VANZELFSPREKEND!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VANZELFSPREKEND!

 1. Mary zegt:

  Ja zeker!!!

  Like

 2. Cleo zegt:

  Inderdaad! Alleen PVV houdt een duidelijke koers!
  Forum voor Democratie flirt met de VVD! Weg ermee!

  Like

  • Helena zegt:

   Helemaal met je eens Cleo, de PVV is er voor het volk, het FvD voor de elite.
   Geert is zijn vrijheid al jaren kwijt hij weet als geen ander hoe dat voelt maar is nog steeds strijdvaardig. Hij benoemt keer op keer het grote gevaar van de islamisering, de moslim enclaves die steeds meer terrein winnen en waar links voor weg kijk, zelfs als er hele stukken grondgebied worden geconfisqueerd voor weer een mega moskee. Links dat met verhevenheid de diversietijd predikt en vooral de islam verheerlijkt als een verrijking. Nou ze komen er wel achter! Nog even ten overvloede JA natuurlijk stem ik PVV!

   Like

 3. Bas zegt:

  Nederland is het duidelijk helemaal zat!
  Op twitter:

  Lodewijk Asscher @LodewijkA
  Hartverscheurend drama in Moria. Ik doe een dringende beroep op
  @minpres
  @sigridkaag
  @ministerblok
  en
  @ankiebroekers
  om per direct in ieder geval 500 kinderen een veilig thuis in NL te bieden en Griekenland (met EU) te steunen bij de opvang en hulp voor de andere vluchtelingen

  Een paar van de vele, véle negatieve reacties op het bericht van asscher:

  Ik doe een dringende oproep om alles wat daar zit met de grootst mogelijk spoed terug te sturen naar het land van herkomst.. het probleem met #migranten is hier al groot genoeg.. #StopMigratie

  Zoek naar een alternatief in de regio en vang ze daar op met op lange termijn een nieuw leven daar. Krijgen ze ook geen cultuurverschil. Waarom moet de EU iedereen blijven opvangen? Er zijn mensen die wel netjes hun leven hier in orde hebben maar we hebben ook gedoe door anderen

  Deze mensen hebben niets in ons geciviliseerde land te zoeken, hebben geen opleiding, geen skill set, en kunnen niets positiefs toevoegen aan onze maatschappij. Zij gaan zich isoleren binnen hun gemeenschap binnen hun cultuur, assimileren minimaal. Het is een tijdbom. Weg ermee!

  Dit krijg je dus als je pvda stemt: Keer op keer nóg meer onverenigbare allochtonen uit derde wereldlanden met alle gevolgen van dien, waaronder etnische/raciale conflicten, polarisatie, parallelle samenlevingen, ondermijning v/d sociale cohese, islamisering, etc.

  Nee Lodewijk, niet eerst het eiland plunderen, dan in de fik steken en dat dan in nl voortzetten.

  Het wordt pas een drama als we dit tuig hierheen gaan halen.

  Hartverscheurend de Nederlanders die niet meer rond kunnen komen ga daar maar iets aan doen! Wij zitten zelf midden in een crisis.! Wij kunnen nu eenmaal niet de hele wereld helpen onmogelijk!Het is nu eigen volk eerst!

  Rot toch op met je socialistische rotkop stuur ze onmiddellijk terug naar Syrië het zijn geen politieke vluchtelingen het zijn goudzoekers kap er is mee . Zie je niet wat er om je heen gebeurd. Kansloze idioot.

  Je bent helemaal van de pot gerukt man. Kijk je ook wel eens opsporing verzocht?
  Luister eens naar de Nederlander want die denkt daar heel anders over.
  Grenzen dicht!

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  Hoe bestaat het?
  https://www.ad.nl/binnenland/extreemlinks-gaat-vaak-vrijuit~aedcce5e/

  ‘Extreemlinks gaat vaak vrijuit’

  Extreemlinkse groepen worden ‘vrijwel niet’ vervolgd als zij vernielingen plegen, geweld gebruiken of bedrijven saboteren. Bovendien lijken er nauwelijks politiedossiers te worden opgebouwd over de leiders, wijst onderzoek uit.

  De nieuwe studie schetst verder vooral een profiel van extreem-links in ons land, waarover relatief weinig bekend is. Zo blijken er ongeveer 27 extremistische groepen actief. Zij houden zich vooral bezig met actuele thema’s, zoals racisme, asiel en migratie en milieu. Niet zelden gaan ze daarbij dus over de randen van de wet. Vanaf 2015 werden er geweldsdelicten geconstateerd, waaronder ook gevaarlijke vernielingen van bijvoorbeeld jachthutten, waarbij letsel aan jagers ‘op de koop toe’ wordt genomen.

  Op basis van de schaarse politie-informatie is wel duidelijk dat er zo’n 182 personen op enige wijze in beeld zijn. Iets meer dan de helft is tussen de 25 en 40 jaar oud, een derde is ouder. De ‘ambitie’ om beter zicht op hen te krijgen is er wel, maar wordt om onduidelijke redenen ‘niet gerealiseerd’.

  Gevolg is dat een nieuwe aanwas in die groepen zich daardoor gemakkelijker anoniem kan manifesteren, concluderen onderzoekers bovendien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Gaan we doen !

  Maar hoe krijgen we de grote stomme meute zo ver dat ze hun verstand gaan gebruiken en niet meer op de VVD , CDA , D 66 en G.L. stemmen ?
  Wat een drama om die oude ingesleten rotgewoontes te doorbreken !

  STEM NIET OP EEN LEUGENAAR DIE ONS LAND EN ONZE BEZITTINGEN VERKWANSELT , STELLETJE SUFKUTTEN !
  WORD WAKKER , ONS HELE LAND GAAT NAAR DE VERDOMMENIS !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s