Wilders: Verduurzaming jaagt de huishoudens in ellende

Screenshot_4

(Door: Geert Wilders en Alexander Kops)

Ons land moet stoppen met het aardgasvrij maken van woningen. De alternatieve vormen van energie jagen huishoudens op enorme kosten en diep in de schulden, stellen Geert Wilders en Alexander Kops (PVV).

Wie in Duitsland een gasaansluiting neemt, krijgt geld toe. Aardgas is immers de schoonste fossiele brandstof. In Nederland wordt aardgas als ‘vervuilend’ gezien, en daarom moeten alle acht miljoen woningen aardgasvrij, oftewel ‘CO2-neutraal’ worden gemaakt. ‘Verduurzamen’, met een sjiek woord. Dat zou nodig zijn voor het klimaat én goed voor de portemonnee.

Beide zijn niet waar. Om met het klimaat te beginnen: Nederland, dat kleine landje, is verantwoordelijk voor slechts 0,35%  van de totale wereldwijde CO2-uitstoot: verwaarloosbaar. Het klimaatbeleid van dit kabinet zorgt voor minder opwarming van de aarde van slechts 0,00007 graden in 2030: óók verwaarloosbaar. En voor zo’n minuscuul effect moeten onze betrouwbare aardgasvoorzieningen, de beste ter wereld, plaatsmaken voor onbetrouwbare, peperdure warmtepompen en warmtenetten.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wilders: Verduurzaming jaagt de huishoudens in ellende

 1. Hovawart zegt:

  Niet de alternatieve vormen van energie jagen huishoudens op enorme kosten en diep in de schulden, het zijn de regeringen die ons het vel over de neus halen, ook wel ‘het uiterste van iemand vragen’, en ‘iemand uitzuigen’……….dat noemen ze ‘het nieuwe normaal’….

  Like

 2. karton zegt:

  Je zult maar in Groningen wonen en dit lezen.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Syp Wynia, TEGEN DE ONZIN……

  Nederlanders zijn steeds minder enthousiast over het gasverbod, dat huizen verplicht van het gasnet afkoppelt. Omdat ze het nut er niet van inzien en omdat ze er niet voor willen opdraaien. Nederlandse gemeenten spelen ondertussen juist een wedstrijdje wie zijn burgers het eerst van het gas afsluit. Hoe pakt dat uit, in Purmerend, bijvoorbeeld?

  Als zoveel andere gemeenten wil Purmerend de duurzaamste zijn en met de meeste klimaatambitie. Dat vertaalt Purmerend, net als veel Nederlandse gemeenten in: wij willen als eerste van het gas af. Als plaatselijke politici dat wedstrijdje duurzaamheid niet zelf bedenken, dan zijn het wel handige klimaatbureaus die hen op het idee brengen.
  Maar werkt het wel? In Purmerend betalen de burgers wel de hoofdprijs, maar het klimaat schiet er niets mee op, de natuur al helemaal niet. En het aardgas, dat overal de schuld van krijgt, blijft broodnodig en het gebruik neemt nauwelijks af. Wat Purmerend in het klein is, dat is Nederland in het groot.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Onze regering is stront-eigenwijs. Ze blijven maar hameren op die CO-2 reductie die van geen kanten klopt, en die onze burgers op enorme kosten jagen, want we moeten allemaal van het gas af.
  Nou, dan heb ik een heerlijke mededeling voor de heer Rutte en zijn maten: eind van deze maand krijgen wij een nieuwe, zeer energie-zuinige HR-ketel. Dat warmtepompverhaal gaat vroeg of laat toch in de prullenbak, want het enthousiasme over een warmtepomp is zeer gering, en die apparaten zitten vol ‘kinderziektes’, dus mensen willen er niet aan.
  Als ik goed geïnformeerd ben, zijn er alleen vorig jaar al ca. 145.000 nieuwe CV-ketels verkocht en geplaatst. Zegt dit niet genoeg?

  Geliked door 2 people

 5. Monalisa zegt:

  Dat word kou lijden Duitsland gaat aan het gas en nog steeds hout stoken.net weer een stuk bos gekapt, weer hout voor driejaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Wij zouden met zijn allen van het gas af moeten, maar het kabinet mag van mij part aan het gas. Ik las een advertentie van een bestrijder van ongedierte. Lage tarieven, ook voor kruipend ongedirte. Ik denk dat ik hem maar eens opbel of hij dat kruipend ongedierte in Den Haag wil gaan opruimen !

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Niet alleen dat wat te denken van de elitaire verraders, volksverlakkers, geldverspillers van belastinggelden DE HAAGSE MAFFIA brengen ons naar de totale ondergang. Aanpakken die elitaire asociale misdadigers. Heb werkelijk geen goed woord meer over voor het smerige politieke spel wat in de achterkamertjes wordt doorgevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s