zitten FOUT en jullie hebben voor dood en verderf gezorgd, en dat komt nooit meer goed.l

  Geliked door 1 persoon

 9. A. de Koning zegt:

  De arrogantie van van Ollongren maar ook van Sigrid Kaag is stuitend. Kaag gaat er ook maar meteen vanuit dat ze minister President zal worden en sluit de PVV en FVD meteen uit, van democratie hebben ze nog nooit gehoord.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   A. de Koning Kaag is goed om haar in maart in de afvalemmer te stoppen alsmede die bitch en dictator Ollengren. Dit soort wijven behoort niet thuis in een democratische politiek voorzover we nog over democratie mogen spreken omdat deze al door o.a. de club Duivels66 flink is uitgemoord.

   Like

 10. ronjaspers zegt:

  De (nazi) bilderberg groep regeert in nederland en europa.Regeringen en politici worden gechanteerd of omgekocht om hun communistische N.W.O. agenda uit te voeren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter Rissing zegt:

  Wat is subtiele humor toch een krachtig wapen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Torsten Himmelstoss zegt:

  Politici zijn leugenaars. Niet meer op stemmen dus.
  Deze twee woorden gebruiken ze steeds vaker en niet alleen
  vanwege covid-19.
  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2014/06/bekdicht.jpg?w=1038&h=404&crop=1

  Like

 13. TL zegt:

  Al deze wezens die zo openlijk het pad van service to self uitvoeren voor hun pedofiele meesters die geven ons het recht onder de natural law regels om ze te elimineren op welke manier dan ook,

  als we met een collectief verlicht bewustzijn ons licht op ze schijnen en ze aan de oppervlakte brengen dan zijn ze weerloos,

  ze kunnen zelf helemaal niks en hebben onze creativiteit nodig om te overleven vandaar dat ze in deze fase waarin ze aan het wegbranden zijn zo wanhopig de totale controle over ons trachten te verkrijgen, het zijn parasieten die manipuleren voor hun eigen overleving ten koste van dood en verderf maar dat spel is uit nu de meerderheid dit inziet…

  Like

 14. verwardeman zegt:

  Ik ben een hele goede vriendin van Beatrix en ik lig goed bij haar Bilderberggroepje , dus
  kunnen jullie doodvallen , LEKKER PUH !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s