Kabinet Rutte . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kabinet Rutte . . .

 1. Bas zegt:

  Elke week wéér ca 500 erbij….

  https://www.geenstijl.nl/5155148/asielinstroom-weer-op-niveau-begin-maart/#cid_248912848

  Asielinstroom weer op niveau begin maart
  Hee. De Tweede Golf is begonnen

  De asielinstroom van week 36 bedroeg ongeveer 500, meldt de rijksoverheid zojuist op de rijkswebsite waar wekelijks de omvolking van Nederland wordt bijgehouden. Het getal van 500 instromiërs zagen we voor het laatst in de eerste week van maart (scrollen), voor de lockdown. Toen gingen de grenzen potdicht en stroomden er een tijdje nog maar – wonderlijk genoeg – 100 de asieldinges in. (Waar Week 35 is gebleven wordt nog uitgezocht door een alerte raamambtenaar.) Met het aantal van 500 lijkt het erop dat het nieuwe normaal weer het oude normaal is geworden, dus daar putten we dan maar wat troost uit

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ik vind het al 50 jaar gajes, dat vinden ze van mij ook.
  Heb elk jaar wel meerdere blauwe enveloppen binnen.
  Zo help ik ze ongewild telkens in het zadel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Wtf
  Ook nog 22 miljoen aan schadevergoeding??? Voor illegalen die álles al gratis krijgen…..

  https://www.ad.nl/politiek/ind-kampt-met-achterstanden-in-zeker-11-000-asielzaken~a9f68854/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  IND kampt met achterstanden in zeker 11.000 asielzaken

  De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) kampt met achterstanden in nog zeker 11.300 asielzaken. Dat schrijft staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel en Migratie) in een brief aan de Tweede Kamer.

  Het gaat om asielaanvragen die al te lang hebben moeten wachten op een besluit van de IND. Wel zijn de afgelopen maanden ruim 4000 asielaanvragen alsnog afgehandeld, nu een speciale taskforce daarmee aan de slag is gegaan.

  Eerder al bleek dat er enorme achterstanden zijn bij de IND. Beslissingen laten zo lang op zich wachten dat het kabinet miljoenen kwijt is aan schadevergoedingen. Dat bedrag loopt zelfs op tot meer dan 22 miljoen, dit jaar.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Een week of wat terug stond Henk Kamp met zo’n lul verhaal in de krant over de mislukte multiculturele samenleving. Maar ondertussen douwen ze je het door de strot als FOK Ganzen voor de ganzen levertjes.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Dat heet verkapte sponsoring/ tersluikse subsidie en bij u valt de blauwe rekening op de mat….Ik begin een andere betekenis te hechten aan het gezegde een blauwtje lopen.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  GOHHH, DIT DOET ME EFFE DENKEN, “”aan de schiettent “” OP DE KERMIS

  WEET U NOG WEL, ??? ALTIJD PRIJS “” !!

  VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  OOM RIFLE

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Al 51 jaar (sinds ik stemrecht kreeg op mijn 21e) stem ik – rechts -, en al 51 jaar linkse of links getinte kabinetten die rechtse stromingen uitschakelen. Eerst boer Koekoek, toen Janmaat, vervolgens Pim Fortuijn en nu Geert Wilders. Zij allen werden op een of andere manier uitgeschakeld. Heeft kiezen dan nog wel zin ? Je kunt op je vingers natellen hoe het er in 2021 aan toe zal gaan. D66 en Groen Links misschien wat aan de kleine kant, maar de PvdA zal een ieder verbazen door haar grootte. SP speelt ook nog een rol terwijl de PVV (en wat later misschien ook het FVD) gebasht gaan worden. Door stembusfraude kon de links geworden VVD wel eens uitkomen op 40 tot 45 zetels. En daar gaat hij weer, alweer een links kabinet met als minister president (kies maar uit); Grapperhaus, Rutte, de Jonge, of een of andere PvdA’er….

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik ben helemaal klaar met kabinet Rutte en de dictatuur die ons is opgelegd rondom corona we moeten massaal schadevergoedingen op eisen voor de onvergeeflijke enorme economische- en maatschappelijke schade die ons door dit kabinet door wanbeleid en leugens is aangericht.

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Zit er geen brood in een kongsie om de vervalste uitslagen opnieuw te vervalsen maar dan op de juiste manier een soort re-re-mix.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s