VVD: blablablablabla . . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op VVD: blablablablabla . . . .

 1. Harry zegt:

  Als er verkiezingen aan de horizon komen , dan doet de VVD ineens PVV-praat .
  Bijna stoer .
  De dag na de verkiezingen ebt dat in twee dagen wég !
  Daar hoor je ze niet meer over tot enkele maanden voor de vólgende verkiezing .
  Stem niet meer op die dóór en dóór verrotte NWO-nepliberalen , mensen .
  De VVD is niet liberaal meer , maar een broertje van D 66 !
  Rutte is een leugenaar en een manipulator , hoe stom kun je wezen om daar nog op te stemmen ?

  Wij hier bij Bron trappen er niet meer in , maar hoe zit dat met de mee-lezers ?

  Geliked door 7 people

 2. Monalisa zegt:

  Oppositieleider Wilders (PVV) kraakt het compromis. „VVD wéér door de knieën. 100 asielzoekers naar Nederland. Het in de fik steken van opvangkampen wordt vanaf nu beloond met een ticket naar Nederland. Ik word er kotsmisselijk van”, twittert hij.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   Zodra de 50 ouderloze minderjarige “vluchtelingen” (dus zielige weesjes) in Nederland zijn gearriveerd , duiken er plots allerlei broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes op die natúúrlijk in ‘t kader van Gezinshereniging óók naar ons land moeten komen ; als ‘t niet op gezag van de regering gebeurt dan is ‘t wel in opdracht van de EUSSR of de VN !

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    De stelling gisteren op de TV was 55% was voor binnen halen, dus Rutte 4 komt dus gewoon terug over 20 jaar zijn de mensen die nu voor zijn de klos met hun aow en hun pensioen alle vreemde monden voeden kost geld.helaas dit maak ik niet meer mee.

    Like

   • karton zegt:

    @ Monalisa op 11-9-2020 om 8.11 u. U gelooft de cijfers op tv toch zeker niet meer ? Wat cijfers betreft doet Nederland niet onder voor het Wit-Rusland van Lukasjenko.

    Like

  • Monalisa zegt:

   Assher van de pvda wil alle 500 daar naar Nederland halen deze partij moet je toch de afgrond in stemmen.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    👍👍👍

    Like

   • koddebeier zegt:

    Net als dit kabinet, maak er ongevaarlijke splinterpartijen van !!!!
    Help ze de afgrond in !

    Geliked door 1 persoon

   • Bob zegt:

    Assher zijn grotvader heeft meegewerkt aande moord
    op102000j joden daarom mag wel 500 zielig wesjes
    die naar Grieken kwamen zwemmen als compensatie
    hier naartoe halen.

    Like

   • fleckie zegt:

    Het is toch ‘feitelijk normaal’ als MEN volk uitnodigt, dat. dan geheel ten koste komt. van de ‘gast gever’? in dit geval de PvdA, dus moeten DE GASTEN eigen-
    Ijk ‘ondergebracht worden’. bij ..KADER – PvdA- gastgezinnen, ( wonende , vanzelfsprekend’ in DEN. HAAG,! ) ……..<~<~<~<~<~<~<

    Like

 3. Mary zegt:

  Haha die VVD, was het niet dat niemand uitgezet KON worden of zoiets onzinnigs, de VVD haalt ze met sloten tegelijk ongevraagd binnen, zoals de VVD in alles totaal lak heeft aan de bevolking, sterker nog de premier wenst uitdrukkelijk geen referendum, vind minachtend “dat het volk zich maar bezig moet houden met spelshows op tv of kantklossen is ook leuk” “maar het volk moet zich vooral niet bezig houden met serieuze zaken”, aldus Rutte, waarmee hij te kennen gaf dat het volk hem en zijn verwoestende sloop traject van Nederland vooral niet in de weg moet lopen. Nu het wordt de hoogste tijd dat het volk dat wel gaat doen………

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Alzheimer Nederland
  G.J. Broekema-Procházka € 129.559

  Like

 5. Julia zegt:

  Die Haagse slappe onbenullen gaan onder een nieuwe vorm van terreur door namelijk het vluchtelingenterreur. Steek de boel in de fik en Rutte en de rest van de ruggengraatloze linkse bende hobbelt er achter aan en geven onderdak. Het is te vergelijken ik steek mijn oude krot in de brand en krijg misschien een nieuwe woning. Het is ongelooflijk wat een wanbeleid al jaren wordt gevoerd zowel door die hersenloze overbetaalde zetel vullers in de EU als de ruggengraatloze linkse Haagse Maffia in ons land. Een ieder weet dat het niet bij die 100 kansloze blijft en dat die deal geen stand houdt omdat niets meer geloofwaardig is wat dit kabinet en de regering doen of toezeggen. Het is een corrupte vergaarbak van leugens en verraad t.o.v. eigen volk. Zeker vergeten dat een man zelfmoord heeft gepleegd ondanks hij in een getuigen protection zat maar wel zijn boerderij in de fik is gestoken. Duizenden Nederlandse daklozen die dag en nacht op straat moeten verblijven omdat er geen fatsoenlijke opvang meer beschikbaar is. Nee het is zielig dat de vluchtelingen op straat moeten slapen. Ook nog een tip voor die christelijke Segers realiseer geloof en politiek veroorzaken oorlog en hang niet op kosten van de belastingbetalers het heilige boontje uit om straks een plekje in de hemel te veroveren doe wat nuttigs ga dan maar ter plekke de brandresten van het kamp helpen opruimen. Die hele miljarden verspilling door de zetel vullers binnen de EU en in ons land aan migratie is een vorm van machteloosheid gecreëerd door ongekend wanbeleid waar eigen volk en landen de dupe van zijn. Dat hele slappe knieën zooitje zoals Rutte en de rest van de Haagse clan dienen een dermate trap na te krijgen zodat er eens plaats wordt gemaakt voor een daadkrachtige leider die Nederland voorop heeft staan en een totaal verbod van nieuwkomers in voert zodat Nederlanders die ongehoord lang op de wachtlijst staan eens in aanmerking komen voor een betaalbare woning. Schande dat veel jongeren niet eens uitzicht meer hebben om überhaupt nog in aanmerking te komen voor een woning. Kortom geen goed woord meer over de corrupte Haagse vergaarbak die aan aan elkaar hangt van wanbeleid en leugens. Het werkelijk zum kotzen.

  Like

 6. verwardeman zegt:

  Ja , en jullie politici nemen er een paar IN HUIS , en jullie betalen het levensonderhoud
  van deze ” vluchtelingen “…………………………..TOCH ?
  Makkelijk SINTERKLAAS spelen he , van ONZE belastingcenten , en onze jeugd
  kan kapotvallen he , voor hen GEEN HUIS .
  KANKERZAKKEN , ROT VOOR EEUWIG , VUIL NAGEBOORTE !

  Like

 7. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/schokkende-video-op1-durft-zowaar-de-waarheid-aan-brand-moria-werd-aangestoken-om-sluiting-van-kamp-af-te-dwingen/ De onderdanigheid van slappe knieënpolitiek. Hoe durft men het in de mond te nemen dat Europa de schuldige is voor deze nieuwe trend namelijk vluchtelingenterreur om een plekje in andere landen te veroveren. Europa is namelijk al veel te tolerant geweest en dermate veel miljarden verspild aan deze nieuwkomers. Helaas zullen door dit nieuwe wanbeleid weer heel veel brandjes volgen en geblust moeten worden op kosten van de belastingbetalers omdat er nog veel import zielenpootjes vanwege brand opgevangen moeten worden. Criminaliteit wordt wederom beloond

  Like

 8. Julia zegt:

  De oplossing is in zicht huisvest de slachtoffers van brand maar in Amsterdam. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/272807/studenten-organiseren-demonstratie-voor-opvang-500-kinderen-uit-kamp-moria De links geïndoctrineerde studenten in Amsterdam heet ze van harte welkom en zullen zich uiteraard persoonlijk financieel ondersteunen en onderdak bieden in hun studentenhok of heilig huisje in Amsterdam. Wanneer komt er een demonstratie voor voldoende goede opvang voor onze daklozen waaronder gezinnen op straat moeten leven???? Studenten??? Wat is het niveau nog van een gemiddelde student totaal van het padje, denken dat ons geld tegen plinten kan blijven klotsen om al die import te blijven bekostigen??? Ik vrees dat heel veel studenten die op universiteiten of ander hoger onderwijs opleidingen volgen toch wat te hoog hebben gegrepen omdat de realiteitszin en intelligentie dit niveau nog niet heeft bereikt. Protesteren en roep toeteren is het enige wat zij blijkbaar presteren voor de rest komt er bij velen niet veel nuttigs meer uit om een bijdrage te kunnen leveren voor gezonde samenleving.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Partijen die van leugen en bedrog aan mekaar hangen kun je zelden op consequente uitspraken betrappen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Toen wij als vluchtingen op de Dam in Amsterdam werden
  uitgepakt was het bekijk het maar. Hoewel tientallen familieleden
  een huis hadden achter gelaten.
  Later kwam een rekening van 4000 gulden en als we
  die niet betaalden werd er gedreigd dat we stateloos zouden
  worden. Dit gedrag van de nederlandse staat vergelijken met
  het huidige vluchtelingen beleid zou je kunne denken dat
  Nederland mee heeft geholpen de wereld Juden Rein te maken.
  Van een een vriend uit Zwitserland hebben wij gehoord dat
  aan Nederland nooit een vergoeding was gevraagd.
  Dit is ondanks wat Seegers beweerd zuiver Antisemitisme,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s