Hartenwens . . .

Door:
“Ben”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hartenwens . . .

 1. Julia zegt:

  Ook mijn Hartewens maar dat zal door de ziekelijke linkse Haagse Maffia koste wat kost worden tegen gegaan omdat niet naar de kiezers wordt geluisterd. Stemmen is fake. Ik hbn maar één Hartewens en dat is dat nu werkelijk de massa opstaat en de smerige bedriegers Rutte en aanhang morgen nog ten onder laten gaan. Weer die smerige draaikont Rutte die de burgers flink naait hoppa 1 miljard per jaar naar de EU van ons belastinggeld. Beseft de domme massa niet dat wij hier allen flink voor in de beurs moeten tasten en langzaamaan ons sociaal stelsel, pensioenen, AOW en lonen flink achteruit zullen gaan. U, uw kinderen zullen dit onacceptabel bedrag tot 2058 ophoesten en opgezadeld worden met torenhoge zware lasten. Daarbij heeft Rutte de boel wederom genaaid met ik draag pas bij onder strenge voorwaarden. De leugenaar de EU verspilt ons geld waar zij het zogenoemd zinvol voor achten zoals de zuidelijke lidstaten koste wat het kost in stand te houden en landen die werkelijk nu al geen luis hebben om dood te krabben de EU toe te laten alleen om een zogenoemd machtig bolwerk te blijven behouden. Het is de meest smerige politiek die mede door Rutte wordt doorgevoerd. Als dit nu niet een reden is dat kabinet Rutte en alle linkse waardeloze partijen een doodtrap na te geven geef het dan maar op. Dan beseffen blijkbaar al die volgzame schaapjes niet dat zij zelf ook zwaar de dupe worden van deze leugenachtige naaierij en tekenen zij zelf voor de verdere ondergang voor hun zelf en hun kinderen. Hoe dom ben je dan nog. Nee bang om ziek te worden of dood te gaan nou dan heb ik slecht nieuws dood gaan doen we vroeg of laat allemaal en ziek worden hebben we helaas ook niet in de hand maar vergeet niet dat onze gezondheidszorg door de onverantwoorde bezuinigingen u straks nog alleen met een telefoontje wordt afgewimpeld en voor een ieder wordt bepaald wanneer nog wel of niet meer in te grijpen ondertussen krijgen we wel jaarlijks verhogingen van premie voor onze kiezen. Ik kan alleen maar hopen en wensen dat heel veel angstige mensen het licht gaan zien. Kijk eens naar de geschiedenis de meeste grootste oorlogsmisdadigers werden stokoud en nog worden o.a. elitaire machtswellustelingen o.a. Soros vaak heel oud maar het gewone volk mag eerst flink betalen en als ze geld gaan kosten sterven. Vergeet dat niet.

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Uit het diepst van mijn hart ; graag….. en voor de verliezers eveneens uit het diepst van mijn hart en met behulp van een hele pittige dame( met subliem gitaatwerk); en graag een enkele reis;

  Dit zou de tekst moeten zijn maar volgens mij klopt het niet met wat zij zingt enfin wel toepasselijk in het verhaal van de verliezers (Rutte &Co);
  https://damnlyrics.com/lyrics/Go-to-Hell-Samantha-Fish-PhYstcll.html

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ook mijn wens!
  Veel succes Geert! We zullen je steunen.

  Like

 4. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Mooi alleen PVV……dat lijkt mij het beste wat ons kan overkomen !!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik mis de “koning” is hij gevlucht?

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Een hartenwens die helaas nooit uit zal komen. Ik zou zeggen; droom maar lekker verder. Die Wilders maakt geen enkele kans tegen die linkse bolsjewieken met hun smerige streken. Reken er maar op dat er wederom zo’n rot kabinet gevormd gaat worden die in de pas gaat lopen met zowel de E.U. alsmede met The New World Order. Ik stem al 51 jaar lang rechts, maar nog NOOIT zag ik een echt rechts kabinet ontstaan. Linksen wisten rechts altijd onmogelijk te maken. Boer Koekoek en Janmaat werden onmogelijk gemaakt. Janmaat kreeg ook nog te maken met een bomaanslag. Zijn aanstaande vrouw verloor een been bij deze aanslag in Kedichem. Pim Fortuijn werd door het linkse gajes vermoord. Geert Wilders kan na vele jaren ook al geen vuist maken daar ook hij door links aangepakt werd en word. Ga stemmen als u wilt, maar wees niet verbaasd over de uitslag erna ! Stembusfraude en valse peilingen via de even valse MSM media zijn het wapen van links waardoor rechts altijd het onderspit moet delven.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De PVV zal toch echt eerst aan een echt bestuur moeten beginnen. Al die goede politici van de partij verdienen een stem in de toekomst van de partij. Een stem in het programma en medezeggenschap in het bestuur. Zonder dat heeft de partij geen toekomst.

  Like

 9. Rene zegt:

  Zonder wilders alleen nog maar meelopers en jaknikkers .wilders word geen president maar Hij moet zeker een dikke vinger in de pap houden .er geburen te veel dingen die wij of NL niet prettig vinden .

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen fraude in Duitsland, migrantenpartij koopt stemmen

  https://m.bild.de/politik/inland/politik-inland/big-partei-erdogan-partei-soll-stimmen-fuer-nrw-wahl-gekauft-haben-72821558,view=amp.bildMobile.html?__twitter_impression=true

  VIER DAGEN VOOR DE GEMEENTELIJKE VERKIEZING IN NRW
  Een partij zou stemmen hebben gekocht
  Kandidaat zei: “Voor 2000 geef ik je 5000″

  Nog maar vier dagen tot de gemeenteraadsverkiezingen in Noordrijn-Westfalen. Maar nu baart een slecht vermoeden afschuw in het Ruhrgebied: Selgün Calisir, kandidaat uit Duisburg, zou stemmen hebben gekocht! De zaak bezet nu zelfs het parket in Duisburg.

  In Marxloh kent men Selgün Calisir (Turkse spelling: Çalışır; noot). De kandidaat voor de fusie van de migrantenpartijen “Alliantie voor Innovatie en Rechtvaardigheid” (afgekort BIG) en DERGAH is al decennia een zakenman en runt een inkomstenbelasting- en reisbureau.

  Nu circuleert er online een audio-opname waarin de man met een Turkse migratieachtergrond zou horen spreken.

  Daarin kun je horen hoe hij een man geld moet aanbieden voor stemmen bij afwezigheid in het Turks. Er staat: “Er is geen bovengrens. Je zei me dat je 4000 wilde meenemen. Ik zei toch dat ik 10.000 zou geven. Voor 2000 geef ik je 5000. Vind 5000, krijg 12.500. Ik wil bepaalde dingen in Marxloh veranderen. Geld is hier niet belangrijk. Het is een open en duidelijk aanbod. ”

  Explosief: volgens haar eigen beschrijving ziet de BIG-partij zichzelf als een vertegenwoordiger van de belangen van migranten, met name moslims. MAAR: Jarenlang wordt ze ervan beschuldigd een uitloper te zijn van de Erdogan-partij AKP in Duitsland – dit wordt aangegeven door enkele connecties van partijfunctionarissen die zich echter fel verdedigen tegen de beschuldiging. Maar waar Calisir het geld vandaan haalt om zijn keuze te financieren, blijft de vraag.

  De toespraak zou gaan over stemmen die per brief moeten worden uitgebracht. Volgens een insider is Calisir in gesprek met een man uit Oost-Europa die geacht wordt zijn landgenoten te mobiliseren die op Calisir mogen stemmen.

  Zoals de officier van justitie aankondigde, waren er zelfs huiszoekingen in verband met de video. Het vermoeden: verkiezingsfraude! Woensdagochtend zouden de bedrijfs- en woonpanden van Selgün Calisir zijn doorzocht.

  Like

 11. Dré zegt:

  Gaat jammer genoeg niet gebeuren, koningin heeft paard genoemd naar Volkert. Trek hier je conclusies, rechts zal nooit alleen regeren in Nederland met dit koningshuis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s