VIDEO Thierry Baudet: “Als jullie het referendum toestaan, ben je van vervelende mensen zoals ik af!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Elite, establishment, Forum voor Democratie, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Thierry Baudet: “Als jullie het referendum toestaan, ben je van vervelende mensen zoals ik af!”

 1. Julia zegt:

  Het meest belangrijke is om van Duivels66, Groen Links en Rutte af te komen en een hele grote bezem te halen door al die nietszeggende splinterpartijen. We kunnen met de huidige politiek wel referenda houden maar dat leggen zij toch naast zich neer net als dat zij keihard partijen uitsluiten en hierdoor de stem van kiezers negeren. Dus grote schoonmaak en dan de stem van het volk die bepaalt wie wel nog regeert en wie niet. De corruptie rondom verkiezingen viert hoogtij en stemmen in ons land is net als in veel overige landen puur fake. Alleen de Haagse Maffia heeft nog wel lef om andere landen op corruptie te veroordelen terwijl ze zelf geen haar beter zijn. Het is een ondemocratische chaos in Den Haag en een vergaarbak van niet deskundigen en absoluut niet de juiste en mensen op de juiste plaats . Een ex onderwijzer die nu de scepter zwaait en zijn dictatuur uitoefent is uit den boze, falende Wiebes die een zo belangrijke post vervult en mensen glashard in de kou zet, politici met dubbele paspoorten die weinig belang bij ons land hebben, een enorme chaos en fraude binnen het ministerie van Justitie en veiligheid door de zoveelste mislukkeling op dit ministerie te plaatsen. Kortom het is een lijst te lang om op te noemen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Een referendum willen de Nep “volksvertegenwoordigers/sters” niet want dan gaan we te veel op een democratie lijken voor deze machtswellustelingen.
  Voor het volk zou het een goede zaak zijn, dan kunnen we eindelijk hun blunders corrigeren !

  Like

 3. alweer een geweldige tekst , vol met feiten

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  He he eindelijk het is gezegd, ook in de kamer. ONZIN VIRUS!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Dat referendum gaat het niet lworden. Want als het aangenomen wordt, gaat het eerste vraagstuk er namelijk over om de leden van de Tweede Slaapkamer per direct naar huis te sturen.
  Waarna men zijn mooie baantje alsnog kwijt is. Dat is niet wat men wil, dus het gaat niet gebeuren.

  Like

 6. Helena zegt:

  Goed gesproken Thierry!! Gelukkig zijn er mensen zoals jij en Geert die er wel staan voor de bevolking. Maar dat referendum zal er niet komen helaas, het partijkartel heeft he-le-maal niets met democratie. De smeerlappen hebben ons al lang uitgeleverd aan de islam, het tamme volk laat zich opsluiten en muilkorven totdat de spuit komt, misschien nog wel een humaan middel in vergelijking met het gekeeld worden met een bot mes. Maar het partijkartel komt hoe dan ook zelf aan de beurt en dan zal ook hun kop rollen onder het zwaard van de sharia. Terugvechten zit niet in de nederiglander of er moet een wonder gebeuren….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s