Aan Officier van Justitie Jacobien Vreekamp

Jacobien Vreekamp en Akwasi.

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Vreekamp,

U bent de Officier van Justitie die een dealtje maakte met advocaat Gerald Roethof en rapper Akwasi. De laatste moest even een soort van sorry zeggen voor zijn voor ruim 10.000 mensen en breed in alle media getoonde belofte om iedereen die zich als Zwarte Piet verkleedt hoogstpersoonlijk in zijn gezicht te trappen en dan zou er geen strafzaak volgen.

Ik neem aan dat u voor u dat dealtje sloot op internet het nodige onderzoek heeft gedaan naar eerdere uitingen van de aankomende kopschopper.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

43 reacties op Aan Officier van Justitie Jacobien Vreekamp

 1. johannes zegt:

  Is er dan echt geen rechtvaardigheid meer in dit land te vinden ?
  gadverdamme wat een triest vriendjespolitiek zooitje is het geworden in dit land , we zijn afgegleden tot oostblokmentaliteit zo langzamerhand.

  De bezem er door ! kom op heren met invloed , doe waar je voor wordt betaald i.p.v. je met slappe technocratische lulverhalen er van af te maken.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Johannes Dat het een grote corrupte bende is zowel in Den Haag als bij Justitie is niet van de laatste tijd. Belangenverstrengeling en klasse justitie is al jaren een gegeven binnen onze zogenoemde democratie. Ik wil het absoluut geen Oostblok mentaliteit noemen omdat in het Oostblok meer moraal heerst dan onder die schijnheilige corrupte politici hier en niet te vergeten flink salaris opstrijken en vooral heel veel goedbetaalde bijbaantjes vervullen. Onze rechtstaat is een schijn en de democratie is vermoord maar vooral corruptie viert hoogtij. Liegen, bedriegen en Nederland naar de totale afgrond brengen is het doel. Nu heeft ? Ook De Jonge doet nog een duit in het zakje en probeert uiteraard zieltjes te winnen onder een bepaalde doelgroep om de partij CDA (waar hij overigens door corruptie tot partijleider is gekozen) en zegt het volgende: Racisme
   De Jonge verwijst naar het werk van de naamgever van de lezing, Abel Herzberg, die meerdere verhalen schreef over de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog en zijn eigen tijd in verschillende concentratiekampen. „Wat zou het mooi zijn als we vandaag tegen elkaar konden zeggen dat antisemitisme en racisme tot een duister verleden behoorde. Dat we het na 1945 met wortel en tak hadden uitgeroeid. Maar niets is minder waar.”
   De minister refereert aan de Black Lives Matter-protesten na de dood van George Floyd, ’een terechte roep om erkenning’. Volgens hem is racisme, ondanks de goede bedoelingen van mensen, ook in Nederland nog steeds aanwezig. „Ik geloof oprecht niet dat er grote groepen Nederlanders zijn die zich bewust racistisch uitlaten, of die racisme goedkeuren. Maar dat is geen reden om te denken dat het wel meevalt. Het valt niet mee.”
   Het probleem is volgens hem het grootst als mensen elkaar niet meer willen begrijpen en tegenover elkaar komen te staan. „Dat is racisme. En we hebben het als onkruid keer op keer opnieuw uit de grond te trekken. Omdat racisme mensen onrecht doet.”
   Kortom het valt niet meer mee om nog enige geloofwaardigheid en vertrouwen in onze politiek en rechtstaat te hebben.
   Van alle kanten zal en moeten onze tradities en geschiedenis kapot worden gemaakt. Nu gaan die zwarten weer zover om beeldjes te roven uit de musea en stellen zelf dat zij hier meer door zullen gaan. Uiteraard waren deze criminelen gisteravond weer op vrije voeten gesteld. Hoe zo racisme en discriminatie dat wordt in de hand gewerkt door onrecht van o.a. justitie en linkse politici.

   Geliked door 4 people

 2. boorzalf zegt:

  Kan er niks aan doen, maar ik vind die akwasi net een aap in een pak.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Als ik naar die Akwasi kijkt begint mijn bloed al te borrelen .
   Die Chimpansee vind ik echt wel sympathiek !

   Geliked door 5 people

  • Alex zegt:

   boorzalf…. je bent gewoon een akelige trol, wat ontzettend doorzichtig dat je de reactie van de heer Dijkgraaf ondermijnd met een nogal nare racistische geste, bah, daar houden we niet van, we hebben je door en ga terug naar dat muffe kot waar je anarchistische vriendjes ook zitten.

   Like

 3. Peter zegt:

  OM kan niemand nog serieus nemen,achter de schermen wordt alles al uitgemaakt,zelfde verhaal over corona zaken,werkende medicijnen worden verboden,door mensen die rechten hebben gestudeerd,dus geen medische kennis hebben,over een niet bestaand aangetoond virus,maar wel doen alsof .

  Geliked door 1 persoon

 4. hannah zegt:

  die Roethof(mop) is ook niet te vertrouwen …

  Like

 5. Julia zegt:

  Als onze corrupte rechtstaat nog enigszins een beetje vertrouwen en respect wil terug winnen zou Akwasi alsnog morgen moeten worden veroordeeld voor haatzaaierij en oproepen tot geweld. Daarbij is het schandelijk dat Vreekamp in de functie van officier van Justitie contacten onderhield met een terroristische organisatie zoals KOZP en dan nog eens een zaak in geval van Akwasi heeft behandeld. Dit zaakje stinkt van alle kanten. Justie is zo langzaamaan wel een stinkende beerput aan het worden waar men nog weinig vertrouwen in kan hebben als er niet eens een drastische grote schoonmaak wordt gehouden en recht recht gesproken wordt dat voor een ieder gelijk is. Vreekamp discrimineert dus zelf een donkere vrijuit laten gaan en een blanke zou hier voor veroordeelt worden. Is dat nog over van onze rechtstaat.

  Geliked door 3 people

 6. bozeoudeman zegt:

  De bezem moet hoognodig door het Openbaar Ministerie van Vooringenomenheid, Justitieloosheid en Corruptie, weg met dat corrupte wijf! De bijstand in!

  Geliked door 4 people

 7. Harry zegt:

  Balanceer altijd op een koordje als ik me afvraag of die lui die toch kennelijk met goed gevolg een studie gevolgd hebben nou zo stom zijn of door en door verrot !
  Of net als het tuig dat iedere dag voor het hekje komt , een totaal gebrek aan empathie .
  Dat je twee ( of meer ) functies combineert en daarmee met de vijand heult als officier van justitie ,
  dan ben je net als een burgemeester in de oorlog die NSB-er was .
  Je bent dan in dienst voor je woonplaats , maar tegen het EIGEN volk .
  Dat strookt toch niet ?

  Of gaat hun verstand op de loop zodra ze op D 66 consorten stemmen ?

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  Hier is ze met vriendje akwazie……duidelijker kan niet.
  https://pbs.twimg.com/media/Ehvx-czWkAYZ119?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 3 people

  • Htsk day zegt:

   Ze komen net uit bed,.. hebben hun pijama nog aan, en hij houd haar nog even lekker vast.
   Was het lekker schat,.. straks nog even 69en, of liever op z’n hondjes?

   Like

   • Lucia zegt:

    Ja dit soort lelijke linkse wijven met een bij-mekaar-geraapte-1e-mislukte- pannekoeken -kop leggen het vaak aan met donkere mannen, die ze ook nog financieel onderhouden tot ze erachter komen dat de dromen van zwart op wit en daar bedoel ik geen drop mee vaak eindigen in een nachtmerrie. Toen ik voor het eerst ging samenwonen met de liefste van mijn leven, toen konden we alleen maar een woning vinden in de vrijesector in de Bijlmer, grote mooie flat maar klote buurt… daar heb ik vaak dit soort stelletjes gezien.je had ook een versie waarbij ze regelmatig met een blauw oog rondliepen.

    Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA. Negers zijn dól op blanke , blonde meisjes met blauwe ogen.

    Like

   • Htsk day zegt:

    @Karton,
    Ja, en blanke , blonde meisjes met blauwe ogen, zijn dól op grote dikke dropstaven, dus dat zit wil goed (voor zolang het duurt natuurlijk)

    Like

 9. verwardeman zegt:

  Kick Out Akwasie .
  Lock Up Vreekamp.

  Geliked door 4 people

 10. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/286166583/in-opspraak-geraakte-officier-van-racisme-zaak-gehaald

  Na seponeren zaak-Akwasi
  In opspraak geraakte officier van racisme-zaak gehaald

  AMSTERDAM – De in opspraak geraakte officier van justitie Jacobien Vreekamp, die tot voor kort samenwerkte met Kick Out Zwarte Piet (KOZP)-voorman Mitchell Esajas, wordt door het Openbaar Ministerie (OM) van een andere racisme-zaak gehaald. Het proces zou maandag van start gaan met Vreekamp als zaakofficier.

  Geliked door 3 people

 11. Bas zegt:

  https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2020/09/akwasis-leugens-en-dreigmenten-moeten-niet-vergoelijkt-worden-776408/?utm_content=buffer70b4e&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Akwasi’s leugens en dreigementen moeten niet worden vergoelijkt

  Dankzij een schikking met het Openbaar Ministerie wordt rapper Akwasi niet vervolgd. Philip van Tijn vindt het langzamerhand ergerniswekkend hoe mensen als Akwasi met fluwelen handschoenen worden aangepakt en nauwelijks worden tegengesproken, wegens angst om van discriminatie te worden beschuldigd.

  Op het moment dat ik Akwasi zie, trap ik hoogstpersoonlijk in zijn gezicht.

  Voordat u nu zegt ‘Ho ho, dat gaat wel ver’ of zelfs een klacht indient, haast ik mij te zeggen: ‘Ik ben een creatieve duizendpoot en woordkunstenaar. Ten onrechte is deze beeldspraak geïnterpreteerd dat ik geweld zou willen toepassen, of anderen daartoe zou willen aansporen. Ik ben tegen elke vorm van geweld. Dat ik hiermee niet eerder naar buiten ben gekomen, kan ik alleen maar verklaren omdat elke vorm van geweld zo ver van mijn persoon staat dat ik mij geen voorstelling kon (en kan) maken van de bewuste interpretatie van wat ik heb gezegd.’

  Like

 12. Bas zegt:

  Oproep:
  Wierd Duk
  @wierdduk
  ·
  17 u
  Wie van u is wel eens door politie bezocht, of anderszins ‘vermaand’ na het plaatsen van een tweet? Graag reacties naar: w.duk@telegraaf.nl of via DM. RT is aardig

  Like

 13. karton zegt:

  Ik weet bijna zeker dat deze OvJ dól is op Kwassie ! Justitie, rechterlijke macht : één grote corrupte bende ; maar dat is al járen zo !!

  Like

 14. Wim Vreeswijk zegt:

  Dus bij mevrouw de Officier van Justitie Vreekamp en haar jurisprudentie is het binnenkort toegestaan om iedereen die je niet aan staat een dodelijke kopschop te verstrekken en hooguit met een simpel ‘sorry’ er mee weg te komen.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Het zal wel weer z’on D66 muts zijn !

  Geliked door 2 people

 16. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is overigens krankzinnig dat onze MP Rutte tegenwoordig zaken doet met dat soort idioten als Akwazi en alles kennelijk loopt te vergoeilijken.

  Like

 17. Bas zegt:

  Ondertussen, ies koeltoerrr

  Like

 18. Bas zegt:

  Nóg zo’n partijdige rechter….
  https://www.parool.nl/nieuws/rechter-straft-vluchteling-na-verkrachting-bewust-lager~b5072334/

  Rechter straft vluchteling na verkrachting bewust lager
  Een vluchteling heeft een mildere straf gekregen voor verkrachting, om te voorkomen dat hij zou worden uitgezet. De man kreeg niet de gangbare 24, maar 20 maanden cel opgelegd.

  De Amsterdamse rechtbank acht bewezen dat in mei 2016 een toen 36-jarige statushouder in een winkel in Amsterdam een meisje van 18 heeft verkracht. Hij nam haar mee naar het magazijn achter in de winkel om haar een tas te laten zien.

  De eis was 24 maanden, precies de strafmaat die ervoor staat volgens landelijke richtlijnen. De rechter is daar vier maanden onder gebleven, omdat het feit inmiddels meer dan twee jaar geleden had plaatsgevonden en de man in Nederland verder niet met justitie in aanraking was gekomen.

  Bovendien: een vluchteling verliest zijn verblijfsstatus wanneer hij een straf van minstens 24 maanden cel krijgt opgelegd. Dat heeft een grote rol gespeeld bij het bepalen van de straf: ‘De rechtbank houdt rekening met het feit dat hij vanuit een onveilige situatie in Nederland is gekomen en zijn leven hier aan het opbouwen is.’

  Thierry Baudet
  @thierrybaudet
  18 sep. 2018
  “De rechtbank in Amsterdam heeft een 38-jarige Afghaanse asielzoeker die in 2016 een licht verstandelijk beperkt meisje van 18 verkrachtte, veroordeeld tot een mildere straf om te voorkomen dat hij zijn verblijfsvergunning kwijtraakt.”
  Ik ben niet boos, ik ben woest. #FVD

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Ik weet niet zeker of ’t helemaal waar is, maar ik hoorde juist vandaag, dat ene OvJ. genaamd Veenbes / Veenman / Veenvrouw o.i.d. de dienstdoende OvJ was in de zaak tegen de thans 40 jarige Afghaan die een verstandelijk beperkt meisje van 18 jaar oud heeft verkracht en z’n “straf” verlaagde opdat die smeerlap niet zou worden uitgezet.
   Zij, die OvJ., zou dat hebben gedaan nadat deze Afghaan haar in een achterkamertje ontzéttend zou hebben verwend zoals zij vooraf waren overeen gekomen; dit soort afspraken schijnt wel vaker voor te komen in onze “rechtstaat”.
   Maar nogmaals : ik hoorde het alleen maar hoor, weet ’t niet zeker.

   Like

 19. M. zegt:

  Als men een boer, blokkeer fries of een eerlijke protesteerder dwars kan zitten met hun vuile rechtsspraak staat men vooraan als onbetrouwbare wetgevers en uitvoerders van de scheef gehandhaafde wet en de media die alles wat krom is recht moet lullen in opdracht.
  Als de werkelijke racisten haat lopen te zaaien tegen de blanken vind onze wet dat niet belangrijk net als het door racisten uit de wijk jagen van de eigen burgers geen racisme is.
  Politieke rechtsspraak? Wel degelijk.
  Geesteszieke klanten bij de politieke gekleurde media?
  Wel degelijk, zelfs een ordinaire straathoer heeft nog meer moraal in haar flikker dan de leugenaars in de media.
  De wet word aan alle kanten misbruikt tegen het eigen volk wat kaal gerooid moet worden.
  Moord, doodlag, verkrachting, racisme en discriminatie is wat men blijft importeren en blijft verdedigen en iedereen die wat van hun zieke beleid zegt blijft men aanvallen met de media als handlangers van deze bende met de vijand heulende georganiseerde misdadigers tegen het eigen volk.
  En wat hebben ze voor oplossingen voor alle moord, doodslag, verkrachting, racisme die men heeft binnengehaald?
  Men haalt er nog meer van binnen en gaat het eigen volk met de geesteszieke lui bij de media de schuld geven en voor racist uitmaken.

  Geliked door 2 people

 20. Bas zegt:

  Like

 21. Bas zegt:

  Zwarte Zweedse rapper en woordkunstenaar….

  MSM BLACKOUT: “Zweedse” rapper uit Nigeria roept op tot rassenoorlog

  De in Nigeria geboren rapartiest JCBUZ publiceerde een racistische tirade in een gesloten Instagram-groep waar oproepen om blanken aan te vallen en te vermoorden

  JCBUZ emigreerde in 2008 vanuit Nigeria en heeft het Zweedse staatsburgerschap

  LEES https://rairfoundation.com/terrifying-swe

  Like

  • Bas zegt:

   Wat deze zwarte Zweed wél durft te zeggen (aKwasimodo heeft zeker dezelfde gedachte?)
   Vertaling van zijn uitspraken:
   “Mijn broers en zussen, mijn zwarte broers en zussen, ik heb een belangrijke boodschap voor jullie. Ik wil alleen maar tegen je zeggen, mijn zwarte broers en zussen daarbuiten: je bent speciaal en niemand is zoals jij. Zet de oorlog voort.

   “We zullen het overnemen – we worden nummer één – op een mooie dag zullen we nummer één worden. We nemen die blanken hier over. Net zoals deze blanken ons als slaven namen, zullen wij ze als slaven nemen en ze nog erger behandelen.

   Maar op dit moment zijn we gewoon onderling aan het vechten. We zullen slimmer zijn, we zullen sneller zijn, we zullen overal de beste in zijn. We nemen hun teven en we nemen hun geld. Om eerlijk te zijn, we zullen de beste race ooit zijn. Dit is slechts het begin; het begint klein, maar geloof me, we zullen groeien en groter worden. We zullen de sterkste groep in Zweden zijn – niemand durft met ons te rotzooien. Wacht maar, een mooie dag.

   “De blanken proberen met ons te rotzooien – dan weet je wat er gaat komen (geweerbord met vingers). We zullen ze laten zien hoe we het doen. Wij zijn krijgers, begrijp je dat? Wij zijn Afrikaanse krijgers – Ze zijn niet op ons niveau. Dit is nog maar het begin. Zwarte kracht. Zwarte kracht.
   “Als een blanke man of een blank meisje probeert over je te praten, schiet ze neer! Als ze het over je familie hebben, schiet ze dan neer! ”

   JCBUZ zegt in een post dat hij “onze groep” heeft gecreëerd voor zwarten om samen te vechten in de strijd. Hij vindt dat zwarten het “moeten overnemen”.

   “Tot nu toe hebben blanken ons als hun slaven gezien. Zelfs als ze het niet meteen zeggen, is het wat ze denken. Ik zweer dat alles – daarom heb ik onze groep opgericht – zodat we onszelf bij elkaar kunnen krijgen. ”

   “Daarom moeten we het overnemen.”

   Like

   • karton zegt:

    “Wij zijn krijgers, begrijp je dat ? Wij zijn Afrikaanse krijgers”. Zegt deze neger.
    Inderdaad………..het zijn krijgers, ze KRIJGEN n.l. álles , ze doen er geen ene fuck voor.
    Zoals ik op een videootje van @ Bas zag gebeuren : deze zg. “krijgers” staan/hangen in een boom als apen en “nemen” op die manier een vrouw/meisje ; het overige “vredelievende” neger-volkje staat onder die boom te wachten en voeren dansjes uit in de hoop om , als aap van een lagere rang , óók een keer aan de “beurt” te komen.
    Zij noemen zich “krijgers” , typisch neger-gedrag, ze proberen blanke mensen te intimideren en/of angst aan te jagen, exact hetzelfde als apen doen t.o.v. andere apen.
    Eigenlijk wel een uiterst zielig volkje, die rel-negers, maar aan de andere kant ook wel bijzonder hilarisch.

    Like

 22. vangie1206j zegt:

  Antifa is ook al binnen gedrongen in het of heet dat bij het OM.

  Like

 23. Jean zegt:

  Met 2 regeltjes kan een enorme schade & ellende voorkomen worden:
  1- dubbele nationaliteit verbieden
  2- stemrecht voor vreemdelingen verbieden.

  Like

 24. Bas zegt:

  Prima zo!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1297496744/belanghebbenden-vechten-sepot-akwasi-aan-bij-hof?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Belanghebbenden vechten sepot Akwasi aan bij hof

  Minstens tien van de 44 mensen die aangifte hebben gedaan tegen rapper Akwasi spannen een zogeheten artikel 12-procedure aan bij het gerechtshof. Ze zijn het er niet mee eens dat het Openbaar Ministerie heeft besloten de rapper niet te vervolgen voor zijn uitspraak over Zwarte Piet tijdens de Black Lives Matter-demonstratie op 1 juni op de Dam in Amsterdam. Ze willen dat justitie Akwasi alsnog gaat vervolgen.

  Geliked door 1 persoon

 25. Lucia zegt:

  Fijn hoor al die ideeën over wat we met dit soort tuig moeten doen maar ik stel voor dat we bij de bron beginnen en het tuig bij het OM zelf gaan berechten en de politici die dit faciliteren, zelf gaan berechten… alle hoge ambtenarij de bak in flikkeren. Kijk en dan als je de toevoer hebt afgesneden dit tuig linea recta terug niks met die landen gaan marchanderen ze kwamen met de boot ze gaan retour met de boot.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s