Islamitische jongeren trekken moordend rond: 500 christenen afgeslacht in Ethiopië

Sinds juni zijn minstens 500 christenen vermoord bij de aanhoudende deur-tot-deur aanslagen in Ethiopië. Het gaat om een islamitische jongerenbeweging ‘Qeerroo’, die door het zuiden van het Afrikaanse land trekt. Internationale christelijke hulporganisatie Barnabas Fund reageert via de Christian Post op de terreur die door Ethiopië trekt.

“Sommige van de Qeerroo militairen hebben een lijst met namen van christenen die geholpen zijn door lokale organisaties, waar vaak moslims aan het hoofd staan. Om individuen te vinden houden ze in de gaten wie de kerk steunt”, aldus Barnabas Fund. Duizenden christenen vluchtten in de afgelopen twee maanden weg uit hun woonplaats om aan het geweld te ontsnappen.

Qeerroo betekent ‘vrijgezel’. De beweging rekruteert ongehuwde moslimjongeren die bewapend met geweren, machetes, zwaarden en speren christenen opsporen en afslachten, volgens Barnabas Fund. Christenen leven in voortdurende angst, omdat ze nooit weten of de terreurgroep plotseling voor hun deur zal staan.

Bron:
https://cip.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, christenhaat, demoniseren, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische jongeren trekken moordend rond: 500 christenen afgeslacht in Ethiopië

 1. bari1951 zegt:

  Wellicht kan de CU deze mensen in Nederland laten opnemen!

  Like

 2. Julia zegt:

  Bericht met spoed doorsturen naar Kaag kijken hoe zij hierop reageert of dat zij genegen is nog mee Islam tuig toe te laten en niet te vergeten hoeveel belastinggeld zij gaat storten voor haar Islam broeders.

  Like

 3. Ruben zegt:

  Verschrikkelijk. Maar dat gaat hier ook gebeuren.
  Eerder dan u denkt.
  Van huis tot huis om ons af te slachten.
  Ik heb hier in verleden dromen over gehad, levensecht, Ik zal ze nooit vergeten.
  Ook ons land zal in totale chaos veranderen, het bloed zal over de straten vloeien.
  Nog voor de derde wereldoorlog en het einde van Nederland.
  Uiteindelijk zal Nederland in zee verdwijnen.
  Ik wens alle christenen en mensen van goede wil heel veel sterkte!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  Volgens NOS en RTLNIEUWS worden alleen de Oeigoeren systematisch onderdrukt en vervolg door China, maar over de reeds jarenlang plaatsvindende systematische vervolging, moord- en slachtpartijen van christenen door moslims in Nigeria en Ethiopië berichten de NOS en RTLNIEUWS NIKS!

  Like

 5. Jade zegt:

  Dan weet je meteen wat de eu met ons voor heeft,
  want ze verdommen het om de buitengrenzen te sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Heeft het NOS journaal al gereageerd?

  Like

 7. Bas zegt:

  Nigeria het “grootste moordgebied van christenen in de wereld”, de afgelopen tien jaar tussen de 50.000 en 70.000 christenen zijn vermoord door radicale islamisten.

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/09/09/report-muslim-attacks-on-nigerias-christians-have-increased-during-lockdown/

  Rapport: Moslimaanvallen op christenen in Nigeria zijn toegenomen tijdens lockdown

  Volgens een rapport van 8 september zijn Fulani-moslimaanvallen op christenen in Nigeria aanzienlijk gestegen sinds het land op 30 maart een coronavirus-lockdown heeft opgelegd en tientallen christelijke boeren zijn omgekomen.

  “De middelste gordelregio, die een groot percentage van het voedsel van het land voor binnenlandse consumptie en export produceert, is het meest getroffen”, schrijft de Nigeriaanse journalist Patrick Egwu uit Johannesburg.

  Op 22 augustus verklaarde Crux, een in de VS gevestigd katholiek nieuwskanaal, dat Nigeria het “grootste moordgebied van christenen in de wereld” aan het worden is vanwege aanvallen door Boko Haram en Fulani-militanten, volgens rapporten van International Christian Concern (ICC) . De liefdadigheidsinstelling schat dat in het West-Afrikaanse land de afgelopen tien jaar tussen de 50.000 en 70.000 christenen zijn vermoord door radicale islamisten.

  Wanneer Fulani-militanten “deze boerendorpen aanvallen, branden ze vaak kerken af, doden ze predikanten en vernielen ze huizen en winkels van christenen”, aldus Nathan Johnson, ICC’s regionale manager voor Afrika. “Ik heb nog nooit gehoord dat een moskee werd vernietigd of een imam werd gedood tijdens deze aanvallen, dus er is een duidelijk teken dat ze op zijn minst het christendom haten, als ze zich schaamteloos op christenen richten.”

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  En dat vinden de ‘deugende’ mohammedanenknuffelaars allemaal prima.

  Like

 9. willem roeleveld zegt:

  Ja de domme Linkse kliek begrijpt niet Dat hun koppen ook gaan rollen. Als door hun toedoen de islam hier de baas wordt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s