De enorme hypocrisie van “Black Lives Matter”

Dit is Charles Wade. Charles was instrumenteel in de Black Lives Matter beweging en werd bekend in Ferguson en Baltimore. Hij werd dit jaar gearresteerd voor gedwongen prostitutie en mensenhandel. Met andere woorden, een man die een groep aanvoerde in protesten tegen de slavernij van 200 jaar geleden, werd dit jaar gearresteerd voor slavernij.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", Hypocrisie, Rotzakken, Slavernij, VS. Bookmark de permalink .

40 reacties op De enorme hypocrisie van “Black Lives Matter”

 1. Monalisa zegt:

  Allen die ogen al. Brrrr

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Aan zijn ballen ophangen en hang dat stuk stront uit Nederland genaamd aquarium er maar naast.

  Geliked door 2 people

 3. A. de Koning zegt:

  Nou dat alleen geeft al aan dat “Black lives matter” niet altjjd klopt, bovendien hoort het te zijn “All lives matter” want zo hoort het, maar daar willen die zwarten niets van weten, hoe kun je dan nog een ander beschuldigen.

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Prachtige foto van een Bonobo-aap.

  Geliked door 2 people

 5. hoeveel zwarten zijn gedood door zwarte agenten?

  Like

 6. Bas zegt:

  ….wat een ongedierte

  Like

 7. Bas zegt:

  Vreselijk

  Like

 8. Bas zegt:

  aKwasimodo
  Hoogleraar strafrecht Sven Brinkhoff: Als ook maar 1 van de 44 mensen die aangifte hebben gedaan tegen Akwasi beklag instelt op grond v. artikel 12 – Wetboek v. Strafvordering, dan kan de kwestie alsnog een rechtszaak worden.

  Wie o wie van de 44?

  https://t.co/6uQYKh6m4c?amp=1

  Like

 9. Bas zegt:

  Braak

  Like

 10. Wat is dat BLM meer dan, dan een stel wannabee pooiers en hun blanke meelopers de hoeren.
  BLM wil de eigendommen van de blanken maar er niet voor werken en hun meelopers zijn hun hoeren die er nog steeds geen erg in hebben dat ook hun eigendommen zo ze die al hebben hen later afgenomen gaan worden als het ze allemaal zou lukken.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Schandaal!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/hoe-objectief-was-het-om-in-kwestie-akwasi-officier-van-justitie-collega-van-kozp-kopstukken/

  Er is veel te doen rondom de kwestie van Akwasi. Veel Nederlanders vonden het opmerkelijk dat de rechter hem wel schuldig achtte maar niet ging veroordelen. Nu blijkt dat de Officier van Justitie, die de deal heeft gesloten met Akwasi, ook bestuursvoorzitter is van Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam, waar ook KOZP-kopstukken in het bestuur zitten. Wat is hier aan de hand?

  Maar nu blijkt dat hetzelfde OM, of beter gezegd de Officier in kwestie, ‘toevallig’ een nevenfunctie heeft in de scene waar ook de kompanen van Akwasi werkzaam zijn. Dit bewijst natuurlijk niet dat het OM niet objectief zou zijn geweest, maar het wekt wel de schijn dat het qua onpartijdigheid niet in orde is bij het OM

  Vizier Op Links
  @VizierOpLinks
  Jacobien Vreekamp is de Officier van Justitie die de deal heeft gesloten met Akwasi. Jacobien is naast “discriminatieofficier” ook bestuursvoorzitter van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam, waar KOZP’er Mitchell Esajas bestuurslid is. En de cirkel is weer rond.

  Like

 12. Bas zegt:

  Foute boel!

  https://tpo.nl/2020/09/12/officier-van-justitie-jacobien-vreekamp-die-deal-sloot-met-akwasi-werkt-samen-met-kozp-voorman-mitchell-esajas/

  Officier van Justitie Jacobien Vreekamp die deal sloot met Akwasi werkte samen met KOZP-voorman Mitchell Esajas
  Zaten tot en met juli samen in bestuur Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam

  Met update – De Amsterdamse officier van Justitie Jacobien Vreekamp die recent namens het Openbaar Ministerie (OM) een deal sloot met rapper Akwasi naar aanleiding van zijn volgens het OM opruiende en strafbare uitspraken tijdens de Black Lives Matter demonstratie op zondag 1 juni op de Dam was tot en met juli tevens bestuursvoorzitter van Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA). Dat meldt het Twitteraccount Vizier op links zaterdag. Vreekamp zat samen met de Kick Out Zwarte Piet (KOZP)-activist Mitchell Esajas in het bestuur van MDRA. En zo is de cirkel weer rond. Iemand een banaan?

  Deze maar meteen erbij gezet:

  Like

  • Bas zegt:

   https://www.beroepenmarktamersfoort.nl/speaker/jacobien-vreekamp/

   Jacobien Vreekamp
   Officier van justitie | Officier van justitie

   Jacobien Vreekamp studeerde rechten en criminologie in Nederland en Zuid Afrika en werkt al 20 jaar bij het Openbaar Ministerie. De laatste 10 jaar als officier van justitie waarin zij gespecialiseerd is in High Impact Crimes en discriminatie zaken. Wat haar voldoening geeft is als het recht op een goede manier wordt toegepast. Naast aandacht voor de verdachte en zijn verhaal moet je oog hebben voor het slachtoffer en midden in de samenleving staan.

   Like

  • Bas zegt:

   Integriteitsschending, belangenverstrengeling, met misbruik van macht ?

   Vreekamp was tot en met juli tevens bestuursvoorzitter van Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA).

   https://mobile.twitter.com/pimgunzel/status/1305084365668577280/photo/1

   https://pbs.twimg.com/media/EhyXUFGXgAAo-Q6?format=jpg&name=large

   Best wel zakkenvullen, dat Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam! Racisme = vette business. Vrijwel alle subdidiecentjes gaan op aan salarissen. #MDRA

   Reacties:
   Verkooplasten? €34k ?
   Huisvesting € 50 k?
   020 is natuurlijk iets duurder maar zeg 4 flexibele werkplekken moet toch voor max 20k te regelen zijn. Heb het nog ff niet over de personeelskosten. Hoeveel man? En wat tijt Jacobien weg naast haar OvJ traktement?

   €643.000 subsidie krijgen en dan slechts €1000 uitgeven aan de doelstellingen?
   Wat is dit voor oplichtersbende
   @OM_Amsterdam

   Welkom in de luxe wereld van zogenaamd links. Niets nieuws dit,valt nu alleen allemaal plotseling op door de aandacht we wachten af met de komende verkiezingen wat ze uit de hoed gaan toveren om deze gevestigde orde incl OvJ en rechters te laten voortbestaan. Zeer benieuwd

   Kolere, zoveel subsidie en blijft geen fuck over voor daadwerkelijke doel?hahaha. Ik zie eindelijk een verdienmodel voor mezelf

   Like

 13. Bas zegt:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  Ok dus OvJ Vreekamp die #Akwasi NIET vervolgde maar aan een deal hielp voor zijn aankondiging van geweld tijdens de demo van 1 juni, zat tot 20 juli in het bestuur van een links anti-discriminatieclubje in Amsterdam samen met een bestuurslid van KOZP!!
  Dit stinkt gigantisch!
  Tweet citeren

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  · 4 u
  Als dit waar is dan is het OM corrupter dan corrupt. En dan gaan we Rutte daarover op de grill leggen komende week.

  Geliked door 1 persoon

 14. hans zegt:

  Wat een arrogante teringbek! Onder het mom van “anti-racisme” de racist zijn of uithangen.

  Like

 15. Bas zegt:

  Ondertussen: de hersenspoeling
  Waar zijn de blanke mannen…?
  Waar zijn de zwarte vrouwen…?
  https://pbs.twimg.com/media/EhtDeAKWsAA3eqw?format=jpg&name=large

  Like

 16. Knalkopje1 zegt:

  En met die beweging gaat onze Geliefde Leider Mark Rutte nu ‘in gesprek’! Een bende racistische criminelen aangevoerd door een……. slavenhandelaar!

  Like

 17. Bas zegt:

  Bizar
  https://mobile.twitter.com/TjerkLangman/status/1304716519071535105/photo/1

  Burgemeester eist ondemocratisch verandering, laat bewoners voor kosten opdraaien en krijgt deksel op de neus van #KOZP want “niet akkoord, ze lijken nog steeds op niet-westerlingen”.
  Verrassend….

  BIZAR: De totstandkoming van de nieuwe pieten in Eindhoven heeft 40.000 Euro gekost! Dit is weggegooid belastinggeld, want niemand is er blij mee. #zwartepiet
  https://lijstpimfortuyn-eindhoven.nl/74-commentaar/1235-40-000-euro

  Like

 18. Julia zegt:

  Ach deze twee terroristische organisaties worden toch gesubsidieerd zelfs als een officier van Justitie betrokken is bij deze terroristische organisaties dan kun je ons rechtssysteem toch ook op de schop gooien en nimmer meer in geloven. Die zwarten krijgen toch overal hun zin in mogen schadevergoedingen eisen om hun slavenverleden terwijl het grootste deel van de zwarten zelf aan de uitkeringskas hangen en niet weten wat werken is, onze tradities kunnen zonder meer de nek worden omgedraaid, worden niet vervolgd voor openlijk haat zaaien, kunnen eisen dat standbeelden worden verplaatst, gaan vrijuit als zij standbeelden bekladden en vernielen en hebben alle steun van onze politiek en zelfs de steun van onze corrupte rechtstaat. https://www.telegraaf.nl/nieuws/221471625/ov-j-die-akwasi-ontsloeg-van-vervolging-werkte-samen-met-kozp-voorman. Alleen is niet te begrijpen dat het volk massaal steunt dat een leuk kinderfeest wordt verziekt en onze geschiedenis onderuit wordt gehaald. Dan ziet men toch de onderdanige mentaliteit van de gemiddelde laffe Nederlander en al die linkse bull shit die hier omheen hangt. Enfin er komt een dag dat al die Nederlanders die achter deze terreurorganisaties staan en steunen de desastreuze gevolgen zullen ondervinden maar het wel hebben verdiend.

  Like

 19. Republikein zegt:

  “Hallo, zoals velen van jullie weten zou ik morgen mijn halve finale wedstrijd spelen. Maar voordat ik een atleet ben, ben ik een zwarte vrouw. En als zwarte vrouw heb ik het gevoel dat er veel belangrijkere zaken aan de hand zijn die onmiddellijke aandacht nodig hebben, in plaats van mij te zien tennissen. Ik verwacht niet dat er iets drastisch zal gebeuren als ik niet speel, maar als ik een gesprek kan beginnen in een blanke meerderheidssport beschouw ik dat als een stap in de goede richting. Het kijken naar de voortdurende genocide op zwarte mensen door de politie maakt me eerlijk gezegd misselijk. Ik ben uitgeput van het feit dat er om de paar dagen een nieuwe hashtag opduikt en ik ben het erg beu om ditzelfde gesprek steeds weer te moeten voeren. Wanneer zal het ooit genoeg zijn?

  Osaka “verdient” 40 miljoen per jaar, ik vind haar een irritante onnozelaar.

  https://www.tennismajors.com/news/wta-tour-news/osaka-withdraws-from-cincinnati-protest-social-justice-283257.html
  https://www.tennismajors.com/news/naomi-osaka-black-live-matters-interview-bigthree-serna-283688.html

  Like

 20. Bas zegt:

  Wtf!!!
  Doodsbedreiging aan alle blanke nederlanders!
  Gaan we hier wat mee doen OM of moet men dit noodgedwongen dan maar zelf gaan oppakken?

  Dit krijg je dus
  @Het_OM @Politie als uitspraken van Akwasi worden “goedgekeurd”

  “Moet de witte man dood?”
  “JA”

  En dit postte de “Manager of Amsterdam” eerder (inmiddels heeft hij het verwijderd)

  Like

 21. M. zegt:

  Dat men onschuldige mensen aanvalt die niets met welke dood van wie dan ook te maken hebben en hun spullen in brand zet vinden ze in de media allemaal prachtig.
  Men veroordeeld dit bizarre gedrag niet eens maar stookt het vuurtje nog even op.
  Men heeft er begrip voor en men buigt er voor om even de eigen duivelse krankzinnigheid aan te tonen waarschijnlijk.

  Like

 22. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5155353/wat-is-dat-mdra-van-ovj-jacobien-vreekamp-eigenlijk-voor-clubje/

  Wat is dat MDRA van OvJ Jacobien Vreekamp eigenlijk voor clubje?

  Er is, in de woorden van de Persgroepkranten, “ophef ontstaan rond de officier van justitie die namens het Openbaar Ministerie (OM) de uitspraak ondertekende om rapper Akwasi niet te vervolgen.” Dat komt omdat deze Jacbobien Vreekamp tot 20 juli voorzitter was van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam, waarin activist en allround agressief mannetje Mitchell Esajas ook een bestuursfunctie heeft (in het nieuwe bestuur zit Carina van Eck, een plaatsvervangend rechter in Amsterdam). En die is weer professioneel bevriend met Akwasi, die wel strafbaar opruiend werd geacht vanwege zijn 1 juno-uitspraken, maarrr door Jacobien off the hook gelaten werd.

  Bovenstaand is ook nog te zien dat het MDRA nauw samenwerkt met Kick Out Zwarte Piet, dat zelfs in naam al fysiek geweld suggereert. Vreekamp zelf was ook OvJ in de zaak tegen de blanke droplul Marcel K. die de lynchfoto’s van Sylvana maakte. Die sukkelaar kwam niet met een waarschuwing weg: van hem werd een voorbeeld gemaakt door Vreekamp, die er zelfs een antiracistisch gedicht bij voordroeg.

  Like

 23. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/DeHeerFlick/status/1278427446338039811/photo/1

  Dat SSylvana in een intervieuw zelf verteld dat ze een behoorlijk voordeel van haar huidskleur heeft gehad zal ze nu vast niet meer bekennen. Ik hoorde dat ze er nogal problemen mee heeft dat dit stukje steeds geretweet wordt..

  https://pbs.twimg.com/media/Eb3i_ECXgAYL1uA?format=jpg&name=small

  Like

 24. Jan zegt:

  “We Hope the B*tch Dies!” – BLM Chants Against 31-Year-Old LA Sheriff Deputy and Mother After She is Ambushed and Shot in the Head — Try to Breach Hospital!(Video)

  https://mobile.twitter.com/selfdeclaredref/status/1305056515590684672

  This is Antifa
  https://mobile.twitter.com/delRo618/status/1305057457555648512/photo/1

  https://mobile.twitter.com/selfdeclaredref/status/1305044847997452288

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s