WEER EEN STAPJE VERDER…


Straks verboden waar.

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in één onzer Couranten dat de Islampartij (Nida) een volledig verbod wil op reclames voor alcohol. Raadslid Ercan Büyükçifçi (een makkelijk te onthouden naam) diende een initiatiefvoorstel in waarin hij dit bepleit. Zo te zien gaan die mohammedanen steeds een stapje verder met de islamisering van Nederland. We staan erbij en we kijken ernaar. Verder zal het die brave Nederlander een worst zijn.

Eerst hadden we zo hier en daar een gebedsruimte, dat werd al spoedig een moskee. Nu zijn het er zeshonderd! Was er eerst één minaret, het zijn er inmiddels een stuk of zes. En steeds weer komen die kleedjeskloppers met nieuwe eisen: zwemles, gescheiden zwemmen, halalvoedsel, luidkeels schreeuwen vanaf een minaret, het gaat maar door. Steeds is er weer een nieuwe onvervulde wens van die godsdienstwaanzinnigen.

Nu is de gemeente Rotterdam al een tijdlang bezig strijd te voeren tegen reclames voor ongezonde producten. Het CDA richt zich op ongezond eten, Denk is tegen overspelreclame, Partij voor de Dieren is tegen confetti in de lucht en Groen Links werkt aan een verbod op plastic ballonnen. Het moge dus niet vreemd zijn dat Nida zich richt op het verbod van alcoholreclames.

Doch als het zo verder gaat, leef ik straks in een kalifaat met op iedere straathoek een moskee met vijf maal daags gejengel. Hoe ver laten wij het komen? Gezien de strijdlust van het Nederlandse volk liggen we straks allemaal op onze knieën op een kleedje.

Ik wens U allen nog een mooie dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

36 reacties op WEER EEN STAPJE VERDER…

 1. Renato zegt:

  In Turkije zuipt men zich klem aan de raki en al het geimporteerd destillaat

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Geef een moslim je vinger en ze bijten je arm af !!
  Als onze reclames je niet bevallen, rot dan naar een islamitisch land !!
  Moslims misbruiken onze democratie en blijken dus ongeschikt om in democratische landen te wonen !

  Geliked door 6 people

  • Julia zegt:

   Geef Moslims en zwarten die dergelijke terreur op ons leven uitoefenen geen geld en onderdak en verban ze met sneltreinvaart terug naar hun zandbak of Afrika. Het is meer dan genoeg geweest welk volk laat zich nog langer onderdrukken door woestijn barbaren en zwarte nietsnutten. Wie delft nu het onderspit namelijk het volk zelf omdat zij maar blijven zaniken over discriminatie, racisme en eindeloos discussiëren in plaats eens flink gezamenlijk een keiharde vuist te maken om al die lui die zich niet kunnen aanpassen aan onze normen, waarden en cultuur het land uit te drijven. Wees voor al eens slim en stem niet meer op al die politici en partijen die onderdanig de reet aflikken van deze import barbaren en ze met zachte handschoentjes blijven aanpakken. Uiteindelijk heeft de staat zelf ons volk de oorlog verklaard door nog meer woestijnratten en zwarten binnen te halen en worden we nu niet alleen onderdrukt door Rutte en aanhang maar zelfs door het terreur van Moslims en zwarten die denken hier hun barbaarse cultuur door te kunnen drukken.

   Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  👍👍👍👍👍👍

  Like

 4. Stefan zegt:

  Geef een moslim 1 vinger, en ze nemen je land.
  Maar dat is geen nieuws. Gelukkig is onze “president” Geschiedenis leraar geweest.

  Geliked door 2 people

 5. Sinyo zegt:

  Dat zit in hun cultuur. Wie herinnert zich nog het verhaal van verslaggever Gerri Eickhof van zijn kinderen op een lagere school. Traditie was, dat in het nieuwe jaar in prikwater een beetje ranja werd geschonken om daarmee een toast uit te brengen. Echter een paar ouders van een ander geloof vonden dat domweg niet kunnen. Want . . . . dat leek op champagne . . alkohol . . .weet je wel is in het openbaar verboden. (Stiekem wel, ja ja!!).
  Dus gaf de schoolleiding toe. Wat werd toen ingeschonken . . CHOCOMELK.
  Zo zie je maar . . langzaam nemen ze de boel in handen. Stap voor stap. Dit proces is al heel lang gaande.
  Amen :o(

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Binnenkort wordt chocomelk ook verboden want racistisch. Witte melk eveneens dat is wit privilege. Negerinnen met blond haar mag natuurlijk wel.

   Geliked door 5 people

   • Cathja zegt:

    @guusvelraeds

    Dan moeten we v.w.b. chocolademelk toch bij de bron beginnen met een verbod? Dus de handel in cacao mag straks niet meer.

    Like

   • Sinyo zegt:

    Guus, Chocomelk is bruin gekleurd. Dat betreft dan “die bruintjes” weet je wel! Die personen, die de Indische Gemeenschap vormen. Die zijn echter al naadloos geïntegreerd en geassimileerd. Ze zijn wel qua vergoedingen opgeofferd aan de belangen van het land, waarvan zij het paspoort bezitten. Dat land bakte het voor hen wel erg bruin. Zij hadden wel een donkerbruin vermoeden hadden belazerd te zijn.
    Voor de ouderen zag het er bruin uit, maar die zijn er al lang niet meer. Natuurlijk verloop heet dat. Bescheiden als ze waren, haalden ook geen bruine arm.

    Like

 6. Julia zegt:

  Knikken, buigen en kruipen voor die Islam barbaren. Hoe ziek is een land. Tradities omver, standbeelden omver, nu weer een verbod. Als al die Islam woestijnratten die zich niet kunnen verenigen met onze gewoonten, geschiedenis en tradities moeten zij gewoon op zijn zuiver Nederlands gezegd morgen nog opdonderen en geen subsidies aannemen voor hun haat moskeeën en van ons sociaal stelsel en uitkeringen profiteren. Zwarten willen Zwarte Piet de nek omdraaien en Islam wil halal voedsel en nu weer een reclame op alcohol verbod. De dag komt dat Kerst ook om zeep wordt geholpen en de Islamitische feestdagen heilig worden verklaard. Ik durf te wedden dat onze politiek hier aan zal toegeven want Nederland bestaat voor die linkse bende in Den Haag niet meer sterker nog ze werken volop mee om het volk om te vormen tot een Islamitische staat vandaar ook al die subsidies naar terroristische groeperingen en organisaties. Een rechtstaat die zwarte en Islamitische haatzaaiers en oproerkraaiers vrij spel geeft door ze niet te vervolgen. Heeft u dit smerig politiek spel nu nog niet door dan is het wel heel triest met u gesteld.

  Geliked door 5 people

 7. Lost Johnny zegt:

  “We staan erbij en we kijken ernaar.”

  Vroeger was er een oppositie in het parlement, waren er kranten en andere wegen om als burger te protesteren. Er is geen oppositiemeer, deze word bij enige kans op macht al ruim 30 jaar steeds geschoren, gemaaid is eigenlijk de term. Van zware geweldpleging zonder gevolg voor de daders tot moord waarbij een stro pop uiteindelijk de cel ingaat en er weer buiten staat terwijl de rechtbank nog word aangeklaagd. Dan komt er een volgende oppositie die vervolgens al 16 jaar onder constante bewaking van schuiladres tot schuiladres moet gaan…..Ondertussen is nu al bijna 30 jaar geen oppositie van betekenis mogelijk, want iedere oppositie van betekening word soms letterlijk omgebracht. Van de pers geen veroordeling, vanuit de politiek geen protest (uiteindelijk zijn ze aan de macht door dit geweld tegen anderen), vanuit de overheid geen protest, vanuit de rechtspraak geen protest. We hebben wetten en rechten maar ze gelden enkel voor sommigen onder ons, of ze worden met twee maten gehanteerd….
  Ik weet niet wat een eed aflegging op de grondwet precies inhoud, maar mijns inziens en uit ervaring is het gewoon een handeling door ambtenaren en politici gepleegd zonder inhoud.
  Anders hadden verscheidene regeringen met het demoniseren en discrimineren niet mee weg gekomen…

  Dus ik stel de vraag; “ We staan erbij en we kijken ernaar.“ ….behalve geweld , behalve de wapens letterlijk opnemen en tegenstanders op dezelfde manier behandelen, in brand steken, dood schieten en constant bedreigen, welke manier om niet machteloos toe te kijken hoe democratie en vrijheid kapot worden gemaakt, hoe doe je dat dan?

  Stemmen?

  Demonstreren?

  Petities aanvoeren die geen hond interesseert, want als het wel belangrijk was voor iemand had een petitie niet nodig geweest.
  Dus wat kun je eigenlijk nog? Iets schrijven uit protest? De deurbel kan zomaar gaan en een paar mannen in uniform vragen je vriendelijk doch dwingend mee te komen voor een “gesprek”….wat politieke intimidatie is van het zuiverste water…in het belang van de heersende kliek en van hen die daarvan vreten….

  We kunnen dus stellen dat wie ergens iets nog aan wil doen dat in stilte zal moeten doen, daarbij het enige middel dat nog kan werken, geweld, te moeten hanteren. Dat is waar een cordon sanitaire, een demonisatie door pers en een reeele gewelds dreiging goed voor zijn, om democratie kapot te maken. wel, dat is gelukt….

  En wie denkt dat de PVV met meer stemmen aan de macht kan komen, de hele structuur waarin de PVV dan moet werken is vergeven van kleinzielige figuren die stuk voor stuk alle zaken zullen alten stagneren in een ambtenaren molen die niemand incluis henzelf nog begrijpen kan….

  We zijn , en feitelijk al zeker 16 jaar, aan het einde van een tijdperk van vrijheid en welvaart gekomen, wat nu volgt is verval, onrecht en geweld op alle niveau’s, tegen de burgers die trachten door eigen arbeid tot een stabiel leven te komen. Met iedere handeling van de regering word ergens weer een deel van onze leefruimte gesloopt, word weer een beroep werkloos gemaakt, weer een vrijheid of een recht gesmoord in een excuus of een noodwetje…..

  Wat rest ons nog, behalve geweld?

  Geliked door 7 people

  • Harry zegt:

   Nou , Johnny , je kunt dan wel “Lost” heten ,
   maar de weg ben je in ieder geval niet kwijt !
   Compliment , man !

   Like

  • M. zegt:

   De Nederlander kan zich beroepen op noodweer we worden van alle kanten aan gevallen en in ons bestaan bedreigd..
   Praten helpt niet tegen dat soort criminelen dat word al jaren gedaan en alle redelijkheid blijft evengoed helemaal zoek.
   Hoeveel er ook gepraat word, dat er oorlog tegen ons gevoerd word en ons land opzettelijk naar de klote word geholpen door de corona/klimaat zwendelaars en hun volksvijandige politieke loopjochies en meissies mag onderhand meer dan duidelijk zijn.

   Zelfs onze kinderen zijn niet veilig meer met die viespeuken.
   En dan word het wel eens tijd om op te treden.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Ik wil een verbod op de islam. Ik wil een verbod op groen-links. Ik wil een verbod op de pedopartij Martijn. Ik wil een verbod op windmolens. Ik wil een verbod op elektrische auto’s. Ik wil een verbod op zonnepanelen. Ik wil een verbod op Rutte en de Jonge. Ik wil een verbod op de NPO. Ik wil een verbod op het 8 uur journaal. Ik wil een verbod op het jeugdjournaal. Ik wil een verbod op open grenzen. Ik wil een verbod op de EU. Ik wil een verbod op de Euro. Ik wil een verbod op Gender quatsch. Ik wil een verbod op D66. Ik wil een verbod op Covid 19 propaganda.

  Ik wil zoveel!

  Geliked door 4 people

 9. A. de Koning zegt:

  Gelukkig zijn er nog een hoop mensen die dit spel wel doorhebben, ik schrijf me wat af aan politici over dit onderwerp maar krijg vaak niet eens een reactie maar als we de straat op moeten gaan hiervoor ga ik mee ook al ben ik niet meer de jongste en ik stem uiteraard PVV, zoals altijd al. En ik laat iedereen merken hoe ik erover denk of het ze bevalt of niet.

  Geliked door 4 people

  • Helena zegt:

   A. de Koning 17:49 That’s the spirit!! U bent van harte uitgenodigd op 25 september om 12,30 voor de Eyup Sultan Moskee in Apeldoorn om samen met de dappere mensen van Pegida Nederland te demonstreren tegen de islamisering/omvolking van ons land. Kijk op Pegida Nederland Facebook voor de laatste ontwikkelingen. Warme groet.

   Geliked door 2 people

 10. Htsk day zegt:

  Álle reclames zouden verboden moeten worden, je wordt er strontziek van.
  Reclame is propaganda voor allemaal rotzooi die je niet nodig hebt.
  Voor dingen die je nodig hebt, heb je geen reclame nodig.
  Alcohol is voor mij nodig, daar heb ik geen reclame voor nodig.
  Maar de volgende stap is natuurlijk alcohol verbieden!

  Verbieden, verbieden, je mag binnenkort helemaal niets meer.
  Behalve moslims natuurlijk, die mogen meer en meer, en zij zullen er ook wel weer voor zorgen dat alcohol binnen afzienbare tijd verboden zal worden.

  Ik neem er nog eentje, zolang het nog mag!

  Proost!

  Geliked door 4 people

 11. sjuad zegt:

  Mohammed was dol op alcohol.
  Aldus in de hadits te lezen.

  Like

 12. antiislamnu zegt:

  Wie denkt dat gaat nooit gebeuren kan zich nog lelijk vergissing in Rotterdam zijn de echte hier al eeuwen wonende Nederlands in de minderheid.
  En met de import van zo’n 80.000 voornamelijk moslim asielparasieten is het snel gedaan met het eens zo mooie vrije Europa.
  Kijk eens in Frankrijk Duitsland en Engeland totaal overlopen door asielparasieten gaat hier ook gebeuren.

  Like

 13. trompet zegt:

  Stuur een protestbrief/mail naar leden van Nida in Rotterdam

  Like

 14. boorzalf zegt:

  In de bijbel staat dat we alcohol mogen zuipen, prediker 9: 7. dus…………..FEESTUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!. Schijt aan de ongelovigen van neet de profeet.

  Geliked door 2 people

 15. Awel Driek. Zolang de Gemiddelde Nederlander geestdodende programmaas kijkt op tv, zoals die van de NOS, NPO en die enige waarheid blijft zien zal het nog veel erger gaan worden.
  Nederlanders, Belgen en Duitsers vinden de Voice, GTST, boer zoekt sex, of hoe deze kut programmaas ook allemaal mogen heten veel belangrijker dan het leven of dood van hun kinderen en kleinkinderen. We worden langzaam naar het punt gebracht om door de Mohammedaan halal te worden geslacht. Awel, ik heb gehoord dat een snelle snede in de nek tot een vreedzame dood lijdt.. Dus niet getreurd Driek, het einde zal snel en vreedzaam tot ons komen..

  Geliked door 1 persoon

 16. boorzalf zegt:

  In heel de islam zit niks in, geen schoonheid, geen liefde geen kunst en vooral geen respect voor de mede mens. Het is een duister iets. En het heeft de mensheid alleen maar ellende gebracht.
  Hier een voorbeeld van kunst, wat je niet vind in de islam en nooit zal vinden.

  Geliked door 2 people

 17. Leen zegt:

  Nederland is het lafsteland dat er is .zeiken op FB is het enige dat we doen .
  Dit weten Andere landen. En daarom kunnen zij hier doen wat ze willen. En wij staan er bij en kijken ernaar.

  Like

  • M. zegt:

   Zij kunnen doen wat ze willen omdat ze door de politiek en de wet gesteund worden en nog net geen vrijbrief krijgen.
   Als de Nederlander zich verdedigd tegen dit tuig dan kan de Nederlander verzekerd zijn dat hij genaaid word door de politiek, de wet, en de media.
   Ken uw vijand het zijn viespeuken, allemaal.
   Ze hebben helemaal niets op met uw veiligheid, welzijn of gezondheid dat zijn slecht mooie praatjes waarachter hun vuiligheid bedekt moet worden.
   U bent toch verdomme niet blind ?
   Vind u het allemaal gerechtvaardigd die vuiligheid tegen het volk en hun kinderen omdat er mogelijk ergens een paar mensen dood gaan,ZOALS IEDER JAAR ?

   Misschien moet u eens gaan nadenken als domme tv kijker waar u eigenlijk allemaal mee instemt en wat voor vuiligheid dat is waar u zichzelf medeplichtig aan maakt als u daar mee instemt
   Of vind u het normaal dat mensen en kinderen in hun hersens geroerd worden?
   Vind u het normaal dat oma als een gevangene word opgesloten zodat ze sterft aan eenzaamheid of aan opzettelijk foute behandelingen en de gevangenen vrij gelaten worden of geeft u gewoon geen flikker om goede mensen en mensenlevens in het algemeen behalve dat van uzelf?
   U vind het wel normaal om opgesloten te worden en gemuilkorfd te zijn terwijl men de migratie uit risico landen gewoon door laat gaan?
   Vind u het normaal dat Hugo de hydroxychloroquine op die leugen tv van u staat af te doen als kwakzalverij terwijl honderden artsen het tegendeel beweren?
   Misschien eens verder gaan kijken dan uw leugen tv lang is voor dat u nergens meer naar kijkt.

   Of vind u het gewoon fijn om uzelf en uw kinderen of geliefden te laten vernederen door een clubje rijke freaks die letterlijk voor de duvel dansen?
   Onmensen, die de aarde te vol vinden om de wereldbevolking nog langer zonder kleerscheuren te kunnen belazeren, zouden met uw gezondheid en die van uw kinderen begaan zijn?

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s