Bedankt Akwasi!


(Door: “bozeoudeman”)

Geweldig, wat een goede uitkomst! Nu kan iedereen zeggen en schrijven wat hij maar wil, als je er maar rekening houdt dat je, na door een linkse trol voor de rechter te worden gedaagd, tegenover de aanklagende officier van Justitie heel braaf en heel  plechtig belooft dat je publiekelijk afstand neemt van alle woorden die je hebt geuit. 

Gezien hetgeen Akwasi (foto) heeft gesteld, daar midden op de Dam in Amsterdam, en wat via de NPO ook nog eens landelijk bekend is gemaakt, kan dat dus heel ver gaan. Iemand in het gezicht slaan of trappen is behoorlijk veel geweld toepassen op iemand, dus…. Lees hieronder de uitspraak van een openbaar aanklager die niet nadacht over precedentwerking!

De uitspraak van rapper Akwasi op de maandag 1 juni tijdens de Black Lives Matter demonstratie op de Dam in Amsterdam heeft gedaan, is naar het standpunt van het Openbaar Ministerie in Amsterdam ‘opruiend’ en daarmee strafbaar.

Maar, na een gesprek met de officier van Justitie en zijn advocaat heeft Akwasi toegezegd publiekelijk afstand te nemen van zijn opruiende woorden. Dat heeft hij inmiddels gedaan. Daarom heeft de officier van justitie besloten de zaak tegen Akwasi voorwaardelijk te seponeren, meldt het OM.

Hij mag dus, en daarmee ook ik, opruiend zijn als hij daarna spijt betuigt en dat doe ik dus ook, spijt betuigen bedoel ik. Geweldig, dan mag en kan ik zeggen wat ik maar wil zonder gezeik aan mijn kop, dank u officier van Justitie, want zo werkt de wet nu eenmaal, wat voor de een opgaat gaat ook op voor de ander, toch…..?

Maar waarom gaat de zaak tegen Wilders maar door en door en door en door en door? Oh ja, hij is blank en wenst Nederland en Europa te behoeden tegen de invasie van moslims die Europa wensen te vernietigen door ons de islam op te willen dwingen en onze manier van leven voorgoed af te schaffen.

Ha, dit mag ik nu gewoon zeggen, want ik neem bij voorbaat publiekelijk afstand van die woorden en moet dus, verwijzend naar de woorden van de officier van Justitie, ook voorwaardelijk met rust worden gelaten. Zaak dus bij voorbaat geseponeerd, goed gedaan en bedankt, Akwasi!

PS:

De ooit woorden van Wilders kunnen ook als opruiend worden uitgelegd, net als de woorden van Akwasi. Vreemd is nu het verschil dat optreedt. Terwijl de heer Wilders ook meteen zijn woorden heeft genuanceerd en daarmee dus zijn eerdere uitspraak ingetrokken, wordt hij al jarenlang door datzelfde OM aangevallen.

Dubbel vreemd is dit, omdat Wilders als lid van het Parlement net iets meer mag zeggen dan de eerste de beste rapper. Deze officier van Justitie heeft daar zo te zien eigenhandig een kleine, maar zeer ingrijpende verandering in aangebracht: de rapper Akwasi staat via deze uitspraak juridisch nu dus boven parlementsleden. Toch wel een beetje vreemd, nietwaar.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bedankt Akwasi!

 1. Monalisa zegt:

  Nu blijk gewoon dat het OM corrupt is.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Dat wisten we toch allang ??

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Ik weet het al jaren, waarom denk je dat ik weg ben.
    Dat dit nog even.
    ‘Verdachten zeiden: waarom Akwasi niet vervolgd en wij wel?’
    Op het laatste moment werd officier van justitie Jacobien Vreekamp van de racismezaak die maandag diende gehaald, omdat ze partijdig zou kunnen zijn volgens criticasters. Ze werkte eerder samen met een activist van KOZP, en besloot later mede om rapper Akwasi niet te vervolgen. Dat zorgde voor scheve gezichten in de zittingszaal vandaag, vertelt rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

    Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  advocaten-racismezaak-na-ophef-officier-akwasi-deal-eerlijk-proces-in-het-geding. Dus moet Wilders vrijgesproken woorden, anders bestaat deze rechtsstaat niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. John van antwerpen zegt:

  Akwasi hoort in Haitie thuis, bij Papa Doc en Baby Doc, de uitvinders van zwart racisme
  (noirisme). Of bij Mugabe of Idi Amin. Gelukkig zijn er nog Grieken die gelukszoekers
  die als gast tegen de gastheer lopen te zeiken terug sturen de zee op.
  Of zoals Hugo de Groot zei; mare liberum (de vrije zee).
  Ga jullie frustratie maar op zee uitvechten en niet tegen landen die jullie bed, bad en brood geeft.
  Want als je tenten af kunt branden om aandacht te eisen kun je ook je eigen land
  weer opbouwen om misschien ooit nog aanzien te krijgen.

  Geliked door 2 people

 4. Ja maar Boze. je moet wel even een kleine nuance aanbrengen en uiteraard begrijpen.
  Geert Wilders heeft nogal een blanke huid en komt niet uit een of ander apenland.
  Dat moet dus wel enig verschil maken.
  Waarbij opgemerkt mag worden dir deze OVJ een onderdeel vormt van het kartel dat de Nederlander uit gegumd heeft.
  Dat zijn toch dingen die we zouden moeten begrijpen volgens de gutmensch

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado zegt:

  Decennialang overheerste de verzuiling in NL. Er werd flink onderling gediscrimineerd, maar over het algemeen was het motto; ‘Leven en laten leven’! Nu zitten we in een situatie waarin de (ooit) tolerante Nederlander als racist, misdadiger, wordt weggezet door Nieuwkomers!! Vaak Schreeuwlelijkers die parasiteren op de portemonnee van diezelfde RACISTEN, xenofoben etc etc. En nog veel erger!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  https://www.parool.nl/nieuws/al-26-000-euro-ingezameld-voor-beroofd-joods-echtpaar~b14929b1/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F

  Geliked door 3 people

 6. Sinyo zegt:

  Het verbaast me echt niks van deze Jacobien. Ze heeft “gewoon, voor behoud van haar inkomen, uitgevoerd wat haar van boven (de euverhijd) is opgelegd”.
  Ik schreef het al eerder m.b.t. Wilders. Hij moest gewoon via ’t OM mond-DOOD gemaakt worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s