Linkse naïviteit . . .

Hoe kan het zo zijn dat deze mensen geen realiteitszin hebben? Waar is de enorme naïviteit ontstaan? Waarom zien ze de invasie niet? Waarom zien ze de ware aard niet van de asieleisers?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Dwarsbalk“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Linkse naïviteit . . .

 1. karton zegt:

  Is het “vrouwmens” op de foto de zuster van Quag ?

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Angst?

  Like

 3. Bas zegt:

  Elders gelezen:
  Vraagje: als we de Tweede Kamer in brand steken, krijgen we dan ook eindelijk onze zin: een regering die voor óns opkomt? #moria

  Geliked door 8 people

 4. aranka zegt:

  omdat ze naar onze NPO kijken ! dat is voor deze mensen de waarheid, dus zo werkt de hersenspoeling !!!!!

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  ZO ZIJN ER NOG VÉLE ANDEREN

  Een lelijk, laf land, dat feitelijk al geregeerd wordt door Wilders en Baudet
  / * / * /

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   Dwaas wijf !

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Elders gelezen
   Saskia, extreem links en anti-kapitalist, woont zelf in de peperdure grachtengordel en heeft ook nog eens een luxe villa op Ibiza..VER weg van waar vluchtelingen worden geplaatst in Nederland en voor haar geen moeite met het krijgen van een woning

   Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 12 september 2020 om 10:08

   Naïeve geiten zijn en blijven in de meerderheid.
   NEEM ZE ALLEMAAL ZÉLF IN HUIS, NOORT!
   Denk toch eens na, heel Afrika e.d. pást toch niet in dit kleine, verziekte landje?
   Waar moet je de ongetwijfeld door jou teerbeminde windmolens en zonnepaneelparken dan neerzetten?
   Of denk je dat Nederland eeuwig van elastiek blijft?
   ‘DEUGENDE’ DOMOOR!

   Je begrijpt niet eens dat Wilders het beste met je voorheeft!

   Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Mooi weten we dat ook weer! Ik denk dat de imam deze pose van haar niet zo kan waarderen! Snap ook niet waarom wij tegen de tieten van deze DeugGleuf moeten aan kijken! Ik wens dat haar stulpjes snel eens leeggehaald worden door een ‘Moriaantje’!!

   Like

  • bezorgde burger zegt:

   Die heeft de borsten all behoorlijk buitenboord hangen.
   Zit vol smacht te wachten op zo’n geteerde paal!

   Volksverrader!!!

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    whahahahaahha , geteerde paal , die zal ik nooit meer vergeten
    whahahah

    deze linkse snol, heeft dus niet in de gaten
    dat
    AL HAAL JE ZE ALLE 13.000 OP MORGENOCHTEND
    DAT HET ALS EEN LOPEND VUURTJE GAAT …
    ( MOOIE WOORDSPELING BOBBIE )

    EN HOPPA BINNEN EEN WEEK ZITTEN ER 13.000 NIEUWE

    DUS DAT BEDOEL IK MET EEN LINKSE AANGEBOREN HERSENBESCHADIGING

    HUGGIE OOM SNIKKEL

    Like

  • Heniusz zegt:

   Analfabeet Dagblad, zegt genoeg. Weer zon muts die meent anderen de maat te kunnen nemen zonder zelf wat voor inspanning ook te leveren. Hoi, Sas: Neem ze dan lekker zelf op, voor eigen rekening en risico… Deugen op andermans portemonnee, zo goedkoop!

   Geliked door 1 persoon

  • Lucia zegt:

   Over lelijk gesproken dat mens is daar de personificatie van, is het een verbouwde vent ????Ik ken haar??? namelijk niet maar denk dat ze meer verdwaalhaar heeft dan schaamhaar!!!

   Like

  • Claudia Millenaar zegt:

   Natuurlijk is het onmenselijk en verschrikkelijk, maar al deze mensen hebben zelf het idee opgevat naar Europa te willen. Ze hebben daar een compleet andere voorstelling van dan uiteindelijk zal blijken, want ook hier komt het overgrote deel aan de onderkant van de reeds bestaande onderkant van de maatschappij terecht. In Nederland moeten er nog 6500 worden geplaatst, hiervoor moeten 6500 jonge Nederlanders nog langer in de wachtkamer.

   Deze branden zijn expres aangestoken om toegang tot de rest Europa af te dwingen. Het overgrote deel, komt sowieso niet in aanmerking voor een verblijfsvergunning en mogen dus niet blijven. Dan moet je deze mensen dus ook niet naar hier halen, dat is de kat op het spek binden. De kosten van de al aanwezige “vluchtelingen” rijzen aan alle kanten de pan uit en dat alleen als ze zich keurig gedragen; een deel misdraagt zich ook nog eens, soms zeer ernstig en zelfs moord, dus daarvan zijn de kosten nog hoger!

   Bovendien zijn “we” niet allemaal even rijk! Zij rekenen voortdurend uit de eigen bubbel! Bij veel Nederlanders blijft er een stuk maand over aan het einde van het geld! Bij veel Nederlanders staat het water niet tot aan de lippen, maar de neusgaten! Nog een paar millimeter en ze verzuipen! Honderden jongeren kunnen geen betaalbare huisvesting vinden, laat staan dat ze met een gezin kunnen starten.

   Daarnaast bleek ook nog eens dat ze niet eens 50 “jongeren” konden vinden, die aan de eisen voldeden… Het is echt allemaal heel naar, maar wij kunnen gewoonweg niet de halve wereld in de kost nemen. Als we dat gaan doen, komen we allemaal aan de bedestaf en dan is er pas echt niets meer om nog langer te verdelen, dat hebben we zelf hulp nodig.

   Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  De wereld is groot, maar alléén wij zijn altijd verantwoordelijk voor illegalen die opvang in hun eigen regio horen te krijgen?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/hysterische-saskia-noort-een-lelijk-laf-land-dat-feitelijk-al-geregeerd-wordt-door-wilders-en-baudet/

  Hysterische Saskia Noort: ‘Een lelijk, laf land, dat feitelijk al geregeerd wordt door Wilders en Baudet’

  Saskia Noort schrijft in haar column bij het AD dat Nederland “een lelijk, laf land” is, “dat feitelijk al geregeerd wordt door Wilders en Baudet”. Alle rationele argumenten wuift ze weg met één emotionele reactie: “Ondertussen slapen er kinderen op straat, (…)”. Over politiek gebaseerd op onderbuikgevoelens gesproken

  Ze vult de argumenten zo voor ons in en zegt: “Ja maar, ze hebben trauma’s. Ja maar, ze willen natuurlijk gezinshereniging. Ja maar, misschien zijn het terroristen, of worden ze dat, als ze later groot zijn. Ja maar, er komen toch weer nieuwe. Ja maar, het is hun eigen schuld, of hun ouders’ schuld, het is de schuld van deuggleuven, het is iedereens schuld, maar niet de mijne

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Niet voor niets hebben haar boeken het succes verloren. Lelijk en laf kan zij zich hooguit zelf noemen waar blijft zij om eens te beargumenteren door wie de enorme chaos rondom het asielbeleid is aangericht, dat is toch die linkse aanhang die de import van harte welkom heet maar ze vervolgens jarenlang in erbarmelijke omstandigheden met duizenden opstapelt in kampen en door wanbeleid geen uitweg meer weten en ze zelfs nog met schepen binnen haalt. Nou dan vrees ik toch wie er laf en misselijkmakend zijn dat zijn die linkse types zoal Noort zelf en de linkse geïndoctrineerde aanhang. Willen ze nu met hun zieligheidsindustrie een paar kinderen naar toe halen om het linkse geweten te sussen. Is mevrouw achter haar schrijfbureau zo stekend blind en dom dat zij niet in de gaten heeft hoe hoog de criminaliteit onder de import is, hoeveel verkrachtingen, steekpartijen, etc. op hun naam hebben staan. Kijk eens om u heen en doe niet of u gek bent en is het misschien een tip om een realistisch boek te schrijven over de misdaad en het wanbeleid rondom de massale invasie waar al die linkse politici binnen de EU en ons land de grondleggers van zijn. Zij hebben de totale macht over hun ongekend wanbeleid verloren dus heeft Nederland een Wilders of Baudet nodig om dit land enigszins nog uit het slop te trekken. Misschien worden u mede linkse aanhang eens wakker zodat zij inzien dat het linkse gedachten goed gif en gevaar is voor onze gezonde samenleving. .

   Geliked door 3 people

 7. vangie1206j zegt:

  We gaan jou brengen daar ver van hier mispet.
  Geschifte trol bekostig jij dat schorem.

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  Omdat “”linkse mensen “” EEN AANGEBOREN HERSENAFWIJKING HEBBEN
  en die is met het sperma meegeglipt
  AL EEUWEN !!!
  ALTIJD , EN EEUWIG ……..DUS

  ALTIJD WEGLOPEN ALS ZE HET NIET MEER WETEN,
  ARGUMENTEN ?? HEBBEN ZE NOOIT !!

  U ZIET NU HET TOPPUNT IN UW REGERING GEEN ID-66 & GROEN LINKS

  DUIDELIJK ?? MOOI !!

  DUS WILDE IK,,,,, U DIT NIET ONTHOUDEN ,

  MET AL DIE ONTKENNENDE HERSENDODEN OOK HIER !!!!!

  DUS, even meedenken , WUHAN DID IT ??? THE CHINESE DID IT !!

  en oom kill bill gates a.s.a.p lacht de lul uit zijn broek ………

  dus blijven ontkennen , dat KILL BILL HET DOOR EEN BERENKLAUW MET PINDASAUS VERKOPENDE SNACKBAR MET OPEN STAAND KANTELRAAM ,
  “”NAAR BINNEN HEEFT GEPLEURD !!! ( SCHITTERENDE VOLZIN TROUWENS )

  maanden geleden vertelde ik , dit u al, !!!! en dan wordt er gelachen ???

  toen ?? klaagde “”KENNEDY “” HEM AAN EN KWAM HET GELOOF ……..

  dus dit deed de lachende scheerkwast BILL BILL a.s.a.p.
  en nu moet u gebruik maken van zijn fenomenale vaccin / VAKSIEN HE ??TISSIE

  LEES MEE EN HUIVER …..

  WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt
  6 september 2020
  BY REDACTIE
  september 10, 2020
  in Bill Gates, WHO

  Dit is een slecht moment dat de waarheid over een vaccin dat mensen kwaad doet naar buiten komt, gezien het feit dat de meeste regeringen van de wereld proberen om hun bevolking te dwingen te vaccineren of op zijn minst intimideren om een twijfelachtige gemanipuleerde DNA cocktail in hen te laten spuiten.

  Desondanks heeft iemand bij de WHO het nieuws kunnen verspreiden dat kinderen in Afrika nog steeds verlamd raken door vaccins. In feite heeft het vaccin een volledige uitbraak van polio veroorzaakt. Ze injecteerden mensen met een vaccin, daarna creëerden ze polio, en nu verspreidt het zich over meerdere landen.

  Het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit de krantenkoppen haalt.

  “De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat een nieuwe uitbraak van polio in Soedan verband houdt met een voortdurende epidemie die wordt veroorzaakt door een vaccin in Tsjaad – een week nadat het U.N. Wereldgezondheidsorganisatie het Afrikaanse continent vrij van het wilde poliovirus heeft verklaard.

  In een verklaring deze week, zegt de WHO dat twee kinderen in Soedan – een in Zuid-Darfur en de andere in Gedarif, dicht bij de grens met Ethiopië en Eritrea – in maart en april verlamd raakten. Beide waren onlangs gevaccineerd tegen polio. De WHO zegt dat de eerste uitbraakonderzoeken aantonen dat de gevallen verband houden met een aan de gang zijnde van vaccins afgeleide uitbraak in Tsjaad die vorig jaar voor het eerst werd ontdekt en zich nu in Tsjaad en Kameroen verspreidt.

  “Er is een lokale verspreiding in Soedan en een voortdurende overdracht met Tsjaad”, meldt het bovengenoemde VN-agentschap, toevoegend dat de genetische opeenvolging van talrijke inleidingen van het virus vanuit Tsjaad in Soedan dit bevestigde.

  De WHO zegt dat het 11 extra van het vaccin afgeleide poliogevallen in de Soedan had gevonden en dat het virus ook in milieumonsters was geïdentificeerd. Er zijn typisch veel meer ongemelde gevallen voor elke bevestigde poliopatiënt. De zeer besmettelijke ziekte kan zich snel verspreiden in besmet water en treft meestal kinderen onder de 5 jaar.

  In zeldzame gevallen kan het levende poliovirus in het orale vaccin muteren in een vorm die nieuwe uitbraken kan veroorzaken”, schrijft AP.

  Hoe zeldzaam zijn deze gevallen? Overal waar dit Bill Gates poliovaccin is ingezet, heeft het uitbraken van het virus veroorzaakt en heeft het kinderen verlamd. Het gebeurt al tientallen jaren in India.

  Ik weet geen land waar Gates dit vaccin heeft ingezet dat het geen polio heeft veroorzaakt.

  Mensen zullen zeggen: “Oh, nou ja, een paar kinderen die kreupel zijn is niet erg als het vaccin levens redt, waar gehakt wordt vallen spaanders”, enzovoort – maar er is geen bewijs dat het vaccin levens redt!

  Deze plaatsen hadden geen polio-crisis toen Gates met zijn gif naar binnen ging. Afrika was sinds 2016 100% vrij van polio, toen ontstond er een uitbraak door het vaccin.

  Time 25 augustus 2020
  Vorige week verklaarden de WHO en haar partners dat het Afrikaanse continent vrij was van het wilde poliovirus en noemden het “een ongelooflijke en emotionele dag”.

  Maandag waarschuwde de WHO dat het risico op verdere verspreiding van de van het vaccin afkomstige polio over Midden-Afrika en de Hoorn van Afrika “hoog” was, gezien de grootschalige bevolkingsverplaatsingen in de regio.

  Meer dan een dozijn Afrikaanse landen vechten momenteel tegen uitbraken van polio die worden veroorzaakt door het virus, waaronder Angola, Congo, Nigeria en Zambia.

  Zover je je afvraagt of dit een Bill Gates-onderneming is of niet – als je hoort dat derdewereldlanders gevaccineerd worden, hoef je het jezelf niet meer af te vragen. Het is altijd een Gates-onderneming.

  Gates heeft een totale dominantie in de virologie en de epidemiologie. Het is vrijwel onmogelijk om één enkel vaccin of één enkele virusgerelateerde onderneming op de planeet te vinden die niet op de een of andere manier verbonden is met de Bill en Melinda Gates Foundation.

  Als je een van de rijkste mensen ter wereld bent, en je wil de wereld domineren, dan zou je het niet doen door een eigen leger te creëren en landen binnen te vallen. Het overnemen van de virusindustrie zou aan de andere kant een zeer gemakkelijke manier zijn om dit te doen, ervan uitgaande dat je de medewerking van verschillende regeringen had.

  Voor alle duidelijkheid, ik denk niet dat Gates de wereld wil domineren voor zijn eigen doeleinden. Hij speelt eerder een rol in de overname, namens zijn eigen globalistische eliteklasse.

  De bewering van Bill Gates zelf en van de liberale mainstream media is dat Gates dit allemaal doet omdat hij gewoon een echt heel aardig persoon is, van iedereen houdt en de wereld wil beschermen tegen ziekten.

  Ja, tuurlijk.

  Dit is natuurlijk voor iedereen die enig idee heeft wat er aan de hand is complete nonsens. Gates en zijn handlangers hebben de wereldeconomie ineengestort, wat zal leiden tot onvoorstelbare schade voor vrijwel iedereen op aarde. Het doel van deze sluiting is om ons allemaal in armoede te drijven, om al onze rechten te ontnemen en tegelijkertijd alle rijkdom van de middenklasse naar de globalistische miljardairs-elite te brengen. Een goed mens die van mensen houdt, zou dit niet doen.

  Er zijn twee soorten mensen die geloven in het officiële narratief van Bill Gates: Marionetten en idioten die alles geloven wat hen verteld wordt. We kennen allemaal deze zelfvoldane ware gelovigen die de spot drijven met het idee dat het establishment hen ooit schade zou willen berokkenen.

  Dit zijn geen aardige mensen. Ze proberen ons niet te helpen.

  dus wordt niet wakker, blijf thuis, met uw mondkapje op
  ik voorspel U dat binnen 4 weken heel NEDERLAND
  WEER OP SLOT GAAT
  totdat HUGO SNUIFFFFFF’S EN .OF KILL BILL’S VACCIN KLAAR IS !!

  DUS PREPERA FOR YOUR DEAD PENALTY , THE VACCIN

  OME BOB

  Geliked door 6 people

  • Htsk day zegt:

   @bobzelf,
   bill “depopulatie”gates zit ook in de zaad handel.

   Gates Foundation vernietigt ook Afrika’s voedseleconomie!

   https://www.frontnieuws.com/gates-foundation-vernietigt-ook-afrikas-voedseleconomie/

   Like

   • bobzelf zegt:

    eff je humor knop aan ……

    om eerlijk te zijn heeft ome bob ook jaren in de zaadhandel gezeten …

    ik heb dat graag en met liefde afgestaan …

    op bedden, staande in poortjes, op balcons in bioscopen, in de auto ,, op de auto achter de auto, in de kofferbak , en gewoon breeduit op de achterbank
    ik moet zeggen dat dat leuker was dan later serieus in bed , whahahahaha

    is het alweer kerstmis ??? u herkent de grap wel toch
    even dacht ik dat ze het lekker vond, want ze bewoog ??

    e.v.a.

    whahahaha

    sorry die schoot me zo te binnen , huggie allemaal

    oome spermadonor / puddingbuks

    Like

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 12 september 2020 om 19:27

    En ook ONDER de auto? 😆

    Like

   • Htsk day zegt:

    @bobzelf op 12 september 2020 om 19:27
    Moest ik ook aan denken toen ik zat te typen, en heb bewust dat woord gebruikt (maar het is ook waar!)
    Kon jij even lekker scoren.. 🙂

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja luistertttt lieverdje

    ik werd 16, kreeg als ik in 1 x mijn school af kon maken

    een PUch met een hoog stuur ,

    dus wat wil je nog meer. whahaha

    en tegelijkertijd werd “”DE PIL “” UITGEVONDEN “”

    MIJN HEMEL , WAT EENFANTASTISCHE TIJD WAS DAT ..

    IK ZOU ZO TERUG RIJDEN OP MIJN PUCHIE .

    GELIJJK DAARNA, RICHTEN MIJN VOETBAL LEIDERS EEN BEAT CLUP OP

    IN HET MUSISS SACRUM IN SCHIEDAM BRB ’67

    DUS , WHAHAHAHA

    DAT IS EN WAS DE KAT OP HET SPEK BINNEN ,

    HET BILJARD OP DE EERSTE VERDIEPING , WAS MEER EEN
    GLIJBAAN GEWORDEN ,WHAHAHAHA

    I AM SO SORRY

    WAT EEN GEWELDUGE TIJDEN

    KUS OOM PUDDINGBUKS

    Like

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 12 september 2020 om 10:57

   Ze willen niet luisteren, bob, ZE WILLEN $%#@!@#$%^&%$$#@ NIET LUISTEREN!

   Bill Prick zit op de een of andere manier achter dat ‘virus’, hij is een duivelse persoon.
   NIKS FILANTROOP!
   Bill en de zijnen willen de hele planeet voor zichzelf!
   Bill wil een eigen oceaan voor zijn nieuwe jacht van 625 miljoen!

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    In dat lab in het Chinese Wuhan waar het kunstmatige van aids elementen voorziene Covid 19 virus met 99,99% zekerheid vandaan komt werd onderzoek gedaan naar een aids vaccin, het geld daarvoor kwam van Bill Gates en aanverwante globalisten.
    En wie spinnen er garen bij het “ontsnappen” van dit virus; China, de globalisten, en Bill Gates zijn vaccin business.
    Op gegeven moment houd een “complot theorie” een keertje op een theorie te wezen…

    Like

  • M. zegt:

   Inderdaad vriend Bob, omdat de bende nog niet geheel compleet is gooit men straks de boel wel weer op slot omdat vele mensen maar blijven vertrouwen op het schuim der aarde omdat veel mensen dat schuim nogal hoog hebben zitten.

   Sommige hebben gewoon zoveel aandacht tekort dat ze zichzelf het liefst nog knechten, vrijwillig, waarbij ze zich dan verschuilen achter dat ze zogenaamd anderen willen beschermen.
   Je weet wel die duizenden anderen die verleden jaar ook dood gingen aan de griep maar waar men toen niet wakker van lag en men daar niemand tegen wilde beschermen.
   Zelfs als de meest deskundige leugenaars van de ongezondheidsdiensten er iedere keer naast zaten met hun slappe geouwehoer vertrouwd men nog volledig op het slappe geouwehoer van deze deskundige leugenaars die met belangen zijn verstrengeld.
   Het slappe geouwehoer vind gretig aftrek bij mensen zonder zelfstandig denkvermogen naast hun tvdaarom krijgen we steeds weer van dat slappe geouwehoer.

   Een volk dat zich al decennia een vrede laat opdringen zonder zich de vraag te stellen waar deze opgedrongen vrede dan wel vrede gebracht heeft in de wereld is al in achterlijkheid verdronken.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    whahaha onze ravian
    probeert het nog een keer whahahahaha

    ik ga het nog een keer vragen hoor !!!

    maar heeft u erg lang bij die molen gewerkt ??

    99.99 zekerheid, de bekende usa bewijzen , de onweerlegbare bewijzen ??

    ALWEER …

    ALS KILL BILL , NOU AL WAT JAREN OVERAL EEN PATENT OP HEEFT EN HAD, OP ALLE TYPHUS ZOOI, WAAR JE AAN DOOD GAAT
    EN HIJ BETAALD EEN CHINEES LABORATORIUM

    DAT IS HIJ TOCH EN DE DADER EN DE DOENER, EN HET BEEST
    DAT 7 MILJARD 200 MILJOEN MENSEN UIT WIL MOORDEN

    OF MOET IK HET GODVERDOMME, ONDER JE BALCON OM LATEN ROEPEN , VOOR DAT JE DAT GELOOFD ???

    ZET EEN IJSMUTS OP HERSENDOOIE EN EEN MONDKAPJE

    NEE IK HEB NIET GEZEGD, DAT JE EEN HOUTEN KOP HEBT ..

    IK ZEI ALLEEN ,,,ZET JE HELM OP ,,, ER KOMT EEN SPECHT AAN !!

    WHAHAHA

    BEN JIJ EEN BROER VAN TIJL HIER, EEN TWEELINGBROER DAN ??

    TERINGGGGGGGG

    GROETJES OME BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    DANK JE WEL GEGOEDE VRIEND …..

    KAN IEMAND MIJ NOU IN HEMELSNAAM UITLEGGEN , HOE EEN WELVAREND LAND
    ZEG MAAR NOG NIET ZO LANG GEELDEN HET MOOISTE, BESTE KLEINE LANDJE TER WERELD, ( WEL ALTIJD POKKENWEER )

    WAAR ALLES PERFECT GEREGELD WAS, NU VOLLEDIG OVERBEZET IS OP ALLE NIVEAU’S MET HERSENDODEN, LOBOTOMY PATIENTEN , RELNICHTEN, HOMO’S OMGEBOUWDEN , , EN LINKSE DROEFTOETERS, DIE DAG EN NACHT PROBEREN JOUW EN MIJN GELD WEG TE GEVEN DAN WEL AF TE NEMEN
    TOTDAT JOUW EN MIJN GELD OP IS ..

    WAAROM STRAAL JIJ, EN IK WERELDWIJSHEID UIT, EN HOORT EN ZIET WAT ER GEBEURD ..
    DAT HEBBEN OOK WIJ NIET OP SCHOOL GELEERD

    DUS DANK JE WEL VOOR JE GEWELDIGE ANTWOORD .

    BESMETTINGEN, MEER BESMETTINGEN, STEDEN MET HOGE BESMETTINGEN , ER GAAT GODVERDOMME NIEMAND DOOD
    1 DOOIE GISTEREN , DIE WAS BIJ EEN AUTO ONGELUK BETROKKEN , HAD 2 ARMEN AFGERUKT, EN EEN SCHEDELBASIS FRACTUUR
    3 LITER BLOEDVERLIES

    DE ENIGE CORONA DODE DUS ,TYFT TOCH OP ALLEMAAL ..

    WELKE BESMETTINGEN ?? MET WAT DAN ,
    WAAROM NIET BIJ DE DOKTOREN ??
    WAAROM NIET IN HET ZIEKENHUIS ??
    WAAROM NIET OP DE IC

    DUS WANNEER WORDT HET GAJUS DER NEDERLANDER, ………………….DE HERSENDODEN NOU EENS WAKKER

    NOOIT, WAARSCHIJNLIJK

    HUGGIE VRIEND DANK JE WEL

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bobzelf.Klopt vriend,ik heb hier al een paar keer eerder vermeld dat rond september/oktober een 2de lockdown zal komen.Begin dit jaar lieten de gehersenspoelde schapen zich ophokken,en wat deden die angsthazen en verraders andere mensen verraden die niet gehersenspoeld of bang zijn.Ik hoef denk ik niemand uit te leggen dat bij de 2de lockdown de gehele economie instort en de angsthazen en verraders maar wat graag zich kapot laten spuiten met de vaccinazi,s.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    ik heb ook enkele vrienden en mijn zus gewaarschuwd ..

    reacies ??

    o

    dus ,,,, ik stuur nu voor de gein dus maar mijn 32 gr blauwe luchten wandelingen en hardloopsessies lans de stranden door
    MET DE TEKST ….
    kom in godsnaam een maandje desnods lekker 2 hier zitten, hier is werkelijk geen fuck aan de hand,

    dus ja vriend Ronnie , het enige probleem is, dat wij elkaar niet meer hoeven te overtuigen ,,,,,

    rotterdam marathon 2 x gaat niet door ??? , DUS 18.000 kerngezonde mensen mogen niet goed getraind en niet ziek, niet een uurtje of 3 4 of 5 hard door de stad lopen ????
    amsterdam ook gecanceld PARIJS, BERLIJN NEW YORK TE GEK VOOR WOORDEN .

    moskou , met die dekselse oom vladimir, gaat gewoon door
    athene tot nu toe ook ,

    dan pleur ik van mijn stoel dat zelfs de volgende 4 daagse over maanden en maanden al gestopt is .

    DUS HET STINKT ALS DE ZIEKTE NAAR ???

    STRONT AAN DE NIKKER . OF KNIKKER, WHAHAHAHAHAA

    IK ZIE HET GEWOON AANKOMEN, , TE GEK VOOR WOORDEN ..

    BESMETTINGEN ?? JA ER ZIJN GEEN DODEN MEER. …
    EN JE KRIJGT DIE KLOOTZAKKEN ECHT NIET WAKKER.

    DANK JE VRIEND VOOR DE STEUN AL HEEL LANG

    HUGGIE

    BOBBIEEEEEEEZELLUF

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Geniet ze met je vriendin.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Hé vriend je heb mij niet gewaarschuwd maar ik wist het wel.

    Geliked door 1 persoon

  • Lucia zegt:

   Ome BOB Dit is een wereldwijd complot. omdat die politieke figuren de ergste hoeren zijn in de uitverkoop, daar is zwarte betty of blonde jenny niks bij vergeleken en ze worden grof betaald om het land dicht te gooien en het volk te verraden.
   Ze hebben niet door stomkoppen.. dat zij op een x-moment ook aan de beurt zijn, want verraad staat altijd kut in je CV zelfs bij hen die je ertoe overgehaald hebben, ze kennen je Marktwaarde en je prijs en ze weten, als straks onder hen de !% de ” there can be only one ” strijd/show uitbreekt… dat die politieke hoeren allemaal een liability vormen.. sorry weet effe het nederlands woord niet, dus wat doe je dan……. een lijk meer of minder maakt ook niet uit, als je toch al de halve planeet om zeep hebt geholpen.
   Ik hoop wel dat ze het op een gruwelijk langzame manier doen, zodat we daar boven effe kunnen genieten van het uitzicht beneden. Kortom ik hoop dat u en uw mooie meissie de dans ontspringen maar ik denk dat dat maar weinigen gegeven is. ze kunnen je beter tracken dan ooit .

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    de dans ontspringen ???
    nou dat ben ik ook helemaal niet van plan …….
    de dans ontwijken zo lang mogelijk
    en dan hard lachend dwars door de deur schieten , als
    ZE ROEPEN “”” AUFMACHENNNNNNNNN”

    er is niks meer te ontspringen scheetje,,,

    ik pin regelmatig , dus ze weten waar je zit …
    ik ging deze week 2 x naar een ander strandje

    5 uur later wordt mij gevraagd, goe ik het vond op deze kleine
    strandjes ???

    whahahahaha, ben je er Nog, ?????

    SO BIG BROTHER IS WATCHING YOU ….

    EN ZE ZOEKEN HET MAAR LEKKER UIT ..

    KIUS EN HUGGIE

    OOM STRANDSTOEL

    Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  De afgelopen week weer een prachtig staaltje linkse compassie meegemaakt, tijdens een kortstondig verblijf in een ziekenhuis lag er op het zaaltje een Syrische patiënt, een Arabisch-sprekende man met een ernstig verstoord beeld van de gratis gezondheidszorg in de Pays-Bah, ook een verstoord dag en nachtritme was geen bevordering, zijn ellenlange nachtelijke telefoongesprekken waren een bron van hilariteit voor de vrouwelijke verpleging, die verrot gescholden werden als zij hem via een vertaalappje verzochten om zich enigszins aan te passen of om rekening te houden met andere patiënten.
  De hilariteit over de machteloosheid in het behandelen van deze verwarde intrigant groeide dagelijks tot ongekende hoogte, en vooral toen de man ook nog eens niet bleek te zijn op wiens identiteit die hij zich had aangenomen, hij eigenlijk was opgenomen.
  De verpleging deed verwoede pogingen om s’mans echte identiteit te achterhalen maar stootte op een alsmaar groeiende taalbarrière toen de patiënt opeens in dialecten begon te vervallen.
  Men zou verwachten dat de Vreemdelingendienst of een andere dienst zich zou gaan ontfermen over deze vreemdeling, het bleef echter stil op bezoekuur, en de mysterieuze zonderling bleef een enigma, die wel op nietmisteverstane wijze de zorg en aandacht verlangde waar hij dacht recht op te hebben,…..voor zover hij overdag de nachtrust, die hij s’nachts zo miste, niet moest inhalen.
  De ronkende nachtbraker liet zich ook niet onbetuigd over de aangeboden maaltijden en versnaperingen, de maaltijdenverzorging liet zich echter niet uit het veld slaan en bleef volhardend in het Nederlands antwoorden, om hem in elk geval tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis toch een paar Nederlandse woorden te leren zoals ‘dankjewel’, maar dit zelden door de zonderling werd herhaald.
  Het vermoedden dat deze rondreizende vrijheidsstrijder van het kalifaat niet was wie hij dacht te zijn werd nog eens verduidelijkt doordat er een postpakketje uit Damascus werd bezorgd aan de balie van het ziekenhuis, waar een andere voornaam op stond en de achternaam verkeerd gespeld werd, dat deze unieke kans voor de administratie een goede aanleiding zou kunnen zijn om zijn ware identiteit te achterhalen werd volledig onbenut gelaten.
  Dit staaltje medisch-politieke correctheid zal niet slechts een incidentje zijn geweest, zeker niet gezien de laconieke handelswijze waarop de medici en verpleging de persoonsgegevens niet lieten controleren……….of er zelfs niet een wijkagente op geattendeerd werd.
  Ik maak mij als wandelend patiënt steeds minder zorgen om de volksgezondheid door de blinde bereidwilligheid en gezworen eed van ziekenhuizen om iedereen te behandelen, ongeacht de identiteit, ik maak mij echter méér zorgen om de (geestelijke) gezondheid van ons kabinet en de levensvatbaarheid of restwaarde van de zorg in de Nederlandse Staat.

  Geliked door 5 people

  • fleckie zegt:

   Was er dan geen Arabisch- sprekende verpleger / verpleegster( algemene voertaal ( waardoor ALLE moslims. ELKAAR. kunnen verstaan) op te trommelen, OOK. met. een. GROTE. INTMITERENDE BEK.?!???????<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 10. Htsk day zegt:

  De goedmensch..
  Zijn meestal aardige, vriendelijke, maar ook erg naïve mensen, ik ken er ook wel een paar.
  Deze dromers en wegkijkers leven in een andere wereld, en hebben geen idee, of wíllen niet weten wat er werkelijk gebeurd in de wereld.
  Dat kan ik mij soms wel iets bij voorstellen, want de realiteit is op z’n zachtst gezegd niet zo rooskleurig.

  Maarr… als je weg loopt van de vijand heb je de oorlog al verloren!
  En de oorlog ís al half verloren door toedoen van deze mensen, dus zijn zij schuldig!!
  Dit zijn ook precies deze naïve zwakkelingen die straks in de rij gaan staan voor het DEPOPULATIE VACCIN, of anders worden zij, al zingend Imagine, wel uitgeroeid door het volk dat zij zelf hebben binnen gehaald.
  Dat noemen we ook wel het stockholm syndroom, ik ben bang dat het ongeneeslijk is.

  Waarschuwen helpt niet.
  Het is triest,.. de goedmensch is een ras van zwakkelingen dat als eerste “geruimd” gaat worden.
  De rest van de westerse bevolking is dankzij deze goedmenschen het volgende slachtoffer.

  Alvast bedankt goedmenschen!

  Geliked door 3 people

 11. koddebeier zegt:

  Hieruit blijkt duidelijk dat links een ernstige hersenafwijking is !!

  Geliked door 2 people

 12. Yvonne zegt:

  neem ze maar lekker in je eigen huis, een paar van die zgn kindertjes, kan je ze gebruiken als sex slaafjes, achterlijke gek

  Geliked door 3 people

 13. Yvonne zegt:

  Denk dat petje en het haar weg en ik zie het gezicht van Joop den Uyl erin, nog bedankt voor de gezinshereniging die hij toen bedacht heeft, zag hij Nederland voor zich zoals het er nu uit ziet ?

  Geliked door 1 persoon

 14. Bob zegt:

  wat drijft mense aanhun ondergang mee te werken
  behalve domme ongenuanceerde angst???????????

  Like

 15. Ravian zegt:

  Het is gewoon een middels Marxistische indoctrinatie en manipulatie gecultiveerde geestesziekte.
  Die lui horen feitelijk gewoon allemaal in een inrichting thuis.
  En de bron van deze Marxistische indoctrinatie en manipulatie moet vernietigd worden.

  Geliked door 1 persoon

 16. hoeveel asielzoekers neemt Saskia thuis op ? Nul

  Geliked door 2 people

 17. Julia zegt:

  Wat een intense zieligheid straalt de pet dragende linkse oma op de foto uit. Was zeker ook het achter de geraniums zitten zat en toe aan een verzetje. Is dit het gevolg van een vervelend verleden of zo nou dat pleit niet voor de welvaart onder onze ouderen en wil een geciviliseerde en intelligente oudere zich toch met zo een zielig uitstralende kijk mij links oudje met pet identificeren. Dat is nu het niveau van veel onnadenkende linkse onbenullen die zich niet realiseren wat al die import voor een ellende en ontwrichting binnen onze Nederlandse samenleving veroorzaakt en de belastingbetalers bakken met geld kost terwijl ouderen in o.a. verzorgingshuizen minimale verzorging krijgen en af en toe nog wat thuishulp door de onverantwoorde bezuinigingen omdat er geen geld meer voor is maar wel miljarden worden verspild aan duizenden geïmporteerde kanslozen. Zou deze oude oma met pet zich hier niet meer zorgen over moeten maken.

  Geliked door 2 people

 18. ronjaspers zegt:

  Gerenomeerde psychologen hebben onderzoek gedaan bij links en extreem links (allebei hetzelfde) en tot de conclusie gekomen,geestelijk gestoord.Ik ben een simpele boerenlul en heb nooit mogen studeren,ik wist dit al decennialang.

  Geliked door 2 people

 19. M. zegt:

  Dat het hier in ons land zo’n tering bende is geworden is omdat de meeste mensen nergens meer voor staan en men door de tv verslaving is geleerd minderheden blij te maken zodat de meerderheid dood ongelukkig word.
  Men laat zich een multicultureel sprookje aan lullen door diezelfde leugenaars op hun tv terwijl de eigen cultuur afgebroken dient te worden en ze zijn te stom om te zien dat er niets multicultureels aan is als je zelf met je cultuur afgebroken moet worden.
  Hoe achterlijk willen ze het hebben?
  Het volk laat zich voor racist uitmaken omdat ze stom zijn om te zien dat hele wijken vol met racisten de eigen bewoners de wijk uit terroriseren.
  Het volk laat de eigen kinderen discrimineren op school omdat men gewoon helemaal nergens meer voor staat, zelfs niet voor hun kinderen die de hel tegemoet gaan en mooi klaar zijn met zulke loser ouders.

  Men is zo slap en laf geworden dat men zichzelf valse hoop cadeau doet en denkt dat het likken van de reet van de beul ze wel zal helpen.
  De angsthazen zijn zo achterlijk dat ze vertrouwen op deskundige leugenaars zonder medische opleiding die graag de wereld wat gereduceerd zien worden tot een beheersbare kudde schapen zonder eigen denkvermogen.
  Ze zijn al niet eens meer in staat om in het belang van iedereen te denken en kunnen niet begrijpen dat men met het teveel deugen een ondeugdelijke samenleving krijgt waarin voor niemand te leven zal zijn.
  Iets waar we dagelijks al mee te maken hebben door al dat tv verslaafde volk wat alle leugens na kraait die ze op hun tv horen en alles bejubeld wat slecht voor ze is.
  Zelfs leugens die een kleuter nog niet gelooft gaan er in als koek bij die hersenloze bende die het verdomd om te hersens te gebruiken als het niet met hun tv leugens strookt.

  Men protesteert zich suf met weinig effect terwijl men vanuit de luie stoel de hardste klap kan uitdelen door simpel de tv en smartphone weg te flikkeren.
  Maar daar zijn ze te verslaafd voor en te slap omdat ze nergens meer voor staan laten ze zich graag naaien door hun eigen gemakzucht.
  Gemak dient de mens niet, de mens dient het gemak.

  Zie dat die hersenloze tv kijker of smartphone gebruiker maar eens aan het verstand te brengen.
  Ik denk dat ze nog liever sterven dan de aan hun hand vastgegroeide smartphone weg te doen of dat ze de hersenspoeling op de tv van de hand doen door niet meer te kijken.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   VRIEND M

   SORRY BEETJE LAAT MOCHT MEE NAAR IKEA WGAHAHAHAHA

   TERINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

   GAAF GOED STUK , DUS DIEPE BUIGING

   EN EFFE Op DE SCHOUDERS.

   GEWELDIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

   dik 16 miljoen hersendoden, hersenbeschadigingen
   jeuk aan je ballen, en bakkie bier
   de braindamaged dutch idiots

   dikke hug

   oom ikea

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s