Sneu. Radio 1 wil minder minder Fidan Ekiz

Screenshot_239

(Door: “@Ronaldo”)

Meningen rechts van GroenLinks ‘te extreem’ voor NPO

Toch raar. Bij Spraakmakers op 1 geven in het Mediaforum dagelijks journalisten hun mening over onderwerpen die in het nieuws zijn. Zo ook vanochtend. Jim Jansen (een zich wetenschapsjournalist noemende marketeer met verstand van wetenschap noch journalistiek), Charlotte Nijs (politiek verslaggever Hart van Nederland die beroemd werd omdat ze tegen een deur liep) en Paul Römer (anti-journalist die juicht bij geweld tegen de pers, baasje van het succesvolle programma Dit Vindt Nederland) spraken zich uit over journalist Fidan Ekiz, die haar mening gaf over een onderwerp dat in het nieuws was. En het zal u verbazen maar Jim Jansen, Charlotte Nijs en Paul Römer vonden het allemaal verschrikkelijk dat Fidan Ekiz (foto) zomaar voor haar ‘extreme mening’ over het proces-Wilders durfde te geven.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, GroenLinks, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Sneu. Radio 1 wil minder minder Fidan Ekiz

 1. Marc zegt:

  Het wordt tijd dat we dat vullis bij de juiste naam noemen: anti-democraten!

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Fidan Ekiz kan bij mij niet meer kapot!

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Ik ben het niet altijd met haar eens de keren dat ik wat van haar zag op TV maar ze is niet dom en geeft ontegenzeggelijk haar eigen geluid en daar hebben we verdomme toch de media voor ..voor onafhankelijke opinies en geluiden gedragen door een portie onderzoek ..of niet soms!!

  Like

 4. Julia zegt:

  Respect voor deze vrouw maar ja die heeft het natuurlijk met haar terechte uitspraken verguisd bij de linkse terreur van media en propagandazenders. Goedemorgen Nederland terug op de buis en in de eerste uitzending als gast uiteraard Jette van Duivels66 die Kaag moet promoten. Ha, ha, wie kijkt nog naar deze linkse bull shit.

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Fidan Ekiz, Ebru Umar ea. zijn meer pro-Nederland dan die hele MarkRutteZooi op een hoop!! Voor die MarkRutteZooi heb ik maar 1 woord; VULLES!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s