Al-Qaeda dreigt met nieuwe aanslag op Charlie Hebdo

PARIJS – Terreurorganisatie al-Qaeda heeft het satirische weekblad Charlie Hebdo gedreigd met een nieuwe aanslag. Dat meldt het Amerikaanse kennisinstituut SITE, dat jihadistische [= islamitische!] terreurgroepen in de gaten houdt.

Het Franse blad publiceerde vorige week opnieuw cartoons van de profeet Mohammed vanwege de start van het proces over de aanslag in 2015, die aan twaalf mensen het leven kostte.

Al-Qaeda waarschuwde in zijn eigen blad dat het een fout is te denken dat de aanslag „eenmalig” zou zijn. Het dreigement stond in een Engelstalige versie die verder in het teken stond van de aanslagen van 11 september in de Verenigde Staten van 19 jaar geleden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Al Qaida, Barbarisme, Censuur, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Al-Qaeda dreigt met nieuwe aanslag op Charlie Hebdo

 1. karton zegt:

  Hoogste tijd om ’t leger in te schakelen en álle aanhangers van dat weerzinwekkende clubje van moordenaars/verkrachters/pedofiele “leiders” en andere idiote islamieten, de zee in te jagen in de richting van waar zij vandaan kwamen.
  ’t Is gajes/schorem van de bovenste richel. Een mensenleven geldt voor hen niet, zij lopen als een stelletje stomme gansjes achter de één of andere pedofiele “leider” aan, die zij “Allaaf” noemen, deze schertsfiguur huwde een 5 of 6 jarig meisje en naaide haar de vernieling in; dat soort wordt door de “beminde gelovigen” aanbeden.
  NIET te bevatten !!!!!

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Ik ben bang dat , DAT niet gebeurt.
   De allahal-idioten eruit gooien.
   Zijzelf verkondigen ’t tegenovergestelde, de NIET-MOSLIMS eruit…………….

   Kijk eens an, het hoge woord is eruit;
   “Degenen die niet van de islam houden moeten maar Oprotten uit Frankrijk”…………
   / * / * /
   Een aanhanger van ’t geleuf van de vrede, vreedzaamheid en liefde houdt een preek staande op een kistje op straat in Lyon, Zuid -Frankrijk……

   Het is eruit, de islam is ’t tweede geloof in Frankrijk en de Fransen die dat niet willen moeten maar weg.
   Dit allemaal volgens Abdelaziz Boumedien, voorzitter van een of andere moslim -organisatie.
   ( UIT DE FRANSE MEDIA )

   Like

 2. Wel aardig dat ze dit keer hun aanslag op voorhand bekend maken, tijd genoeg om een stel boobytraps te plaatsen.
  Toch nog maar even de film Home Alone bekijken !
  😀

  Like

  • Julia zegt:

   Tijl Uylenspiegel en vooral een flinkse tegenaanval geweld vraagt om geweld. Helaas hebben onze politieke leiders binnen die falende EU geen macht meer over hun ongekend wanbeleid ook Macron is een waardeloze president die alleen zich graag laat zien naast zijn grootste mede rat Merkel en Frankrijk allang heeft overgeleverd aan de Islam. Ik begrijp alleen niet waar de mentaliteit van de Fransen zelf is gebleven ooit wat het een volk dat dat niet vies was van een revolutie. Ook in Frankrijk is het te laat. Kijk wat dat miljarden verspillende EU bolwerk Griekenland (een lidstaat dus) in de steek laat, kijk naar Italië waar de invasie van Islam barbaren al jaren niet wordt tegen gehouden en Italië met al die barbaren is opgescheept. Ik vrees dat de tijd is aangekomen dat er een flinke oorlog ontketent moet worden om de Islam uit Europa te verdrijven. Van al die zakkenvullers en lapzwansen in Brussel en overheden van eigen land kan het volk niets meer verwachten en het volk binnen de EU zelf alle hens aan dek moeten zetten. Hoeveel aanslagen tolereren wij als Europees volk nog ik vrees de hoogste tijd voor daad weder daad en de alle schuldigen die dit ongekende wanbeleid hebben gevoerd en gefaciliteerd op te pakken en voor een burger tribunaal te berechten. .

   Like

 3. Groene Leeuw zegt:

  Die islamitische fundamentalisten zijn ratten van de richel. De geallieerden hebben daar een gouden kans laten liggen om ze met wortel en tak uit te roeien.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  de enige die andermans religie belachelijke
  mogen maken en verniele n zijn de Islammieten.
  Hun niet islamitische aanhangers zoalsGL(de DBS_ERS)
  PVD<SP<PVDA_SP , de rechterlijke macht die doof en
  blind zijn als dat gebeurt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s