VIDEO: Een kruis voor elke vermoorde Zuid-Afrikaanse boer . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Barbarisme, Censuur, Communisme, demoniseren, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Een kruis voor elke vermoorde Zuid-Afrikaanse boer . . .

 1. sweetheart zegt:

  en daar hoor je niets over in de media

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Ik voel niet enkel wrok jegens al die moordenaars op vaders, moeders, kindertjes….
  op vrienden, buurman, collega’s, maar nog meer een Bittere haat jegens al die politici die de plaasmoorde al decennia glashard blijven ontkennen,…………en steunen!
  Het fraaie aan al die jaren van politieke ontkenning is toch wel, dat al die Afrikaner moordenaars en criminelen nu naar Europa komen, en gaan hier gewoon door met waar zij in Afrika voor zijn beloond.

  Geliked door 4 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Komt vanavond bij Jinek breed aan bod. Of misschien toch niet. Genocide? ben je mal helemaal niet. Zijn allemaal losse incidenten. Komt door armoede. ANC lukt het niet de rijkdom te verdelen.

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  Er zijn sinds 1994 door zwarte racistische beesten ongeveer 70.000 blanke boeren,vrouwen en kinderen op gruwelijke wijze gemarteld,verkracht en afgeslacht.Dit is een blanke genocide,de M.S.M. (leugen/fakenieuws) verzwijgt dit dus medeplichtig.

  Geliked door 2 people

 5. Hadden ze maar opnieuw een Eugene Terre’Blanche.

  Geliked door 1 persoon

 6. pepo Copyright zegt:

  Zeer indrukwekkend.
  Begin jaren 50 was Nederland “vol” volgens onze koningin.
  Het emigreren werd gepromoveerd.

  Nu ze terug willen (moeten) komen is de koning “regering” niet thuis.

  Zo gaan ze dus om met hun eigen hardwerkende mensen.

  Moordenaars criminelen en nietsnutten zijn welkom.

  Geliked door 2 people

 7. Blaffertje zegt:

  Één karig voordeel is er wel.
  Als wij blanken allen uitgeroeid zijn door zwarten, dan blijft er van die fokmachines niet veel over omdat ze van honger zullen sterven omdat ze te dom zijn om te werken.
  Het ontbreekt ze gewoon aan intelligentie.

  Like

 8. Julia zegt:

  Zullen we deze beelden doorsturen naar NPO, RTL doorsturen dan kan deze vreselijke misdaad vanavond uitgebreid worden uitgezonden bij JInek en OP1 alsmede vertoont worden in het linkse eenzijdig NOS journaal. Dan kunnen die knielende onderdanen eens onder ogen zien wat hun liefelijke zwarte broeders hebben aangericht en nu massaal Europa binnen varen en nog het lef hebben om het woord racisme in hun mond te nemen alsmede onder ogen zien wat voor een smerige moordenaars onder hun eigen zwart volk zitten. Nee de linkse witte aanhang helpt zelfs mee onze traditie Sinterklaas en Zwarte Piet de nek om te draaien en zelfs te knielen voor die zwarte oproerkraaiers. Omdat het grootste deel te stom is zich eens te verdiepen in de daadwerkelijke gebeurtenissen heden en het verleden en verraden eigen ras door zich achter de fake van racisme te scharen en het o zo zielig vinden dat een zwarte crimineel in de VS door zogenoemd politiegeweld is omgekomen maar wel stijf stond van de drugs en andere rotzooi en vele berovingen op zijn naam had staan. Dit links knielend blank aanhangsel dient eens wakker te worden geschut en al die zwarte oproerkraaiers dienen eens met de misdaden van hun eigen zwarte broeders te worden geconfronteerd. Echter in Nederland zal dit moeilijk worden omdat de linkse media en linkse propagandazenders deze zware misdaden tegen de menselijkheid verzwijgen en vooral niet publiceren.

  Like

 9. rene zegt:

  Haal die slachters lekker hier anders komen zij nog zonder slachtwerk mensen zat zij kunnen hier in de EU nog vol op hun werk doen .. ( daar zijn ze al stil mee begonnen)

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Freeeeeeeeheeeeee Nelson mandela………
  Free free free , Nelson Mandela…………………
  Linksgekkies !

  Like

 11. Alfred Mol zegt:

  Very sad – Are the South-African blacks crazy ?
  Or do they think that killing the Boers will help them ?

  Like

 12. Jan zegt:

  Adolf Hitler wint de verkiezingen in Namibië

  Adolf Hitler wins election in Namibia: Politician named after Nazi leader sweeps to victory but promises ‘I’m not striving for world domination’
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9013447/Politician-named-Adolf-Hitler-wins-election-Namibia.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s