Aan het welkom-in-mijn-landvolk

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Welkom-roepers,

Op het Griekse eiland Lesbos is dinsdagnacht een opvangvoorziening voor vluchtelingen en economische gelukszoekers afgebrand. De brand ontstond nadat de Griekse overheid had besloten een hek om het kamp te zetten, om zo verdere verspreiding van het daar aangetroffen coronavirus te voorkomen (een beetje wat Nederland vanaf maart met de mensen in de verzorgingstehuizen deed).

Op het moment dat zoiets gebeurt, ruiken jullie je kans. Linksdragende politieke partijen, goede doelenorganisaties en advocaten voor wie dergelijke migranten niet meer zijn dan potentieel stemvee, potentiële donatie-aanjagers en potentiële handelswaar roepen dan om het hardst dat Nederland vliegtuigen moet sturen om de bewoners van het kamp naar Nederland te halen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

52 reacties op Aan het welkom-in-mijn-landvolk

 1. Julia zegt:

  Het is inderdaad een politiek smerig spel om zoveel mogelijk stemvee binnen te halen. Uiteindelijk is het volk de dupe en de kosten stijgen nu werkelijk de pan uit. Uiteraard hebben deze migrantgen in opdracht van? zelf het vuur aangewakkerd. Waarom denkt u dat Ollengren (Duivels66) in eens zoveel inzet levert en miljoenen beschikbaar heeft gesteld voor betaalbare nieuwbouw. Dit is niet om de wachtlijsten van eigen volk in te dammen maar om nog meer gelukzoekers en statushouders zo snel mogelijk een dak boven het hoofd te bieden. De massale invasie van asielzoekers moet en zal dagelijks met grote getale door gaan. Het is een verdienmodel voor de politieke machtswellustelingen en vluchtelingenorganisaties, dat eigen burgers hierdoor op torenhoge kosten worden gejaagd interesseert ze niet. Onze pensioenen moeten worden gekort, heel veel banen moeten verloren gaan, onze gezondheidszorg blijft onder zware druk staan en de torenhoge premies dienen een groot deel voor de gratis zorg van al dat import maar de burgers zelf hebben te maken met achterstallige gezondheidszorg en het liefst met uitsluitend nog telefonische consults en meer en meer eigen bijdrage aan o.a. medicijnen. Kortom vele landen zijn inmiddels onleefbaar en hebben te maken met een ongekend hoog percentage criminaliteit door het enorme schandelijk wanbeleid binnen de EU en wanbeleid van onze politiek. Nederland is overvol en het is alleen nog maar betalen, knikken en buigen en vooral onze tradities moeten er aan geloven. De komende jaren worden weer miljarden door Brussel uitgedeeld aan de Wir schaffen dass politiek maar de belastingbetalers liggen krom en houden geen enkele koopkracht meer over waardoor onze economie compleet naar de afgrond gaat. Kortom het EU miljardenverspillende bolwerk heeft meer kapot gemaakt dan vele lief is en de zogenoemde economische belangen en handelsverdragen dienen alleen de multinationals. Tijd voor een spoedige NEXIT.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Nog op de dag dat het kamp in Moria, Griekenland eigenhandig door de [a]sieligerts werd aangestoken.
  Waren er gisteren al manifestaties in Duitsland om hen daar op te nemen.

  Volgens de vluchtelingen organisatie “Seebrücke”, kwamen er 10.000 mensen op af.
  In verschillende andere Duitse steden waren er ook spontane demonstraties ter verwelkoming en om de autoriteiten aan te sporen de “vluchteloingen” naar Duitsland over te brengen.
  “RECHT OP VERBLIJF, …OVERAL , NIEMAND IS ILLEGAAL
  , wij hebben plaats genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Alleen weet ik HEEL zeker dat al die idioten daar in Duitsland, die daarginder toch zo sterk voor “vluchtelingen en asielzoekers” zijn, hun blijdschap als sneeuw voor de zon zien verdwijnen zodra degenen die ze binnenhalen met het coronavirus zijn besmet of daar alles op stelten zetten! Wat zijn dat toch een heel stel goedbedoelde maar oliedomme boerenkinkels met hun doorgeslagen gastvrijheid!

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De linkse partijen en hun achterlijke stemmers vernietigen van ons land, onze cultuur, onze samenleving en onze vrijheid, dit soort debielen zouden opgesloten moeten worden !!

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Hier zijn ze nog een keer, het naieve domme politiek correcte linksvolk, stelletje idioten.

  Like

 5. Marijke zegt:

  Zeker is men er weer ingetrapt. 1 miljoen Nederlands belastinggeld is die kant op gegaan o.l.v. mw. Kaag. Misdaad loont.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Kaag heeft al weer 1 miljoen weg gegeven, als u huis afbrand krijgt u ook geld van deze regering??????

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  ‘t Wordt de hoogste tijd dat de autochtone bevolking gaat doen wat dat “vluchtelingen”-schorem óók doet n.l. doen , waardoor je je zin krijgt ! Desnoods met geweld/dreigementen/moorden enz. Het lukt dat schorem keer op keer , waarom zou ‘t ons niet lukken ? Het”vluchtelingen-probleem wordt moedwillig in stand gehouden door nietsnutten en landverraders als Merkel, Rutte, Segers, Jetten, Quag, Ollonkreng, Timmermans en meer van dat soort minderwaardige insecten.

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Wat mij betreft wordt die rotzooi teruggestuurd naar de zandbak / rimboe waar
  ze vandaan komen , niet goedschiks dan kwaadschiks , afknallen die hap !
  Je laat je door dat asieleistuig NIET chanteren .

  Geliked door 1 persoon

 9. vangie1206j zegt:

  Nederland heeft met hulp van Jan Kees de Jager al een aantal miljarden (geleend met rente ) aan Griekenland gedoneerd.
  Het lijkt mij nu wel genoeg belastinggeld daar laten verdampen.
  Hij die de Jager met zijn grote nek we krijgen alles terug met rente?!?!?!
  Wat later veranderde hij zijn bla bla zonder rente.
  Zij laatste smoes was helaas we krijgen NIETS MEER TERUG.
  Dat was dus ons af geroofde belastinggeld.
  En nu anno 2020 geeft Nederland weer eventjes een miljoen 1.000.000 eurootjes aan dat tot op het bot verrotte Griekenland.
  Griekenland later Italië Spanje en Portugal en niet te vergeten dat haatdragende Frankrijk die alles uit de kast haalt om Nederland te dwarsbomen.
  En die lul van Rutte maar strooien.
  Behalve in Nederland zelf.
  Oow wat haat ik die (vent) of wat hij eigenlijk wel is dat weet ik niet.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bezorgde burger zegt:

  Er is een gigantisch probleem in Nederland:
  dit soort types hoeven geen verantwoording af te leggen.

  Een ambtenaar kan niet ontslagen worden, een politicus niet vervolgd en dit soort malloten zijn stil en onvindbaar als het uit de hand loopt met de welkomstcultuur.

  Als u een echte baan heeft of een eigen bedrijf dan kom er maar eens om.
  Maar zo wat schreeuwen, domme beslissingen maken en voor de consequenties weglopen.
  Ik denk dat u dan hard op zoek kunt gaan naar een andere baan.

  De politiek moet terug naar lokaal niveau.
  Wordt in een dorp of stadsgedeelte overwegend links gestemd dan krijgt u een gekozen linkse burgemeester en mag u via lokale belastingen aan alle linkse ideeën gaan bijdragen zonder dat u daarmee de rest van het land belast.

  PVV, FVD neem dit idee wat Trump ook heeft geopperd ter ore: laat die linkse wijken in Nederland hun eigen broek ophouden in plaats van geld van een ander uit te geven.
  En een linkse burgemeester of wijkbestuur loopt vast ook warm voor een asielzoekerscentrum, laat de gelukszoekers lekker naast hun verwelkomers gaan wonen!

  Like

 11. Bas zegt:

  Lampedusa

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  De oplossing: die 12.000 vreemdelingen adapter “return to dender”.

  Like

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Rob zegt:

  Die mensen zullen hun straf vanzelf wel krijgen met die apen die ze verwelkomen. Dom volk

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Ga ze nog belonen ook voor hun daden, dat is weer een mooi voorbeeld van de wereldvreemdheid van de politiek………en dit voorbeeld, deze chantage zal ook weer vérstrekkende gevolgen en herhalingen gaan krijgen,(misschien dan wel met dodelijke slachtoffers). Ze kunnen ze beter allemaal terugsturen naar hun thuislanden, onze maatschappij opzadelen met hordes jongemannen die enkel voor grote teleurstellingen in hun leven komen te staan, en hun agressieve aard zal een explosieve stijging in geweldsincidenten brengen, willens en wetens word onze toekomst in de EU donkerder en donkerder……..
  Mensen word toch eens wakker, je kunt niet de gehele wereld ontdoen van gewelddadige verwardheid door ze allemaal in de Pays-Bah onder te brengen…….het zal één grote psychiatrische instelling worden, (voor zover het dat niet al was).

  Like

 16. Jean zegt:

  Er zullen nog veel zogenaamde asielcentra in de fik gaan want het tuig weet dat ze dan overgebracht worden naar een woning ergens in Europa waar ze alles gratis aangeboden wordt.
  De oplossing is nog steeds: “return to sender” met dat vreemd zootje ongeregeld, Afrika is hun thuisland en dus moeten ze terug naar Afrika daar hebben ze ruimte en geloofsidioten in overvloed.
  Voor alle duidelijkheid; “wij zullen ze nooit aanvaarden noch tolereren”.

  Like

 17. Mr Dumass zegt:

  OT maar niet minder belangrijk… misschien iets voor een topic?

  https://www.weesdeweerstand.nl/groot-nieuws-uit-canada-einde-covid-scam-aldaar/

  Like

 18. Gisteravond was ik een beetje aan het zappen en kwam oa. uit bij Op1 en Jinek en heb zodoende kleine stukjes meegekeken, opvallend is dat er mensen van NGO organisaties aan tafel komen die slechts een kant opkijken en wel érg goedgelovig zijn, in hun ogen is werkelijk iedereen in die kampen op de vlucht voor oorlog.
  Die zullen er ongetwijfeld tussen zitten maar dat laat onverlet dat het merendeel economische nomaden zijn.
  Ze kijken ook alleen hoe ze kunnen helpen en niet naar hoe het opgelost zou moeten worden, dat is ineens hogere algebra die we aan de overheid moeten overlaten.
  Je kunt op een klein eiland als Lesbos met 87.000 inwoners geen 13.000 mensen opvangen.
  Door die mensen vervolgens naar Nederland of Duitsland te laten komen los je het probleem niet op, je verplaatst het alleen.
  Het COA vangt nu al veel te veel mensen op die daardoor veel te lang moeten wachten op een antwoord op hun asielaanvraag terwijl het uitzetten van de velen die een negatief besluit te horen krijgen maar niet van de grond komt.
  De geitenwollen sokken types die ‘wees welkom’ staan te roepen willen alles, minder CO2 uitstoot, meer ‘natuur’, meer woningbouw, meer vluchtelingenopvang en ga zo maar door, het is als een kind dat met 1 euro in de hand alle snoepgoed in de snoepwinkel aanwijst; “ik wil een mars en spekkies en drop en chocolaatjes en….”
  Ja jammer joh maar dat gaat niet lukken met die ene euro, je zult toch écht een keus moeten maken, het is het een of het ander maar niet alles tegelijk.
  Daarbij zouden al die mensen die hulp willen verlenen eens moeten kijken waarom het allemaal eenrichtingverkeer is, ze willen allemaal naar Europa, Turkije wordt hooguit gezien als tussenstation op weg daar naartoe, er is er niet een die vlucht naar Saoedi-Arabië of Dubai.
  Dan zou er toch eens een lichtje moeten gaan branden.

  Geliked door 1 persoon

 19. Bob zegt:

  Eikel)boom) zou moeten worden aangeklaagd
  voor het beledigen van geheel volk.
  Waarom liggen er nu geen klaagformulieren
  klaar, Dat geeft aan dat de Nedelandse regering
  en bevolking overwegend zantisemitistisch is.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  De deugmensjes noemde het opvang kamp op Lesbos een concentratiekamp, het wordt tijd dat deze deugklieren is kennismaken met een echt concentratiekamp en dan wel voor geruime tijd !!

  Like

 21. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte haalt onze toekomstige moordenaars binnen.linkerds zijn staatsgevaarlijke landverraders en ratten van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 2 people

 22. BigLJohn zegt:

  Inmiddels heeft het kabinet al besloten om bewoners van dat kamp (brandstichters en Corona lijders) naar Nederland te halen. Hoeveel dat er komen, dat moet nog blijken. Het geld klotst zeker tegen de plinten op. Na de miljarden donaties aan Spanje en Italie is de dit de volgende misdaad van het kabinet. Dan maar zeker op Wilders gaan stemmen in Maart ? Veel zal het niet helpen want de goede man en zijn PVV zullen weer gebasht gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

 23. Gienekehado zegt:

  Zouden Ankie, Attje, Madeleine en hun KONTELIKKERS wel weten dat er inmiddels alweer 12.000 nieuwe Moriaantjes gefabriceerd zijn omdat Ali Baba geil was!!! Hoe een ooit goed leefbaar landje naar de Kloten geholpen werd door Onnozele Sufkutten!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/regeringspartijen-druk-bezig-met-zoeken-naar-oplossing-voor-moria-vluchtelingen/ar-BB18TNbN?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 24. Julia zegt:

  Kan nog veel meer bij. Nu is er weer sprake van een suiker tax. Ben ik het helemaal mee eens omdat zogenoemd al die kinderen te zwaar zijn zeer ongezond is. Maar het kromme van ons belastingsysteem is dat gezinnen waar het water al aan de lippen staat zich geen gezond voedsel meer kunnen permitteren omdat dit achterlijke kabinet de BTW nog eens extra heeft verhoogd op gezond voedsel dat zo langzaamaan onbetaalbaar wordt. BTW verlaging op groente, fruit, vis en vlees kan niet en is alleen nog voor de elite. Wil men overgewicht tegen gaan schaf BTW op gezond voedsel af en verhoog de BTW flink op zoute chips, fast food en vooral al dat ongezonde snoepgoed. Nee dat doen we niet we gooien nog eens extra BTW er boven op. Kortom onze Haagse Maffia dient niet het eigen volk maar een hoger doel en zal er alles aan doen om het leven van de zwaar belaste burgers verder kapot te maken https://www.xandernieuws.net/algemeen/spoedoproep-aan-alle-artsen-en-juristen-in-nederland-samenleving-ligt-in-ambulance-op-weg-naar-de-ic/ De algehele Haagse Maffia moet worden opgepakt, voorgeleid en worden vervolgd en worden veroordeeld met zeer hoge straffen.

  Like

 25. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/forum-voor-democratie-wij-als-europa-branden-moria-aangestoken-onzin-stop-europeanen-zelfhaat-aan-te-praten/

  Forum voor Democratie: ‘Wij als Europa branden Moria aangestoken? Onzin! Stop Europeanen zelfhaat aan te praten’

  Oppositiepartij FVD moet er helemaal niets van weten dat in NPO-vehikel Nieuwsuur wordt getracht om de rest van Europa “zelfhaat aan te praten” door te stellen dat inwoners van EU-landen medeverantwoordelijk zijn voor de branden in het Griekse vluchtelingenkamp Moria. “Onzin,” aldus de partij.

  De regering van Griekenland heeft opheldering gegeven over de oorzaak van de grote brand in het vluchtelingenkamp Moria, op het eiland Lesbos: het is door inwoners van het kamp zélf aangestoken. Bij Nieuwsuur was Adil Izemrane van de vluchelingen-NGO Movement on the Ground te gast. Zijn citaat haalde het Twitter-account van het Hilversumse tv-programma. Izemrane stelde: “Wij als Europa hebben de omstandigheden gecreëerd waarin mensen zich als beesten gaan gedragen.”

  Like

 26. Baes zegt:

  De snoesjes van #Moira Zo schattig die lieve onschuldige kindjes. Fijn dat
  @AlptekinAkdogan zich zo voor deze weerloze duifjes inzet

  “Minderjarigen #onbegeleide meisjes” van #Moria & Co.,
  die zeker de hele tijd “Allahu Akbar” zullen roepen!

  Geliked door 1 persoon

 27. Bas zegt:

  een paar uur geleden waren er spanningen terwijl de #Griekenland politie probeerde duizenden immigranten af ​​te weren die hun tenten in #Moria hadden achtergelaten en probeerden naar de haven van #Mytilene te verhuizen, door de eigendommen van de eilandbewoners in brand te steken.

  Like

 28. Bas zegt:

  Kijken voordat deze video geblokkeerd wordt

  Vertaald:
  Het lijdt geen twijfel dat de Afghanen het kamp in brand hebben gestoken.
  De focus ligt op wie er zich verschuilen achter de Afghanen.

  Like

 29. Bas zegt:

  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2463022/Daklozen-in-Ede-slapen-in-tentjes-na-sluiten-noodopvang

  Daklozen in Ede slapen in tentjes na sluiten noodopvang

  De noodopvang voor daklozen in Ede is ruim een maand geleden dichtgegaan. Zwervers met complexe problematiek hebben sindsdien geen nachtelijk dak meer boven hun hoofd en slapen op straat of in de bossen. En dat merken de Edenaren.

  Like

 30. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/Ehf9Io8XYAM67Mf?format=jpg&name=medium

  According to this #TIKTOK video, the #moriacamp fire was planned from last month

  Like

 31. Bas zegt:

  Op heterdaad betrapt!!! Moria kamp vluchtelingen of illegale immigranten die branden aansteken en vertrekken. NGO’s die deze arme mensen manipuleren, zijn als kanker

  Like

 32. Bas zegt:

  Vertaling:
  Ons hart en onze ziel zijn bij de Griekse eilandbewoners die het afgelopen decennium VEEL hebben meegemaakt.

  Bijna niemand in de media noemt ze zelfs maar.
  Hun velden zijn verwoest, vee gestolen en afgeslacht, olijfbomen omgehakt of platgebrand, huizen ingebroken …

  Like

 33. Bas zegt:

  Binnenklrt overal dezelfde tactiek?

  Veel verschillende branden in het kamp Moria op Lesbos.
  De lokale bevolking meldt dat migranten zijn gezien die probeerden branden te starten, of dat ze probeerden ze te verspreiden door er vloeistoffen overheen te gooien.

  Like

 34. Bas zegt:

  Dit is hoe het zich ontvouwt in #Moria:

  20: 30 – eerste brandweer & brandweerlieden blussen het onmiddellijk
  22: 30 – 70km van Moria wordt weer een brand gesticht en brandweerlieden verplaatst
  23: 30 – branden ontbranden gelijktijdig op 3 plaatsen in Moria. Vluchtelingen gooien stenen naar brandweerlieden.

  Hier is nog een video met vluchtelingen die rustig de # Moria-brandscène ontvluchten en al voorbereid zijn met hun tassen en bagage.

  Like

 35. Bas zegt:

  Ondertussen, de rol vd Turken!

  https://pbs.twimg.com/media/EhYGoeCXkAIJACW?format=jpg&name=medium
  Migratie als wapen
  Hybride oorlogsvoering vd turken tegen Europa

  Like

 36. Bas zegt:

  Oorlogsvoering, de Turken destabiliseren Griekenland
  https://www.newsbreak.gr/amyna/96585/mit-organose-epeisodia-afganoi-moria/?amp&__twitter_impression=true

  Openbaring: MIT organiseerde de terreur die de Afghanen in Moria deden! De rol van de 70 ISIS-strijders

  De incidenten met de illegale immigranten die begin februari plaatsvonden in Moria, Lesbos , werden georganiseerd door de Turkse inlichtingendienst MIT in samenwerking met een specifieke ngo, die bekend is bij de veiligheidsautoriteiten, aldus het onthullende rapport van de krant “Democracy”!

  Het enige dat plaatsvond, is de uitvoering op praktisch niveau van een plan opgesteld door de Turkse geheime diensten dat de destabilisatie van Griekenland bevordert in geval van een gewapend conflict met het buurland .

  Meer dan 2.000 smokkelaars van Afghaanse afkomst, voornamelijk jonge mensen, namen deel aan een regeling die vergelijkbaar is met die van de jihadistische terroristen van de Islamitische Staat in Syrië en vooral in dichtbevolkte gebieden.
  De militaire operatie van de smokkelaars omvatte het terroriseren van de inwoners, het omsingelen van de stad vanuit verschillende richtingen, het blokkeren van verkeersaders en het blokkeren van het centrum van de rest van het eiland.

  Like

 37. Bas zegt:

  Moira is finished…

  Like

 38. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2347809-te-weinig-minderjarigen-in-moria-voldoen-aan-eisen-om-opgehaald-te-worden.html?__twitter_impression=true

  ‘Te weinig minderjarigen in Moria voldoen aan eisen om opgehaald te worden’

  Er zijn niet genoeg alleenstaande minderjarige asielzoekers in migrantenkamp Moria die voldoen aan de eisen om door Nederland opgehaald te worden, zoals gisteren is bepaald door het kabinet. Dat stelt onder meer kinderrechtenorganisatie Defence for Children en Europarlementariër Kati Piri (PvdA) op basis van een inventarisatie.

  Om in aanmerking te komen voor opvang in Nederland moet een kind onder de 14 jaar zijn en moet hij of zij minimaal 75 procent kans hebben op asiel. Nederland hanteert bij het ophalen namelijk de voorwaarden van het EU-herplaatsingsbesluit uit 2015. Zo komt een asielzoeker uit bijvoorbeeld Afghanistan niet in aanmerking om opgehaald te worden, omdat gemiddeld maar de helft van de Afghanen in Nederland mag blijven.

  Van alle 4511 alleenstaande minderjarige asielzoekers in Griekenland komen er onder de voorwaarden naar schatting 38 in aanmerking om naar Nederland gehaald te worden, terwijl het kabinet vijftig kinderen wil opvangen. Plus nog eens vijftig “personen in gezinsverband met minderjarige kinderen”.

  Like

 39. Bas zegt:

  Na de branden in het Moria-kamp werden 406 niet-begeleide minderjarigen naar het vasteland van Europa gevlogen.
  Vergelijk de verhalen in de #fakenewsmedia met de realiteit

  -Bijzonder… al hun merkkleding en gsm’s zijn niet verwoest in de brand. Ik zie ook geen kinderen

  -En natuurlijk allemaal een mobiele telefoon, zie ze filmen en appen……bij welke provider, hoe wordt het abonnement betaald?

  -Wat voor signaal geef je af als je criminelen die zelf hun onderkomen in brand steken gaat belonen

  -Vliegtuigen vol groepsverkrachters, en moordenaars….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s