De laatste verkiezingen

(Door: H. Numan)

Geniet er van. Op 17 maart is de allerlaatste keer dat u uw stem vrij kan uitbrengen. Vanaf 2025 kan dat niet meer. Stemmen wel, alleen niet vrij. In Noord-Korea, Venezuela en in China kan er tenslotte ook gestemd worden. Maar enkel op de gewenste kandidaten. Als u nu niet stemt op de PVV, is dat uw voorland. Niet zeggen dat u niet gewaarschuwd was.

Het heeft even geduurd. Veel langer dan de bedoeling was. Eerst kwam die vervelende Fortuyn zeuren dat er een republiek moest komen. Geen probleem, die leggen we gewoon om. De vermoedelijke opdrachtgeefster noemde later toevallig haar paard Volkert. Net zo toevallig als op het moment van de moord een hondenbrigade een straat verderop reed, en een paar ME busjes onderweg waren naar een oefening. Of de ambulance die even toevallig de verkeerde ingang koos, waardoor het lijk al koud was. Maar de wettelijke aanrijdtijd was precies tot op de seconde gehaald (19 minuten en 58 seconden), dus niets aan het handje. Foutjes maken we allemaal.

De dader kreeg toevallig een minimale straf. De moordenaar op een filmregisseur (Theo van Gogh) kreeg levenslang. De moordenaar op de toekomstige premier 18 jaar. Werd onder voorwaarden vervroegd vrij gelaten. Daarna vocht hij al die voorwaarden aan en toevallig verloor justitie alle processen. Toevallig gaat hij nu een luxe villa kopen. Met geld dat hij toevallig in de bak verdiend heeft met fietsen spaken en enveloppen plakken.  Allemaal puur toeval. Niks aan de hand, slaapt u gerust verder. De regering (k)waakt!

Het stokje werd direct overgenomen door Wilders. Die zeurt niet om republieken, dus mag hij voorlopig in leven blijven. Twee keer achter elkaar een Volkertje gaat opvallen. Omdat hij constant zeurt over het herstellen van Nederlandse normen en waarden en minder minder minder mohammedaanse moet hij wel beschermd worden. Geen probleem. Dat kost een paar centen, maar houdt hem lekker van de straat. In het parlement mag hij zeuren wat hij wil. Zijn ze aan gewend.

Het werd even lastig met minder minder minder, want die verveel weet niet wat goed voor hem is. En lastig blijft die blonde verschrikking. Zelfs na 6 jaar procederen is hij nog steeds niet failliet en gaat maar door. Hij krijgt vast en zeker geld uit Israël of Rusland (ja, die geruchten worden graag verspreid)! Geen probleem. Als hij echt gevaarlijk wordt, is er een aloude truck. Dan is er opeens een gat in de beveiliging en leggen we hem ook om. Werkte prima bij Johan de Witt, dus waarom nu niet? Wie was toen de vermoedelijke dader? Een voorouder van iemand die paarden Volkert noemt. Allebei hebben ze Koninklijke alibi’s. Want wegens ‘vermoedelijk’ wordt alleen Wilders veroordeeld.

Als u niet gelooft dat het Wilders-proces doorgestoken kaart is, dan verdient u niet beter dan een marxistische regering. Of een kalifaat. U heeft een binaire keuze. Eigenlijk twee binaire keuzes: of u stemt PVV, of niet. Dat is een. Als u niet op de PVV stemt, dat is uw goede recht, dan stemt u ofwel voor het kalifaat, ofwel voor een marxistische coalitie. Dat is twee. Als u op de VVD stemt, dan kunt u net zo goed gelijk op Yasser Feras stemmen. Of op Pipo de CDA Clown. Of de bidlippen van de CU of de SGP. Maakt totaal niets uit. Wees eens eerlijk: is er verschil tussen de VVD, het CDA en D66? Ja? Wat dan, precies?

Heeft Wilders ooit opgeroepen tot moord? Nooit. Heeft Akwasi opgeroepen tot moord? Zo ongeveer elke dag tot op de dag van vandaag. Wordt Wilders vervolgd? Tot z’n laatste adem of cent. Wordt Akwasi vervolgd? Natuurlijk niet.

Want de officier die daar over gaat, is zijn grootste fan. Letterlijk. Ze is metersdiep betrokken bij de anti Zwarte Pieten acties. Sterker nog, het is haar taak binnen die organisaties om dat tuig uit de cel te houden. Officieel. Officier van Justitie Jacobien Vreekamp is een slager die haar eigen vlees keurt. Ze zit in het bestuur van Kick Out Zwarte Piet. Ze was voorzitter van het meldpunt discriminatie van Amsterdam. Partijdiger is niet mogelijk.

Maar dit is Nederland, dus dat is heel gewoon. Komende week zullen er wat vragen over gesteld worden, waarop nietszeggende antwoorden volgen. Het probleem is dan benoemd, dus is het opgelost. Jacobien blijft gewoon officier van justitie.

In een democratisch land zou zo’n officier per direct op non actief gesteld worden, in afwachting van een groot onderzoek. Maakt u zich geen zorgen, Nederland is geen democratisch land. Daar regelen we alles in achterkamertjes. In het onwaarschijnlijke geval dat haar positie onhoudbaar is, neemt Jacobien II haar plaats in. Onwaarschijnlijk? Wat denkt u zelf? Amsterdam is de facto een volksrepubliek. Gelooft u serieus dat een communistische officier ontslagen wordt door de communistische boerkameester? Gelooft u ook in elfjes?

Weet u nog dat Pim Fortuyn zei dat het 5 voor 12 was? Dat was ergens rond 2000. Dat is inmiddels twintig jaar geleden. Het is geen 5 voor 12, maar half vier in de ochtend. Of later zelfs. Als u zo dom bent te geloven dat het nog steeds 5 voor 12 is, moet u eerst leren klok kijken. Vijf voor twaalf duurt geen twintig jaar.

Het vervelende is dat de meeste mensen denken dat ze meer dan genoeg doen als ze op Facebook hun status aanpassen. Of meelopen met een kaarsje in een stille tocht. Helaas. Dat is nooit zo geweest, ook vroeger niet. Het geeft u een fijn gevoel, en het bereikt … niets. U zult eventjes wat moeten doen. Ik weet het, een brief sturen of een gratis email naar bedrijven die Zwarte Pieten boycotten is al te veel moeite voor u.

Ondanks het feit dat het werkt. Dacht u serieus dat linkse actievoerders bij Jansen & Tilanus kopen? Welnee. Ze sturen een gratis email, waarin ze met een boycot dreigen. Niet eens zo gek veel doen dat. Op z’n best 20-50. Dat is al genoeg om Jansen & Tilanus te corrigeren. Of om u, als verkoper bij J & T, ontslagen te krijgen. Als dat teveel moeite voor u is, moet u niet zeuren dat Zwarte Piet gekeeld wordt. U helpt zelf mee.

Wat voor moeite moet u doen? Enkel uw inkopen doen in winkels die Zwarte Piet wel ondersteunen. Dat is alles. Wat kost het u? Een paar euro meer, en iets verder boodschappen doen. Geen vijfhonderd euro meer, maar vijf. Niet gratis laten afleveren (Amazon en AH boycotten Zwarte Piet), maar even naar de winkel op de hoek lopen.

U hoeft niet eens een brief te schrijven. Enkel te stemmen met uw portemonnee. En op 17 maart op de PVV. Als dat teveel moeite is, moet u niet zeuren over de multiculturele samenleving. Dan krijgt u wat u verdient.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De laatste verkiezingen

 1. antiislamnu zegt:

  Hier ben ik het helemaal mee eens er moet veel meer tegen gas komen.
  We hebben een geluk er is een crisis in aantocht honderdduizenden mensen verliezen hun baan .
  Hoe meer armoede hoe beter het is dan komen ze teminste van hun stoel af 3n komt er eigenlijk actie

  Geliked door 3 people

 2. VarAway zegt:

  Amen……
  Hr. Numan, u bent geweldig!
  Helemaal in de roos, het doet zelfs een beetje pijn.
  Nadenken mensen, nadenkennnnN….
  Dank voor uw artikel Hr. Numan.
  Dank.
  Blijf gezond aub.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gerrit zegt:

  Een compliment voor de Heer Numan voor dit stukje. Wie het boek van Ine Veen leest “Moord namens de Kroon”? leest een uitvoerige beschrijving over de moord op Fortuyn. Het was nog meer sinister van opzet dan hierboven beschreven.Het was 100% geregisseerd door vijanden van Pim

  Geliked door 1 persoon

 4. Ronald zegt:

  Er valt verder niets toe te lichten.
  Ben het meer dan eens met dit verhaal!!

  Like

 5. andre zegt:

  Ik weet het niet, het systeem is kapot en morsdood van de psychopaten, de psychopaten hebben geen keus meer, het is een alles of niets strijd geworden.. Geert heeft altijd zn rug recht gehouden. Geert was de mentor van Mark Rutte maar Geert is ook ingezworen met trouw aan de kroon dus altijd terug te fluiten. Geert kan wel een omgekeerde staatsgreep uitvoeren om de verkiezingen te pakken en daarna alles terug geven aan de bevolking en aftreden. Gebroeders de Witt zijn door de psychopaten uit elkaar getrokken maar in Engeland hebben ze vol haat Cromwell zelfs opgegraven en na 2 jaar lekker rustig te liggen hebben ze hem uit zn graf getrokken, een ijzerdraadje langs zn nek gelegd en hopsa alsnog onthoofd.

  Hier zn kop

  net zoals je de onderdelen van gebroeders de Witt nog kan bewonderen in de “hofstad” waar alle kanker voor NL is begonnen vanuit de ridderzaal. Fred Teeven staat er maar wat graag voor net als Klaas Dijkhof en dat is natuurlijk weer niet voor niets.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Voor Johan de Witt werd ook de oprichter van de republiek der 7 provinciën vermoord. Die hete ook Johan maar nu met de achternaam van Oldenbarnevelt. De raadpensionaris werd via een politiek proces met schimmige bewijsvoering voor hoogverraad ter dood veroordeelt. Op de achtergrond werd dit proces geïnstrueerd door prins Maurits. Geen frisse club die Oranjes. Zowel van Oldenbarnevelt alsook de Witt wilden de absolute macht afschaffen voor het huis Oranje. Helaas de geschiedenis is anders verlopen.

  Geliked door 1 persoon

 7. julia zegt:

  Heel goed en realistisch artikel. Alleen vrees ik dat of de verkiezingen worden uitgesteld om het linkse gedachten goed en onderdrukking af te ronden of de verkiezingen zijn wederom corrupt en wordt de PVV uitgesloten (als zou het op één na de grootste partij zijn) door de linkse corrupte criminele Haagse Maffia. In dit geval zou er terecht een staatsgreep moeten plaats vinden. Op de huidige manier kan Nederland niet meer verder en zakt met de dag meer de afgrond in door onderdrukking van de Staat der Nederlanden en niet te vergeten de minderheidsgroepen die ons nu van alle kanten provoceren, onze tradities om zeep helpen en onze samenleving klauwen met geld kosten en ontwricht. Hier dient een einde aan te komen. Onze vrijheid moet terug, tradities en geschiedenis in ere hersteld, einde aan de corruptie binnen de politiek en rechtstaat en niet te vergeten onze economie moet zo snel mogelijk uit het slop getrokken worden. De eerste prioriteit is dus de juiste stem uit te brengen naar een partij waar Nederland first voorop bij staat.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer zouden ze met stemmen is eindelijk hun hersens gebruiken ???
  De gemiddelde Nederlander is een apathische zak geworden die alles over zich heen laat komen.
  Hij/zij laat zijn hele cultuur vernietigen: kerstfeest, Sint NIcolaas (zonder Zwarte Piet is het geen feest) Pasen, De Negerzoen, de Moorkop, de Moriaan boven de Drogist enz. enz, alles wordt hem/haar afgepakt, hoelang blijven we dit pikken ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s