Een revolutie van blankenhaat

(Door: “eg regs”)

In Nederland is ‘de kleur van misdaad’ een gevoelig onderwerp dat bij voorkeur discreet weggeretoucheerd wordt. We willen immers niet ‘stigmatiseren’, laat staan de verdenking op ons laden dat wij ‘groepen tegen elkaar opzetten’. En mocht iemand onverhoopt toch nog zo onkies zijn om de stilzwijgende afspraken te negeren, dan fungeren ‘waarschuwingen uit het verleden’ altijd nog als een handzame stok achter de deur. Criminele Marokkanen uitzetten? -naar eigen zeggen deden dit soort ideeën Arnon Grunberg denken aan ‘de meest duistere tijd uit de twintigste eeuw’.

Vreemd genoeg verdwijnen al deze zorgen en waarschuwingen plotseling als sneeuw voor de zon op het moment dat het over blanke ‘misdaad’ blijkt te gaan. Ook als deze zogenaamde misdaden zijn gepleegd in een ver verleden, op een ander continent of zelfs van begin tot eind verzonnen zijn (zoals de ‘misdaad tegen de menselijkheid’, de Apartheid). Dan ligt opeens niemand er meer wakker van dat er ‘mensen over één kam worden geschoren’ en dat er ‘zondebokken worden gecreëerd’. Trouwens, als BLM-activisten onder verwijzing naar een vermeend groepsvoorrecht overgaan tot het vernielen van privé-eigendom, zou dát dan ook bij de heer Grunberg onwelkome historische herinneringen oproepen?  – hou uw adem maar niet in.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Een revolutie van blankenhaat

 1. Bas zegt:

  “Alle witte mannen moeten dood”

  Geliked door 2 people

  • Lucia zegt:

   Ongelooflijk en iemand die gevraagd heeft willen we minder Marokkanen, een zeer begrijpelijke vraag, vanwege het feit dat ze zich continu misdragen en zeer crimineel zijn, dan heb je jarenlang het Ondermaatse Moreel (OM) aan je broek hangen maar dit tuig komt overal mee weg wanneer “trappen” we zulke types terug.. back to Africa.
   Uiteraard bedoel ik hiermee niet alle donkere mensen, er zijn ook zeer goed opgevoede tussen, die hier al jarenlang leven en werken, laten we wel wezen het gaat niet om de huidskleur, ras of geloof maar om mentaliteit dit is haat zaaien en uitermate racistisch wat deze man doet .Als hij zo de pest heeft aan blanken wat doe je dan fucking hier, rot dan op, niemand dwingt je hier te zijn. .

   Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Zelfs musea worden nu ongestraft leeggeroofd. Als wat met blank te maken heeft in het verleden of heden moet en zal kapot worden gemaakt door zwarte barbaren die zich ook al schuldig hebben gemaakt aan het uitmoorden van blanke boeren in Afrika. Het is de blanke man/vrouw zelf die deze zware misdaden tegen de menselijkheid en rassenhaat tolereren sterker nog zelfs achter de dood van een crimineel in Amerika staan en daar wereldwijd protest voor voeren. Dat waren niet alleen zwarten maar zelfs knielende blanke agenten en een massa blanke linkse aanhang die zich schuldig maken aan het verraden van eigen ras. In ons land gaat het momenteel totaal de verkeerde kant uit door politici waar het woord racisme de mond van overstroomt en onze corrupte rechtstaat die zwarte haatzaaiers vrijuit laten gaan en blanke daarvoor flink zouden straffen.

  Geliked door 2 people

 3. bozeoudeman zegt:

  Grunberg is niet enkel een stuk onbenul het is ook een laffe klootzak zoals er in de periode 40-45 wel meer van dat soort Joodse hufters waren: Soros en zijn pa bijvoorbeeld en wat te denken over overgrootvader Asscher die Joodse mensen adviseerde gewoon te blijven waar zij waren want er was best te praten met de Duitse bezetters en al die verhalen over moordkampen waren verzinsels van idioten (nu complotdenkers) die onrust wilden zaaien. Daaag Arnon, denk je echt dat radicale islamieten jou straks sparen omdat je hun islam voeten en kont heb gekust? Well think again boy!

  Geliked door 4 people

 4. in zuid Afrika steeds meer door zwarten gemaakte rassenwetten

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Alphons Mantel. Van het maken van wetten krijg je niks te vreten. Dat neger-gebroed is voor hun vreten afhankelijk van blanke boeren ; zélf kunnen ze nog geen Afrikaantjes telen. (ik bedoel de plantjes met die naam !!)

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Hou op de BLM-beweging te criminaliseren, schrijft @Leolucassen

  Feiten wijzen uit dat @Leolucassen helemaal geen professor is, maar een links extremistische debiel die in een gesloten inrichting thuishoort.

  Geliked door 1 persoon

 6. verwardeman zegt:

  Het is allemaal passend in het kader van het Coudenhove Kalergi-plan , weg
  met die blanken , omruilen tegen licht getinten gelijkend op de oude Egyptenaren.
  Britse conservatieven weten van dit plan , vandaar de Brexit .

  Googled u eens : NICK GRIFFIN ON KALERGI !
  Puur kijk en luister genot !

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Zweedse zwarte rapper:

  MSM BLACKOUT: “Zweedse” rapper uit Nigeria roept op tot rassenoorlog

  De in Nigeria geboren rapartiest JCBUZ publiceerde een racistische tirade in een gesloten Instagram-groep waar oproepen om blanken aan te vallen en te vermoorden

  JCBUZ emigreerde in 2008 vanuit Nigeria en heeft het Zweedse staatsburgerschap

  “Mijn broers en zussen, mijn zwarte broers en zussen, ik heb een belangrijke boodschap voor jullie. Ik wil alleen maar tegen je zeggen, mijn zwarte broers en zussen daarbuiten: je bent speciaal en niemand is zoals jij. Zet de oorlog voort.

  “We zullen het overnemen – we worden nummer één – op een mooie dag zullen we nummer één worden. We nemen die blanken hier over. Net zoals deze blanken ons als slaven namen, zullen wij ze als slaven nemen en ze nog erger behandelen.

  Maar op dit moment zijn we gewoon onderling aan het vechten. We zullen slimmer zijn, we zullen sneller zijn, we zullen overal de beste in zijn. We nemen hun teven en we nemen hun geld. Om eerlijk te zijn, we zullen de beste race ooit zijn. Dit is slechts het begin; het begint klein, maar geloof me, we zullen groeien en groter worden. We zullen de sterkste groep in Zweden zijn – niemand durft met ons te rotzooien. Wacht maar, een mooie dag.

  “De blanken proberen met ons te rotzooien – dan weet je wat er gaat komen (geweerbord met vingers). We zullen ze laten zien hoe we het doen. Wij zijn krijgers, begrijp je dat? Wij zijn Afrikaanse krijgers – Ze zijn niet op ons niveau. Dit is nog maar het begin. Zwarte kracht. Zwarte kracht.
  “Als een blanke man of een blank meisje probeert over je te praten, schiet ze neer! Als ze het over je familie hebben, schiet ze dan neer! ”

  Zie hieronder meer fragmenten uit het onderstaande artikel. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

  JCBUZ zegt in een post dat hij “onze groep” heeft gecreëerd voor zwarten om samen te vechten in de strijd. Hij vindt dat zwarten het “moeten overnemen”.

  “Tot nu toe hebben blanken ons als hun slaven gezien. Zelfs als ze het niet meteen zeggen, is het wat ze denken. Ik zweer dat alles – daarom heb ik onze groep opgericht – zodat we onszelf bij elkaar kunnen krijgen. ”

  “Daarom moeten we het overnemen.”

  Like

  • karton zegt:

   Dat stelletje idiote negers wil álles eel van de blanke mensen overnemen maar dan is er niemand meer die voor hun vreten zorgt; tenzij de hele rotzooi naar Zimbabwe of Zuid-Afrika verhuist want daar is kennelijk vreten genoeg , ik zie nl op tv dagelijks negers voorbij komen met bolle buikjes.

   Like

 8. Baz zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2348202-activisten-vrijgelaten-die-roofkunst-wilden-weghalen-uit-afrika-museum.html?__twitter_impression=true

  Activisten vrijgelaten die ‘roofkunst’ wilden weghalen uit Afrika Museum

  De groep noemt zichzelf Unité Dignité Courage, wat staat voor eenheid, waardigheid en moed. De activisten zijn niet van plan het bij deze poging te laten. “We moeten nu het land uit, maar er zijn hier twee of drie musea met Afrikaanse kunst dus we komen terug”, zegt Mwazulu Diyabanza tegen Omroep Gelderland. “We willen ons erfgoed terug. Het is met geweld van ons gestolen en nu willen we het mee naar huis nemen.”

  Directeur Stijn Schoonderwoerd van het Afrika Museum zet vraagtekens bij de achtergrond van de activisten. “Deze mensen claimen dat het beeld van hen is, maar wie zijn zij eigenlijk zelf?”

  Like

 9. Bas zegt:

  Hakkebarrr
  Verse levering uit Calais. Wie wil de eerste keus?

  Wat een snoepje! Deze bewaren we voor de mancave van
  @claudiadebreij
  de aquareleerloft van Freek of de relaxkelder van dat rennende skelet, met die losse wappervinger. We noemen hem Fransje.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Die vuile rat en neppresident obama (barry soetoro) was er al mee begonnen om rassenhaat te kweken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s