Dubbele petten: Minister Sigrid Kaag lid van invloedrijk WHO-comité


Sigrid Kaag en Bill Gates.

(Door: “9ForNews”)

Tijdens de coronacrisis waren vooral minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid en premier Mark Rutte in beeld. Een ander kabinetslid, dat ook nauw betrokken is bij de corona-aanpak, bleef grotendeels buiten beeld. Haar naam is Sigrid Kaag. Zij is namens D66 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Minister Kaag blijkt ook lid te zijn van de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB), een tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die zich bezighoudt met pandemieën en uitbraken. Dit orgaan schreef in april vorig jaar dat de wereld onvoldoende voorbereid is op een pandemie. Nog geen jaar later brak er een pandemie uit.

De GPMB blijkt een invloedrijk comité te zijn. Eén van de leden, Ilona Kickbusch, zei in een interview met NRC dat veel van haar aanbevelingen aan de WHO zijn opgevolgd. “Zo werd het pandemie-noodprogramma bij de WHO op ons advies groter gemaakt. Ook kreeg het meer geld: als je tijdens een pandemie met de bedelnap rond moet, ben je te laat. Goddank! Want dit is nu de afdeling die de coronabestrijding leidt.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dubbele petten: Minister Sigrid Kaag lid van invloedrijk WHO-comité

 1. karton zegt:

  Als het soort minderwaardigen als Quag zich maar in én aan ’t buitenland kan tonen, pas dán voelen zij zich “in hun nopjes”. Deze terroristen-lover voelt zich aldus helemaal thuis tussen de WHO-maffia-leden. Trouwens, ongehoord dat een wijf als Quag nog tijd heeft om die “functie” erbij te doen naast haar “ministerschap”, nou ja, hetgeen zij als “minister” uitvreet kunnen u én ik ook: …………geld, gejat van de burgers, weggeven aan een stelletje moordende terroristen.
  Als Nederlander schaam je je toch kapot als dit verknipte vrouwmens zich in ’t buitenland vertoont als “Nederlandse minister” ?

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Was het OOK niet uit DEZELFDE partij, een D66 – lid. ( P. Dijkstra) die met de euthanasie- pil op de proppen kwam, ? ( er is immers TEVEEL. , VOLK
   op. DEZE. PLANEET, …….nietwaar. , men mag zelf een. conclusie trekken!!!!!
   …….<~<~<~<~<~<~<

   .

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    ‘TERRORISME’. ‘BEWJS. VAN. GELDEN NAAR. PFLP’. Nw. ISR. Weekblad 11.9.2020.
    Het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina. ( PFLP) leverde onlangs zelf bewijs voor de bewering dat. NEDERLANDS. ONTWIKKELINGSGELD. is besteed aan terrorisme. Dat meldt de website Joods.nl. De PFLP die op de lijst van terroristische opganisaties prijkt, plaatste een onthullend bericht op hun website over de moeder van Samer Arbid, die binnenkort in IsrEl terechtstaat voor terroristische activiteiten. Arbid is de accountant van de Palestijnse Union. of. Agricultural. Works. Committees ( UAWC) , een organisatie die onder meer betaald wordt. door. NEDERLANDSE. SUBSIDIES. De unie is nauw verbonden aan het PFLP .
    Arbeid zou nauw betrokken zijn geweest bij een aanslag waarbij de17- jarige Israelische Rina Shnerb om het leven kwam. Haar broer en vader raakten ernstig gewond. De. PFLP berichtte eind augustus het volgende:’ Het POPULAR. FRONT. rouwt om de dood van de strijdster. Alice. Razzouq, de moeder van de gevangen genomen commandant Samer Arbid, een van de helden van de Poppin Operatie’. Dat is de naam die de Palestijnen geven aan de moord op Shnerb.
    De ministers Blok ( Buitenlandse Zaken). en. KAAG ( Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) moesten al eerder door het stof. Zij beloofden de laten onderzoeken tussen de U A W C en de PFLP, na berichten van de IsrElische. ngo- waakhond NGO Monitor. …….<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>0
    fleckie: krijgen we ooit te weten HOEVEEL de Palestijnen In het GEHEEL al ‘binnengehaald ‘. hebben., DUS. HOEVEEL madam KAAG heeft overgemaakt aan Palestijnen, MAAR. OOK. VOOR hoeveel door haar VOORGANGER ( PvdA.- . lid?) van ons belastinggeld Palestijnen. hebben. VERRIJKT.!!!…….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 2. Cathja zegt:

  Ik vind dit absoluut ongehoord! Een minister die zich bezig houdt met de WHO, zich tevens inzet voor ‘Palestijnse’ belangen, en overal met geld strooit…., dit mens moet aftreden als minister. Je kunt niet het Nederlandse belang dienen en tegelijkertijd bezig zijn met de wereldwijde gezondheid.
  Als je daarbij bedenkt van welke politieke kleur zij is, dan hoef ik verder niets te zeggen.

  “Nederland is een gulle geldschieter”…, ja. Maar dit gebeurt niet met instemming van de bevolking, die de ene na de andere belastingverhoging voor de kiezen krijgt. Ons wordt niets gevraagd. Over onze hoofden heen en achter onze ruggen om wordt er van alles bekokstoofd, en pas achteraf horen we wat er is uitonderhandeld.

  Sigrid Kaag moet haar ministerspost opgeven. Het past niet om twee heren te dienen.

  Geliked door 4 people

  • triumph zegt:

   En wat dacht je van die andere slinkse opvreters,Allemaal naar Nuremberg 2 daar wacht een zekere opvolger van de Hr Freislerr hen hartelijk welkom.Eindelijk gerechtigheid voor dit rapalje.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Gavi is een vaccingroep die wordt gefinancierd door Bill Gates en die honderden miljoenen euro’s heeft gekregen van premier Rutte.

  Nee, die heeft Gates niet gekregen van Rutte, maar van ONS belastinggeld!
  Kon centimiljardair Gates, onze ‘grote filantroop’, niet alles zelf financieren?
  Of kwam dan de aankoop van zijn nieuwe jacht in gevaar?

  Er is één groot complot tegen ons gesmeed.
  En dan noemen ze óns ‘complotdenkers’!

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat op 10/9

   Dat heb je prima gezegd, Tis! Is het niet ronduit a-sociaal dat iemand die zo enorm veel geld bezit (ontfutseld overal….denk ik…) zijn hand nog durft op te houden en geld bijeen schraapt voor het ontwikkelen van miljoenen gifspuiten?

   Mark Rutte moet zich de ogen uit zijn hoofd schamen, en niet alleen vanwege die super-royale gift aan die prikker, maar ook vanwege het feit dat hij ons volk decennia-lang met een miljardenschuld heeft opgezadeld! Onze kinderen en kleinkinderen zullen dit moeten betalen, en wij in eerste instantie ook. Dat Rutte nog in de camera’s durft te kijken snap ik niet. Ik zou van schaamte allang door de grond gezakt zijn als ik mijn land zo’n ‘kunstje’ geflikt had!

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    Tja, WIJ. zijn in ontwikkeling. ( HET. WETEN ): te ver ‘doorgeschoten’, Madam Kaag vond op een of andere manier. ONS. toch dom. ( wat een arrogant mens, maar van de andere kant, heet het ‘oppassen geblazen’. ……..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 4. Htsk day zegt:

  Het moet voor veel weldenkende mensen toch onderhand wel duidelijk zijn dat het hele virus verhaal met alles wat daarbij hoort één grote hoax is.
  Het is niet zo dat er een gevaarlijk virus rond waardt, en dat wij daarvoor beschermt moeten worden met vaccins.

  Integendeel : Het DOEL is namelijk dat iedereen, wereldwijd met iets gevaccineerd moet worden voor een heel andere reden, en wij mogen niet weten wat het is, of wat er in zit, het is zelfs staatsgeheim!

  Om het voor elkaar te krijgen moest er natuurlijk een smoesje (false flag) verzonnen worden, en werd de normale jaarlijkse seizoens griep (onzichtbare vijand!..) wereldwijd tot ongelooflijke grote proporties opgeblazen, en werden er allerlei achterlijke maatregelen getroffen om de mensen te laten geloven dat er toch wel een heel gevaarlijke ziekte rond waard.

  Vergis je niet!
  Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg, en het volk zal je gaan geloven. (A.Hitler)

  En de gigantische wereldwijde economische instortingen, en al die andere ellende dan?
  Zij noemen dat alles “Collateral damage”
  Het maakt niet uit, het is blijkbaar zo belangrijk dat ALLES, en IEDEREEN moet wijken voor een vaccin.

  Dit is wat er hier nu aan de hand is..
  Alles wordt uit de kast gehaald, en zodanig overhoop gehaald zodat men uiteindelijk uit zichzelf om vaccinatie gaat vragen, of om toch om z’n minst terug naar “normaal” te gaan. (Wat niet gaat gebeuren)

  Problem, Reaction, Solution!

  Als dit niet op tijd gestopt wordt, zal onderstaande zeer waarschijnlijk zijn wat ons te wachten staat:

  http://stralingsleed.nl/blog/schokkend-implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-al-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/

  Als u bovenstaande artikel gelezen heeft, begrijpt u ook meteen de 1.5 meter en samenscholing regels, (die blijvend zijn!) en waarom 5G met een enorme vaart uit de grond gestampt wordt.

  Oh, en waardeloze mensen zoals bejaarden, zieke, zwakke, en andere nutteloze figuren moeten natuurlijk eerst (bv dmv vaccinaties?) geruimd worden, dat kost alleen maar geld, en zijn geen goede slaven.

  Als er niet op tijd ingegrepen wordt is een toekomstige wereld met louter robot zombie slaven wat ons te wachten staat.

  Binnenkort: The great reset!
  We zijn al aan het warm lopen!

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   Htsk day 10 september 2020 om 15:53

   Goed gezien!
   Ik voorspel dat iedereen gedwongen zal worden ‘gevaccineerd’.
   Desnoods sederen ze je en/of binden ze je vast.
   Wat is er nu mooier om de bevolking uit te dunnen dan onder het mom van ‘kijk ons toch eens zorgzaam omgaan met de bevolking?’

   Het is werkelijk om kotsmisselijk van te worden.

   Geliked door 4 people

  • Johannes zegt:

   U zit heel dicht bij de waarheid. Het is alles een rookgordijn opgetrokken om te verdoezelen dat het gaat om een wereldomvattend registratie- en betaalsysteem. Covid is geïntroduceerd om het aanvaardbaar te maken.
   Wil je straks nog kunnen kopen of verkopen zul je de greenpass moeten hebben. Op zeer korte termijn gevolgd door id2020 chip.
   Het is geprofeteerd in revelation 13 : 16 en 17, in opdracht van Hem die zei:. ‘I am the wat, the truth and the life’.

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Ook al stort D66 na de verkiezingen van Maart 2021 compleet in elkaar, dan nog blijft Sigrid Kaag zitting houden bij het WHO en is zij in staat om op indirecte wijze ons land te besturen. En hier in Nederland zitten in het kabinet trekpoppen die zij kan aansturen net zoals een poppenspeler dat doet door aan de touwtjes van zijn poppen te trekken. Sommige linkse politieke partijen wiens rol allang uitgespeeld is blijven maar macht uitoefenen. Frans Timmermans (PvdA) is daar zo’n sprekend voorbeeld van. Niet zonder reden werd door het linkse blok de PVV – verwijderd – uit het Europarlement. Althans, daar heb ik zo’n bruin vermoeden van. Bijna alle PVV stemmers zouden thuis gebleven zijn ondanks de grote belangen die voor hun op het spel stonden. Geloof je het zelf dat het zo gelopen is ?

  Geliked door 4 people

 6. Peter zegt:

  Aktieve ontkenners,en elk tegengeluid wat ze niet aanstaat wordt verwijderd van you tube,het gaat om veel geld dus de bevolkig moet dom blijven .

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Duivel Kaag van Duivels66 is het grootste gevaar voor de Nederlandse samenleving en onze democratie. Het is een vrouw die is vergiftigd van gedachten goed dat niet binnen onze democratie past en met veel petten invloed heeft in organisaties die het daglicht kunnen aanschouwen. Draagt bij aan terroristische Palenstijnse organisaties, is een Joden haatster, is betrokken bij het elitair tuig zoals de Bill en Melinda Gates foundation de man die graag de wereldbevolking zwaar reduceert, is een voorstander van de Islam. Kortom een grotere verraadster en volks verlakster zou nimmer MP van ons land mogen worden.

  Geliked door 4 people

 8. Bob zegt:

  Rutte heeft kaag in de regering gehaald. Hij wist wat voor vlees in de kuip zat.
  De gehele coalitie is Nederland naar een derde wereld aan
  het veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Blaffertje zegt:

  En klaag Kaag roept dat ze de PVV uitsluit.
  Hahahaha.
  De PVV wil niet met jou regeren trut.
  Palestijnenhoer.

  Geliked door 2 people

 10. Johannes zegt:

  U zit heel dicht bij de waarheid. Het is alles een rookgordijn opgetrokken om te verdoezelen dat het gaat om een wereldomvattend registratie- en betaalsysteem. Covid is geïntroduceerd om het aanvaardbaar te maken.
  Wil je straks nog kunnen kopen of verkopen zul je de greenpass moeten hebben. Op zeer korte termijn gevolgd door id2020 chip.
  Het is geprofeteerd in revelation 13 : 16 en 17, in opdracht van Hem die zei:. ‘I am the way, the truth and the life’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s