VIDEO – Geert Wilders versus Ollongren: “Wel de EU spekken met miljarden, maar onze eigen mensen laten stikken!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, D66, Elite, establishment, Eurofielen, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO – Geert Wilders versus Ollongren: “Wel de EU spekken met miljarden, maar onze eigen mensen laten stikken!”

 1. Monalisa zegt:

  Dus stem met verstand, dus PVV Laat deze partij groeien.

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Stem, hoe dan ook geen D666. De partij die gefinancierd werd door buitenlandse globalistische geldvampiers. De financiers hadden een doel voor ogen: de Nederlandse politiek van binnenin te manipuleren. De oprichters waren onervaren afgestudeerde jonge mensen met integere ambities Nederland te veranderen. Met de tijd werd het steeds duidelijker, dat D66 heeft niets met integere idealen, niets met socialistische liberale visies, en zelfs NIETS MET NEDERLAND EN DE NEDERLANDERS. De ferrotte wyfke op Sociale Zaken, is geen Nederlandse, maar een Zweedse, die kruiperige vazal is van de EU-bezetter. Zij gedraagt zich als een moderne Herodes. Zij dient de (EU)bezetter, en het voetvolk kan de tyfus krijgen. Maar haar moderne NSB-partij heeft nog een fraaie exemplaar van het vrouwelijke geslacht: een wief genaamd Sigrid Kak-Kaag getrouwd met een Palestijnse terrorist. Zij zorgt ervoor dat Palestijnse moordenaars beloning krijgen voor hun daden op de kosten van de Nederlandse belastingbetalers. Voor moord op families krijgen ze een bonus. Zij houdt deze tradities zelfs nu; in een tijd dat Nederland gebukt gaat onder de schade van de Corona. Laat beide ferrotte wyfkes opdonderen samen met hun verraderlijke zooi.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De tendens in de hedendaagse politiek van het huidige ‘kabinet der kluchten’ liegt er niet om, de EU wil namelijk onze soevereiniteit en het kabinet Rutte geeft er ons zelfbestuur en democratie bij cadeau, zelfs de sleutel van de schatkist,…..Er staat telkens maar één politicus op tegen de annexatie door Brussel, Geert Wilders bereikte in zijn betoog ‘een natuurlijkheid, een echtheid, een directheid, waarbij Klaver enkel als gekunsteld en Asscher slechts als pathetisch aandoet.
  Zoals Bredero zijn kluchten, blijspelen en tragikomedies vaak eindigde met ’t kan verkeren”, schreef hij in De klucht van de koe uit 1612 een toneelstuk waarin een koe word gestolen van een boer die zo dom is, dat de dief de boer zelf de koe weer voor hem laat verkopen, en daar doet het landsbestuur in ‘Vak K’ toch aan denken, enkel lacht er nu niemand meer om………..

  Like

 4. Julia zegt:

  Weer genaaid 1 miljard van Rutte naar Brussel per jaar tot 2058. Dan deze bitch die zegt democraat te zijn maar eigen volk negeert en naait en dan nog het idee dat Duivels 66 onze soevereiniteit wil overdragen naar Brussel. Wat zijn dit voor een stel smerige zakkenvullende kakkers. Wilders heeft volkomen gelijk het is hard gezegd elitair asociaal tuig dat eigen volk uitkleedt en misbruikt om buitenland tegemoet te treden en vooral te financieren en zelfs flink bij te dragen aan terroristische Palestijnse organisaties. Eruit en keihaard afrekenen met deze elitaire criminelen en volksverraders.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  De heer Wilders is één van de zéér weinigen in de Kamer die vóór de échte NL’ers praat in een normale, begrijpelijke taal. Hij vertaalt naar een z.g. “minister” wat er onder de bevolking leeft; en dat is heel veel minachting voor de Haagse Rotzooi !
  De Kamer behoort geheel gevuld te zijn met échte volksvertegenwoordigers en niet met het zootje dat er thans zetelt, er zitten zélfs buitenlanders in het NL-parlement………….ongehoord !
  Wilt u méér voort échte NL’ers ?? Ik óók !!!
  Ik stem daarom op de heer Wilders.
  Zou u óók moeten doen als u onze democratie terug wilt.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Rutte heeft met zijn Carolasteun aan Brussel, de éénmalige zevenhonderdenvijftig miljard en het dertig jaar lang 1 miljard per jaar doneren, zijn toekomst in Brussel wel veiliggesteld, dat hij daarmee het faillissement van de Pays-Bah heeft bespoedigd mag geen naam hebben, in Brussel heeft men immers geen last van recessies of crisissen…………………..De EU en de Euro is een financiële strop.

  Like

 7. Bas zegt:

  Gekke Henkie van Europa…

  Like

 8. Bas zegt:

  Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, zal naar verluidt volgende week aankondigen de klimaatdoelstelling van de EU te verhogen van 40 naar 55 procent. En daarmee gaan nog meer miljarden in de bodemloze EU-put.

  https://euobserver.com/tickers/149359

  Rapport: Commissie verhoogt EU-klimaatdoelstelling tot 55 procent

  De Europese Commissie wil de klimaatdoelstelling van de EU voor 2030 verhogen naar 55 procent, schrijft de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung. Commissievoorzitter Ursula von der Leyen maakt dit medio volgende week bekend in de jaarlijkse toespraak over de “Staat van de Europese Unie” voor het Europees Parlement. Tot dusver had de EU een emissiereductie van 40 procent beloofd in 2030 ten opzichte van 1991.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Uit het dagboek ; Rijmen en dichten tegen valse neven en nichten;

  De enige plek voor Rutte vier
  is helaas krap bemeten
  op een stukje WC papier
  vol-gescheten!!

  Like

 10. Julia zegt:

  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/272639/gemeente-amsterdam-bezuinigt-minder-opvangplekken-voor-dakloze-gezinnen Gezinnen op straat en voorrang aan woningen voor statushouders. Hoelang laat de bevolking zich nog besodemieteren. Het is een schande Nederland is een land van ongekende chaos en de welvaart bakent met de dag meer af. Dakloze gezinnen zouden gewoon het grachtenpand van de ziekelijke Linkse Halsema moeten binnen dringen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s