Het corona/islamvirus . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Alternatieve Media Nederland“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het corona/islamvirus . . .

 1. Bas zegt:

  Het gaat maar door…..

  Like

 2. verwardeman zegt:

  Zouden ze ons met die “corona ” alvast willen laten wennen aan de iSSlam ………………….?
  Nou , ik sla er nog liever een paar kei-kapot , dan dat ik ooit voor die kut-iSSlam zal
  buigen .

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  [quote][b]’Farmaceut onderbreekt test coronavaccin na bijwerkingen proefpersoon’[/b]

  OXFORD – De Britse farmaceut AstraZeneca en de Universiteit van Oxford onderbreken de vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin om veiligheidsredenen, meldt de gezondheidsnieuwswebsite Stat News. Het potentiële vaccin heeft mogelijk ongewenste bijeffecten veroorzaakt bij een proefpersoon. De Europese Commissie en Nederland hebben een deal met AstraZeneca gesloten voor het vaccin dat de farmaceut met de Universiteit van Oxford ontwikkelt.

  „Standaard beoordelingsprocedures hebben aanleiding gegeven tot een onderbreking van de vaccinaties om de veiligheidsdata te beoordelen”, zegt een woordvoerder van AstraZeneca in een verklaring. Volgens hem gaat het om een routinebesluit.

  Welke ongewenste bijwerking bij de proefpersoon is opgetreden en wanneer het is gebeurd, is niet bekend. De proefpersoon zal naar verwachting herstellen.

  Een ingewijde zegt dat de proeven zijn stilgelegd vanwege een „grote mate van voorzichtigheid.” Een tweede ingewijde, die niet met naam en toenaam genoemd wil worden, stelt dat de bevinding die tot de onderbreking heeft geleid, invloed heeft op de proeven door AstraZeneca die nog moeten plaatsvinden en die van andere farmaceuten die vaccinproeven uitvoeren.

  Een woordvoerder van AstraZeneca zegt dat ziekteverschijnselen altijd kunnen optreden in grootschalige proeven. Individuele gevallen die zich voordoen moeten dan zorgvuldig worden onderzocht, aldus de woordvoerder.

  Negen grote vaccinproducenten uit Europa en de Verenigde staten beloofden dinsdag plechtig dat zij hun normale veiligheidsstandaarden niet zullen verlagen, ondanks de grote druk die er is om snel een effectief vaccin te ontwikkelen. Ook AstraZeneca deed die belofte.

  De proeven met het zogenoemde Oxford-vaccin, die in de derde fase zijn, worden momenteel voornamelijk uitgevoerd in de Verenigde Staten. De proef waarbij de ongewenste bijeffecten zouden zijn opgetreden vond plaats in het Verenigd Koninkrijk.

  [/quote]

  [color=#FF0000]Vrij artikel.[/color]
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1512334027/farmaceut-onderbreekt-test-coronavaccin-na-bijwerkingen-proefpersoon

  ——–
  Het deugt niet.
  Dat vaccin word veel te snel op de markt gebracht.
  Ze zijn gewoon een wedstrijdje aan het.doen en waarom?
  Geld!
  Dat wij als proefkonijnen dienen maakt ze niet uit.

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.wochenblick.at/migranten-drehen-durch-chaosnacht-und-brandlegung-im-camp-moria/amp/?__twitter_impression=true

  Migranten worden gek: chaosnacht en brandstichting in kamp Moria

  Vurige taferelen speelden zich opnieuw af in het beruchte migrantenkamp Moria aan de Europese buitengrenzen.

  Opnieuw een nacht van chaos met brandstichting in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos: omdat 35 migranten positief testten op Corona en geïsoleerd zouden worden met hun families en contacten buiten het kamp, ​​braken er rellen en brandstichting uit.

  Like

 6. Lost Johnny zegt:

  De grap van alles is dat nederland 15.5 miljoen “vaccins” heeft besteld…..dat wil zeggen dat de bevolking GEDWONGEN zal worden dit vaccin, welke ondertussen in vele landen bij sommige proefpersonen ernstige bijwerkingen heeft laten zien hier zo snel als men kan zal worden toegediend.

  Zeer waarschijnlijk zal het “vrijwillig” zijn in naam maar wie niet meedoet zal worden uitgesloten en mogelijk onder huisarrest of erger worden geplaatst. Want dat is de enige optie voor een regering die voor een fortuin iets besteld dat niet eens getest is. Maar de farmaceutische industrie MOET winst maken, dus iets anders dan HUN “vaccin” zal gedemoniseerd en verboden worden, strafbaar bij verkoop of toediening. Dus dan weet u wat wel effectief is….

  Uitsluiting zal zo subtiel worden gebracht dat wanneer een deel van de bevolking zichzelf heeft laten volspuiten het deel wat dit niet wil zowel door overheid als door mede burgers zal worden gedwongen cq geforceerd om het wel te doen.

  Kudde terreur..

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  “Tests coronavaccin stilgelegd: ’Proefpersoon kreeg ontsteking aan ruggenmerg’

  OXFORD – De ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus is stilgelegd omdat een van de proefpersonen last kreeg van een ontsteking aan het ruggenmerg. Dat meldt The New York Times op basis van een bron rond het onderzoek.

  De ontwikkelaars van het vaccin, de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca en de universiteit van Oxford, spreken alleen van een “potentieel onverklaarde aandoening”. Ze willen eerst weten of die door het vaccin komt, voordat ze verder gaan met hun proef.

  De acute ontsteking aan het ruggenmerg heet myelitis transversa. Die zorgt ervoor dat mensen niet goed meer kunnen bewegen, gevoel kwijt raken en moeite hebben urine en ontlasting op te houden. Zo’n ontsteking kan meerdere oorzaken hebben, waaronder een virusinfectie. Patiënten hebben een redelijke kans om hiervan te genezen.

  Verst in ontwikkeling.

  Meerdere farmaceuten werken aan een mogelijk vaccin om besmetting met het coronavirus te voorkomen. AstraZeneca en Oxford zijn momenteel het verst in die ontwikkeling. Ze zitten in de zogenoemde fase 3. Dat is de laatste stap voordat toezichthouders moeten beslissen of een middel op de markt mag worden gebracht. Nederland en andere Europese landen hebben alvast miljoenen doses gereserveerd bij AstraZeneca.

  Negen grote vaccinproducenten uit Europa en de Verenigde staten, waaronder AstraZeneca, hebben dinsdag nog benadrukt dat ze hun normale veiligheidsstandaarden niet zullen verlagen, ondanks de grote druk die er is om snel een effectief coronavaccin te ontwikkelen.”

  http://www.telegraaf.nl/nieuws/47647126 … ruggenmerg

  Ze doen gewoon een wedstrijdje wie hem het eerste heeft.
  Gaat puur een alleen om geld.
  Dat wij er desnoods het loodje bij leggen of blijvende schade van overhouden, heeft ze nog nooit geboeid.

  Like

 8. Bas zegt:

  Video weg? Hier nogmaals…hakkebarrrrr

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Een virus met halal gevolgen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s