Meest gezochte voortvluchtigen . . .

Als je je ooit wel eens hebt afgevraagd wat ze met die afgeknipte strookjes van de niqab doen…nou…die worden voor de mannen gebruikt…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Luc“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Meest gezochte voortvluchtigen . . .

 1. Bas zegt:

  Hakkebarrr
  https://www.ad.nl/buitenland/museum-in-parijs-weigert-vrouw-wegens-decollete~a342054c/

  Museum in Parijs weigert vrouw wegens decolleté
  VIDEOHet wereldberoemde Musée d’Orsay in Parijs is in opspraak geraakt omdat het een bezoekster de toegang weigerde wegens haar decolleté. Ze zou te bloot rond hebben willen lopen in het museum.

  De 22-jarige studente Jeanne ging dinsdag Musée d’Orsay binnen en stuitte bij de ingang op een vrouwelijke beambte. ‘Oh nee, dat kan niet. Zo kan je niet naar binnen’, zou Jeanne te horen hebben gekregen terwijl blikken zich op haar decolleté richtten. De bezoekster protesteerde, er werd een bewaker bij gehaald en die zou gezegd hebben: ‘regels zijn regels’. Jeanne vroeg welke regels dat dan waren. Daar kwam geen duidelijk antwoord op.

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1303648509846061056%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fbuitenland%2Fmuseum-in-parijs-weigert-vrouw-wegens-decolletea342054c%2F

  Like

 2. loNe zegt:

  grijns
  die s wel scherp

  Like

 3. loNe zegt:

  ‘i am joe biden – and i forgot this message’

  lol lol

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Sterk ..heel sterk!!

  Like

 5. Bas zegt:

  Zo gaat dat in Christenfobisch pakistan
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8709891/amp/Christian-sentenced-death-Pakistan-blasphemous-texts-refusing-Islam-conversion.html?__twitter_impression=true

  Een Christen is ter dood veroordeeld in Pakistan nadat hij werd beschuldigd van ‘godslastering’ toen hij het verzoek van zijn werkgever om zich tot de islam te bekeren weigerde

  Een christelijke man is in Pakistan ter dood veroordeeld omdat hij ‘godslasterlijke’ sms’jes naar een voormalige opzichter op het werk had gestuurd.

  Asif Pervaiz, 37, zit sinds 2013 in hechtenis wegens vermeende belediging van de islam en werd dinsdag schuldig bevonden in Lahore, maar ontkent elk wangedrag.

  Hij beweert dat zijn supervisor Muhammad Saeed Khokher, nadat hij zijn baan bij een kousenfabriek had opgezegd, hem tot de islam probeerde te bekeren.

  Maar Asif zegt dat toen hij weigerde zijn overtuigingen te veranderen, hij er toen van werd beschuldigd godslasterlijke teksten over de islam naar zijn baas te hebben gestuurd.

  Asif’s advocaat Saif-ul-Malook zei tegen Al Jazeera: ‘Klager was een supervisor in een kousenfabriek waar Asif onder hem werkte.

  ‘Hij ontkende de beschuldigingen en zei dat deze man probeerde hem ertoe te brengen zich tot de islam te bekeren.’

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Busje ingereden op agenten, 7 aanhoudingen bij een schietpartij…… Benieuwd wat we nog meer beleven in Ruttelandje dit weekend! Met de ha(r)telijke groeten aan Sufkut Van Toorenburg!!

  Like

 7. Bob zegt:

  Door de EU opgeplakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s