Schandaal: George Soros financiert al jaren de Jezuïetenorde van paus Franciscus


(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de bekende kenner van het Vaticaan Marco Tosatti meldt, hebben drie liefdadigheidsorganisaties van de Jezuïeten in de afgelopen jaren een bedrag van meer dan $ 1,5 miljoen uit de fondsen van de Open Society Foundation van George Soros ontvangen.

In de katholieke kerk begint zich rondom de Jezuïetenorde en zodoende rondom zijn bekendste vertegenwoordiger, paus Franciscus, opnieuw een schandaal af te tekenen: volgens onderzoek van de bekende kenner van het Vaticaan Mario Tosatti hebben liefdadigheidsorganisaties van de Jezuïeten in de afgelopen vier jaar $ 1.702.577,- van Soros gekregen.

Jezuïeten in hetzelfde schuitje met voorstanders van abortus

Dit is bijzonder schandalig, omdat de Open Society Foundation overal in de wereld het vrijgeven van abortus stimuleert, die door de katholieke kerk officieel strikt wordt afgewezen.

Tosatti noemt de volgende cijfers: de Spaanse migratiedienst van de Jezuïeten (SJM – Spanje) kreeg van de stichting van Soros sinds zijn oprichting $ 75.000,- in het jaar 2016 en $ 151.125,- in het jaar 2018.

De sociale organisatie van de Jezuïeten, die het grootste bedrag uit de kassa van de abortusmogel heeft gekregen, is de “Jesuit Worldwide Learning Higher Education van de VS ($ 890.000,-; en in 2018 nog eens $ 410.000,-).

Deze organisatie is verrassend genoeg de enige die de Open Society Foundation op haar website als een van haar “partners” erkent en zodoende duidleijk maakt dat ze door haar medegefinancierd wordt.

In totaal bedroegen de schenkingen van George Soros aan stichtingen van de Jezuïeten in de afgelopen vier jaar $ 1.702.577,-

Jezuïeten zwijgen over beschuldigingen

Het persbureau Aciprensa vroeg de stichtingen van de Jezuïeten naar hun contacten met Soros en of ze weten dat Soros een schandalig abortusprogramma zou exploiteren, het kreeg echter tot nu toe geen antwoord.

Dit nieuws krijgt een speciale explosiviteit door het feit dat het gerucht dat Soros een vinger in het spel gehad zou kunnen hebben bij het aftreden van paus Benedictus en de verkiezing van Bergoglio tot paus nog steeds niet ut de weg geruimd is.

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Rotzakken, Soros, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Schandaal: George Soros financiert al jaren de Jezuïetenorde van paus Franciscus

 1. koddebeier zegt:

  Ik snap nu het gezegde dat men leugenaars/huichelaars ook wel vuile Jezuïet noemt !!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Heeft de R.K. kerk al niet meer dan genoeg schandalen meegemaakt?
  Gek genoeg verbaast dit nieuws me totaal niet. De huidige paus heb ik vanaf dag 1 met argusogen bekeken. Zijn jolige popie-jopie-gedrag stond me totaal niet aan, terwijl ik niet R.K. ben.
  Bij zijn aantreden had ik een vreemd gevoel over die man, net zoals over de manier waarop de vorige paus is afgezet (want dat is eigenlijk het geval, hoewel het wordt ontkend).
  En nu weer de bemoeienis van de crimineel Soros…..; wat is het overal toch een rotzooitje, en wat een vuile spelletjes worden er overal gespeeld.
  Om van te kotsen!

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Ongelooflijk dat iemand als Soros… de personificatie van alles wat fout/kwaad is, alle wegen lelden naar deze man… nog leeft.
  Beste bewijs dat Satan er beter in slaagt zijn mensen te beschermen dan een God, die continu mensen kwijtraakt, overigens hou ik geen pleidooi voor Satanisten daar wil ik op geen enkele manier mee geassocieerd worden maar ik vraag me weleens af of goden wel gezond verstand bezitten.
  Ik zou als in mijn woonkamer iets vlam vatte ( is ooit gebeurd) als de sodemieter gaan blussen voordat alles in de hens staat. Als je een God bent geldt dat blijkbaar niet dan wacht je tot het allerlaatste moment om de zaak te redden… als zelfs de brandweer het al op gegeven heeft.
  En dan zegt de gelovige god’s wegen zijn ondoorgrondelijk en ik denk persoonlijk dat god’s wegen geplaveid zijn met foute beslissingen.
  Op mijn 10e/11e? werd ik verbannen van de zondagsschool na het stellen van 2 vervelende kritische vragen; !) Als god alles van tevoren weet waarom plaatste hij dan de slang in het paradijs bij Adam en Eva.
  2) Als god overal kan zijn overal tegelijk en alles kan waarom heeft hij dan engelen nodig .
  Ik kreeg geen antwoord op de vragen maar mijn moeder kreeg te horen, dat ik niet meer mocht komen, vanwege slechte invloed op de rest en dat was sec vanwege mijn oncomfortabele vragen.
  Het kwade overheerst helaas en wij wachten op het slecht georganiseerde goede om ons te komen redden…reden waarom ik altijd zeg redt jezelf aangezien wij een mengelmoes zijn van beide hebben we wellicht wat meer kansen.

  Like

 4. Harry zegt:

  Vele vermoedens worden geleidelijk aan duidelijker !
  Hoe is het GVD mogelijk dat EEN ZO’N SERPENT de halve wereld in zijn zak heeft ?
  Geld , natuurlijk .
  Daar zwichten de meesten voor !
  Ook die verdomde roomsen .
  WAT EEN TUIG !

  Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  Tijd om te sterven voor deze hond

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Alle rottigheid in deze wereld staat met elkaar in verband.

  Geliked door 2 people

 7. fleckie zegt:

  Soros was toch in een katholiek gezin tijdens WO2 ‘opgevangen’.? ( dus…zijn Jood- Zion werd gewoon ‘genegeerd’??!!! ……..<~<~<~<~<~<~>>>>>> die Net als de non, van Joodse afkomst. : (; Katholiek) Edith. Stein, die desondanks door de nazi’s toch. werd vermoord.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Bergoglio is ook nog pedofiel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s