De antichrist: wie van de drie?


(Door: “bozeoudeman”)

Als men de moeite neemt om het religieuze karakter van het onderstaand artikel even voor lief te nemen en het verhaal enkel als verhaal leest, aan wie denkt u dan:

a. George Soros, de ‘linkse’ miljardair ‘filantroop’ en voormalig Nazi;
b. Bill Gates, de zelfbenoemde redder van de mensheid met zijn 060606 vaccin;
c. Barack Hussein Obama, de man aan wiens lippen bijna alle westerse, met name linkse, politici, academici, wetenschappers en kunstenaars hingen en nog altijd hangen.

Als we het Evangelie en het boek Apocalyps even buiten beschouwing laten, kunnen we stellen dat de vroegst bekende profetieën over de Antichrist uit de geschriften van Hildegard Van Bingen komen. Omstreeks halverwege de 12de eeuw stelt men dat zij een visioen over de Antichrist en de eindtijd had. Later ontvingen ook de herders in La Salette en Weeskinderen in China openbaringen over de Antichrist.

In de uitleg van het visioen wordt het volgende beschreven: ‘Zijn vader is Satan, maar die blijft onbekend, totdat hij ontmaskerd wordt op de Jongste Dag. De moeder van de Antichrist werd bekendgemaakt als een ‘publieke’ vrouw, die als jong meisje in een afgelegen woestijn met duivelskunsten is opgevoed door zeer goddeloze mensen. Haar ouders wisten niet waar zij was en degenen met wie zij samenleefde, kenden haar niet. Zij had in het geheim gemeenschap met enkele mannen en de ‘oude slang’, die zich voordeed als een engel, bevruchtte haar. Zij wist zelf niet van welk zaad de zoon was die zij baarde. Zij leerde hem de duivelskunsten waarmee zij zelf was opgevoed. Toen deze ‘Zoon van het Verderf’ volwassen geworden was, trok hij ten strijde tegen de kinderen van Ecclesia (de kerk). En zoals Lucifer aan het begin van de schepping riep: ‘Ik zal gelijk zijn aan de Allerhoogste!’, zo roept ook de Antichrist: ‘Ik ben de Verlosser van de wereld!’

Vele christenen zullen hem geloven en hem navolgen. Deze profetie komt exact overeen met wat de H. Maagd in 1846 in La Salette zei tegen de kinderen Maximim en Melanie: In die tijd zal de Antichrist geboren worden uit een onechte maagd, die gemeenschap zal hebben met de oude slang, de meester der onzuiverheid. Rome zal het geloof verliezen en de zetel worden van de Antichrist. De duivelen zullen met de Antichrist grote wonderen doen op aarde en in de lucht en de mensen zullen meer en meer ontaard raken als de koning der duisternis, het Beest met zijn trawanten, dat zich de redder der wereld noemt.

Tussen 1909 en 1919 hadden weeskinderen in de Adullam-zendingspost in Yunnanfu in de Yunnan provincie van China ook visioenen. De jongens van de zendingspost zagen een supermens die door de wereld, Boeddhisten, Theosofen, Mohammedanen, en andere godsdiensten verwacht wordt. De kinderen zagen deze door de duivel bezetene, mooie en sterke man, met de schoonheid en kracht van een jongeling. Ook zagen zij het beeld dat door deze godloochenaar, die de Antichrist zelf is, volgens de profetieën te zijner tijd zou oprichten als voorwerp van aanbidding, het beeld dat spreken kan en dat de wereld zal verleiden. Gevraagd aan de kinderen hoe zij wisten dat deze mooie sterke man de Antichrist was, stelden zij dat een leger van demonen hem overal volgde en zijn bevelen gehoorzaamde.

Gedurende de tijd dat deze supermens zijn God-verloochenend bewind voerde, hielden de heiligen stand en getuigde trouw, ondanks alle vervolgingen en gevaren. De kinderen zagen twee getuigen in Jeruzalem. Zij zagen hoe de heiligen, evenals de getuigen, met een grote bovennatuurlijke kracht de macht der duisternis bestreden en weerstonden in een vreselijke tijd, een tijd zoals er nog nooit op aarde is geweest en waarin Satan en al zijn demonen op aarde losgelaten worden en hevig tekeergaan, omdat zij weten, dat zij slechts weinig tijd hebben. In die periode kan bijna niemand ook maar één dag weerstand bieden aan een dergelijke satanische macht en zulke bovennatuurlijke wonderen en geopenbaarde tekenen.

Tot slot werden recentelijk boodschappen gegeven over de Antichrist aan de Ierse zieneres MDM. Zij zag oorlogen in het Midden-Oosten versnellen en zich wijd verbreiden. Zij zullen het Westen alsook het Oosten omvatten. De onrust zal gestopt worden door de man van vrede, het Beest, de Antichrist. Velen zullen, na verloop van tijd, geloven dat hij de Messias is, zoveel macht zal hij lijken te bezitten. Zijn krachten werden hem verleend door de vader van het kwaad, Satan. Hij zal door de kracht van het occulte iets presteren wat gezien zal worden als de genezing van mensen die terminaal ziek zijn. Zij zullen tijdelijk van hun aandoeningen genezen worden en veel mensen zullen geloven dat zijn krachten van de Hemel afkomstig zijn en dat hij de Messias is.

Zij zullen geloven dat hij komt om de wereld voor te bereiden op het Nieuw Tijdperk en dat de Tweede Komst zich voor hun ogen afspeelt. Hij zal blijkbaar wonderen verrichten, maar deze zullen enkel illusies zijn. Sommige priesters zullen voor hem neervallen en hem aanbidden. Politieke leiders zullen hem in het openbaar toejuichen. Hij zal beschouwd worden als de goede en nederige Messias en hij zal al die karaktertrekken trachten te evenaren. Jammer genoeg zal hij velen misleiden. Zodra men berichten over de nieuwe, veelbelovende, bedreven vredesonderhandelaar in de media zal horen, zal men weten wie hij is. Hij zal een nauwe bondgenoot van de Valse Profeet zijn en zal zich geen illusies maken over wie hij is. Veel wereldse beroemdheden, entertainers, filmsterren en musici zullen dringen om gezien te worden met de Antichrist en zijn beeltenis zal meer zichtbaar zijn dan van eender wie voor hem kwam.

Hij zal vloeiend diverse talen spreken; hij zal knap zijn; hij zal een groot gevoel voor humor hebben en buitengewone communicatieve vaardigheden. Interviews met de Antichrist zullen gewoon zijn en mensen zullen aan zijn lippen hangen bij elk woord dat hij spreekt. Hij zal wereldwijd politici beïnvloeden en degenen met wie hij gezien wordt, zullen als ware koningen behandeld worden. Daarbij zal het niet blijven. Zijn citaten zullen op de preekstoelen van alle kerken verkondigd worden. Er zal hem grote eer geschonken worden en positie in alle kerken, totdat hij tenslotte zal zitten op de troon in de nieuwe tempel van Babylon. Zijn invloed zal zich uitstrekken tot alle banken, bedrijven, handelswetten en de wereldeconomie.

De Antichrist zal subsidies toekennen om ondernemingen en organisaties, evenals liefdadigheidsinstellingen, te verleiden om voor zijn nieuwe één wereldhandelscentrum te werken. Grote rijkdom zal tot stand komen voor diegenen die deel willen uitmaken van het rijk van de Antichrist. Ieder die trouw zweert aan hem, ook via religieuze ceremoniën, werk of handelsakkoorden, zal een merkteken moeten aannemen. Zij die het merkteken aanvaarden, dat in de vorm zal zijn van een bankkaart met een speciale chip die in hun hand zal worden verankerd, zullen hun ziel aan hem verliezen.

Nogmaals dezelfde vraag na het artikel: aan wie van de drie bovengenoemde kandidaten denkt u als antichrist?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op De antichrist: wie van de drie?

 1. bobzelf zegt:

  JA ,
  EN ENKEL EN ALLEEN , OMDAT EVA MET HAAR JATTEN

  NIET VAN DIE APPEL AF KON BLIJVEN !!!!

  EEN VROUW DIE LUISTERT ?????

  IK MOET DE EERSTE NOG TEGEN KOMEN …

  NOU JA ,,,,,,

  SCHAT HIER IS MIJN CREDITCARD …….. LATEN WE NAAR DE BIJENKORF GAAN

  EN DAARNA EVEN BIJ MARC CAIN naar binnen flitsen !!

  binnen 37 seconden , opgemaakt, lippen gestift ,, in de dure kleertjes

  en rammelend met mijn sleutelbos,

  vanuit de gang …… kom op nou , whahahahahahaha

  dat was na 38 jaar ineens afgelopen

  toen ik een echte vrouw kreeg / had / tegenkwam/ veroverde

  WATEEN GENOT

  UIT RUSLAND …

  HUGGIE EN DIKKE KUS

  OOM ,,blijf met je klauwen van die typhusappel af ,,, HOEZOOO ???

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Het kwam allemaal doordat Adam en Eva nog zo groen waren als gras en niet wisten van de “bloemetjes en de bijtjes”, maar de aarde werd toch wel overvol……..

   ( p.s. het was geen appel die verboden was maar een andere vrucht…………….)

   Like

   • bobzelf zegt:

    AHAAAAAA ,,,U WAS ERBIJ ?? TOEN AL ?? VRIEND

    WHAHAHAHAHAHA

    KAN MIJ DAT NOU VERROTTEN ,

    IK BEN ALLEEN ZO BENIEUWD WIE DEZE LULVERHALEN ALLEMAAL OPGESCHREVEN HEBBEN ??
    MOT TOCH ALLE JEZUS VEEL WERK GEWEEST ZIJN ??
    DAT ALLEMAAL IN STENEN TAFELEN BEITELEN , ZONDER BEITEL !!!
    IN STENO ?? DAN , ZOU DAAR HET WOORD VANDAAG KOMEN STENEN ??
    STENO ??

    mijn hemel ik ben wat keertjes naar huis gestuurd, als zijnde vroege ongelovige whahahahahaha

    en dan gewoon trots de klas uitlopen, en zeggen ik zal mijn vader even langssturen en daarna was het weer maanden rustig ,whahaha WEER WAT PUNTEN VERDIENT, WHAHAHA

    DAN ZEI IK TEGEN MIJN VADER, DAT ZE ZEIDEN DAT IKTUSSEN DE REGELS DOOR MOEST LEZEN OM HET TE BEGRIJPEN

    EN DAN ZEI , MIJN VADER GEWOON OP SCHOOL , LUISTER JE LEGT AL DIE LULVERHALEN GEWOON AAN HEM UIT, EN NIKS TUSSEN DE REGELS
    LULVERHALEN KEN IK ZELF AL GENOEG …

    NOU WAS MIJN VADER “”KOPERSLAGER “” DIE SLOEG AL DIE KOPEREN PLATEN VAN 3 X 3 METER , NET ZO LANG TOTDAT HET EEN BOL WAS, VOOR O.A. DE GILDA , WANT SUIKER HECHT NIET AAN KOPER ALS HET GESMOLTEN IS .

    ZO WEER WAT EXTRA PUNTEN VERDIEND ,VANDAAG WHAHAHAAH

    WAAR ZIJN AL DIE GELOOFSGESTOORDEN EIGENLIJK GEBLEVEN ??

    DE TOMMY “S EN ZIJN HELE GRIFFO GESCHIFTE FAMILIE ???

    NAAR DE HOEREN ?? JA, DIE WILLEN HET GRATIS MAKEN TOCH ??

    WHAHAHA

    LATERRRRR HUGGIE

    OME BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Like

   • Republikein zegt:

    Zit ie er al in riep van Duin, vandaar die scheve bek.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:
 2. bobzelf zegt:

  JE KUNT ALTIJD NOG ROEPEN …

  PUTIN DID IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OOMEVLADIMIRICH

  Geliked door 3 people

 3. Tim zegt:

  Het is niet 1 van deze mensen want moet een Syrische Jood zijn omdat alle religies gaan samenkomen en een nieuw satanisch geloof gaan vormen Judaisme,Katholieke kerk en Islam.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Uit naam van een geloof zijn de grootste oorlogen ontstaan, gestreden om grondgebieden en rijkdommen geroofd, zijn de meeste slachtoffers gevallen, zijn volkeren onderdrukt en in armoede belandt,……..Een geloof is een massavernietigingswapen maar nog nooit heeft men één totalitaire ideologie daarom verboden.

  Geliked door 1 persoon

  • bezorgde burger zegt:

   Ehhh, ik ken vrijwel geen oorlog die uit naam van het ‘geloof’ is ontstaan.
   Wel vanuit socialisme, mach en hebzucht.
   En dat allemaal veroorzaakt door mensen die hun eigen ‘geloof’ hebben gecreëerd omdat ze zich afkeerden van het christendom.

   Like

 5. Blaffertje zegt:

  In de bijbel staat toch “gaat heen en vermenigvuldigt u”?
  Nou.
  Zie hier het voorbeeld.
  We hebben er niet één maar drie.
  Het heeft zich vermenigvuldigt.
  En hun broedsel (links) verspreid zich als gif over de aarde.

  Geliked door 4 people

 6. Blaffertje zegt:

  “Nogmaals dezelfde vraag na het artikel: aan wie van de drie bovengenoemde kandidaten denkt u als antichrist?”

  Als ik dan toch één moet kiezen, dan George Soros.
  Alleen knap???
  Neeh.
  Dat echt niet.
  Over uiterlijk valt niet te twisten maat wat c is die gast godslelijk.

  Like

 7. Johan zegt:

  D: de huidige paus natuurlijk. Die is al bezig om atheïsten te bekeren tot zijn versvalsde vorm van christendom

  Like

 8. Heb helemaal niks met multimiljardair Soros maar om iemand die in 1930 is geboren uit te maken voor nazi is op zijn minst vreemd, bij het uitbreken van de oorlog was hij 10 jaar !

  Weet u trouwens waarom er nooit Mariaverschijningen is islamitische landen worden waargenomen?
  Die zijn er wel maar zij stoten elkaar aan en vragen aan elkaar “ken jij dat gekke wijf”?

  Like

  • bedonderde burger zegt:

   Hoe kan je iemand noemen die zelf in een interview stelt dat de gelukkigste tijd van zijn leven de nazi tijd was. Een sociaal democraat of toch een nazi? Bovendien het moet nummer vier zijn, Merkel, omdat anders de feministen vinden dat vrouwen worden overgeslagen.

   Like

   • De nazitijd speelde zich ruwweg af tussen 1930 en 1945 maw tussen zijn geboorte en zijn vijftiende jaar, volgens mij ben je dan politiek gezien niks, dan ben je een kind, je hebt niet voor niks op die leeftijd geen stemrecht.
    Op de vraag; wat was de gelukkigste tijd van uw leven antwoord het overgrote merendeel “Mijn jeugd”

    Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Ik weet het, het is religieus getint maar ik vind sommige beschrijvingen opmerkelijk, Rome dat valt, Rome waar nu die Jan Klaassen zetelt die islamvoeten zoent en chrislam wenst, Gates die ons allen wil genezen en chippen, Obama met al zijn fraaie preken die bijna de totale elite aan zijn lippen heeft hangen en die de invasie van Europa heeft gestart net de nieuwe koude (straks warme) oorlog, een VN, onder curatele van Mekka, die een wereldregering wenst waarvan niemand weet wie deze regeerders zijn, noch dat zij gekozen zijn, Een wereld die op punt staat in een grote puinhoop van wereldwijde werkloosheid, armoede en hongersnood en dus oorlog en strijd te veranderen door dat ‘vreselijke’ corona. Maar Bill Gayes zal ons redden! Van een door hem ontwikkelde ziekte, of bedachte ziekte? Ja, ja en jazeker ook bij de antichrist bestaat concurrentie, laat de ware antichrist nu opstaan! Oh het is toch Oba… Nee toch Bill Gates!

  Geliked door 1 persoon

 10. Mr.111 zegt:

  Als eerste zou men aan Gates denken, maar dit … > “hij zal knap zijn” < whuahaha DAT zijn ze in ieder geval alle 3 zowiezo zeer zeker niet ! Wel zijn ze alle 3 dienaars van de AntiChrist.

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  Ik zou zeggen dat het Bill Prick is, als hij niet zo lelijk was.
  Ze hebben alle drie eigenschappen van de ‘antichrist’.

  Ik denk dat de ‘echte antichrist’ nog moet opstaan (vanuit de islam), en dat het ‘merkteken van het beest’ een combinatie zal zijn van het VEKSÍÉN met ‘chip’ en gedwongen bekering tot de islam.
  Indien je dit ‘merkteken’ niet aanneemt, word je buitengesloten van de samenleving.

  Dan kun je:
  – niets meer kopen of verkopen;
  – niet meer naar de huisarts;
  – niet meer naar de tandarts;
  – niet meer naar het ziekenhuis;
  – niet meer naar school;
  – niet meer naar je werk;
  – nergens meer onderdak vinden.

  De tijd zal het leren, er gebeuren sinistere dingen op aarde.
  Dit is niet normaal meer en nog nooit eerder vertoond.

  Geliked door 2 people

 12. saddy zegt:

  Keus tussen 2 joden en een moslim? Nee, beter is de keus tussen de huidige paus die financiele en ideologische banden heeft met soros en gert jan segers die altijd vooraan staat als het om meer, meer moslims gaat, onder het mom van christelijke waarden, maar ondertussen never nooit iets voor christenen doet. Koude, dode ogen hebben beide, moeilijke keus.

  Like

 13. Bob zegt:

  Satre zegt ogen van de ander is jouw hel.
  De mens is het meest kwade wat is gecreeerd.
  Geld en machtlustige gevoelens hen tot
  ongekende misdadigers.de hond die zijn hok
  bevuilt word ziek. De mens die zijn nest
  bevuilt vernietigt het heelal.

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  Ze zijn alle drie wel onder invloed van Satan, maar beslist niet Satan zelf.

  Like

 15. Ter info: De onheilige antichrist drie-eenheid naar Bijbels perspectief
  https://nadeopname.wordpress.com/2017/03/11/de-antichrist/

  Wat te doen alvorens hun regime wordt geïntroduceerd:
  https://nadeopname.wordpress.com/about/

  Hartelijk,
  Sabine Vlaming

  Like

 16. ronjaspers zegt:

  Ik heb sterk het vermoeden dat jared kushner de schoonzoon van trump de antichrist is.

  Like

 17. Derk zegt:

  Wereldleiders gaan steevast op audiëntie bij “Octopus” in Rome. Slechts om wat te keuvelen en een kopje thee te drinken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s